Απωθημένα... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 92 of 92
    Banned
    Διάβασα το θέμα σου, Άννα, μέχρι και τα τελευταία ποστς. Καλύτερα που έγινε έστω κι έτσι, ώστε να αρχίσεις σιγά σιγά να το ξεπερνάς και να ξεκολλάς. Τουλάχιστον να σταματήσει εδώ. Το κακό όμως είναι ότι για να ξεκολλήσεις θα πρέπει να διακόψεις κάθε επαφή. Μιλάω εκ πείρας. Όσο περισσότερο θα τον βλέπεις, τόσο πιο πολύ θα κολλάς.
    Επειδή βλέπω και εδώ στο φορουμ, και από κάποια παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί σε μένα και γενικότερα βλέπω και ακούω πολλές τέτοιες καταστάσεις, τελικά τι έχει γίνει? Αντιστράφηκαν οι ρόλοι και οι γυναίκες κυνηγούν τους άντρες? Μήπως είναι φαινόμενο της εποχής οι άντρες να αποφεύγουν τις σχέσεις? Τι γίνεται, δεν μπορώ να καταλάβω!!!

Το ξέρω πως για να ξεκολλήσω πρέπει να κόψω κάθε επαφή δυστυχώς. Και λέω "δυστυχώς" γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ πολύ και θα ήθελα να είναι στη ζωή μου έστω και ως φίλος. Απλά δεν ξέρω αν μου φτάνει μόνο αυτό αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω πάντως πως θα έχουμε επικοινωνία αφού φύγω. Είναι από τους τύπους που αν δεν επικοινωνήσεις εσύ, χάνεται για πολύ καιρό.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567