Results 46 to 60 of 92
Thread: Απωθημένα...
-
03-01-2013, 21:49 #46
- 03-01-2013, 22:24 #47
Τοτε αννουλα μου εφοσον εχει τα στοιχεια σου κ να φυγετε απ το γραφειο μπορει να σε βρει, μιλατε τοσο καιρο, εχετε μια αλφα οικειοτητα, στη θεση του θα σου στελνα σμσ ή θα σου λεγα στη δουλεια να βγαινουμε κ σιγα σιγα θα σε αποπλανουσα.....
03-01-2013, 22:30 #48
Στη θέση του κι εγώ το ίδιο θα έκανα...
03-01-2013, 22:35 #49
H πλακα ξερεις ποια ειναι....να φυγεις απ το γραφειο, να ψιλοχαθειτε κ μετα απο ενα διαστημα να τον δεις να χει κανει αλλη σχεση κ να το παει κ σοβαρα! Και θα πεις, καλα με την αλλη που χες κολλησει 10 χρονια κ δεν ειχατε ουτε μιλησει τι εγινε? χαχα! Θα τρελαθουμε ρε γαμωτο με αυτα που ακουμε....αν εισαι παντως βλεπισημη μην ανησυχεις.
03-01-2013, 22:47 #50
Εντάξει μια χαρά είμαι. Εκείνος τουλάχιστον απ ό,τι μου έχει πει με θεωρεί ωραία.
Τι να σου πω πάντως? Αυτό που βλέπω κάθε μέρα είναι ότι τελικά τους ανθρώπους δεν μπορείς να τους βάλεις σε κατηγορίες. Όλα μπορείς να τα ακούσεις, και όλα μπορείς να τα δεις. Ο καθένας είναι διαφορετικός κι από τη στιγμή που όλοι μας έχουμε διαφορετικό μυαλό σκεφτόμαστε και διαφορετικά. Θέλω να πω ότι αυτός την έχει δει έτσι τώρα. Ναι είναι κρίμα αλλά δεν το θεωρώ και τελείως περίεργο. Στην τελική κι εγώ κολλημένη με κάποιον που δεν είχε γίνει τίποτα ήμουν κολλημένη.
04-01-2013, 00:19 #51
Μα δεν ειπε καποιος οτι ειναι κατι πρωτοτυπο ή περιεργο. Απλα δε το βλεπω για αποδοτικο. Ο ανθρωπος γεννηθηκε για να ζησει και οχι να προετοιμαζεται να ζησει. Δεν πιστευω ομως οτι ειναι αποκλειστικα το κολλημα.
04-01-2013, 09:13 #52
Θετικο το οτι σου προτεινε.
Αν ισχυει αυτο που σου λεει το Κερασι, τοτε, δεν εχει τα κοτσια αυτος - δεν εχεις τα κοτσια εσυ, αποτελεσμα δεν θα γινει τιποτα.
Εκτος κι αν σε γουσταρει μεν αλλα δεν ειναι βεβαιος για σενα. Εξηγω: Πολλες φορες εμεις οι αντρες επιδιωκουμε με καποιες που ειναι κοντα στα γουστα μας (αλλα όχι τα γουστα μας) να κραταμε μια καλη επαφη μαζι τους σε βαθμο που να αφηνεται να εννοηθει καποιο ερωτικο ενδιαφερον αλλά χωρις καμια κινηση περαν του σημειου αυτου επειδη στη σκεψη μας υπάρχει το προτυπο που γουσταρουμε και μεχρι να βρουμε την κοπελα που το εχει κραταμε την επαφη που σου περιγραφω για να χουμε κατι σε περιπτωση που δεν βρουμε στα προτυπα που γουσταρουμε.
Εκτος κι αν ο τυπος ειναι πολύ ντροπαλος σε βαθμο που να μην ξανοιγεται και να ναι πολύ συγκρατημενος μαζι σου. Σε τετοια περιπτωση μπορει να σε θελει αλλα ολη αυτη η ψυχολογια του τον εμποδιζει ασχημα απο το να σου το εκφραστει, οποτε θα πρεπει να τολμησεις εσυ.γιάννης
04-01-2013, 17:03 #53
Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι παίζει. Προχθές ενώ ήμουν στη δουλειά με πήρε τηλέφωνο για ευχές κλπ το παιδί με το οποίο ήμουν κολλημένη πιο παλιά - ας τον πούμε Τηλέμαχο - και μέσα σε άλλα μου είπε να βγούμε την ίδια μέρα. (Απλά να πω στο σημείο αυτό ότι με τον Τηλέμαχο τον τελευταίο μήνα έχουμε κάποιες επαφές, κυρίως με αφορμή γιορτές κλπ, όπου μου έχει προτείνει ήδη 2 φορές να βγούμε αλλά έχω αρνηθεί). Με τον Τηλέμαχο έχω ξενερώσει αρκετά γιατί ήταν μια κατάσταση που διαιωνιζόταν και δεν προχωρούσε από την πλευρά του. Όταν με πήρε, λοιπόν, ο άλλος - ας τον πούμε Ιόλαο - άκουσε ότι μιλήσαμε κι όταν του είπα ότι μου ζήτησε να βγούμε και τον ρώτησα εκείνος τι θα έκανε σε μια αντίστοιχη περίπτωση με την τύπισσα που είναι κολλημένος, μου είπε ότι εκείνος δεν θα έβγαινε, ότι του είχε συμβεί κάτι ανάλογο με εκείνη πιο παλιά κι ότι είχε αρνηθεί κι ότι δεν το είχε μετανιώσει. Στην κουβέντα ήταν μπροστά και μια άλλη κοπέλα η οποία με ενθάρρυνε πολύ να βγω με τον Τηλέμαχο και γενικά ήταν πολύ θετική. Ο Ιόλαος όμως ήταν κάπως αρνητικός, μου έλεγε ότι για να επιμένει αυτός να βγούμε ίσως θέλει κάτι άλλο από μένα (εννοούσε μόνο σεξ), όπως και να έχει πάντως ότι είναι δικιά μου απόφαση κι ότι ίσως είναι και μια ευκαιρία να τεστάρω αν ακόμα έχω συναισθήματα για εκείνον ή όχι. Για να μην σας τα πολυλογώ, τελικά δεν βγήκα με τον Τηλέμαχο. Δεν ξέρω αν έκανα καλά, πάντως την άλλη μέρα που πήγα δουλειά και με ρώτησαν τι έγινε και τους είπα ότι αρνήθηκα ξανά, τον είδα τον άλλον ότι ευχαριστήθηκε, η άλλη η κοπέλα με έκραζε αλλά εκείνος είπε ότι η απόφαση ήταν καθαρά δικιά μου κι ότι έκανα καλά.
Ίσως όντως να θεωρούσε ότι ήταν λάθος να βγω με τον άλλο, ίσως και να μην ήθελε να πάω. Τι να πω? Δεν έχω ιδέα τι παίζει....
ΥΓ: Το ξέρω ότι τα ονόματα είναι λίγο άκυρα αλλά για να διευκολυνθούμε...:P
05-01-2013, 12:49 #54
- In this old house where every door is open
05-01-2013, 13:05 #55
Ιολαε θα χεις γινει τιραμολας φανταζομαι....κατσε αλλα 10χρονια να το σκεφτεις καλα κ βλεπεις...10 χρονια στο χειροκινητο ρε φιλαρα? Και ουτε μια αγκαλια τα κρυα βραδια? πω πω ρε φιλαρα, απορω πως την βγαζεις. Νταξει, μικρος εισαι ακομα, μια εικοσαετια σε παιρνει στο νερο ακομα.
αννουλα στειλε μου το φβ του ιολαου. Τετοια γνωριμια δε τη χανω.
Κι αυτος ο τηλεμαχος παλι.. θα θελα να μαθω την ιστορια με λεπτομερειες....μυριζομαι οτι ο τηλεμαχος ειναι μαχιμος.....
05-01-2013, 13:22 #56
Κοίτα, σοβαρά τώρα, δεν είναι και η πιο εύκολη περίπτωση ανθρώπου. Το λογικό είναι να απομακρυνθώ και να μην ασχοληθώ άλλο με την περίπτωσή του. Είναι, όμως, πραγματικά πολύ καλό και αξιόλογο παιδί. Και μου φέρεται πολύ ωραία, εννοώ στην καθημερινή μας επαφή. Συμφωνούμε σε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι αν ποτέ θελήσει να κάνει κάτι μαζί μου ή με οποιαδήποτε κοπέλα, θα είναι εκεί. Ειδικά αυτό το τελευταίο δεν το βρίσκεις και πολύ συχνά. Πιστεύω ότι αν μου ζητούσε να κάνουμε σχέση, θα το είχε σκεφτεί τόσο διεξοδικά και θα ήταν τόσο σίγουρος για αυτό, που θα ένιωθα μεγάλη ασφάλεια μαζί του. Ίσως γι αυτό να μην έχει μπει στη διαδικασία να κάνει κάτι μαζί μου ακόμα, γιατί είναι μπερδεμένος και δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι ολοκληρωτικά αφοσιωμένος σε μένα. Τώρα με το θέμα του άλλου δεν ξέρω αν ζήλεψε καθόλου ή αν απλά ήταν η γνώμη του να μην τον συναντήσω.
05-01-2013, 13:31 #57
Ειπαμε δε θα σταματησεις την παρεα κ μπορει στο μελλον να νιωσει ετοιμος. Ισως να οικοδομησετε μια γερη φιλια. Η πραγματικη φιλια ειναι ανωτερη απο εναν ερωτα. Διαπιστωμενο.
05-01-2013, 13:34 #58
05-01-2013, 15:13 #59
07-01-2013, 14:48 #60
Γεια σου Άννα, καλή χρονιά! Αν έχετε αποκτήσει κάποια οικιότητα κ έχετε βγει όπως λες, τότε καλύτερα να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου (αφού δεν παίρνει αυτός την πρωτοβουλία) για να δεις τι πραγματικά θέλει κ να ηρεμήσεις και εσύ. Απλά να σκεφτείς ότι σε περίπτωση που χτύπα ξύλο γίνει κάτι μελλοντικά (πχ χωρισμός) ότι θα αναγκαστείς, εφόσον είστε συνάδελφοι, να βλέπεις τον άλλον φάτσα κάρτα καθημερινά και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο και για τους δύο. Από την άλλη, αν πραγματικά τον θέλεις τόσο πολύ, κάνε την αρχή και όπως προκύψουν τα πράγματα.. :)