Δημιουργία υποφόρουμ για Συναντήσεις (αγγλιστί meetups)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

Δημιουργία υποφόρουμ για Συναντήσεις (αγγλιστί meetups)

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε, έστω δοκιμαστικά, ένα υποφόρουμ για συναντήσεις
    μεταξύ των μελών όπως έχουν τα περισσότερα ξένα σάιτς πχ socialanxietysupport;

Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί, ιδίως αυτοί που έχουν μείζον κοινωνικό πρόβλημα, θα το
    εκτιμούσαν δεόντως. Εξάλλου, έχω δει τουλάχιστον 3 νύξεις τον τελευταίο χρόνο
    και αυτό στο μοναδικό υποφόρουμ που μπαίνω (το Άγχος/Φοβίες).

Banned
    νομιζω υπαρχουν γκρουπακια στο φεησμπουκ, και το σωματειο του ΜΑΖΙ, που κανονιζει συναντησεις, εκδηλωσεις κλπ. τωρα ποσο ανετα μπορει να νιωσει καποιος σαν εμενα πχ που ειναι αντικοινωνικος, αναμεσα σε κοσμο, ειδικα οταν ειναι προκατειλειμμενοι, αγνωστο. γι'αυτο και τελικα γνωρισα ελαχιστα μελη απο δω μεσα, και δε θελω να ξαναγνωρισω αλλα.

Senior Member
    Μια αλλη εναλλακτικη ειναι να το κανονισεις με πμ με τα ατομα με τα οποια μιλας και αισθανεσαι πιο ανετα.
    Το να δημιουργηθει subforoum για αυτο το βρισκω ανωφελο και ισως να δημιουργουσε προβληματα.

Senior Member
    sto facebook?για πεεεεεςςςςς!!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    στειλε μηνυμα στη χρηστρια arktos, εγω ειμαι μονιμως στην απ'εξω, και δε γνωριζω να σου δωσω το λινκ ακριβως.

Senior Member
    to mazi tha les..eimai melos..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    νομιζω υπαρχουν γκρουπακια στο φεησμπουκ, και το σωματειο του ΜΑΖΙ, που κανονιζει συναντησεις, εκδηλωσεις κλπ. τωρα ποσο ανετα μπορει να νιωσει καποιος σαν εμενα πχ που ειναι αντικοινωνικος, αναμεσα σε κοσμο, ειδικα οταν ειναι προκατειλειμμενοι, αγνωστο. γι'αυτο και τελικα γνωρισα ελαχιστα μελη απο δω μεσα, και δε θελω να ξαναγνωρισω αλλα.
    Τα παραπάνω δεν είναι λύση για κάποιον που είναι κοινωνιοφοβικός όπως εγώ!
    Πρώτον, δεν έχω facebook γιατί α) δεν έχω φίλους και β) φοβάμαι τι θα πουν οι άλλοι (ότ)αν το μάθουν.
    Δεύτερον, το ΜΑΖΙ οργανώνει συναντήσεις για άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη, διπολική κτλ.
    Αυτά είναι πολύ διαφορετικά απ' το κοινωνικό άγχος, δεν εφάπτονται καν. Δεν νομίζω να μπορούν
    ή να χουν όρεξη οι άλλοι να καταλάβουν γιατί εγώ ιδρώνω και φέρομαι περίεργα μόνο και μόνο
    επειδή κάθομαι δίπλα τους. Γι'αυτό θα ήταν απείρως καλύτερη μια έξοδος με ομοιοπαθείς.

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Μια αλλη εναλλακτικη ειναι να το κανονισεις με πμ με τα ατομα με τα οποια μιλας και αισθανεσαι πιο ανετα.
    Το να δημιουργηθει subforoum για αυτο το βρισκω ανωφελο και ισως να δημιουργουσε προβληματα.
    Μα αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθώ συστηματικά τα νήματα για να δω ποιος και πότε
    θέλει να συναντηθεί και με ποιον. Πχ αληθινό παράδειγμα, ένας σε κάποιο απ'τα νήματα του
    Άγχος/Φοβίες ήθελε να συναντηθεί με άλλα άτομα που πάσχουν από κοινωνικό άγχος. Εγώ
    αυτό το μήνυμα δεν το είδα και θάφτηκε... όταν το είδα είχαν περάσει μήνες και βέβαια δεν
    στέλνεις πμ για να ρωτήσεις για κάτι που ποσταρίστηκε μισό αιώνα πριν!

Τέλοσπαντων, δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν προβληματικό ή ανώφελο κάτι τέτοιο.
    Πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί και αν δεν δουλέυει το καταργούμε.
    Για να καταλάβετε τι έχω στο μυαλό μου, μπορείτε να δείτε το αποκάτω λινκ:

http://www.socialanxietysupport.com/forum/f12/

Πληζ πληζ πληζ, άντμινς σκεφτείτε το και απαντήστε!

Senior Member
    καλή ιδέα
    θα μπορούσαμε προς το παρόν να ανοίξουμε ένα θέμα για συνάντηση στην θεσσαλονίκη και ένα στην αθηνα για ατομα με κοινωνική φοβία, να δουμε ποιοι ενδιαφέρονται και μετά να το κανονίσουμε μεταξύ μας με pm

Banned
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Τα παραπάνω δεν είναι λύση για κάποιον που είναι κοινωνιοφοβικός όπως εγώ!
    Πρώτον, δεν έχω facebook γιατί α) δεν έχω φίλους και β) φοβάμαι τι θα πουν οι άλλοι (ότ)αν το μάθουν.
    Δεύτερον, το ΜΑΖΙ οργανώνει συναντήσεις για άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη, διπολική κτλ.
    Αυτά είναι πολύ διαφορετικά απ' το κοινωνικό άγχος, δεν εφάπτονται καν. Δεν νομίζω να μπορούν
    ή να χουν όρεξη οι άλλοι να καταλάβουν γιατί εγώ ιδρώνω και φέρομαι περίεργα μόνο και μόνο
    επειδή κάθομαι δίπλα τους. Γι'αυτό θα ήταν απείρως καλύτερη μια έξοδος με ομοιοπαθείς.
    ναι συμφωνω το ιδιο λεμε. δεν εχω επισης φεησμπουκ και φιλους. και δεν συμμετεχω σε οτι διοργανωνει το ΜΑΖΙ, διοτι δεν αντεχω πολλους ανθρωπους, ειδικα οταν ειναι σε κλειστο χωρο. ειμαι πιο επιλεκτικος και προτιμω λιγους και καλους, αυτους που ταιριαζω και με κανουν να νιωθω ανετα (οπως ειπε και η betelgeuse).
    το προβλημα της μοναξιας παντως ειναι πολυ συχνο, αφου εστω και λιγο παραξενος να ειναι κανεις, σιγουρα θα το αντιμετωπιζει. και ειναι κριμα τοσοι ανθρωποι, ειδικα τωρα με τετοια κριση, να μη μπορουν να συνενοηθουν ουτε μεταξυ τους, για να νιωσουν εστω και στο ελαχιστο καλυτερα. ισως ειχαμε αποφυγει και τοσες αυτοκτονιες αν ξεραμε οτι μπορουμε να βρουμε καποιον με παρομοια προβληματα.

Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Τέλοσπαντων, δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν προβληματικό ή ανώφελο κάτι τέτοιο.
    Πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί και αν δεν δουλέυει το καταργούμε.
    Για να καταλάβετε τι έχω στο μυαλό μου, μπορείτε να δείτε το αποκάτω λινκ:

http://www.socialanxietysupport.com/forum/f12/

Πληζ πληζ πληζ, άντμινς σκεφτείτε το και απαντήστε!
    ανωφελο οχι, προβλημα μπορει να δημιουργηθει αν μπλεξει καποιο μελος εκει εξω, αλλα και παλι η ευθυνη σαφως ειναι του καθενος απο εμας προσωπικα. δεν ειμαι αντιθετος σ'αυτη την ιδεα, και το site που δωσες περισσοτερο αγγελιες μοιαζει να εχει. ισως θα μπορουσε να μετονομαστει αυτος ο χωρος του φορουμ http://www.e-psychology.gr/forum/for...AF%CE%B1%CF%82 σε κατι παρομοιο, οχι μονο για βιβλια αλλα και οποιες αλλες αγγελιες (και να γραφουμε εκει τι ειδους ατομα θελουμε να γνωρισουμε). να δημιουργηθει καποιο καινουργιο ξεχωριστο section γι'αυτο το σκοπο μονο, το βλεπω χλωμο.

Junior Member
    τωρα ποσο ανετα μπορει να νιωσει καποιος σαν εμενα πχ που ειναι αντικοινωνικος, αναμεσα σε κοσμο, ειδικα οταν ειναι προκατειλειμμενοι, αγνωστο. γι'αυτο και τελικα γνωρισα ελαχιστα μελη απο δω μεσα, και δε θελω να ξαναγνωρισω αλλα...!!!

Senior Member
    Κι εγω αναρωτιομουν αλλα δεν τολμουσα να το οαρουσιασω σαν θεμα πως και ολοι εσεις που μιλατε χρονια δεν εχει τυχει να κανονισετε μια συναντηση?

Banned
    το θεμα ειναι στο πως να ανταλαξουμε αποψεις η συναντηση δεν κολαει καπου
    οταν τα προβληματα ειναι πολα χρειαζεσε γνωμες για να δεις τα πραγματα μεσα απο μια αλλη οπτικη γωνια...
    ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι δεν φτανει καπιες φορες.