Πως θα επρεπε να συμπεριφερομαι στις κρισεις πανικου του αντρα μου? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 26 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 380
    Banned
    Παραμετρους να βαλω οσους θες....
    το προβλημα δεν λυνεται ομως, αυτη ειναι η ουσια.

Ειμαι πολυ σκεπτικος στο να κανω παιδι, οχι τοσο για το αν θα του περασω σωστα μυνηματα (μεγαλη κουβεντα αυτη) οσο για το αν αξιζει το κοπο να ζησει σε ενα κοσμο που καθε μερα πρεπει να δινει πολεμους για να επιβιωσει.
    Σε αυτο το θεμα, στεκομαι με ιδιαιτερη σοβαροτητα και προσοχη, ισως βεβαια καποια στιγμη να κανω παιδια δεν το αποκλειω, απλα ξερεις ειμαι καθετος στο οταν αποφασισω κατι τετοιο να υπαρχει κατ εμε η τελεια συντροφος μητερα για να μην στερηθει το παιδι τουλαχιστον τα βασικα: Την στηριξη που απαιτειται στα πρωτα του βηματα μεχρι να γινει ολοκληρωμενος ανθρωπος.

Senior Member
    Σωμφωνω απολυτως

Senior Member
    Originally posted by krino
    απλα ξερεις ειμαι καθετος στο οταν αποφασισω κατι τετοιο να υπαρχει κατ εμε η τελεια συντροφος μητερα για να μην στερηθει το παιδι τουλαχιστον τα βασικα
    αγαπητε Κρινε ... εχεις διαβασει το Μεγαλο Ρεμαλι; Σιγα το πραμα να βγαλεις γκομενα αν εισαι νεος, ωραιος κ ζαμπλουτος οπως εγω. Ο,τι αξιζει ειναι να τα καταφερεις οντας ασχημος, απλυτος κ ανεργος.

Μονο ενα πραγμα δεν προκειται να σου συμβει ποτε: το τελειο. Τι το περιμενεις λοιπον; http://homepage.eircom.net/~bray/em/mssmile4.gif

Banned
    Originally posted by kanenas

αγαπητε Κρινε ... εχεις διαβασει το Μεγαλο Ρεμαλι;

Φιλτατε νομποντιε,
    οχι για πες το στορυ πανω κατω...

Σιγα το πραμα να βγαλεις γκομενα αν εισαι νεος, ωραιος κ ζαμπλουτος οπως εγω. Ο,τι αξιζει ειναι να τα καταφερεις οντας ασχημος, απλυτος κ ανεργος.

Οντως ειμαι ασχημος, τωρα το πλυσιμο το παω καλα, και απο δουλεια βγαζω τα προς τα ζειν...
    Ειμαι ομως αρκετα ολιγαρκης οποτε δεν με εχει απασχολησει το θεμα.

Διαφερουμε ομως στο κονσεπτ των γυναικων που μας ενδιαφερει....
    Προσδοκω σε γυναικες που μπαινω στο μυαλο τους και δεν με ξεχνανε ποτε για αυτο που ειμαι, ετσι χωρις τα ρουχα μου η οτι αλλο. Δεν ειναι πολλες βεβαια, αλλα δεν με ενοχλει.

Μονο ενα πραγμα δεν προκειται να σου συμβει ποτε: το τελειο. Τι το περιμενεις λοιπον; http://homepage.eircom.net/~bray/em/mssmile4.gif

Απλα εχω ενα βιτσιο, μου αρεσουν τα \"τελεια\" πραγματα, το κομψοτεχνηματα να στο πω αλλιως....
    Δεν εχει να κανει αν θα ειναι τελειο, αλλωστε δεν υπαρχει κατι τετοιο. Απλα να μην ειναι κοινοτυπο, ειναι που ειναι η ζωη πλεον βαρετη, να την κανω εις διπλουν???
    Δεν μου φτανει ετσι οπως ειναι???

Σορρυ για το σχολιο, αλλα εχω μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου για να τον χαραμισω ετσι, απλα και μονο για να μην νιωθω μονος.....

Senior Member
    Το \"Μεγαλο Ρεμαλι\" (εκδ. παρα πεντε) ινε κομικ κι εχι γραφτι απο τον Reiser (δεν ξερο ποσ προφερετε στα γαλικα). Το σχολιο που παρεθεσα ινε δικο του. Ιδου ενα ακομι ελαχιστο δειγμα:

http://laspistasteria.files.wordpres.../patriotes.jpg

Καταταλα, διαφωνουμε ελαχιστα κ μαλιστα ασπαζομαι πληρως αρκετες διαπιστωσεις σου. Ενα μονο σχολιο. Το τι ειναι η ζωη, αποτελει σε μεγαλο βαθμο συναρτηση του πως τη βλεπεις.

Senior Member
    Originally posted by Tass
    Πριν από 7 μήνες περίπου, κάποιο Σ/Κ .........
    Εκτός από το σχόλιο της gramle
    Originally posted by gramle
    Aχ ρε τασ, φοβερο. Η γυναικα δεν παει καλα. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως υπαρχουν τετοιες μανες που για την δικη τους χαρα και ικανοποιηση βαζουν μπροστα το παιδι τους και προτιμουν να το πληγωσουν για την δικη τους ευχαριστηση. Ειναι κριμα τετοια ατομα να γινονται γονεις.
    Εσυ ησουν κυρια, μπραβο. Γι αυτο και το παιδακι, αν και μαμα του αυτη, καταλαβε περι τινος προκειται. Αλλά γιατι να πληγωνεται ετσι? ειναι μεγαλο το βαρος να γνωριζεις οτι η μανα σου ειναι μια κακιστρω εγωιστρια.
    να προσθέσω ότι με άρεσε και η διακοσμητική διάθεση του άντρα σου Tass..... την έκανε την πόρτα art nouveau ένα πράγμα.......λολ......

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    Σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απερίφραστα. . . .

Senior Member
    Tασουλινι, σου βρηκα προσκληση για την Τεταρτη. Μην αγχωθεις ομως, αν δεν μπορεις δεν πειραζει. Θα την δωσω αλλου. Αν θελεις πες μου να το κανονισουμε. Θα ειναι πολυ ωραια.

Senior Member
    Αχ Gramle, με καταϋποχρεώνεις!

Κάτσε να δω λίγο το πρόγραμμα πως βγαίνει και θα σου απαντήσω λίαν συντόμως!

Senior Member
    Τι λες μωρε? σε υποχρεωνω. Μην το σκεφτεσαι. και μην σκεφτεις πως πρεπει να ρθεις με το στανιο! αν δεν σου βγαινει δηλαδη, επειδη σου βρηκα προσκληση. Δεν θα δυσκολευτω να την δωσω αλλου! Απλα πρεπει να μου πεις μεσα στη μερα.

Senior Member
    Σου έστειλα ένα U2U. Το έλαβες;

Senior Member
    ΑΧ οχι, δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να διαβασω τα U2U.

Senior Member
    Και τώρα τι;

Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσουμε αλλά δεν θέλω να βγάλω και τα προσωπικά μου στοιχεία φόρα παρτίδα...

Τέλος πάντων... θα ποστάρω εδώ αυτό που σου έγραφα στο μύνημα. Εκτός κι αν έχεις κάποια άλλη ιδέα...

Senior Member
    Γαμωτο μου. Δεν ξερω ρε Τασ. Δεν εχω καμια αλλη ιδεα.
    Πρεπει να κανω καποια αναβαθμιση απ\' οτι μου ειπαν εδω για να μπορω να διαβαζω τα U2U. Ειμαι στη δουλεια και δεν εχω τη δυνατοτητα να το κανω. Αν εισαι σιγουρη οτι θες να ρθεις να το δουμε τι θα κανουμε. Εισαι ομως σιγουρη?

Senior Member
    Λοιπόν here goes....

\"Θέλω πολύ να έρθω όμως στον σύντροφό μου δεν έχω πει τίποτα για την εγγραφή μου σε αυτό το φόρουμ και ούτε και θέλω να σου πω την αλήθεια. Ετσι λοιπόν δεν ξέρω τι ακριβώς να του πω για το πως γνωριστήκαμε και πως βρέθηκα με την εν λόγω πρόσκληση στο χέρι.. Αν αυτό το εμπόδιο μπορούσε να ξεπεραστεί με κάποιο τρόπο δεν θα υπήρχε από μεριάς μου κανένα κόλλημα και σίγουρα θα ερχόμασταν. Βλέπεις με το να ερχόμασταν του χρόνου θα είχα άπλετο χρόνο να του πω κάποια εξήγηση για το πως βρέθηκα καλεσμένη σε ένα τέτοιο event. Τώρα όμως; Εχεις καμμιά ιδέα να μου προτείνεις; Πάντως ένας από τους λόγους που δεν θέλω να του πω για το φόρουμ είναι γιατί θέλω να το κρατήσω για τον εαυτό μου πρώτον και δεύτερο δεν θέλω να διαβάσει αυτά που γράφω, κάποια πράγματα θέλω να τα κρατάω για μένα. Περιμένω μύνημά σου. Πολλά, πολλά φιλιά!\"

Page 16 of 26 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast