Results 331 to 345 of 380
-
20-06-2007, 13:09 #331
Καταβάθος πιστεύω προσωπικά πως δεν είναι αποκλειστικά και μόνο το παιδί σου που σε \"εμποδίζει\" να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις αλλά δικά σου θέλω και πρέπει. Ποτέ κανένας άλλος δεν μπορεί να μας αναγκάσει να κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε, εκτός κι αν μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις όπως συνθήκες ομηρίας.
- 20-06-2007, 13:14 #332
αυτο ακριβώς λέω και εγώ Tass.
Eχω βαρεθει να ακουω γυναικες να λενε αυτο ακριβώς \"Δεν χωρίζω για τα παιδια\"..\"ειναι μικρα\", \"θα πληγωθουν\"..λες κ δεν πληγώνονται καθημερινα σε ενα αρρωστημένο περιβάλλον....και αν μια γυναικα ή ενας ανθρωπος δεν σέβεται τον εαυτο του κ θέλει να κάθεται σε μία αρρωστημενη σχέση, δεν πρεπει να σεβαστεί το παιδί του? αυτο δεν φταιει σε τίποτα!
20-06-2007, 13:18 #333
Ειναι θεμα το πως σε μεγαλωνουν και τι πιπιλα σου δινουν να μασουλας. Εμενα, οπως εχω πει, μου μαθανε να βαζω το παιδι πανω απ\' ολα. Κανω υπομονη σε διαφορες καταστασεις και ισως να κλωθω σε ενα φαυλο κυκλο γιατι ο αντρας μου ειναι πολυ Low profile που λενε. Δηλαδη, σε ξεσπασματα μου δεν με τσιγκλαει, και γενικα προσπαθει να μην οξυνονται τα πνευματα. Οποτε και εγω δεν ερχομαι στο αμην και ο καιρος περναει κατα μου.
20-06-2007, 13:19 #334
Τα παιδιά είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο που χρήζει ιδιαίτερου σεβασμού και προσοχής. Ολοι οι άνθρωποι τσακώνονται και είναι αναπόφευκτο σε κάποιο τσακωμό να μην παρεβρεθεί και το παιδί, όσο κι αν θες να το αποφύγεις δεν μπορείς να φυλάγεσαι πάντα. Το να το υποβάλλεις όμως σε κάτι τέτοιο σε καθημερινή βάση και να το αφήνεις να αναπτύσσεται σε ένα περιβάλλον όπου οι συγκρούσεις ή η αδιαφορία κυριαρχούν αυτό όντως δεν είναι αποδεκτό.. τουλάχιστον όχι σε μας που θέλουμε να λεγόμαστε γονείς.
20-06-2007, 13:23 #335
αν φύγεις απο ένα γαμο gramle, σημαινει οτι το παιδι ΔΕΝ ειναι πάνω απο ολα?
20-06-2007, 13:33 #336
Υπάρχουν βέβαια και άλλα ερωτήματα όπως πχ
Αν φύγεις απο ένα γαμο, σημαινει οτι το παιδι ΕΙΝΑΙ πάνω απο ολα?
Αν φύγεις απο ένα γαμο, για δικούς σου λόγους σημαίνει ότι έκανες ότι καλίτερο για σένα? (σημείωση οι δικοί σου λόγοι όταν το αποφάσισες μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι δικοί σου λόγοι 2 ή 3 χρόνια μετά. Εχει να κάνει τόσο με την σοβαρότητα των αιτιών όσο και με την σοβαρότητα ΄που τους εξετάζεις)
Το φεύγω από ένα γάμο είναι το ίδιο με ή χωρίς παιδιά?
20-06-2007, 13:37 #337
Ρε παιδια δικιο εχετε αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Αν ειμασταν τουλαχιστον απο την ιδια πολη θα ηταν αλλιως τα πραγματα. Αν φυγω και το παιδι στα 7 του αλλαξει εντελως τροπο ζωης και μακρυα απο τον πατερα του ποιος μου εγγυαται οτι δεν θα βγαλει κατι που θα ειμαι υπευθυνη εγω?
Τωρα κανω πετρα την καρδυα μου, προσποιουμαι πως ειμαι καλα, και το βλεπω στα ματια του οτι ολος ο κοσμος ειναι δικος του. Θελει να ειμαι καλα με τον πατερα του. Μου το λεει κι ολας.
Εχω μια φιλη που ειναι χωρισμενη και ο γιος της παρουσιαζει τασεις ομοφυλλοφιλιας και ο ψυχολογος της ειπε πως μπορει να το κανει απο αντιδραση επειδη χωρισανε με τον αντρα της. Ε, αν κατι τετοιο ή παρομοιο συνεβαινε στο δικο μου παιδι δεν θα το συγχωρουσα ποτε στον εαυτο μου
20-06-2007, 13:42 #338
Originally posted by ex_hus
Το φεύγω από ένα γάμο είναι το ίδιο με ή χωρίς παιδιά?
Εκτος και αν μιλαμε για εναν αδιαφορο πατερα που ουτως ή άλλως δεν δινει κατι στο παιδι και μεσα στο γαμο οποτε το παιδι δεν θα χασει και τιποτα με το διαζυγιο. Ή σε περιπτωσεις οπου ο πατερας ειναι οξυθυμος χρεισημοποιει βια σε γυναικα και παιδια οποτε παλι το διαζυγιο ειναι η καλυτερη λυση.
20-06-2007, 13:45 #339
υπάρχει κ κάτι αλλο που λέει κ ο Πιραντελο...Ετσι ειναι, αν έτσι νομίζετε!
20-06-2007, 13:48 #340
Δεν ξέρω ρε συ... Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική σίγουρα αν και δεν υπάρχει παιδί ανά την υφήλιο που να μην θέλει τους γονείς του μαζί και αγαπημένους. Θέλεις να γίνεις θυσία για χάρη του παιδιού σου (γιατί ουσιαστικά τον εαυτό σου θυσιάζεις) και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά; Οκ. Εφόσον αυτό είναι η επιλογή σου κανείς δεν μπορεί και δεν έχει στην τελική και το δικαίωμα να σου επιβάλλει κάτι διαφορετικό. Μόνο μην του δώσεις ποτέ να καταλάβει πως έμεινες σε αυτό τον γάμο μόνο και μόνο για το χατήρι του γιατί τότε όχι μόνο θα σε απορρίψει αλλά ενδεχομένως να τον χάσεις διαπαντώς και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο που σίγουρα δεν θα θέλεις ούτε να τους φανταστείς.
20-06-2007, 13:56 #341
τασ, εσυ την ξερεις την φιλη που λεω. Ειναι πραγματικα τραγικο
20-06-2007, 14:02 #342
Ναι, είναι. Οπως επίσης είναι και τρομερά ψυχοφθόρο για την μητέρα του η οποία ζει με την γνώση ότι οι επιλογές της και του πατέρα του δημιουργήσαν τέτοια θέματα στο παιδί. Ομως καμμία περίπτωση δεν είναι ίδια. Δεν σημαίνει πως επειδή έγινε σε εκείνη θα γίνει και σε σένα. Δεν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο. Επειτα αν μεταξύ σας οι δύο σύζυγοι δεν τα βρείτε και παραμείνετε εγκλωβισμένοι στο ίδιο μοτίβο που επαναλαμβάνετε τώρα, η άποψη που θα διαμορφώσει το παιδί σας για το πως είναι οι σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων και των συζύγων ειδικότερα, δεν θα είναι και η πλέον ορθότερη.
20-06-2007, 14:08 #343
Συμφωνω. Αν ομως εγω προσπαθησω παραπανω? Να κανω να φαινεται πως ειμαι ευτυχισμενη, πως τον αγαπω.
Δεν ειπα πως και το δικο μου παιδι θα βγαλει το ιδιο, αλλά μπορει να βγαλει κατι αλλο. Μπορει με το μυαλο του να καταλαβει οτι δεν ταιριαζω με τον πατερα του? Με τι δικαιωμα μπορω να τον παω σε αλλη πολη χωρις να μπορει να τον βλεπει οποτε θελει?
20-06-2007, 14:10 #344
Κατι σε παρεξενεψε χτες, το ειδα. Μπορεις να μου πεις τι ειναι αυτο? Εκτος κι αν κανω λαθος.
20-06-2007, 14:12 #345
Originally posted by Sofia
υπάρχει κ κάτι αλλο που λέει κ ο Πιραντελο...Ετσι ειναι, αν έτσι νομίζετε!
ΥΓ σε ποιούς το είπε?? (έχει σημασία η απάντηση)
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....