Results 166 to 180 of 380
-
14-06-2007, 10:10 #166
Δεν ξερω μωρε Σοφια μου. Ισως σκεφτομαι πολυ παρορμητικα αλλά δεν μπορεις να φανταστεις πως κανει για ενα αδερφακι.
Να φανταστεις οτι ολοι οι γυρω το εχουν προσεξει. Οταν βλεπει μωρο κανει σαν τρελλος. Αφου να φανταστεις πως μου ζητησε να υοθετησουμε ενα παιδακι αν δεν μας στειλει ο Θεουλης ενα δικο μας. Με τα αδερφακια φιλων του κανει σαν χαζος. Μια μερα μαλιστα ηρθε απο το σχολειο πολυ σκεπτικος και στεναχωρημενος. Τον ρωτουσα τι εχει αλλά δεν μου ελεγε.
Μετα απο πολλες ωρες το βραδυ, σε ασχετη στιγμη μου το ξεφουρνησε. \"Μαμα, ειμαι πολυ στεναχωρημενος, ολα τα παιδια στο σχολειο εχουν αδερφακι εκτος απο μενα. Εμενα κανεις δεν με αγαπαει εκτος απο σας (εμενα και τον μπαμπα του εννοουσε), δεν εχω παρεα, ειμαι μονος μου. Δεν με σκεφτεσαι. Εσυ εχεις 3 αδερφακια και εισαι ευτυχισμενη, εγω? Γιατι με αφηνεις μονο μου?\"
- 14-06-2007, 10:18 #167
gramle, καταλαβαινω την απελπισια σου...κι αυτο μου ακουγεται πραγματικα ως λυση απελπισιας! συγγνωμη αν γίνομαι σκληρή....σκεψου ομως οτι και το παιδι που θα φερεις μελλοντικα δεν ειναι παιχνιδι για τον μικρο, και οτι και το ιδιο μπορει να εχει προβληματα σοβαρα, αν δεν διορθωσετε πρωτα την υπαρχουσα κατάσταση στο σπιτι... Σκεφτεσαι τον εαυτο σου, να εχεις δυο παιδια (αντι για ενα) οπου το καθενα θα εχει την δικη του προσωπικοτητα φυσικα και τα δικα του προβληματα? πιστευεις οτι (οπως εισαι τώρα), το αντεχεις?
Δεν ειναι καλυτερα να επικεντρωθεις στο αγορακι σου τώρα και στο πως θα ξεπερασει το προβλημα του?
14-06-2007, 10:28 #168
Εχεις δικιο.
Να διορθωθει η κατασταση στο σπιτι.... Δεν ξερω. Το προσπαθω. Πολυ. Και αυτος φαινεται να το προσπαθει μετα απο την κουβενταπου του κανα. Ομως για ποσο? Δεν του εχω εμπιστοσυνη. Ειμαι πεπεισμενη πως δεν αλλαζει ο ανθρωπος. Τωρα ειναι κι αυτος απελπισμενος και προσπαθει ομως οταν ολα ηρεμησουν καπως ειμαι σχεδον σιγουρη πως θα γινει παλι οπως παλια. Ισως και να εχει ταρακουνηθει πολυ αλλά και παλι ποσο να αλλαξεις τον χαρακτηρα σου και για ποσο καιρο?
14-06-2007, 11:08 #169
gramle η κατάσταση στο σπιτι δεν μπορει να διορθωθει μονο με εναν τροπο....δειξε εμπιστοσυνη στον εαυτο σου αρχικα....στο χω ξαναπει, ο ανθρωπος αλλαζει οσο θελει, αν θελει ομως...αν δει πραγματα στον εαυτο του, τα παρατηρησει και δει τί θελει να τα κανει...αλλα αυτο δεν γινεται απο μονο του δυστυχως!
14-06-2007, 11:20 #170
Ακου την Σοφία, όντως έτσι έχουν τα πράγματα.
Οταν κάποιος θέλει να αλλάξει μπορεί να το καταφέρει όμως μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Σίγουρα αν το ψάξει και με την κατάλληλη βοήθεια θα μπορέσει να βγάλει από μέσα του όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία που κρατάει τόσο καιρό κλεισμένα μέσα του και αυτό φυσικά θα βελτιώσει κατά πολύ το κλίμα ανάμεσά σας αλλά μην περιμένεις να αλλάξει και σε βαθμό να γίνει \"άλλος\" άνθρωπος.
Οσο για το δεύτερο παιδί καταλαβαίνω τον καημό σου και την πίεση που δέχεσαι από το παιδί σου για αυτό, την ίδια πίεση δεχόμουν και εγώ από την μικρή μου με τα ίδια παράπονα και τον ίδιο καημό ένιωθα. Θα σου πω κάτι που σίγουρα θα σου φανεί απλοϊκό, ίσως αφελές και πολύ ρομαντικό. Οταν έρθει η ώρα που θα είσαι πραγματικά έτοιμη (σε όλα τα επίπεδα) να κάνεις παιδί (δεύτερο) τότε εκείνο θα έρθει στην ζωή σου. Μπορεί τότε να σου έρθει ξαφνικά και απρογραμμάτιστα (όπως ήρθε στην δική μου περίπτωση) και να νιώσεις ότι δεν θα ανταπεξέλθεις όμως στο τέλος όλα τα κομμάτια του παζλ θα μπούνε στην θέση τους και θα ξέρεις μέσα σου ότι ήρθε τότε που έπρεπε.
Κάνε λιγάκι υπομονή, δούλεψε με τον εαυτό σου και τον άντρα σου, δούλεψε με το ήδη υπάρχον παιδί σου και να είσαι βέβαιη πως όλα θα γίνουν όπως ενδόμυχα τα επιθυμείς. Τουλάχιστον εγώ αυτό επιλέγω να πιστεύω και να εύχομαι για σένα.
14-06-2007, 11:28 #171
Απο μονο του δεν γινεται σιγουρα. Πρεπει να βγαλει αυτα που εχει μεσα του και μονο τοτε θα μπορεσει να δει καθαρα και χωρις εγωισμους την κατασταση. Μονο καποιος ειδικος θα μπορουσε να το κανει αυτο. Διστυχως ειναι πολυ κλειστος τυπος και δεν ανοιγεται. Ενω εγω αντιθετως ειμαι ξεβρακωτος κωλος! Αν δεν πω αυτα που νιωθω θα σκασω
14-06-2007, 11:36 #172
Ευτυχώς! Ακόμα και οι κώλοι χρειάζονται που και που να παίρνουν αέρα....
14-06-2007, 11:39 #173
χαχαχα, καλο! μου ταιριαζει γαντι
14-06-2007, 11:42 #174
ωραιο..χεχε...ομως νομιζω οτι χρειαζεσαι κι αλλο αερα....
14-06-2007, 11:43 #175
Viva la liberte!
(Ανάθεμά με αν το έγραψα σωστά...)
Τα βάρη το μόνο που κάνουν είναι να μας κατεβάζουν και να μας εμποδίζουν να λειτουργούμε, εκτός κι αν είναι γυμναστικής οπότε αλλάζει το πράγμα. Ηδη είμαστε λόγω κοινωνικών συνθηκών αναγκασμένοι να κουβαλάμε πολλά από δαύτα. Το να τα επιβάλουμε και οι ίδιοι στον εαυτό μας, ε αυτό πάει πολύ! Πέτα τα από πάνω σου και μοιράσου τα. Δόξα το Θεό υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι (όπως βλέπεις-διαβάζεις) που θέλουν να τα μοιραστούν μαζί σου.
14-06-2007, 11:43 #176
σε λιγο θα αρχισω να φωναζω ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! οπως τα φανταρακια, χαχαχαχα
14-06-2007, 11:57 #177
Εντάξει αλλά μην το παραχέ...με και αρχίσουμε να κυκλοφορούμε μόνιμα με αντιασφυξιογόνες. Για φαντάσου..
14-06-2007, 12:02 #178
τασ, να σε ρωτησω, ποτε γεννας? τι ειναι αγορι ή κοριτσι?
14-06-2007, 12:04 #179
Αρχές Νοέμβρη. Φύλο: ακόμα άγνωστο, δεν φάνηκε στους προηγούμενους υπέρηχους και περιμένω να μου πει ο γιατρός πότε να κάνω το Β΄επιπέδου.
Εχω την υποψία πάντως ότι θα είναι κοριτσάκι και πάλι. Οτι να΄ναι, γερό να΄ναι. Ο μπαμπάς θέλει κορίτσι, ο γιός του αγόρι, η κόρη μου κορίτσι, εγώ αγόρι αν και ένα κορίτσι ακόμα δεν με χαλάει, μου αρέσουν.
Στοιχήματα ευπρόσδεκτα, χαααα χαααα χαααα.
14-06-2007, 12:14 #180
Μπορώ να πω και κάτι προσωπικό μου που αφορά την μικρή μου και με έχει κάνει να σκάω από περηφάνεια; Να το πω, να το πω;
Χθες μου είπαν από τον σύλλογο ρυθμικής που πηγαίνει εδώ και ένα χρόνο να την πάρουν στο αθλητικό τμήμα για να μπει στην ομάδα πρωταθλητισμού με σκοπό την εθνική ομάδα ρυθμικής. Και φυσικά ως γνήσια χαζομαμά κόντεψα να κατουρηθώ επάνω μου. Ισως και να μην γίνει τελικά, ίσως και να μην της αρέσει και το σταματήσει. Παρόλαυτά δεν μπορώ να πάψω να είμαι φουσκωμένη σαν διάνος. Γιατρέ, έχω πρόβλημα;
Ένα μικρό γρομπαλακι στον λαιμό δεξιά κάτω από το σαγόνι
26-06-2025, 12:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή