Πως θα επρεπε να συμπεριφερομαι στις κρισεις πανικου του αντρα μου? - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 26 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 380
    Senior Member
    γεια σας tass k gramle
    gramle πηγες το μικρο?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Καλημέρα Ιντερ!

Πως είσαι σήμερα;

Senior Member
    κανενα πρωι δεν ξυπναω καλα
    αλλα προσπαθω!

εσυ?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Καλούτσικα...

Το Σ/Κ με είχε πιάσει μία μελαγχολία και ένα νταούνιασμα, δεν ήξερα τι ήθελα. Από την μιά να φύγω κάπου μακριά, από την άλλη να μείνω εκεί που ήμουν χωρίς να κουνάω ούτε πόδια ούτε χέρια... Χθες το βραδάκι μόνο κάπως ψιλοσυνήλθα με την γιορτή του παιδικού της μικρής και την επίδειξη της ρυθμικής (είχαμε βλέπεις 2 εκδηλώσεις την μία πίσω από την άλλη, καημένο μου παιδάκι..). Τα΄μπηξα και στις δύο και ηρέμησα κάπως. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι σήμερα δεν έχω καμμία μα καμμία απολύτως όρεξη για δουλειά...

Senior Member
    ωχ κι εσυ,ε?
    8ωρο δουλευεις?
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Αχα.... (μεταφρασμένο: ναι)

Senior Member
    Τασουλινι μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω. Ουτε κι εγω θελω να μαθει ο δικος μου για τη γνωριμια ιντερνετ. Το σκεφτομαι απο χτες που σου βρηκα την προσκληση τι να πουμε γιατι το φανταστηκα οτι κι εσυ θα ειχες το ιδιο προβλημα. Αν λεγαμε οτι γνωριζομαστε μεσω δουλειας? Εγω δουλευω σε κατασκευαστικη εταιρεια. Εσυ? μηπως βρουμε καποια ακρη ετσι.

Senior Member
    Δουλεύω σε ναυτασφαλιστική. Καμμία σχέση...

Εγώ σκέφτηκα μήπως του έλεγα για κάποιο μαγαζί όπου πηγαίνοντας να ψωνίσω για παιδικά ρούχα συμπέσαμε και πιάσαμε ψιλοκουβένα και κάποια στιγμή αναφερθήκαμε στο πως είναι τα παιδιά μας και μου είπες ότι επειδή ο αδερφός σου (που είναι αλήθεια) έχει το κατάστημα με τα παιδικά και ψάχνει για παιδάκια για επιδείξεις και μιάς και ο γιός σου θα πάρει μέρος στην μεθαυριανή αν θα ήθελα να έρθω και αν η κόρη μου κάνει να το συζητούσαμε να έπαιρνε μέρος και εκείνη σε μία μελλοντική επίδειξη... Πως σου ακούγεται; Το μόνο που με κολλάει είναι α) ότι πιθανώς να του φανεί παρατραβηγμένο και να μην το πιστέψει και β) θα πρέπει να κάνουμε ότι έχουμε ξαναειδωθεί έλα μου όμως που δεν... ειλικρινά δεν ξέρω και γω.

Senior Member
    Κοιτα, ειναι λιγο τραβηγμενο σε μαγαζι με ρουχα, και τετοια οικειοτητα που σου εδωσα και προσκληση. Ασε που εχω να παω καιρο για ψωνια και δεν θα το χαψει ο δικος μου. Καμια ιδεα ρε παιδια? τι να πω δεν ξερω. Σκεφτομαι....
    Για το 2ο κολλημα ομως μην ανησυχεις, θα ιδωθουμε να σου δωσω την προσκληση οποτε δεν θα ειμαστε δυο ξενες. Το θεμα ειναι τι θα πουμε για το πως γνωριστηκαμε. Μεσω δουλειας ειναι το καλυτερο. Τι ακριβως ασφαλιζετε? να πω οτι ειχα ερθει σε επαφη μαζι σου για να ασφαλισω κατι απο τη δουλεια. Εγω δουλευω στο τμημα κατασκευων αιολικων παρκων. Μηπως ασφαλιζετε και τετοια πραγματα?

Senior Member
    Originally posted by interappted
    γεια σας tass k gramle
    gramle πηγες το μικρο?
    Καλημερα ιντερακι μου,
    οχι ακομη δεν τον πηγα γιατι περιμενω τηλεφωνο τους να κλεισουμε ραντεβου. Μου ειπαν οτι θα με παρουν ως την Τριτη. Αλλά δημοσιο ειναι αυτο, δεν περιμενω και πολλα. Θα παρω εγω αν δεν με παρουν ως αυριο

Senior Member
    Δυστυχώς μόνο καράβια ασφαλίζουμε και εγώ είμαι στο λογιστήριο οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μιλήσαμε για κάποιο τιμολόγιο αλλά από που και ως που; Οντως η δουλειά είναι η πιό καλή δικαιολογία όμως πρέπει να είναι πιστευτή και από τον δικό σου και από τον δικό μου και εγώ δεν έχω κάνει καθόλου κουβέντα στον δικό μου για κάποια σχετική γνωριμία μαζί σου. Θα φανεί πολύ περίεργο και στους δυό τους και θα τους μπούνε ψύλλοι στα αφτιά και δεν θα έχουν και άδικο. Μην πάμε και για μαλλί και βγούμε κουρεμένες στο τέλος...

Senior Member
    Μονο καραβια, λοιπον. Ακου. Περισυ ειχα παει με ενα σκαφος διακοπες. Να πουμε οτι ο ιδιοκτητης το ειχε ασφαλισει στην εταιρεια σας και επειδη ειναι μακρυα (απο Θεσσαλονικη) με εβαλε εμενα να ερθω στην εταιρεια σας να παρω καποιο χαρτι και εκει γνωριστηκαμε, περισυ το καλοκαιρι. Δεν γιναμε και επιστηθιες φιλες αλλά τα ειπαμε λιγο για τα παιδια μας και που και που τηλεφωνιομασταν το χειμωνα αλλά πολυ σπανια και γι\' αυτο δεν τους το ειπαμε. Τωρα μετα απο καιρο σε πηρα εγω τηλεφωνο, ορμωμενη απο το γεγονος της επιδειξης να σε ρωτησω αν θα ηθελες να φερεις την μικρη καθοτι μου ειχες πει οτι θα σου αρεσε να δει κατι τετοιο. Ξερω γω? για σκεψου κι εσυ κατι. Καταρχας ασφαλιζετε σκαφη?

Senior Member
    Ναι!

Καλό μου ακούγεται... Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει πιστευτό στον δικό σου; Γιατί εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή θα γνωριστούνε και θα πιάσουν την κουβέντα (σίγουρα όχι το βράδυ της επίδειξης αλλά κάποια άλλη στιγμή μελλοντικά που ενδεχομένως θα βρεθούμε ως ζευγάρια...)

Senior Member
    ναι, σιγουρα. Ο δικος μου δεν την ψαχνει και πολυ.
    Το θεμα ειναι τωρα να σου δωσω την προσκληση και να σε δω απο κοντα για να μην φανει οντως οτι σε βλεπω πρωτη φορα κι εγω. Αν μπορεσουμε να βρεθουμε θα πουμε και κανα δυο λεπτομερειες απο κοντα για το τι ακριβως θα τους πουμε. Ε, δεν ειμαστε και ηθοποιοι να το παιξουμε και τοσο καλα. Που ειναι η δουλεια σου?

Senior Member
    Κορίτσια το παρατραβάτε και δε θα σας βγεί σε καλό (άποψή μου) άσε που μηδέν κρυπτόν υπό του ήλιου....
    Για δε λέτε κάτι πιο απλό και προς το αληθινό τεσπα.
    Να γνωριστήκαμε τις προάλλες στο κωμμοτήριο πχ (λέω εγώ τώρα μιας και μένετε και κοντά...) και τα είπαμε λίγο και είπαμε να βρεθούμε και στην επίδειξη ...
    Αμα μπλέξετε πολλά θα φανεί ότι κάτι κρύβετε.... και δεν υπάρχει λόγος.

Page 17 of 26 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast