Results 16 to 30 of 34
Thread: Θέλω να μιλήσω!
-
31-12-2012, 15:25 #16
Ευχαριστώ Γιώργο Πάνου για όσα μου έγραψες, αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι η εμφάνισή μου, μη στέκεσαι σε αυτό μου ανέφερα για την πρώην φίλη μου, την "περιποίηση" δεν ξέρω πώς την εννοεί η συγκεκριμένη. Μια χαρά τα έχω με τον εαυτό μου και δε με αφορά το εξωτερικό κομμάτι τόσο. Το εσωτερικό έχει πολύ περισσότερη σημασία και αυτό με απασχολεί.
- 31-12-2012, 15:35 #17
Αν κατάλαβα καλά,περιγράφεις μια συνεχή πεσμένη διάθεση και ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον.Δε ξέρουμε κάτι παραπάνω.Πόσο καιρό έχεις αυτή τη διάθεση, προηγήθηκε κάτι συγκεκριμένο που τη προκάλεσε;Συνήθως αν δεν έχει συμβεί κάτι τότε όντως πρέπει να ψάξεις μέσα σου.Τι είναι αυτό που σε κάνει να μελαγχωλείς;Τι θα ήταν αυτό που πιστεύεις πως θα σε έκανε να αισθανθείς καλύτερα;
Δεν ειναι απαραίτητο να κάνεις αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτο σου συγκεκριμένα, αλλά από κάποιες φαινομενικά απλές θα πρέπει να ξεκινήσεις για να φτάσεις στη λύση..
31-12-2012, 15:39 #18
Οποτε πρεπει μαλλον να τα βρεις με τον εαυτο σου Αλκμηνη ....
31-12-2012, 17:31 #19
Ήρα έτσι περίπου είναι. Δεν μπορώ να εντοπίσω πόσο καιρό έχω αυτή τη διάθεση. Με πιάνει και με αφήνει. Τώρα ένας λόγος παραπάνω να έχω πεσμένη διάθεση που αρχίζουν να προκύπτουν προβλήματα υγείας σε ένα στενό οικογενειακό μου πρόσωπο.
Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, από μια πρώτη σκέψη που κάνω, μάλλον τίποτα.
Ψάχνω ψάχνω, αλλά έχω κουραστεί να σκέφτομαι... Κουράστηκα... Η ζωή όλο πίκρες μας δίνει.
31-12-2012, 18:17 #20
Σίγουρα έχεις λόγους.Πιστεύω στην ειλικρίνεια της απάντησής σου, ότι τίποτα δε θα σε έκανε να νιώσεις καλύτερα, αλλά περισσότερο πιστεύω ότι τώρα δε μιλάει η λογική σου αλλά η ηττοπάθεια που σε κυριεύει.Η ζωή δίνει πίκρες και δεν είναι δίκαιη.Όμως αφού κάποιοι τα καταφέρνουν, μπορείς κι εσυ.Έχεις παρατηρήσει κάποιους ανθρώπους που ίσως θαυμάζεις ή ζηλεύεις για τη ζωή τους;Αν το καλοσκεφτείς δεν έχουν κατι παραπάνω απο σενα,απλα διαχειρίζονται την καθημερινότητά τους αλλιώς.Είναι αποκλειστικά θέμα χαρακτήρα.Αυτή τη περίοδο εισαι ευάλωτη αλλα μπορείς να συνέλθεις.Να σε ρωτήσω, επειδή λες ότι σε πιάνει και σε αφήνει, μπορείς να μου πεις όταν είσαι στα καλά σου, αλλάζει κατι στην καθημερινότητά σου;Κάνεις κάτι διαφορετικό από όταν δεν αισθάνεσαι καλά;
01-01-2013, 02:10 #21
Ναι, έχω εντοπίσει κάποιους και τους θαυμάζω. Η διαφορές μας είναι τεράστιες. Δεν μπορώ να κάνω τη ζωή που κάνουν αυτοί, δηλαδή να είμαι όλη μέρα έξω να μιλάω με πολύ κόσμο, γιατί απλώς δεν γίνεται! Με νικούν οι φοβίες μου. Γι' αυτό προτιμώ να κάθομαι κλεισμένη στο σπίτι και να βγαίνω ελάχιστα. Ακριβώς αυτό που λες, είναι θέμα χαρακτήρα.
Όταν αισθάνομαι καλύτερα είναι όταν έχω γυρίσει από τη σχολή ή όταν έχω βγει μια βόλτα.
01-01-2013, 02:17 #22
Είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά κάνοντας μικρά βήματα τη φορά παρατηρείς θαύματα.Μιλάς για κάποιες φοβίες.Σε ποιές αναφέρεσαι;Τις έχεις εντοπίσει;Εάν ναι, τότε αυτό το κάνει πιο εύκολο.Μπορείς να παραιτηθείς, αλλά μπορείς και να εστιάσεις σε κάθε φόβο ξεχωριστά και εναν εναν να προσπαθήσεις να τους αντιμετωπίσεις.Ίσως σου φαινονται εύκολα στη θεωρία, αλλά και η παραμικρή αλλαγή θα σε ενθαρρύνει.
01-01-2013, 02:24 #23
01-01-2013, 02:30 #24
Δε κάνει τίποτα!Το θέμα ειναι να ενδιαφερθεις εσυ για τον εαυτο σου.Ελπίζω να φτιαξουν τα πραγματα..
01-01-2013, 03:00 #25
Κάτι χειρίζομαι λάθος και αυτό πρέπει να φτιάξω. Να 'σαι καλά
01-01-2013, 17:43 #26
01-01-2013, 18:03 #27
Αλκμηνη καταλαβαινω το γεγονος οτι εχεις απογοητευτει ... Απλα αυτην σου την απογοητευσση φροντησε να ειναι στιγμηαια ... Σσε καθε βημα σιγουρα θα βρισκεις και εμποδια , ο σκοπος ομως δεν ειναι να τα βαψεις ολα μαυρα ... Καποια στιγμη θα γνωρισεις ανθρωπους και θα κανεις κυκλο... Απλα δε πρεπει να το βαζεις κατω.... Αυτο να θυμασαι και να εχεις οδηγο σου ...
02-01-2013, 01:33 #28
02-01-2013, 01:35 #29
02-01-2013, 07:47 #30
Λοιπόν να πω και γω τη γνώμη μου και ίσως να φανώ λίγο κυνικός... Η κοπέλα καλά κανει και πιστεύει ότι δεν υπάρχουν φίλοι να μιλήσει... για μένα χρονια τώρα περα απο μένα τον ίδιο και των γονιών μου, κανεις δε νοιάστηκε πραγματικα για μένα. Αυτο δεν είναι σύγχρονο τερτίπι των ανθρώπων απλά ο άνθρωπος ειναι εγωιστικό ον και εγωκεντρικός. Πιστεύω ακράδαντα όμως πως για κάθε άνθρωπο υπάρχει το αντίστοιχο του ΚΑΙ σε φιλικό ΚΑΙ σε ερωτικό επίπεδο...
Οσον αφορά τον ιερέα που προανέφερε η κοπέλα, καλύτερα να μη μιλήσουμε για παπάδες και ιερείς, γιατι ειναι μια συζήτηση ανούσια περί χαζου πράματος μιας και για μένα δε προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό ολοι αυτοι περα του να τρομάζουν τα παιδια με τα γένια τουσ και τα μαύρα ρούχα τους (αν και μερικοί παπάδες πραγματικα ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αλλα αποτελουν εξαιρέσεις).
Εγω θα πω στη κοπέλα να μην απογοητεύεται... Εγω ποτε δε βρήκα άνθρωπο να με νιώθει και πολλες φορες σκέφτομαι οτι δε θα κανω οικογενεια, δε θα κανω παιδιά να τα δω να μεγαλώνουν, οτι θα μείνω μονος και πολλες φορες τα βραδυα νιωθω ανύποτη μοναξιά... Ενω σχεδόν ποτε δεν εχω καποιον να μιλήσω... και τι κανω??? τα κρατάω μεσα μου και μοολις με πιάσει , ξεσπάω... Ξερω πως νιωθεις ρε συ... σε νιώθω... Παρολα αυτα όσο σηκώνομαι το πρωι και βλεπω το φως ξέρω ότι ζω, αρα υπάρχω, αρα χαμογελάω... Στο κάτω κάτω γαμώτο ειμαι διαφορετικοι που να πάρει... Ολοι μας περνάνε για ατομα ''κλειστά'' και μας περνανε για ανωριμα και χαζα καταθλιπτικα, αλλα δεν ειναι ετσι. Θελουμε αγκαλια και καποιον να μας πει: ''εγω ειμαι εδω''.
Aλκμήνη... η απογοητευση και αυτή μες τη ζωη ειναι. Πρεπει να βγαινεις πιο δυνατη απο αυτή. Στο κατω κατω της γραφής αν κάποιος δε σε θέλει στη ζωή του είτε φιλικά είτε ερωτικά, αυτός χάνει όχι εσυ! Αυτος που σε κερδισει , δε θα κοιταξει ειτε εισαι 300 κιλα ειτε 400 , ειτε 70, ειτε αν εισαι μοντελο. Θα δει τα ματια σου και πάπαλα, του κανεις!!
θελω να πω με λιγα λόγια οτι μη σκας για κανέναν. Οι γονεις θα ειναι παντα εκει, ενω ο ευατός σου θα είναι παντα ο καλύτερος κριτής και ακροατής σου οταν θα είσαι μόνη. Εμενα παντως με βοηθάει πολυ να βγαίνω εξω να βλεπω κόσμο και χαζεύω απο δω και απο κει.
Οταν δε απογοητευομαι, λεω ΟΚ.. στεναχωριεμαι λιγο και μετα λεω. Ε ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ!!!
Και να ξέρεις και κάτι αλλο. Οι γυναικες ειστε τα πιο ωραία πλάσματα και το εννοώ. Αν καποιος σας κοιταζει χάνεται μέσα σας , αν το αξίζετεΣε οποιον/α δεν αρεσεις απλα προσπέρασε τον. Καλύτερα μονη και χαρούμενη, παρα να εχεις ατομα που δε σε νιώθουν. Οι γονείς θα είναι παντα εκει αλλά και ο ευατός σου επίσης!! Προσπαθησε να λάμπεις και θα φανεί αυτό και στους γυρω σου!
αν ξαναπογοητευτείς, απλά δες το με θετικό πρόσημο. Πες οτι ΟΚ, αυτο να με κάνει πιο δυνατή!! Ετσι πρέπει ρε συ!!!
Σας καληνυχτίζω.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ!!!!Tα page μου:
[URL="http://www.facebook.com/devilrandime"]http://www.facebook.com/devilrandime[/URL]
[URL="http://www.youtube.com/devilrandime"]http://www.youtube.com/devilrandime[/URL]