Results 1 to 9 of 9
Thread: ΕΥΧΕΣ.....ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ!!!!
-
02-01-2013, 15:00 #1
ΕΥΧΕΣ.....ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑ ΦΕΡΕΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ....
Φετος ειναι η πρωτη χρονια που με βρισκει με τοσο χαλια ψυχολογια....ηταν το γορτινο κλιμα που δεν βοηθησε καθολου να εχω αυτη τη χαρα...ηταν τα πρωτα χριστουγεννα χωρις τον μπαμπα μου...το σπιτι μας ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ...και δυστυχως με φερνει ενα βημα πιο κοντα στο γεγονοσ οτι πρεπει να συμφιλιωθω με αυτην την ιδεα...αλλα παλι ειναι παροδικο συναισθημα..μελαχγολια σε ολο το μεγαλειο...καμια ορεξη για κοινωνικη επαφη,τιποτα...το μονο που ειχα αναγκη ηταν να στειλω γιορτινες ευχες σε ανθρωπους που αγαπω και μου λειπουν...ενα μηνυμα απλο..οχι κατι επιπλεον που θα "απαιτει τον πολυτιμο χρονο τους"...και που απαντηση δεν πηρα...καμια!!!παρολο που ηταν τετοια μερα..ποτε...ποσο μπορει να στοιχισει ενα απλο,ζεστο μνμ σε ανθρωπους που βρισκονται μακρια μας?με εχει παρει πολυ απο κατω,σημερα δεν ειχα καμια διαθεση για δουλεια κ χθες ολο το βραδυ εκλαιγα...ξυπνηγα στον υπνο μου και ηθελα να κοιμηθω ξανα,να χαθω μεσα στα ονειρα μου και οχι στις σκεψεις που με βασανιζουν...δεν ξερω ισως να γινομαι υπερβολικη και να υπερχειλιζει το συναισθημα λογω γιορτων,αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να παρω μνμ ευχτηριο και να μην απαντησω..ποσο μαλλον που εστειλα σε αγαπημενους μου ανθρωπους,μετρημενους στα δαχτυλα...πωσ την εννουμε την αγαπη?και ο καθενας ξερω οτι θα βρει δικαιολογιες αργοτερα αν κ εφοσον βρει χρονο να απαντησει...κ το χειροτερο σημερα μεσα απο το καταραμενο fcb ειδα κιολας και αναρτησεις, σχολιακια κλπ κλπ...αλλα εγω περισσευα...ηταν ανεπιθυμητη η ευχη?τι να πω...φιλοι...για δυσκολες στιγμες...που σε αγαπουν και θα ειναι εκει παντα...ειτε με τη σκεψη ειτε με την καρδια......λογια...λογια...πετ αμενα!!!!!!!!
- 02-01-2013, 15:19 #2
To ότι εχεις όνειρα ειναι θετικό!! Αλλοι ούτε καν αυτά δεν εχουν. Καλύτερα να χανεσαι σε αυτά, ειναι πιο όμορφο!!!
Ασχημο αυτό με τον πατέρα σου. Εμεις έχουμ τα δικά μας με τη μητέρα μου, ξέρω πως νιώθεις... Ολοι έχουμε τα δικά μας.
Οσον αφορά το facebook και που ασχολιόμουν τι ελεγε ο καθένας το μονο που κατάφερνα ήταν να σκαω αδικα. Ο καθένας εχει το δικαίωμα να λέει οτι θελει, αλλά και συ έχεις το δικαίωμα να τους γράφεις εκει που δε πιάνει μελάνι.
Τωρα για το τι ειναι αγάπη ο καθένας το ορίζει διαφορετικα μιας και ο καθένας μας ειναι different, οπότε δε μπορω να σου απαντήσω σε αυτό αντικειμενικά. Ατομα που σε νοιάζονται θα ετρεχαν για σένα ακομα και Σιβηρία να ήσουν... Ψαξε για τετοια ατομα. δεν ειναι πολλά όντως, αλλά αυτο δε σημαίνει οτι τα παρατάς... Τι πιο ωραίο από ενα χαμόγελο???!!! --->
καλή χρονιά!!!Tα page μου:
[URL="http://www.facebook.com/devilrandime"]http://www.facebook.com/devilrandime[/URL]
[URL="http://www.youtube.com/devilrandime"]http://www.youtube.com/devilrandime[/URL]
02-01-2013, 15:40 #3
Το χαμογελο υπαρχει..απλα εγινε πιο σκοτεινο,πιο λυπημενο!!!
το ξερω οτι ο καθενας εχει τα δικα του...σοβαρα κ μη προβληματα..ή κ χαρες..που ισως να μην θελει απαραιτητα να τις μοιραστει μαζι σου...κατανοητο!!!αλλα νομιζω οτι πιο σημαντικη επενδυση απο τις ανθρωπινες επαφες δεν υπαρχει...κ μαλλον πως η δικη μου επενδυση δεν αποδειχτηκε κερδοφορα....
ο καθενας λενε παιρνει οτι δινει...ισως και γω να χω κανει λαθη στη ζωη μου και να τα πληρωνω τωρα... με τη μοναξια!!
τον μπαμπα μου τον εχασα απο καρκινο...ουτε τοτε υπηρξε χρονος απο ολες αυτες τις πολυτιμες φιλες μου να μεινουν διπλα μου,για λιγο!!!μαλλον απαιτω περισσοτερη προσοχη απο αυτη που ο καθενας ειναι διαθετημενος να δωσει...καλη χρονια κ σε σενα!!σευχαριστω...
03-01-2013, 00:34 #4
Kαλο να απαιτείς προσοχή. ετσι ειμαι και γω. Νιωθεις διαφορετικός , σημαντικος!
Το χαμόγελο ειναι χαμόγελο ειτε λυπημένο είτε χαρωπό. Κατι λυπημένο κρύβει μέσα του ενα χαρωπό στοιχείο αλλιως γιατι να βρει πάτημα???
Δε θα ειναι για πάντα μοναξιά... Καμια φορά η μοναξιά ειναι η καλυτερη παρέα.
Συζητα με τον εαυτο σου και νομιζω θα βρεθει η λύση!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!Tα page μου:
[URL="http://www.facebook.com/devilrandime"]http://www.facebook.com/devilrandime[/URL]
[URL="http://www.youtube.com/devilrandime"]http://www.youtube.com/devilrandime[/URL]
03-01-2013, 01:37 #5
pinko8 φαντάζομαι πόσο δύσκολες μέρες περνάς, και πόσο θα ήθελες να έχεις δίπλα σου ανθρώπους αληθινούς που να σ' αγαπούν.
Καλό θα ήταν να κάνεις μια συζήτηση μαζί τους και αν δεις ότι δε βγαίνει κάτι, προχωράς και περνάς παρακάτω. Πολλές φορές πρέπει να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας και να ξεφορτωνόμαστε ό,τι δε μας αξίζει. Και απ'ό,τι κατάλαβα τα συγκεκριμένα ατομα δε σου αξίζουν, αφού έχουν αυτή τη συμπεριφορά.
03-01-2013, 02:29 #6
03-01-2013, 13:04 #7
δεν ειναι οι γιορτινες μερες,το τωρα δηλ....γινεται ακομα πιο δυκολο με τοιν τροπο που το διαχειριζομαι,οι σκεψεις μου,ο τροπος που εσωτερικευω οτιδηποτε γινεται γυρω μου...νιωθω παραπανω ευαλωτη και ευαισθητη και αυτο με κανει και μοναχικη και "παραξενη"...με τον εαυτο μου πρεπει να τα βρω,να γινω καλα μεσα μου και επειτα θαβρεθουν οι λυσεις για ολα...δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν διπλα μου αξιολογοι ανθρωποι,υπαρχουν ..και αυτο με θλιβει ακομα περισσοτερο...γιατι λογω των φορτισμενων συναισθηματων μου εχω πιο εντονη αναγκη για αγαπη....και αποδοχη!!!νιοωθω οτι δεν εχω καταφερει να κερδισω την αληθινη τους αγαπη...γιατι αν αυτο γινοταν δεν θα ειχα αυτα τα "κενα"...το ξεσκαρταρισμα εγινε ,ενα χρονο πριν που εχασα τον μπαμπα μου...κ οχι απο τη μερια μου ...φανηκε απλα,ξεκαθαρισε το τοπιο..εφυγε η ομιχλη!
κανεις δεν αξιζει να ειναι μονος..και αν συμβαινει γινεται ειτε επειδη το επελεξε..ειτε γιατι το αξιζει!!..και εγω δεν το επελεξα...αρα....?δεν με ενοχλει ομως τη συνηθισα...βουβες μερες,αδειες νυχτες...και αυτο ειναι χειροτερο,γιατι δεν κανω κατι να την αλλαξω...βολευτηκα...με βολεψε!!!μονος οταν εισαι δεν εχεις συναισθηματικα σκαμπανεβασματα...δεν σε αποριπτουν,απλα αποδεχεσαι την μοναξια..
04-01-2013, 00:14 #8
καλησπέρα pinko, καλή χρονιά.
όχι κοριτσάκι μου, ούτε αξίζει σε κανέναν η μοναξιά, ούτε ισχύει το "ό,τι δίνεις παίρνεις". η φιλία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, αλλά και δύσκολο, γι'αυτό όποιος το'χει καταφέρει είναι τυχερός, δεν έχει σχέση με το αν το αξίζει κάποιος ή όχι. στις δύσκολες στιγμές μας δεν πρέπει να γινόμαστε ζητιάνοι της αγάπης και της προσοχής των φίλων μας, αυτά πρέπει να είναι δεδομένα και να μας δίνονται απλόχερα. αν είναι ποτέ δυνατόν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής σου που θα έπρεπε να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής τους, να ζητάς κάτι τόσο ελάχιστο όσο μια επαφή και να μην την έχεις!
εφόσον λοιπόν οι φίλες σου δεν ευκαιρούν, τράβα ένα χι και προχώρα σε νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε πραγματικές φιλίες. αυτό σού αξίζει γιατί ξέρεις να εκτιμάς τον όρο φιλία και όταν τη βρεις στο πρόσωπο κάποιου, ούτε θα φοβάσαι την απόρριψη, ούτε θα προσπαθείς συνεχώς να κερδίσεις την αγάπη του, γιατί πολύ απλά, θα είναι ΕΚΕΙ. Όσο για τα ξεσκαρταρίσματα, μη σε ανησυχούν, όλοι έχουμε κάνει και συνεχίζουμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας κάνουν να αισθανόμαστε μοναδικοί και όχι παρείσακτοι, δε νομίζεις?
ελπίζω η καινούρια χρονιά να σου φέρει αληθινούς φίλους, υγεία, χαρά, διασκέδαση και ό,τι άλλο επιθυμείς!
04-01-2013, 10:16 #9
σευχαριστω πολυ..μεσα απο την καρδια μου!!!ειναι τοσο δυσκολες οι μερες ολων μας πλεον που στο ονομα τησ φιλιας δεν μπορουμε να τα χρεωνουμε ολα..δεν θελω να γινομαι εγωκεντρικη..ουτε να απαιτω την προσοχη και το ενδιαφερον των γυρω μου...ολοι μασ λιγο πολυ εχουμε κλειστει στο μικροκοσμο μασ, στο γυρω απο μας...δεν θελουμε να επιφορτιζομαστε επιπλεον με "χαλασμενες διαθεσεις"..τους καταλαβενω ολους..και εκεινους που εχουν οικογενεια και υποχρεωσεις και δεν υπαρχει χρονος για τηλ..και εκεινους που εχουν πεσμενη ψυχολογια λογω προβληματων τους και δεν θελουν να χαλαστει περισσοτερο!!!!!!ειχα ομως την αναγκη λογω των ημερων να νιωσω λιγο την αγαπη των γυρω μου με τη ζεστασια ενος μηνυματος....μου βγηκε πολυ παραπανω λογω συναισθηματικης φορτισης..δεν πειραζει!!ισως του χρονου!!!!ας ειναι καλα ολοι και ευτυχισμενοι...ισως τα καταφερω και γω καποια στιγμη...τους αγαπω και δεν θελω ουτε να τους ζαλιζω ουτε να τους επιβαρυνω συναισθηματικα..οσο για την καινουργια χρονια ,ασ ειναι για ολους οτι ο καθενας επιθυμει πραγματικα!!!σευχαριστω ξανα για την ομορφη και ζεστη απαντηση...να εισαι παντα καλα!!!!!