ας παρω μια αντικειμενικη γνωμη επιτελους - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 120
    Senior Member
    Μικρο παιδακι ειμαι ρε ναρκη, πανω στην αναπτυξη...
    Αυτα που λες τωρα τα υποθετεις ή στα ειπε ο ιδιος?

μαρκελα μου ετσι πιστευεις? νομιζεις οτι σε κανα 2 μηνες να του συζητησω παλι την κατασταση?

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Μικρο παιδακι ειμαι ρε ναρκη, πανω στην αναπτυξη...
    Αυτα που λες τωρα τα υποθετεις ή στα ειπε ο ιδιος?
    καλε ο ιδιος τα ειπε. Φαε φαε καλα κανεις!

Senior Member
    Oταν ειπε οτι δε σε χει σιγουρη για ενα τετοιο βημα τι θελει να πει ο ποιητης? Μηπως μας τα λες εδω οπως σε συμφερει? Γιατι πρεπει να ακουμε κ τις 2 πλευρες παντα!
    Μηπως δε σ εμπιστευεται? Κατι βλεπει σε σενα φαινεται ο ανρωπος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by narki View Post
    μαρκελα μου ετσι πιστευεις? νομιζεις οτι σε κανα 2 μηνες να του συζητησω παλι την κατασταση?
    Εξαρτάται.. Κοίτα, αν το δούμε κι απ' την πλευρά του, δεν τον πήραν και τα χρόνια, κάπου το ίδιο ισχύει και για σένα. Αν κι εμείς οι γυναίκες έχουμε και το θέμα της τεκνοποίησης..
    Αλλά να περνάς καλά είναι το ζητούμενο.. γι' αυτό κι είπα πως κι ο κεράσης δεν πέρασε στις κρίσιμες ερωτήσεις..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Oταν ειπε οτι δε σε χει σιγουρη για ενα τετοιο βημα τι θελει να πει ο ποιητης? Μηπως μας τα λες εδω οπως σε συμφερει? Γιατι πρεπει να ακουμε κ τις 2 πλευρες παντα!
    Μηπως δε σ εμπιστευεται? Κατι βλεπει σε σενα φαινεται ο ανρωπος...
    οτι ειμαι ανωριμη θεωρει ακομα για να παντρευτω και να ανοιξω σπιτι λογω ηλικιας. Δεν νομιζω να τα λεω οπως με συμφερει γιατι μπηκα εδω ανωνυμα να παρω μια γνωμη οποτε δεν εχω λογο να διαστρεβλωσω κατι.

Senior Member
    Εννοω μηπως εννοει σαν χαρακτηρα, οχι ηλικιακα.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Εξαρτάται.. Κοίτα, αν το δούμε κι απ' την πλευρά του, δεν τον πήραν και τα χρόνια, κάπου το ίδιο ισχύει και για σένα. Αν κι εμείς οι γυναίκες έχουμε και το θέμα της τεκνοποίησης..
    Αλλά να περνάς καλά είναι το ζητούμενο.. γι' αυτό κι είπα πως κι ο κεράσης δεν πέρασε στις κρίσιμες ερωτήσεις..
    εμενα με καλυψε καπως χτες να σου πω την αληθεια κ επειδη τον αγαπαω δεν θελω να τον χασω. Εννοειται πως περναω καλα μαζι του

Εννοω μηπως εννοει σαν χαρακτηρα, οχι ηλικιακα.
    κατα λεξη μου ειπε ''μωρε αγαπη μου εσυ εισαι ακομα παιδι και θες νταντεμα πως θες να κανεις οικογενεια?''

Senior Member
    εμενα με καλυψε καπως χτες να σου πω την αληθεια κ επειδη τον αγαπαω δεν θελω να τον χασω. Εννοειται πως περναω καλα μαζι του
    Να προσπαθήσεις να μη βγάζεις ανασφάλειες κάτι που είπες στην αρχή, γιατί αν είναι κι αυτός ανασφαλής, που μάλλον είναι.. δυσκολεύει έτσι η κατάσταση.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Να προσπαθήσεις να μη βγάζεις ανασφάλειες κάτι που είπες στην αρχή, γιατί αν είναι κι αυτός ανασφαλής, που μάλλον είναι.. δυσκολεύει έτσι η κατάσταση.
    καλα ναι εγω εχω ανσσφαλειες τρελες δεν το συζητω, ελπιζω μονο να καταληξει καλα ολο αυτο...

Senior Member
    Παντως μη νομιζεις κ ο γαμος μια ιδεα ειναι. Εχει καταντησει κ λιγο κλισε, λιγο γραφικο, με τα τραπεζια, τους συμπεθερους κλπ. Αλλα κ αν το φιλοσοφησεις μια συμβαση ειναι ενω πανω απ ολα μετραει πως νιωθει το ζευγαρι. Εγω βλεπω οτ υπαρχει αγαπη κ απ τις 2 πλευρες οποτε προχωρα. Και για παιδι αν θες εχεις μεγαλο περιθωριο. Απο σεξακι ολα καλα?

Παντως μη νομιζεις κ ο γαμος μια ιδεα ειναι. Εχει καταντησει κ λιγο κλισε, λιγο γραφικο, με τα τραπεζια, τους συμπεθερους κλπ. Αλλα κ αν το φιλοσοφησεις μια συμβαση ειναι ενω πανω απ ολα μετραει πως νιωθει το ζευγαρι. Εγω βλεπω οτ υπαρχει αγαπη κ απ τις 2 πλευρες οποτε προχωρα. Και για παιδι αν θες εχεις μεγαλο περιθωριο. Απο σεξακι ολα καλα?
    ναι ναι φτου φτου φτου. Ταιριαξαμε απο την πρωτη φορα κ καθε φορα ειναι ικανοποιητικη σε μεγιστο βαθμο. Βεβαια δεν τον αφηνω να βαρεθει κ να ερθει η ρουτινα εκει γιατι το θεωρω βασικο σε μια σχεση.

Senior Member
    καλα ναι εγω εχω ανσσφαλειες τρελες δεν το συζητω, ελπιζω μονο να καταληξει καλα ολο αυτο...
    Ναι φάνηκε κι απ' αυτό που σ' απάντησε.. θες οικόγενεια τη στιγμή που ακόμα είσαι και καλά παιδί; Χρειάζεται να το δουλέψεις αυτό, γιατί είναι ένα λάθος που κάνουμε
    συνήθως στις σχέσεις και προκαλεί προβλήματα με τα γνωστά αποτελέσματα.. Τί εννοείς με το να καταλήξει καλά όλο αυτό;

χαχα όχι που δεν θα την έκανε την ερώτηση.. ο κεράσης :p

οσο για τον γαμο οκ τωρα δεν νομιζω να ειμαι ετοιμη κ εγω. απλα ηθελα να ξερω αν το βλεπει σοβαρα κ να προχωρησουμε σιγα σιγα η με εχει μονο για το κρεβατι.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast