ας παρω μια αντικειμενικη γνωμη επιτελους - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 120 of 120
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Ναι φάνηκε κι απ' αυτό που σ' απάντησε.. θες οικόγενεια τη στιγμή που ακόμα είσαι και καλά παιδί; Χρειάζεται να δουλέψεις αυτό, γιατί είναι ένα λάθος που κάνουμε
    συνήθως στις σχέσεις και προκαλεί προβλήματα με τα γνωστά αποτελέσματα.. Τί εννοείς με το να καταλήξει καλά όλο αυτό;

χαχα όχι που δεν θα την έκανε την ερώτηση.. ο κεράσης :p
    εννοω να μην χωρισουμε καλε. ΑΑΑ αυτη ειναι η στανταρ του ερωτηση? χαχαχα

Senior Member
    narkkkkiiiii θελω να με πεις με ποιους τροπους συμβαλλες στην ανανεωση της ερωτικης σας ζωης κ μπραβο σου δηλ γτ η ρουτινα καταστρεφει τα παντα.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    narkkkkiiiii θελω να με πεις με ποιους τροπους συμβαλλες στην ανανεωση της ερωτικης σας ζωης κ μπραβο σου δηλ γτ η ρουτινα καταστρεφει τα παντα.
    χωρια απο ερωτικου περιεχομενου μνμτα στο ασχετο μες την μερα, επειδη ο Δ. ειναι οπτικος τυπος μπορει να τυχει να βγουμε για καφε με φιλους κ επιτηδες να του δειξω το εσωρουχο μου η παιζω ρολους με στολες απο το ebay, τον ξυπναω για να κανουμε σεξ τη νυχτα η νωρις το πρωι κ μετα του λεω καλημερα, τετοια πραγματα

Senior Member
    Σε παντρευομαι τωρα!

Σε παντρευομαι τωρα!
    χαχαχαχαχαχα με επνιξες, επινα νερο!

Senior Member
    Με τις υγειες σου! Στο γαμο σου!

Με τις υγειες σου! Στο γαμο σου!
    παιξε με τον πονο μου, βαλε το μαχαιρι στο κοκκαλο. ΑΝΤΕΧΩ

Senior Member
    Μετα σε λεει ο αλλος οτι εισαι μικρουλα κ θες νταντεμα. Αφου το βλεπω εγω οτι εισαι δυναμικη γυναικα. Λοιπον δε σου ξαναπαντω γτ μου χεις εξαψει τη φαντασια βραδυατικα. Θα αρχισω να σε ρωταω εγω μου φαινεται....στολες απ το ebay ε? καρτουν ας πουμε? μπατμαν και τετοια?

Μετα σε λεει ο αλλος οτι εισαι μικρουλα κ θες νταντεμα. Αφου το βλεπω εγω οτι εισαι δυναμικη γυναικα. Λοιπον δε σου ξαναπαντω γτ μου χεις εξαψει τη φαντασια βραδυατικα. Θα αρχισω να σε ρωταω εγω μου φαινεται....στολες απ το ebay ε? καρτουν ας πουμε? μπατμαν και τετοια?
    χαχαχαχαχα προτιμω τον bob σφουγγαρακη, χαχαχαχαχαχα.. τι χαζο που εισαι μωρε

θέλεις να ακούσεις μια αρκετά μεγαλύτερή σου?
    ξεφορτώσου τον και προχώρα στη ζωή σου
    θα σου φάει τα καλύτερα χρόνια και θα σε ξεφορτωθεί αυτός μετά
    δεν μπορώ να καταλάβω
    εγωισμό και περηφάνεια δεν έχετε οι νέες κοπέλες τώρα???????
    τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση πια?
    δεν είμαι και καμιά γρια,49 χρονών είμαι και θυμάμαι που οι άντρες σερνόντουσαν πίσω μας σαν ζητιάνοι για να τους παντρευτούμε
    όχι γιατί ήμασταν η Μόνικα Μπελούτσι αλλά γιατί τους κάναμε να τρέχουν και λίγο

Quote Originally Posted by lilly64 View Post
    θέλεις να ακούσεις μια αρκετά μεγαλύτερή σου?
    ξεφορτώσου τον και προχώρα στη ζωή σου
    θα σου φάει τα καλύτερα χρόνια και θα σε ξεφορτωθεί αυτός μετά
    δεν μπορώ να καταλάβω
    εγωισμό και περηφάνεια δεν έχετε οι νέες κοπέλες τώρα???????
    τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση πια?
    δεν είμαι και καμιά γρια,49 χρονών είμαι και θυμάμαι που οι άντρες σερνόντουσαν πίσω μας σαν ζητιάνοι για να τους
    τι γινεται ομως οταν τον αγαπας πραγματικα?/ Δεν πρεπει να κανεις συμβιβασμους κ εσυ?

Senior Member
    ναρκη εγω αν ημουν γυναικα γυρω στα 27 θα το σκεφτομουνα λογικα θα ελεγα κρατιεμαι καλα εμφανισιακα;με ενα γυμναστηριο θα κρατιεμαι μεχρι τα 35;(γτ εχω να κανω κ παιδι) αφου τον αγαπαω κ με παιρνει θα κατσω μαζι του κ οτι γινει αν δεν παει καλα θα βρω αλλον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δηλαδή η πρόταση γάμου είναι το κριτήριο ότι κάποιος σ' αγαπάει...
    Και αν δεν το κάνει σημαίνει ότι σε κοροϊδεύει οπόταν τον ξεφορτώνεσαι και ψάχνεις για τον επόμενο διαθέσμο..Και αυτό το ονομάζουμε αυτοπεποίθηση...
    Αναρωτιέμαι πότε μεγαλύτεροι και νεότεροι εν έτει 2013 (καλή μας χρονιά παρεπιπτόντως) θα σταματήσουμε ν' εχουμε τέτοιες μικροαστικές και στενομυαλες αντιλήψεις..
    Η ουσία σε μια σχέση είναι να περνάς όμορφα με κάποιον, να σε γεμίζει σαν άνθρωπος, να υπάρχει αγάπη και σεβασμός .
    Σημαντικό δε βήμα κατά τη γνώμη, μου εφόσον δοκιμαστεί η σχέση , είναι η συγκατοίκηση. Το να μένεις με τον άνθρωπο που αγαπάς και να μοιράζεσαι την καθημερινότητα μαζί του είναι πολύ όμορφο . Για μένα θα ήταν πολύ σημαντικό για να δω το θέλω του.
    Η δεσμευση είναι συναισθηματική και αφορά και τους δύο και καμια βέρα και τραπέζι με τους συμπέθερους δεν την κατοχυρώνει.
    Νarki μου είσαι νέα κοπέλα, ζήσε την ζωή σου χωρίς άγχη και τρελλές ανασφάλειες τύπου μήπως με θέλει για το κρεβάτι και όχι για κάτι σοβαρό. Το σοβαρό δεν ορίζεται σαν μελλοντικός γάμος, αλλά βαθος και διαρκεια συναισθήματος και πόσο συνεπής είναι ο άλλος στην σχέση. Αν αμφιβάλλεις για αυτόν, κατά τη γνώμη μου στήριξε τις αμφιβολίες σου σ' αλλη βάση...το ποσο σ' αγαπάει και σε θέλει θα το βρεις σε άλλες συμπεριφορές όχι σε μελλοντικές υποσχέσεις.
    Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ

ευχαριστω για τις συμβουλες σας κοριτσια.. Αποφασισα να συνεχισω και οπου καταληξει, αλλωστε τον αγαπαω πολυ κ του εχω μεγαλη αδυναμια.

Senior Member
    Ναρκη μου καθεσαι και πολυλογεις αντι να γραψεις απ την πρωτη σελιδα αυτα που κανεις απ το ebay και γενικα οσα προερχοντε απ την πλουσια φανταασια σου. Σαν αντρας σου εγγυωμαι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να σε αφησει και αργα ή γρηγορα θα σε παρει κιολας. Ως εκ τουτου μην ανησυχεις, μακαρι κι αλλες γυναικες να ειχαν τη φαντασια σου. Ρεσπεκτ απο μενα και αλλη φορα τα καλα μη τα αφηνεις για το τελος. Εδω θα ειμαστε και να δεις οτι θα σε παρει, αμα θες βαζω κ στοιχημα. Η αγαπη αλλωστε υπαρχει και η χημεια και τα μαθηματικα και η φυσικη μαζι. Εισαι αλλωστε μια κατηγορια απο μονη σου. Καλη συνεχεια και να δεις οτι θα με θυμηθεις στο μελλον!:cool: και μαλιστα δε θα γινει για τυπικους λογους αλλα για την ουσια της υποθεσης.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678