βραδυνο!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Member

βραδυνο!!!!

"ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν"
    Τι ειναι αυτο???? ΕΕΕ ΝΑΙ λοιπον ειναι το αγαλματινο κορμι των 132 κιλων μου, που ολη την μερα τρωει σαν ανθρωπος και το βραδυ σαν γουρουνι (EMOTIONAL EATER με αποκαλεσαι η ψυχολογα μου καποτε) ε και?? Τιποτα δεν αλλαξε μια απο τα ιδια καθε μερα και ειδικα καθε βραδυ..... Κανα κολπο ξερετε μπας και φαω σαν ανθρωπος?????

Senior Member
    αυτο με το βραδυ το παθαινω και εγω!!!uzzled: παντα εκει τα χαλαω!!!!
    εμενα αυτο που με εχει βοηθησει αλλα γενικα δεν το συνιστω γιατι ολοι οι διαιτολογοι λενε 5 γευματα εγω τα κανω 3 για να εχω καλυτερο αυτοέλεγχο. παλια που ετρωγα 5 εχανα συχνα τον ελεγχο ή στο προγευμα ή στο απογευματινο ή στο βραδυνο...
    τωρα που τρωω 3 γευματα που αποσταση εχουν γυρω στς 4 ωρες το καθενα εχω καλυτερο ελεγχο διοτι τα εχω προγραμματισει...με τα ενδιαμεσα παντα τα θαλασσώνω!!!!:crazy:

Senior Member
    Το μόνο που με βοηθά να μην φάω βράδυ είναι η απόλυτη ασιτία. Τρώω πχ το βραδυνό μου 9, 10 ή 11 το βράδυ και μετά λέω, αύριο πάλι.
    Παίρνω μεγάλη ικανοποίηση όταν ξυπνάω το βράδυ άπειρες φορές αλλά δεν τρώω. Τ΄ποτα όμως, απολύτως τίποτε. ΑΚόμα και μια μπουκιά από κάτι είναι ικανή να με κάνει να αδειάσω το ψυγείο.

Η μέθοδος "αύριο πάλι" πετυχαίνει όταν έχω φάει το βραδυνό που "πρέπει"¨. Αν έχω ξεφύγει είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα θέλω να φάω μετά κι άλλο. Αν φάω μετά κι άλλο τότε θα πέσω σε υπεραφαγικό. Για να το αποφύγω αυτό δεν με αφήνω να νιώθω τύψεις, λέω ΟΚ έφαγα παραπάνω απόψε, και προσπαθώ να με δικαιολογήσω αντί να με μαλώσω. Αλλά μέχρι εκεί.
    Μερικές φορές απλά αφήνομαι, τρώω σκάω, νιώθω χάλια, καταλαβαίνω ότι δεν πάει άλλο αυτό και επιστρέφω σε πιο σωστή διατροφή.

Αυτό που με βοηθά επίσης είναι το να αποδεσμεύω το φαγητό από τα συναισθήματα μου, δηλ. να υπνθυμίζω στον εαυτό μου ότι αυτό είναι τροφή, όχι σάκος του μποξ για τα προβλήματα μου.
    Σκέφτομαι πως όπως το τσιγάρο ΔΕΝ είναι η λύση στα προβλήματα μου, έτσι δεν είναι και το φαί.
    Βέβαια αν πεινάω, αν δηλ. εκ των πραγμάτων είμαι νηστική είτε από βλακεία μου, είτε παό λάθος διατροφή, είτε επειδή δεν πρόλαβα, τότε το τέρας τη βουλιμίας δεν με αφήνει να σκεφτώ όλα αυτά, και η κατάληξη είναι η γνωστή.
    Αρα μια τελευταία σύμβουλη που μου έρχεται, ποτέ μα ποτέ μη πέφτεις πεινασμένος στο κρεβάτι.
    Αλλη η πείνα της ελαφρά υποθερμιδικής διατροφής, άλλες οι λιγούρες, άλλη η πείνα της αφαγίας.
    Φιλιά καλή δύναμη, εδώ είμαστε να τα συζητάμε. Μη χαθείς, α να κι άλλο ένα που μου ήρθε, με βοηθά πολύ να γράφω δημόσια τί τρώω.
    Πήγαινε στο τί έφαγα σήμερα και γράφε.
    Αλλά όλα, όταν λέμε όλα εννούμε όλα.
    Μόνο μια φορά δνε έγραψα το υπερφαγικό μου, γιατί δεν θυμόμουν τί είχα φάει. Αλλιώς προσπαθώ με νύχια και με δόντια να γράφω εκεί. 1ον έτσι τα βλέπω, τα μελετώ και ξέρω τί δουλεψε και τι οχι, 2ον χτυπάω κάρτα να τα γράψω και νιώθω την υποχρέωση να το κάνω, ενώ σε δικό μου σημειωματάριο το αποφεύγω όταν έχω ξεφύγει, 3ον ντρέπεσαι να πείς ότι ξαναέφαγες και λες άστο, αφού ντρέπομαι δεν είναι σωστό και αποφεύγεις κάποια βραδυνά χάλια 4ον όταν κάνεις υπερφαγικό και δεν είσαι σε θέση να θυμάσαι τί έφαγες γιανα το γράψεις, καταλαβαίνεις ότι είσαι πολύ άσχημα και ανασυγκροτείσαι.
    Φιλιά!!! Τα λέμε!

Senior Member
    Τελευταιο γευμα στις 7.00 το απογευμα.Τοτε λθσαω αλλα πεφτω για υπνο στις 11.30 οποτε την γλυτώνω αν εχω φαει παραπανω στις 7.00

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    αυτο με το βραδυ το παθαινω και εγω!!!uzzled: παντα εκει τα χαλαω!!!!
    εμενα αυτο που με εχει βοηθησει αλλα γενικα δεν το συνιστω γιατι ολοι οι διαιτολογοι λενε 5 γευματα εγω τα κανω 3 για να εχω καλυτερο αυτοέλεγχο. παλια που ετρωγα 5 εχανα συχνα τον ελεγχο ή στο προγευμα ή στο απογευματινο ή στο βραδυνο...
    τωρα που τρωω 3 γευματα που αποσταση εχουν γυρω στς 4 ωρες το καθενα εχω καλυτερο ελεγχο διοτι τα εχω προγραμματισει...με τα ενδιαμεσα παντα τα θαλασσώνω!!!!:crazy:
    κι εγω το ιδιο ακριβως παθαινω.
    με 5 γευματα, πειναω περισσοτερο.
    το καλυτερο κοντρολ το εχω με 3 γευματα, αλλα εχω κανει και περισσοτερα, και λιγοτερα.. :smug:
    οσα γευματα και να κανω, τρωω παντα βραδυνο (ακομα και ενα να κανω ειναι προς το βραδυ) γιατι δεν μπορω να κοιμηθω πεινασμενη, ενω αλλες ωρες δεν με πειραζει αν πεινασω λιγο

Senior Member
    εγω επειδη τρωω 3 γευματα και πειναω συνηθω το βραδυνο το τρωω κατα τς 6 και μιση με 7 και φυσικα κατα τις 10 λυσαω αλλα φροντιζω να ανοιξω την τηλεοραση και να χαζευω και φυσικα ολο οτ βραδυ ονειρευομαι φαγητα!!!!! παντα ετσι κανω.....

Senior Member
    το βραδυ για μενα τουλαχιστον ενεχει κινδυνους για τσμπολογημα κυριως σε ξηροκαρπια η μαυρη σοκολατα !! νομιζω οτι για μενα τουλαχιστον παραπανω πρωτεινη στο βραδυνο βοηθαει!!

Senior Member
    Originally posted by aiglh!
    εγω επειδη τρωω 3 γευματα και πειναω συνηθω το βραδυνο το τρωω κατα τς 6 και μιση με 7 και φυσικα κατα τις 10 λυσαω αλλα φροντιζω να ανοιξω την τηλεοραση και να χαζευω και φυσικα ολο οτ βραδυ ονειρευομαι φαγητα!!!!! παντα ετσι κανω.....
    εγω κοιμαμαι σχεδον παντα πολυ αργα, γιαυτο τρωω αργα βραδυνο 9- 11, αλλιως ξαναπειναω

Senior Member
    εγω καθομαι και σκεφτομαι φαγητα....και κυριως γλυκα!!! βασικα με τοσο που τα σκεφτομαι πριν κοιμηθω απασχολω και το μυαλο μου απο το να σκεφτομαι αλλα προβλήματα και επισης ειναι λες και τα τρωω και οταν τα φαω μετα το βραδυ δεν εχω τι να σκεφτω και αυτος ειναι ενας ακομη λογος να μην τρωω τα απαγορευμενα.... δεν θελω το βραδυ να σκεφτομαι κατι αλλο εκτοσ απο διαφορα γλυκισματα! βεβαια επειδη τρωω νωρις το πρωι πειναω σα λυκος!!!!και ετσι επισης περνω παντα μα παντα πρωινο!

Senior Member
    Σκεφτομαι να μπαινω με τσιχλα στην κουζινα.Πρεπει ομως να δοκιμασω το φαι των παιδιων.Πρεπει να φτιάξω και γλυκα κατα παραγγελία και εκει ειναι το θεμα αλλα το εχω ψιλοξεμπλοκαρει το θεμα γιατι ξερω τις συνταγες και δεν χρειαζεται να δοκιμασω τοοοσες φορες που τις εχω φτιαξει...
    Καλα εχει πολύ γελιο αυτα που γράφεται...Νασται καλα!!!!!!

Senior Member
    Tassos67 αν γιορταζεις σημερα (ειναι του Αγιου Αναστασιου), χρονια σου πολλα
    και να εισαι παντα γερος.

Senior Member
    δε ξερω αν το χει παρατηρησει κανεις αλλος αλλα προσεξα οταν τρωω πρωινο, ειδικα νωρις μετα τρωω διαρκως!!! αν φαω μεσημεριανο κατευθειαν ειμαι οκ!!

Senior Member
    Τασοοοοοοο πολυχρονος!!!!να σαι καλα γερος/δυνατος:smirk:

Senior Member
    αμμμμμμμ χρονια πολλα!!! Και του χρόνου με υγεία!

Senior Member
    Originally posted by ton76
    δε ξερω αν το χει παρατηρησει κανεις αλλος αλλα προσεξα οταν τρωω πρωινο, ειδικα νωρις μετα τρωω διαρκως!!! αν φαω μεσημεριανο κατευθειαν ειμαι οκ!!
    Εξαρταται τι πρωινό τρώς. Το καλό πρωινό σημαίνει την εκκίνηση των καυσεων για τον οργανισμό, σε βγάζει από την κατάσταση ύπνου. Το καλύτερο είναι να γυμνάζεσαι πρωί που ο μεταβολισμός είναι πεσμένος.
    Τα "γλυκ'α" ή πρωινά με πολλούς υδατάνθρακες ταχείας απορρόφησης, ναι μου φέρνουν πείνα και θέλω να τρώω διαρκώς.
    Συχνά, αν δεν πάρω πρωινό, δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω/αγοράσω να φάω και πέφτω με τα μούτρα, τρώω το τριπλάσιο χωρίς σαλάτα.

Page 1 of 2 12 LastLast