Results 1 to 2 of 2
-
07-01-2013, 20:32 #1
Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με τα μεγάλα αυτιά
PTSD-> Saphris
Ακουγε τι ειχα στο μυαλο μου. Εχει υπερδυναμεις. Ειναι ο ηρωας μου.
Τρεχα γυρευε. Ποιος το ειπε αυτο? Εγω εσυ η αυτος? Μαλλον εκεινος. Χοοο . ΧΑαα.
Γιαννη τι να παρω τυροπιτα? οχι εχει πολυ λιπος παρε τηλεφωνο τον φιλο σου. φιλους εχει? εχει. πλενετε και τρωει μονος? ναι
αρα εχει παραληρημα και λεει ασυναρτησιες. αυτα που λεει δεν βγαζουν νοημα και πρεπει να νοσηλευτει.μα αν νοσηλευτει θα γινει χειροτερα. δεν πειραζει πρεπει. πειτε του οτι θα πατε βολτα. θα γινει καλα? μπορει να γινει καλα σε ενα χρονο σε 2 χρονια μπορει και ποτε. ΑΦου δεν εγινε καια σε 1 χρονο ουτε σε 2 χρονια δεν θα γινει ποτε καλα. μπραααβο εμαθες μια καινουργια λεξη καθυστερημενε πανε ανοιξε το ψυγειο και φαε κανενα κεικ η καπνισε κανα τσιγαρο για να επιβραβευσεις τον εαυτο σου.
Is it multiple personality disorder? naah, its called stupidity.derp.
Oh mon Dieu, il a des hallucinations. Appelons la police et le laisser enfermé dans une cellule de calmer la société. Oh oui. oui oui oui.
Αν εχει κενα μνημης να τον ρωτατε που πηγαινει και να απαντατε μονολεκτικα χωρις να τον κοιτατε στα ματια με ηρεμο τονο... " Γιαννη που παω τωρα" " Στην εκκλησια μαμα...:@" - αδελφή προς γιάννη ενώ παιρνει zyprexa velotab 20mg " Μα μας χαλας τις διακοπες ολο θες να τρως"
Τι αλλο να θυμηθω? αρχιζω και θυμαμαι και τα κειμενα των λατινικων απτις πανελληνιες. Τι στο διαολο να κανω για να αποδειξω οτι δεν εχω κενα μνημης?
Επιδειξη δυναμης? να αρχισω να ριχνω μποτ στο φορουμ? αυτο ειναι παρανομο οποτε δεν το κανω.
La schizophrénie attention. Cet homme est extrêmement dangereux. Les deux ne peuvent pas vous blesser en aucune façon.
Comme c'est le cas avec les antipsychotiques bouché remplira le serveur avec le bateau.
Pourquoi; Pourquoi tu irrité et pourquoi. Fils de pute.
Lui, schizophrène se antipsychotiques. N'ayez pas peur. L'entrée de le voir souffrir ya quatre FRANCS jusqu'à ce que vous vous ennuyez
C'est de la folie. Vous avez le droit de le tuer comme vous le souhaitez. Il n'avait pas le droit. Vous pouvez faire des expériences sur lui, mais il ne sera pas payé. Ha ha, voir un punk un fils de pute en train de mourir.
Quand nous voulons parler des schizophrènes. Nous dirons que d'être hospitalisés. Si vous ne voulez pas allaiter, dira "doit aller autrement serait
Méthode pour les maniaques. Augmente lorsque le maniaque va l'attraper lorsque l'on montre des signes d'épuisement. Ou voulez-vous lui dire d'arrêter avec malice: «Viens, je vais acheter ce que vous voulez."Last edited by the_downward_spiral; 07-01-2013 at 20:58.
- 08-01-2013, 00:20 #2