επιτελους ειμαι καλα!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

επιτελους ειμαι καλα!!!

καλημερα ειμαι μια κοπελα 19 χρονων ολα αρχισαν στα 17 μου μια περιοδο που ημουν υπερβολικα πιεσμενη λογω σχολειου και καποιων οικογενειακων προβληματων,τοτε αρχισα να παθαινω τις πρωτες κρισεις πανικου μεχρι που ο πανικος εγινε ο καλυτερος μου φιλος δεν με αποχωριζοταν ποτε και πουθενα μετα στη παρεα ηρθε και η αγοραφοβια εναν ολοκληρο χρονο δεν μπορουσα να βγω απτο σπιτι μου μεχρι το περιπτερο να πηγαινα μου φαινοταν ενα μαρτυριο ενιωθα πραγματικα χαλια δεν πολυλογω για τα συναισθηματα και τις σκεψεις που εκανα γιατι και εσεις τα περνατε και ξερετε.Αποφασισα λοιπον να ζητησω βοηθεια ειδικου με εβαλε κατευθειαν σε φαρμακευτικη αγωγη δεν εγινα αμεσως καλα αλλα μηνα με τον μηνα εβλεπα μεγαλη βελτιωση αρχισα σιγα να κανω βηματα μικρα αλλα σταθερα εστω πηγαινα για ενα καφε για ενα ποτο με τους φιλους μπορει εκεινη τη στιγμη να σκεφτομουν οτι δεν ημουν καλα οτι θελω να γυρισω στη φωλιτσα μου αλλα εβγαινα και αυτο ηταν σημαντικο.Μετα απο εναν χρονο καθομαι και γραφω και ολο αυτο που περασα μου φαινεται ενα ασχημο ονειρο που περασε ειμαι πλεον καλα ευχαριστω το θεο που επαθα οτι επαθα γιατι απεκτησα φοβερη δυναμη απο ολο αυτο ηταν απτα πιο σημαντικα μαθηματα ζωης για μενα νιωθω πλεον χαρουμενη για το παραμικρο και αφου μπορεσα και το ξεπερασα μπορω πλεον να ξεπερασω τα παντα.ολοι μας μπορουμε.

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ,μπραβο,μπραβοοοοοο lindsay!!!!!Χαιρομαι πολυ οταν διαβαζω τετοια αισιοδοξα μηνυματα,μακαρι να τα καταφερουμε ολοι μας!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ ΡΑΝΗ ευχομαι πραγμστικα μεσα απτη καρδια μου να πανε ολα καλα για ολους μας και να ξεπεραστουν ολα τα προβλημστα γιατι η ζωη ειναι ομορφη για να την αφηνουμε να περναει ετσι μπροστα απτα ματια μας..Επισης θελω να πω οτι θα ηθελα πολυ οποιος και οποια θελει να επικοινωνησει μαζι μου για αλληλοστηριξη και βοηθεια

Μπράβο σου lindsay. Πραγματικά χαίρομαι πολύ για σένα γιατί είσαι και πολύ νέα και η ζωή είναι μπροστά σου...καλή δύναμη σε όλους τους υπόλοιπους.

Quote Originally Posted by lindsay View Post
    Σε ευχαριστω πολυ ΡΑΝΗ ευχομαι πραγμστικα μεσα απτη καρδια μου να πανε ολα καλα για ολους μας και να ξεπεραστουν ολα τα προβλημστα γιατι η ζωη ειναι ομορφη για να την αφηνουμε να περναει ετσι μπροστα απτα ματια μας..Επισης θελω να πω οτι θα ηθελα πολυ οποιος και οποια θελει να επικοινωνησει μαζι μου για αλληλοστηριξη και βοηθεια

Junior Member
    Τι αγωγή σου έδινε ο γιατρός; μετά απο πόσο καιρό άρχισες να νιωθεις καλυτερα;

Η φαρμακευτικη αγωγη υποβοήθησε στο να γίνονται πιο εύκολα τα βήματα, έτσι? Σου προσφεραν εκεινη τη μειωμενη ενταση στα συναισθηματα και στην ενταση των σκέψεων και την ηρεμία που διευκόλυναν/ηταν απαραιτητα στο να γινονται τα βηματα πιο ευκολα, σαν να εκανες κατι ή να πηγαινες καπου χωρις να νιωθεις τιποτα, κάπως έτσι?

Μπράβο σου που το ξεπερασες σε μικρη ηλικια επειδη οσο περναει ο καιρος τοσο πιο δυσκολα γινονται τα πράγματα.
    γιάννης

ο γιατρος μου εδωσε λαντοζ και καποια λεξοτανιλ στην αρχη...ναι βοηθησαν αρκετα στα συναισθηματα και στη διαθεση και εδιωχναν τις ασχημες σκεψεις του τυπου ειμαι μακρια απτο σπιτι,κινδυνευω,δεν νιωθω καλα,ζαλιζομαι,εχει πολυ κοσμο,δεν μου φτανει ο αερας κτλ που οδηγουσαν στον πανικο και τις κρισεις

μετα απο περιπου ενα μηνα αρχιζα να βλεπω βελτιωση αλλα ηταν σταδιακη

Senior Member
    Μπραβο μπραβο μπραβο κ παλι μπραβο baby!! Συνεχισε ετσι κ εις ανωτερα!! Τα φαρμακα εξακολουθεις να τα παιρνεις η οχι?
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by lindsay View Post
    ευχαριστω το θεο που επαθα οτι επαθα γιατι απεκτησα φοβερη δυναμη απο ολο αυτο ηταν απτα πιο σημαντικα μαθηματα ζωης για μενα νιωθω πλεον χαρουμενη για το παραμικρο και αφου μπορεσα και το ξεπερασα μπορω πλεον να ξεπερασω τα παντα.ολοι μας μπορουμε.
    αυτο ειναι το μετα οτι κ να γινει πριν ειναι το μετα που σε ανταμοιβει για μια ζωη κ αυτο ισχυει για ολουσ οσουσ το ξεπερασουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))