με εγκατελειψε ο αγαπημενος μου - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 140
    Senior Member
    Quote Originally Posted by beth11 View Post
    στη δική μου περίπτωση δεν αναγνωρίζει συγκεκριμένο λάθος ή συγκεκριμένα λάθη...αλλά αρκείται στο να λέει ..ναι βέβαια έχω κάνει λάθη (γενικά και αόριστα...που σημαίνει δεν αναγνωρίζει το τι, πως και γιατί των λαθών..)αλλά και αυτό για να επιρρίψει πάλι ευθύνες σε μένα..."εσύ έχεις κάνει τα χειρότερα"(!).Αυτά όλα κράτησαν ατελείωτα χρόνια... και εγώ επέρριπτα ευθύνες σχεδόν μόνο στον εαυτό μου ... τον δικαιολογούσα,ο΄πως λέει το Kerasi και ...αυτός συνέχιζε ακάθεκτος... με χειριζόταν κανονικά...και εγώ από εγωισμό δεν έβλεπα...γιατί απλά τον ήθελα και τον ...;;;στην πραγματικότητα όμως δεν τον βοήθησα ,τώρα όμως που έχω φύγει νομίζω ότι τον βοηθάω περισσότερο....
    Το λάθος του που λες δεν ξέρω ούτε πότε ούτε αν θα το δει...ίσως ποτέ...ίσως κάποτε...τώρα πάντως , νομίζω...δύσκολα, γιατί δεν μπορεί να δει.Ειναι κι αυτό μια δυστυχία ...
    οταν λες δε μπορει να δει?????ειχε ποτε κανει καποια απιστια σε σενα?
    κατι τετοιο υποπτευομαι.

Junior Member
    Δεν νομίζω, να υπήρξε κατι τέτοιο, απ΄όσο ξέρω τουλάχιστον...εννοώ αδυνατει να αντιληφθεί ουσιαστικά την ουσία της κατάστασης του...της συμπεριφοράς...όλα αυτά απαιτούν ωριμότητα και νηφαλιότητα νου και καρδιάς...πράγμα που δε συμβαίνει μάλλον...Είναι σαν να ζητάμε από κάποιον με κινητικά προβλήματα να αγωνιστεί σε αγώνα δρόμου 100 μέτρων....να απαιτούμε...και να τον μαλώνουμε κιόλας που δεν τα καταφέρνει...Αυτά μπορεί...είναι εγωιστικό να περιμένει κανείς περισσότερα...Οπότε πάλι εσύ επιλέγεις... Αλλά τι να κάνουμε; "αυτό είναι , όπως είναι"...σκληρό...αλλά και λυτρωτικό...!!!

Senior Member
    καπως καταλαβα τι εννοεις,παντως αλλη φορα δειχνε να παραδεχεται ενα λαθος του.

Junior Member
    αυτό που έχει σημασία...εσύ να νιώσεις καλύτερα...αυτή την στιγμή...και γι αυτό σου εγραψα...Να είσαι καλά...κυρίως από μέσα σου!!!

Senior Member
    αυτό που έχει σημασία...εσύ να νιώσεις καλύτερα...αυτή την στιγμή...και γι αυτό σου εγραψα...Να είσαι καλά...κυρίως από μέσα σου!!!
    τη κυριακη θα φυγει με το καραβι,να παω να τον δω η δεν εχει νοημα;απο μακρυα λεω.μηνυματα δε στελνω καθολου αλλα αυτος τιποτε.ουτε μια αναπαντητη
    απλα εχει καταρρευσει ο κοσμος γυρω μου.

Senior Member
    ειναι σαν να περπαταω αλλα χωρις ψυχη αυτο ακριβως μου συμβαινει αυτες τις μερες.

Junior Member
    Δε θα σου πω τι να κάνεις...αλλά τι θα έκανα εγώ... εγω προσωπικά...νομίζω.. ότι δεν θα πήγαινα και ας 'ημουν με το μυαλό μου εκεί...αυτό , γιατί...πρώτον θα γινόμουν χειρότερα από μέσα μου..άρα δε θα βοηθούσα τον εαυτό μου...και δεύτερον γιατί μπορεί να έμπαινα στον πειρασμό να πάω και να το βρώ...Άρα θα καθόμουν στα αυγά μου παρέα με τα βιβλία μου, τις μουσικές μου...τις βόλτες μου ..αλλά όχι στο λιμάνι...τις ταινίες μου...και τους φίλους μου...αν είχα...

Senior Member
    τον βλεπω τη νυχτα στον υπνο μου.συνεχεια.δε μπορω να κοιμηθω επειδη τον βλεπω.

Junior Member
    Είναι τρυφερά όλα αυτά...όμως μην αισθάνεσαι άσχημα για όλα αυτά...που νιώθεις είναι αναμενόμενα...άστα να υπάρχουν...απλά μην ενισχύεις με άλλες ενέργειες (τηλέφωνα, συναντήσεις κλπ.) περισσότερο...δεν ωφελεί κανέναν ..Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις....Ευτυχώς σου συνέβησαν νωρίς...Εισαι μάλλον τυχερή...Δες τον καθαρό ουρανό..πάνω από τα μαύρα σύννεφα...!!!!πόσο λάμπει!!!περιμένει να τον δεις και τότε θα νιώσεις καλύτερα...

Senior Member
    Είναι τρυφερά όλα αυτά...όμως μην αισθάνεσαι άσχημα για όλα αυτά...που νιώθεις είναι αναμενόμενα...άστα να υπάρχουν...απλά μην ενισχύεις με άλλες ενέργειες (τηλέφωνα, συναντήσεις κλπ.) περισσότερο...δεν ωφελεί κανέναν ..Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις....Ευτυχώς σου συνέβησαν νωρίς...Εισαι μάλλον τυχερή...Δες τον καθαρό ουρανό..πάνω από τα μαύρα σύννεφα...!!!!πόσο λάμπει!!!περιμένει να τον δεις και τότε θα νιώσεις καλύτερα...
    δε μπορω να δω τον ουρανο γιατι η φυση δεν εχει πια χρωμα.ολα τελειωσαν για μενα,ουτε στο σπιτι μου στο ισογειο δε μπορω να μπω τον βλεπω σε καθε γωνια.

Senior Member
    το κρεβατι που κοιμηθηκε δε το τιναξα ακομη και τα αποτσιγαρα ειναι ακομη στο σταχτοδοχειο με τις σταχτες.δε μπορω να μπω μεσα στο σπιτι θελω ειδικο φοβαμαι και βοηθεια.πολυ σοβαρη βοηθεια.

Senior Member
    αγγιζω τον αερα και τον βλεπω σε καθε γωνια σε καθε σημειο στη καφετερια στο σπιτι ,στη γωνια παντου εκει που ηταν το αυτοκινητο του,εκει ειχε και μια τηλεοραση στο σπιτι μου που δεν τη ζητησε να την παρει και τη σκεπασα και το μαξιλαρι εχει κατι απο το αρωμα του.

Senior Member
    Βρε Δαναη κοψε λιγο το δραμα.

Senior Member
    δεν ειναι δραμα αυτο ακριβως επαθα.μακαρι να ηταν ψεμα ομως.μακαρι αλλα δυστυχως δεν ειναι

Junior Member
    Αφήνεσαι.Δανάη...και δεν είναι καλό....προσπάθησε να μην αυτομαστιγώνεσαι....δεν σου αξίζει...ή αυτό θέλεις;;;

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast