με εγκατελειψε ο αγαπημενος μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 140
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    παραπάνω μου είπες ότι δεν πειράζει αν ειρωνεύομαι, τωρα μου λες πειράζει, τι παίρνεις κοπελιά;
    τιποτε αλλα πρεπει να καταλαβεις ποτε ειναι σοβαρη μια κατασταση αλλωστε πρεπει να
    γραφεις ,αλλα οτι θες γραψε δε με πειραζει τωρα πλεον!αλλωστε ολα ματαια ειναι!

Senior Member
    Δανάη δεν το λέω με κακία ή οποιοδήποτε άλλο χαμερπές συναίσθημα αλλά πες μου σε παρακαλώ,
    το έχω μεγάλη απορία... γιατί γράφεις σαν να θες να πάρεις βραβείο φτηνής ποίησης;;;
    Άκου "η αγάπη μας έσβησε στο χιόνι"!!! Πιο μελόδραμα πεθαίνεις!

Λοιπόν, διάβασα όλα τα θέματα που ξεκίνησες και κατέληξα στο εξής ασφαλές συμπέρασμα.
    Όποιον άντρα και να πάρεις πάλι τα ίδια προβλήματα θα έχεις, γιατί πολύ απλά έχεις πέσει
    στην παγίδα της εξάρτησης. Νομίζω το παρακάτω βιβλίο θα σε βοηθούσε πολύ (το έχω κι εγώ)

Senior Member
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Δανάη δεν το λέω με κακία ή οποιοδήποτε άλλο χαμερπές συναίσθημα αλλά πες μου σε παρακαλώ,
    το έχω μεγάλη απορία... γιατί γράφεις σαν να θες να πάρεις βραβείο φτηνής ποίησης;;;
    Άκου "η αγάπη μας έσβησε στο χιόνι"!!! Πιο μελόδραμα πεθαίνεις!

Λοιπόν, διάβασα όλα τα θέματα που ξεκίνησες και κατέληξα στο εξής ασφαλές συμπέρασμα.
    Όποιον άντρα και να πάρεις πάλι τα ίδια προβλήματα θα έχεις, γιατί πολύ απλά έχεις πέσει
    στην παγίδα της εξάρτησης. Νομίζω το παρακάτω βιβλίο θα σε βοηθούσε πολύ (το έχω κι εγώ)

πιστεψε με ,δε θελω βραβειο ποιησης.

Senior Member
    η χτεσινη νυχτα ηταν πολυ ασχημη.

Junior Member
    Δανάη"Και αυτό θα περάσει."!!! Χόερχε Μπουκάι

Senior Member
    αποψε τη νυχτα τον συναντησα στο λιμανι του πειραια,και ηταν εξαγριωμενος.δε με θελει με τιποτε με μισει θανασιμα.

Senior Member
    3 ωρες ημουν στο κρυο τον συναντησα και με εδιωξε μετα.μου ειπε τελειωσε δεν ξαναθελει με τιποτε και οτι δε μου το ειπε τοτε επειδη δεν το ειχε αποφασισει.ειναι λιγο δραμα το ξερω
    αλλα ποτε δε θα αγαπησω αλλον ξανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Danay1997 View Post
    3 ωρες ημουν στο κρυο τον συναντησα και με εδιωξε μετα.μου ειπε τελειωσε δεν ξαναθελει με τιποτε και οτι δε μου το ειπε τοτε επειδη δεν το ειχε αποφασισει.ειναι λιγο δραμα το ξερω
    αλλα ποτε δε θα αγαπησω αλλον ξανα.
    τι κρίμα..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    τι κρίμα..
    σε ευχαριστω πολυ.

Senior Member
    Μπορει να μη σε θελει πια. δεν παει να πει πως οποιος χωριζει καποιον αλλον πως φταιει σωνει και καλα μια παθηση που εχει!!!!!!!!επειδη κ εγω διπολικη ειμαι, οσο πιεζεις χειροτερα ειναι!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    Μπορει να μη σε θελει πια. δεν παει να πει πως οποιος χωριζει καποιον αλλον πως φταιει σωνει και καλα μια παθηση που εχει!!!!!!!!επειδη κ εγω διπολικη ειμαι, οσο πιεζεις χειροτερα ειναι!
    ευχαριστω για τη παρεμβαση ,τι εννοεις για την πιεση?????το εχει ξανακανει παλι αλλα για μικροτερο χρονικο διαστημα.

Senior Member
    εννοω, πως οσο βλεπει και νιωθει πως εσυ κοβεις τις φλεβες σου νιωθει πιο πνιγμενος και τυψεις κ το μονο που θα θελει θα ειναι να παει μονος να ζησει σε ενα βουνο. οταν εμενα πχ με πιεζει ΕΝΑ ατομο μονο, νιωθω πως με πνιγουν ολοι κ δεν θελω κανεναν! μην του δινεις αλλη σημασια, καθολου ομως, και θα δεις πως μονος του θα σκεφτει και θα γυρισει. αλλα πρεπει μονος του. να εχει τον χρονο του,

Senior Member
    εννοω, πως οσο βλεπει και νιωθει πως εσυ κοβεις τις φλεβες σου νιωθει πιο πνιγμενος και τυψεις κ το μονο που θα θελει θα ειναι να παει μονος να ζησει σε ενα βουνο. οταν εμενα πχ με πιεζει ΕΝΑ ατομο μονο, νιωθω πως με πνιγουν ολοι κ δεν θελω κανεναν! μην του δινεις αλλη σημασια, καθολου ομως, και θα δεις πως μονος του θα σκεφτει και θα γυρισει. αλλα πρεπει μονος του. να εχει τον χρονο του,
    μου μιλησε πολυ ασχημα ομως στο λιμανι 3 ωρες περμ,ενα αυτο δε το θυμαται καν;
    δε θυμαται καμια θυσια που εκανα γι αυτον;............τον εψαχνα την αλλη φορα 15 μερες στο νησι οταν ειχε ψυχωτικο επεισοδιο.βοηθησε με ευχαριστω που απαντας

Senior Member
    οχι δεν θυμουνται. ουτε εγω θυμαμαι γιατι και πως εβριζα αυτους που εβριζα πανω στις φασεις και τις μανιες μου

Senior Member
    οχι δεν θυμουνται. ουτε εγω θυμαμαι γιατι και πως εβριζα αυτους που εβριζα πανω στις φασεις και τις μανιες μου
    α εννοεις οτι ισως μετανιωσει εαν καταλαβει πως βρισκοταν σε φαση.δε με εβριζε αλλα μου μιλησε πολυ ασχημα

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast