Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
Ρε μαγκες ειστε με τα καλα σας? Τι συνταξη κ μαλακιες, 20τοσο χρονων ειστε, στη πιο δημιουργικη ηλικια κ μου θελετε κ συνταξη! Εδω ο αλλος 70 χρονων κ ακομα διδασκει κ δουλευει, θαρρεις κ αμα παρετε τη "συνταξη" κατι θα αλλαξει στη μιζερη ζωουλα σας! Κ ειναι μιζερη επειδη εσεις το επιλεξατε κ δυστυχως δεν κανετε τιποτα να την αλλαξετε! Πρωτον, δεν ειστε καθολου αναπηροι, απλα λιγο τεμπεληδες ειστε (το ειπα πολυ ευγενικα το ξερω) κ δεν θελετε να ξεκουνηθειτε.. Πηγαινετε σε μια σχολη κατι να μαθετε μια τεχνη κατι πρακτικο (γιατι για πιο θεωρητικο δυσκολευουν τα πραγματα), ξεκουνηθειτε απο το σπιτι, καποια στιγμη θα βρεθει ευκαιρια κ για δουλεια, αλλα κανεις δεν θα ρθει να σας χτυπησει το κουδουνι κ να σας πει "θελω να σας προσλαβω".. Αιντε νεα παιδια ειστε κ συμπεριφερεστε χειροτερα κ απο τον παππου μου, ελεος! Αλλα θελει κ λιγο ζορισμα, αλλιως δν εχει αποτελεσμα.. Δυστυχως η ευτυχως, κοπιαζεις για να πετυχεις.. Ακου αναπηροι! Τεμπελουληδες ειστε κ τπτ αλλο, χωρις παρεξηγηση! :p
΄φιλε για μας η δουλεια ειναι βασανιστικη εμενα με πιανουν τασεις φυγης δεν μπορω να αντεξω το οκταωρο και εχω ιδεασμους και παρερμηνιες μεσα στο γραφειο που κανουν τη δουλεια αφορητη