..Της ψυχης μου το τραγουδι.. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 52 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 766
    Senior Member
    Originally posted by carrie
    δεν ξερω βρε αλτερεγο αν ερωτευεσαι ψυχη και οχι σωμα, αν ηταν ετσι θα ερωτευοσουν και εσυ αντρεσ, η θες να μου πεις οτι ερωτευεσαι την γυναικεια ψυχη, σε εκλυσει η θυκη προσωπικοτητα και οχι το σωμα? και γιαυτο το λογο μπορει να σου φαινεται τραγικο να σε αγγιξει ερωτικα ενας αντρας, και για μενα ισχυει το ιδιο για μια γυναικα. ειναι και η ψυχη φυσικα, αλλα και οι αισθησεις (αυτο που βλεπεις, ακους κτλ) εχει μεγαλη σημασια. Ειναι και εγκεφαλικο το θεμα. Και μονο στην ιδεα να σε αγγιξει ερωτικα αντρας μπορει να σου ερχεται να κανεις εμετο! Πολλαπλες αλληλεπιδρασεις.
    Και το ψυχικό και το αισθητικό κομμάτι είναι σημαντικά.
    Σε μένα έχει τύχει, χάριν του ψυχικού να υπερβώ το υλικό.
    Εννοώ την στερεότυπη αντίληψή μου ότι θα ερωτευτώ μόνο άντρες.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα οι αλληλεπριδράσεις στην περίπτωση του φίλυο μας είναι πολλές και το όλο ζήτημα περίπλοκο.
    Αλλά νομίζω οτι είναι απο τις περιπτώσεις, που σημασία δεν έχει τόσο το πως προήλθε το αποτέλεσμα, όσο το αποτέλεσμα αυτό καθαυτό.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Φιλη μου carrie εχεις δικαιο γιαυτο που λες οτι δεν ειναι μονο η ψυχη..γιατι το ιδιο θα μπορουσε να υσχιει και για μενα..ειναι και η ελξη που νιωθεις και ο συναισθηματισμος.Ειναι πολλα...Απλα αργοτερα οταν ερχεται η επαφη εκει λιγο κατι γινεται.Εκει πλεον δεν βλεπεις τιποτα..παρα μονο οτι νιωθεις.Συγχωραμε αν δυσκολευομαι να στο εξηγησω.Απλα στην ουσια το σωμα μας δεν αντικατοπτριζει το τι ειμαστε.
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Μόλις μου έδωσες μια ιδέα - έμπνευση γαι το θέμα των quotes!

Senior Member
    Μιλας για μενα απο εμενα...weird...!

\"Ξέρεις, καμιά φορά, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... ενοοώ, μπορεί να νιώθεις οτι πρέπει να απαρνηθείς τα πάντα, οτι όλα θα καταρρέυσουν, οτι ο κόσμος θα διαλυθεί αλλά... τελικά αυτό που νιώθεις να είναι το παιχνίδισμα του φόβου με την φαντασία σου... \"

Ετσι ειναι και το πιστευω.Ειναι πολλες οι φορες που οταν αισθανομαι καλα και ειμαι καθαρος με το μυαλο μου σκεφτομαι πραγματα που αισθανομουν παλιοτερα και νιωθω τοσο περιεργα.Νιωθω οτι εκανα μεγαλο κακο..Ευτυχως ακομα μπορω να ζω τετοιες στιγμες και θα μου μεινει!!

Τα εχω ναι ..και τολμη και πολλα..Το αντιλαμβανομαι.Και πιστευω σε πολλα πραγματα...
    Ειναι εκεινες οι στιγμες που ισως κρατανε καιρο που με ριχνουν και απελπιζομαι..
    Δεν ειναι τυφλοι,τα βλεπουν.Ομως ειμαι τοσο χαμενος απο το αγωνα μου που δεν αντιλαμβανομαι..ειναι τοσο ο φοβος την αρνησης που δεν βλεπω οτι αν δεν υπηρχε κατι θα εφευγαν..απλα..

Μα το ειπα...η δοτικοτητα μου,αυτο ειναι που αγαπω σε μενα..μα δεν αρκει!

Νιωθω ηδη ηρεμος....θα παω για να προσπαθησω να κοιμηθω.Καλο σας βραδυ και σας ευχαριστω και παλι!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Goodnight:-)

Senior Member
    Καληνύχτα!

Απλά περνάς μια δύσκολη φάση..
    Θα έρθουν και μέρες καλύτερες, μην αφήνεις το \"τωρα\" να φαντάζει σαν \"για πάντα\", μέινε έξω από την παγίδα...

Εμείς΄είμαστε όλοι εδώ δίπλα σου!
    Φιλιά πολλά.

Senior Member
    καλησπερα....βρεχει ολη μερα.Ο καιρος ειναι τοσο γλυκος και οσο κρυο κι αν κανει...εμενα μου προκαλει απλα εμπνευση.

Senior Member
    Εμένα με φοβίζουν οι εμπνεύσεις μου αυτόν τον καιρό...

το μυαλό δουλεύει πολύ γρήγορα, σε ρυθμούς που δεν το προλαβαίνω...
    και τα συναισθήματά μου επίσης, έρχονται φορές που με χορεύουν σαν φύλλο στον άνεμο,
    και μόνο αφού με αποθέσουν στο έδαφος, καταλαβαίνω απο τι τρελό χορό πέρασα...

Δυσκολες εποχές φιλαράκι)

Senior Member
    Δυσκολες ναι..αλλα εχουν κατι το γοητευτικο.Εκει που νομιζεις πως χορεψες στην ουσια εκανες απλα την αρχη.Συνιστω περισσοτερο χορο και τρελλα!!!Δωσε ρεπο σημερα στο μυαλο σου και ησυχασε..και αν δεν υπακουσει απλα μην του δινεις σημασια.

Senior Member
    Να σαι καλα!
    Παντως, ολα περαστικά και εφημερα είναι.
    Εχω πιάσει τόσες πολλές φορές τον πάτο ωστε ξέρω πως το μόνο που τον διαδέχεται είναι η επιφάνεια και τίποτα άλλο οποτε δεν βρισκομαι σε αγωνια.... αφού δεν είμαι καν στον πάτο..
    Απλά...
    αχμ ισως είναι και το οτι εδω και δυο βδομαδες παιρνω αντιβιωση.. δεν μπορώ να πιω σαν ανθρωπος τη μπυρα ή το κρασί μου,
    αναγκαζομαι να τρωω 3 γερα γευματα τη μερα...
    γκρινια! συγνωμη δεν το καταλαβα πως αρχισα τη γκρινια)

Senior Member
    Αυτες οι αντιβιωσεις ειναι χαλια!!!Τουλαχιστο εγινες καλυτερα; Ιωση;

Εδω γκρινια!!!Πουλαμε γκρινια σε καλη ευκαιρια!

Senior Member
    Τουλάχιστον έγινα καλύτερα...
    Για να σκεφτώ τα όμορφα πράγματα στη ζωή μου για να πάρω τα πάνω μου...

Χμμμμμμμμμ....
    καταρχήν είμαι μόνο 25. Αυτό και μόνο, είναι αρκετό για να χαίρομαι! Ολη η ζωή ανοίγεται μπροστά μου, και ακόμα δεν έχω κάνει τις βαριές εκείνες επιλογές που σε χώνουν σε καλούπι ασφάλειας - συνήθειας και που δυσκολεύεσαι να αλλάξεις, αμα αυτό σου υπαγορευουν οι αναγκες και οι επιθυμίες σου...

Απο την άλλη, ισως και αν είναι ανησυχητικό που δεν έχω ακόμα θέσει βασει ενος πρακτικού πνευματος, πρακτικούς και ρεαλιστικούς στόχους για το πως θα τα βγάλω πέρα στη ζωή μου...

αν και εργάζομαι, τα καταφερνω και αυτοσυντηρούμαι - σχεδον- μονη, οποτε αυτό έιναι καλο...
    τιποτα σιγουρο δεν εχω ομως θεσει ακομα για το μελλον μου οποτε αυτο ειναι κακο...

Απο την άλλη, οταν θα σταματήσω με την αντιβιωση, εχβω να κανω προπόσεις...
    στους έρωτες που θα ρθουν,
    στους ανθρωπους που θα ζησω, στα καλοκαιρια που έρχονται...
    αλλα και να μην ερθουν αυτά,
    θα πρεπει να είμαι ικανοποιημένη γιατί εχω ζήσει τόσο γεμάτα τη ζωή μου...

αν και όταν θυμάμαι πόσο παθιασμένη ήμουν,πόσο με συγκλόνισε η τελευταία ταινία που είδα στο σινεμα και πόσο κανένας δεν ένιωθε την ίδια ενταση με εμενα (που σχεδόν ετρεμα απο την ενταση και τη συκγινηση) αν και σε όλους εκανε αισθηση η ταινία.... στεναχωριέμαι... οτι ειμαι υπερβολικα ενθουσιώδης..
    κι άρα μηπως την έζησα ( τη ζωή μου) γεμάτα λόγω του ενθουσιασμού μου κι όχι λογω του περιεχομένου της??

Ουφ...
    μπορώ να πω οτι
    μετά απο όλες αυτές τις ασυναρτησίες
    νιώθω καλύτερα :PP

Senior Member
    ασχετο... μια ταινία που βασίζεται σε αλήθινη ιστορία και λέγεται boys dont cry την έχεις δει? Αν όχι σου την προτείνω..

Senior Member
    Καταρχας εισαι 25 χρονων..και ειναι μια ομορφη ηλικια που τηα τα πιασω και εγω σε λιγους μηνες
    Οσο για τις επιλογες μην βιαζεσαι....σιγα σιγα θα γινουν ολα.Το θετικο ειναι οτι ακομα κανεις ονειρα εχεις πιστη..
    Οσο για το αν δεν εθεσες κατι για το μελλον μην σε αγχωνει αυτο αργει να ερθει

Και Θα συμφωνησω με τις προποσεις σου που ειναι ομορφες!!Πια ταινια ηταν??
    Και με προβληματισε \"κι άρα μηπως την έζησα ( τη ζωή μου) γεμάτα λόγω του ενθουσιασμού μου κι όχι λογω του περιεχομένου της??\"

μμμμ...μπορει να ειναι και τα δυο;

Senior Member
    Αυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα.. οτι είναι και τα δύο.
    Δεν είναι οτι δεν έχω εμπειρίες, ευτυχώς εχω ΖΗΣΕΙ διάφορα, και καλά και άσχημα.
    Αλλα είναι κι οτρόπος που τα ζω.. τόσο έντονα...
    που είναι σαν να διπλασιάζει τις εμπειρίες.

Παρε να την δεις.. νομίζω οτι θα σε αγγίξει ιδιαίτερα.
    Αλίμονο αν έρθει η μέρα που δεν θα ονειρευόμαστε πια.
    Που δεν θα υπάρχει στη ζωή μας χώρος για νέες αρχές και προσδοκίες.
    Θα χουμε κιόλας πεθάνει παρά την ηλικία μας...

Page 10 of 52 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast