Results 541 to 555 of 766
Thread: ..Της ψυχης μου το τραγουδι..
-
08-09-2009, 20:20 #541
Ναι ξερω οτι εγω τους δινω τροφη..και οσο τις ταιζω τοσο πεινανε.Τις χλευαζω οταν νιωθω δυνατος.Παιζω μαζι τους για να εξασθενησουν.Τα καταφερνω αρκετες φορες.
Απο την αλλη αυτη την σιωπη δεν την μπορω.Οταν επικρατει σιωπη γυρω μου νιωθω οτι απο στιγμη σε στιγμη θα πεταχτουν οι σκεψεις εξω και θα ουρλιαζουν.Ειναι τοσο δυνατες που νιωθω οτι ακουγονται απο παντου.Αλλα και παλι ειναι σιωπη..Τι να πεις;..περιεργα παιχνιδια.Θελω να δουλεψω το μυαλο μου,να το γνωρισω.Με δυσκολευει πολυ.
Οσο για την συγκεντρωση εχω μεγαλο προβλημα..ισως δεν με τραβαει αυτο που διαβαζω.Αλλα εχω και την εξεταστικη αρα δεν εχω πολλες επιλογες..Θελει πεισμα και γιαυτο το θεμα δεν το εχω."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
- 08-09-2009, 20:21 #542
Originally posted by Alterego
Ναι ξερω οτι εγω τους δινω τροφη..και οσο τις ταιζω τοσο πεινανε.Τις χλευαζω οταν νιωθω δυνατος.Παιζω μαζι τους για να εξασθενησουν.Τα καταφερνω αρκετες φορες.
Απο την αλλη αυτη την σιωπη δεν την μπορω.Οταν επικρατει σιωπη γυρω μου νιωθω οτι απο στιγμη σε στιγμη θα πεταχτουν οι σκεψεις εξω και θα ουρλιαζουν.Ειναι τοσο δυνατες που νιωθω οτι ακουγονται απο παντου.Αλλα και παλι ειναι σιωπη..Τι να πεις;..περιεργα παιχνιδια.Θελω να δουλεψω το μυαλο μου,να το γνωρισω.Με δυσκολευει πολυ.
Οσο για την συγκεντρωση εχω μεγαλο προβλημα..ισως δεν με τραβαει αυτο που διαβαζω.Αλλα εχω και την εξεταστικη αρα δεν εχω πολλες επιλογες..Θελει πεισμα και γιαυτο το θεμα δεν το εχω.
τις μιλας?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-09-2009, 20:23 #543
Μερικες φορες τις λεω στον εαυτο μου..οχι φωναχτα αλλα τις λεω για να τις ακουω.Γιατι οταν τις ακουω νιωθω οτι δεν μπορουν να υπαρχουν.Ειναι αδυνατο..
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
08-09-2009, 20:25 #544
Μερικες φορες τις λεω στον εαυτο μου..οχι φωναχτα αλλα τις λεω για να τις ακουω.Γιατι οταν τις ακουω νιωθω οτι δεν μπορουν να υπαρχουν.Ειναι αδυνατο..
Δες την εξωτερικευση σαν \"αποσυμπίεση\"Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-09-2009, 20:27 #545
Ναι αυτο που λες υσχιει...εκοψα την θεραπεια στην ψυχολογο.Δεν μου εδινε εμπνευση πια να πηγαινω.
Σκεφτομαι οταν επιστρεψω πισω να βρω καποιον αλλο.Θελω να το ψαξω γιατι το χρειαζομαι νομιζω.Απλα και για διαλογο.."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
08-09-2009, 20:29 #546
Ναι αυτο που λες υσχιει...εκοψα την θεραπεια στην ψυχολογο.Δεν μου εδινε εμπνευση πια να πηγαινω.
Σκεφτομαι οταν επιστρεψω πισω να βρω καποιον αλλο.Θελω να το ψαξω γιατι το χρειαζομαι νομιζω.Απλα και για διαλογο..
Η δύναμη της \"ομιλούσας\" θεραπείας, βρισκεται και σε αυτήν την εξωτερικευση πιστεύω.
Σε αποφορτίζει.
Α! Και βρες κάποιον που να σε εμπνεει αυτή τη φορά ε?
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
08-09-2009, 23:03 #547
Με συνειρμούς διαβολεμένους
ψάχνω τους λόγους που με σπρώξαν στα ταξίδια μου
λόγοι που πάντα μου διαφεύγουν
Μαζεύω τους αφηρημένους
σαν γάτες έρχονται και τρώνε απ\' τα σκουπίδια μου
τρών τα καλύτερα και φεύγουν
Κάθονται γύρω μου να ζήσουν
και περιμένουνε ν\' αρχίσω να ονειρεύομαι
Νιώθω τα φίδια να γλιστράνε
Οι μαύρες σκέψεις θα με πνίξουν
θα με σταυρώσουνε πριν φύγουν, δε γιατρεύομαι
Οι γάτες πάντα θα πεινάνε
Ο διάολος κάθεται και βλέπει
να μου γελάει σαν παλιόφιλος ο θάνατος
να μου θυμίζει κάτι πλάκες
Βάζει το χέρι του στην τσέπη
και τι ψυχή έχει μια ψυχή, θα γίνω αθάνατος
Ο διάολος ψάχνει για μαλακες
Χριστος Θηβαιος"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
09-09-2009, 09:54 #548
καλημέρα.!!! Να περνάτε καλά, να αγαπάτε, να ξεχνάτε και να συνεχίζετε να αγωνίζεστε.
Αλτερ, μπράβο σου. Σε ακούω και χαίρομαι που μες στις σκέψεις σου έχουμε μια θέση και που σε παρακινούμε θετικά.
Βαρέθηκα τη μίζερη μου φύση
κανένας πια δε λέει να ξεκουνήσει
αναμφιβόλως δε με χωράει ο τόπος ρε παιδιά.
Άσιμος...
Αφού δεν μπορώ να ξεκουνήσω λέτε να αρχίσω να αποκοιμιέμαι?.....?κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
09-09-2009, 13:23 #549
Originally posted by narnia
καλημέρα.!!! Να περνάτε καλά, να αγαπάτε, να ξεχνάτε και να συνεχίζετε να αγωνίζεστε.
Αλτερ, μπράβο σου. Σε ακούω και χαίρομαι που μες στις σκέψεις σου έχουμε μια θέση και που σε παρακινούμε θετικά.
Βαρέθηκα τη μίζερη μου φύση
αναμφιβόλως δε με χωράει ο τόπος ρε παιδιά.
Άσιμος...
Αφού δεν μπορώ να ξεκουνήσω λέτε να αρχίσω να αποκοιμιέμαι?.....?
Χαίρομαι που σε ακούω.
Αν δεν μπορείς να ξεκουνήσεις....
αφού δεν σε χωράει ο τόπος....
αφού θα χρειαστεί να μείνεις εκεί καιρό....
άλλαξε τον τόπο σου.
Κάντον όμορφο!
Βάλε μέσα του χρώματα,
λουλούδια,
κορδέλες
και άλλα πραγματάκια απο την ψυχή σου
Φτιάξε το δικό σου \"σπίτι\"
για να χωράς μέσα του, όπου κι αν είσαι.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-09-2009, 19:54 #550
Φιλη μου Ναρνια πως εισαι σημερα;
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
09-09-2009, 20:09 #551
Καλησπέρα φιλαράκι!
τι μου κάνεις?
Όλα καλά επλίζω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-09-2009, 20:13 #552
Επιβιωνω οπως πρεπει να επιβιωνω..
Σημερα εδωσα μαθημα και νομιζω το περνω.
Εσυ τι κανεις;πως εισαι;"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
09-09-2009, 20:15 #553
Επιβιωνω οπως πρεπει να επιβιωνω..
Σημερα εδωσα μαθημα και νομιζω το περνω.
Εσυ τι κανεις;πως εισαι;
Είμαι καλα σ ευχαριστω..
Είδες πριν κάποιες μερες που τα έβλεπες όλα μαυρα?
Μην εμπιστεύεσαι σκέψεις και συναισθήματα, δεν δείχνουν πάντα την πραγματικότητα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-09-2009, 20:35 #554
Η κουβεντα σου μου εκανε καλο.. οπως και οι περισσοτερες!
Τιποτα δεν θα σου συμβει απο οσα πιστευεις..αυτο το εχω μεσα μου καθημερα.
Συναισθηματα;Και τι να τα κανω ολα αυτα τα συναισθηματα;...Οταν εισαι μαζι με ενα ανθρωπο καιρο και νιωθεις τοσα και θες να δωσεις και να παρεις και μια στιγμη χανονται ολα γιατι κατι δεν πηγαινε καλα..Ολα αυτα τα συναισθηματα τι να τα κανεις μετα;
Οταν η μνημη δεν λεει να ξεθωριασει και αναζητας το παρελθον σου γιατι εκει δεν φοβασαι..δεν εχεις κατι να φοβηθεις απο το παρελθον,σου ειναι γνωριμο.
Και οι ανθρωποι;Που σε περιτριγυριζουν αλλα δεν σε νιωθουν;Που ο καθενας στο κατω κατω κανει εκεινο που θελει...Μερικες φορες νιωθω οτι δεν τους εχω αναγκη και με πληγωνει...γιατι ουτε μονος θελω να μεινω."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
10-09-2009, 19:43 #555
Παει και αυτη η ημερα..........επιτελους...
Μακαρι να ειστε καλα..
Θα τα πουμε αργοτερα ξανα."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία