Results 91 to 105 of 766
Thread: ..Της ψυχης μου το τραγουδι..
-
26-06-2007, 13:50 #91
Ευχαριστω και εσενα που εχεις την δυναμη να παραδεχεσαι πως εχεις αναγκες,αναγκες πολλες και ζητας ανθρω πους κοντα σου,ανθρωπους που αξιζουν να ειναι διπλα σου,οχι γιατι εισαι απλα ξεχωριστη αλλα αξιζουν αυτα που τους δινεις!
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
- 28-06-2007, 00:03 #92
simera thelw na xamogelaseis, kai etsi na meineis gia panta...i psixi sou etsi thelei...etsi thelei na se vlepei giati merikes fores tin adikeis kai exei parapono...
makari oloi oi anthrwpoi na eixame tin politeleia na exoume konta mas tetoious ANTHRWPOUS pou niwthoun...
...alitheia eisai ANTHRWPOS kai exeis to kathe to dikaiwma na zeis, na elpizeis, na sinexiseis na agapas, na niwtheis...omorfaineis ton kosmo kai den einai anagki na akous ti lene oi alloi gia sena. esi ksereis ti eisai kai ti niwtheis? tote den thes tipota allo! kalo sou vradi alterego!
28-06-2007, 00:43 #93
...εισαι και εσυ ανθρωπος που του αξιζει να εχει διπλα του μονο ανθρωπους που νοιαζονται για σενα.Ολοι μας κατι μας αξιζει...ας το αρπαξουμε.
Πρασινη πεταλουδα καλο βραδυ.."...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
08-07-2007, 02:57 #94
Οι πιο πολλοι εχουν φυγει για διακοπες και οσο περναει ο Ιουλιος τοσο και πιο πολυ θα αδειαζει η πολη.Με αποτελεσμα να γινεται ακομα πιο μελαγχολικη!!!Τι μας φταιει;Μας φταιει οτι δεν εχει ζωη,μας φταιει το γεγονος οτι ολοι εχουν καπου να πανε κατι να κανουν η μας φταιει οτι εκεινοι περνουν καλα και εμεις ειμαστε στην γκριζα και μονοτονη πολη μας;Τι μας φταιει;Το ιδιο πραγμα αναρωτιεμαι σε καθε Πασχα καθε Χριστουγγεννα,οπου ολοι γλεντανε και χαιρονται.Αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που εκεινες τις μερες περνουν απο την κολαση.Την κολαση της μοναξιας.Ποσοι ανθρωποι αυτοκτονουν εκεινες τις μερες!!!!!!!!!!!
Θεε μου, γιατι τοση μοναξια!!!Βοηθησε μας!!!Βοηθησε με να μην νιωσω και εγω ποτε ετσι,ειναι πολυ επωδυνο.Και σε ευχαριστω που μεχρι τωρα μου εδωσες ανθρωπους γυρω μου και δεν με εκανες να νιωσω τη μοναξια!!!
Καλες διακοπες AlterEgo!!!
Ευχομαι να ηρεμησεις,να χαλαρωσεις, να ξεκουραστεις, αλλα κυριως να παψεις να κουρδιζεις πραγματα μερονυχτα!!!
08-07-2007, 03:30 #95
ego pali xairomai pou leipoun oloi aptin athina (an k den adeiase toso poli...)! malista xairomai!
giati otan pigaino en plo, den thelo na perimeno stin oura gia na pio ti portokaladitsa mou, oute na perimeno san mpip pote tha me eksipiretisei to gkarson! oute na liono stin kinisi mesto taksi k o tarifas na mou ta prizei \'\'pou tha pate diakopes despoinis???\'\', \'\'pos ta pernate despoinis???\'\', \'\'kapnizete despoinis???\'\', eeeeeeeee eleos!
k meta, stis paralies, pou ego to exo ksekatharisei, ego stin paralia xoris ton skilo mou den pao!den pao!! k petagetai i kathe i gria pou kathetai k mou katouraei sta rixa k me leei gia ton skilo mou! ti les mori mpampo! prin tis oras sou k thimithikes mi tixon k molintheis! aei sixtir pia!
k auta den einai tpt!! tpt! ela na feugoume enas enas, anteeeee, anteeeee!
entaksei , me liga logia den to vrisko toso sovaro... parolauta tha leipo sxedon olo ton augousto...! k ekei pou tha pao euxomai na min exei kosmo, den antexo allo kosmo... ta magarizoun olaaaaaaaaaaaa
08-07-2007, 03:32 #96
molis perasa thetiko mnm an sas diefige... !
08-07-2007, 10:00 #97
Φιλαράκο αλτερ, διάβασα με προσοχή τα όσα γράφεις κ θέλω να σου γράψω κ τη δική μου άποψη. Ο καλύτερός μου ΄φίλος είναι τρανσέξουαλ κ είναι ένας απο τους ανθρώπους που με βοήθησαν σε πολύ δύσκολες στιγμές, εννοείται οτι τον αγαπώ πολύ.Θα σ ενδιέφερε νομίζω η ιστορία του.Από τα 5 του χρόνια αρνιόταν πεισματικά οποιονδήποτε θηλυκό ρόλο μιας κ είναι αρσενικό εγκλωβισμένο σε θηλυκό σώμα. Απίστευτη δυστυχία στα παιδικά χρόνια γιατί οι γονεις δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς γίνεται.Χρειάστηκαν 2 απόπειρες αυτοκτονίας κ πέτρινα χρόνια συνεχούς κατάθλιψης για να γνωρίσει εμένα.Κόλλησα με την ιστορία του κ τον πόνεσα οσο κανένα.Τωρα είναι 33 ετών κ μπορώ να πώ οτι περπατώντας κ ζώντας μαζί του είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, οχι βέβαια οτι είναι ευτυχισμένος.Το παλέψαμε μαζί μέσα απο πολύ κουβέντα κ κοινή ζωή, αλλά τη δουλειά την έκανε μόνος του. Εκανε coming out στους δικούς του πριν απο ενα χρόνο κ από τότε πατάει πιο γερά στ α πόδια του κ βλέπει τη ζωή του με περισσότερη αισιοδοξία.Η μητέρα του, το πιο βασικό ΄πρόσωπο στη ζωή του , δέχτηκε τα πάντα με πολλή αγάπη κ κατανόηση κι αυτή η συμπεριφορά ήταν καταλυτική. Αλλαξε ριζικά τα πράγματα, έδωσε άλλο νόημα στη ζωή του.Τώρα ανοίγεται πιο εύκολα, είναι πιό χαρούμενος, κ τον βλεπω κ χαίρομαι.Δεν εμπιστεύεται ομως κ πάλι εύκολα τους ανθρώπους γιατί πιστεύει οτι θα τον κοροιδέψουν αν υποδυθεί τον πραγματικό του εαυτό. Οσο για μένα είμαι ένα απο τα βασικότερα πρόσωπα στη ζωή του, τον καταλαβαίνω όσο κανείς κ παίρνω πολλά απ αυτή τη φιλία που θα την ονόμαζα κάτι παραπάνω.Το να σου πω μή στενοχωριέσαι ξέρω οτι είναι πολύ λίγο κ δεν σου λεει τίποτα.Απλά σου γράφω για να σου πω οτι δεν είσαι μόνος, οτι υπάρχουν κ άλλοι σαν κ σένα αν αυτό λεει κάτι. Ξερω πολύ καλά πώς νιώθεις κ σε καταλαβαίνω γιατι τοχω δεί αυτό το έργο. Να μου είσαι καλά.
12-07-2007, 15:42 #98
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
Πως γινεται να ανεχτει αυτη η χωρα το διαφορετικο, εφοσον δεν ξερει καν πως να δεχτει το παλιο!!!
Η μαλλον ξερει, απλα βαριεται,θελει λαδωμα για να παρει μπρος η μηχανη!!!
ΕΛΕΟΣ!!!
Θα τρελανουν ολο τον κοσμο!!!
Σε λιγο δεν θα εχουμε πλεον οικογενειακο γιατρο, αλλα οικογενειακο ψυχολογο, η μαλλον ψυχιατρο!!!
Αλλα πως θα τον πληρωνεις;;;Εφοσον δε λειτουργει ομαλα ουτε η υγεια;;;
Τιποτα δεν λειτουργει σωστα επιτελους σε αυτη τη χωρα;;;
Ουτε να αρρωστησεις δεν σε επιτρεπει πλεον!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΟΥ!!!
18-07-2007, 13:45 #99
Κ.Π.Καβαφης
ΙΘΑΚΗ
Σα βγεις στον πηγαιμο για την Ιθακη,
να ευχεσαι ναναι μακρυς ο δρομος,
γεματος περιπετειες, γεματος γνωσεις.
Τους Λαιστρυγονας και τους Κυκλωπας,
τον θυμωμενο Ποσειδωνα μη φοβασαι,
τετοια στον δρομο σου ποτε σου δεν θα βρεις,
αν μεν΄η σκεψις σου υψηλη, αν εκλεκτη
συγκινησις το πνευμα και το σωμα σου αγγιζει.
Τους Λαιστρυγονας και τους Κυκλωπας,
τον αγριο Ποσειδωνα δεν θα συναντησεις,
αν δεν τους κουβανεις μες στην ψυχη σου,
αν η ψυχη σου δεν τους στηνει εμπρος σου.
Να ευχεσαι ναναι μακρυς ο δρομος.
Πολλα τα καλοκαιρινα πρωινα να ειναι
που με τι ευχαριστησι, με τι χαρα
θα μπαινεις σε λιμενας πρωτοειδωμενους
να σταματησεις σ΄εμπορεια Φοινικικα,
και τες καλες πραγματειες ν΄αποκτησεις,
σεντεφια και κοραλλια, κεχριμπαρια κ΄εβενους,
και ηδονικα μυρωδικα καθε λογης,
οσο μπορεις πιο αφθονα ηδονικα μυρωδικα
σε πολεις Αιγυπτιακες πολλες να πας,
να μαθεις και να μαθεις απ΄τους σπουδασμενους.
Παντα στον νου σου ναχεις την Ιθακη.
Το φθασιμον εκει ειν΄ο προορισμος σου.
Αλλα μη βιαζεις το ταξειδι διολου.
Καλλιτερα χρονια πολλα να διαρκεσει
και γερος πια ν΄αραξεις στο νησι,
πλουσιος με οσα κερδισες στο δρομο,
μη προσδοκωντας πλουτη να σε δωσει η Ιθακη.
Η Ιθακη σ΄εδωσε τ΄ωραιο ταξειδι.
Χωρις αυτην δεν θαβγαινες στον δρομο.
Αλλα δεν εχει να σε δωσει πια.
Κι αν πτωχικη την βρεις, η Ιθακη δεν σε γελασε.
Ετσι σοφος που εγινες, με τοση πειρα,
ηδη θα το καταλαβες η Ιθακες τι σημαινουν.
Αφιερωμενο σε σενα Alterego!!!
26-07-2007, 19:55 #100
...Παει καιρος αλλα μου λειπει...το σκεφτομαι συχνα πυκνα,δεν μπορω να κανω αλλιως..
Σκεφτομαι πως ηταν εκεινες οι μαυρες μερες μα και νυχτες που δεν ελεγαν να περασουν...
Και εδω μακρια που βρισκομαι αντιλαμβανομαι ποσο δυσκολο ηταν..
Μου ελειψε να γραψω εστω και κατι..να ειστε ολοι καλα!!
Ευχαριστω ανοιξη..!"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
01-09-2007, 03:18 #101
Και παλι εδω, στα ιδια γνωριμα μεροι,εκει που ολα φαινεται να ακολουθουν την ιδια επαναλαμβανομενη γραμμη, απο κιμωλια φαινεται, γιατι αφου δεν μας αρεσει επιμενουμε να την διασχιζουμε και να την ξαναδιασχιζουμε.Μαλλον, γιατι παταμε πανω της και ετσι χανεται η πορεια, ναι ισως και η αναμνηση.Δεν ειναι περιεργο,πως θυμομαστε ορισμενα πραγματα και αλλα παλι τα σβηνουμε απο τη μνημη μας;Μαλλον κραταμε μονο αυτα που μας συμφερουν!!!
Ναι ξερω κανονικα επρεπε να καθομαι και να διαβαζω για την εξεταστικη, αλλα βαρεθηκα.Ειναι ρουτινα και δεν την αντεχω.Αληθεια, γιατι δεν μπορει η ζωη των ανθρωπων να ειναι λιγο εξω απο τα ορια, εκτος του συνηθισμενου;
Κατι ασχετο.Συνειρμικες σκεψεις θελω να γραψω αποψε.Λοιπον:
Αυτο το καλοκαιρι ηταν απο τα πιο ομορφα.Και γιατι;Γιατι ημουν με ανθρωπους ξεχωριστους σε ολες τις διακοπες μου.Ανθρωπους που δεν χρειαζεται να εξηγω,αλλα καταλαβαινουν,ανθρωπους που εχουν μαθει να αγαπουν,ανθρωπους που θελουν να βλεπουν τον αλλο ευτυχισμενο...!!!Λοιπον θελω να πω ενα ευχαριστω.Ευχαριστω για την αγαπη, την υποστηριξη και τη δυναμη που μου προσφερεις ανθρωπε!!!
Νιωθω ευτυχισμενη,νιωθω ηρεμια, νιωθω αγαπη, νιωθω ασφαλεια, νιωθω πραγματα τοσο ομορφα, τοσο περιεργα που δεν μπορω να τα ντυσω με τις πιο ομορφες λεξεις που υπαρχουν, γιατι απλα δεν θα πλησιαζουν το συναισθημα που μου χαριζεται.
Ευχομαι, να προσφερω και εγω το ιδιο, η τουλαχιστον να αγγιζει με αυτο που λαμβανω εγω.
Και τωρα σε σενα ALTER EGO.Τι επαθες και δεν εχεις αναγκη πλεον να μιλησεις, να βγαλεις πραγματα απο μεσα σου;Εχεις καιρο να μας μιλησεις και μου λειπει!!!Χαθηκες μηπως μεσα στις σκεψεις του μυαλου σου;Δεν ξερεις τι να πεις;Εισαι καλα, κανεις ανασυγκροτηση και ταξινομηση καποιων πραγματων;Η εισαι απλα τοσο χαρουμενος και ευτυχισμενος που μας ξεχασες μεσα στην πολυ μεγαλη χαρα σου (αυτο βασικα ειναι καλο για σενα αν ισχυει);
Τελοσπαντων,μαλλον αν συνεχισω να γραφω θα συνεχισω και την φλυαρια και γιαυτο καλυτερα για ολους τους συμβαλλομενους να σας καληνυχτισω.
Τα λεμε σε αλλο ποστ λειαν συντομος.Ευχομαι να το δεις και να δωσεις σημεια ζωης.
Με πολυ αγαπη ΑνΟιΞη!?!
11-12-2007, 21:55 #102
Εχει περασει καιρος.Αρκετος καιρος για να γινουν πολλα, για να αλλαξουν πολλα.Αλλα καλα και αλλα ασχημα.Ενα ομως παραμενει αναλοιωτο, η εμπειρια και η πειρα των οποιων πραγματων.Μεσα απο τα λαθη μαθαινουμε οπως λενε.Αλλα θα προσθεσω οτι και απο τις σωστες πραξεις μαθαινουμε, γιατι αποκτουμε εμπειρια, και συνεχως το βελτιωνουμε.Πολλες φορες κανουμε πραγματα, μονο για να τα κανουμε, δεν ειναι κριμα?Δεν ειναι κριμα και πολυ ασχημο να προσποιουμαστε στον ιδιο μας τον εαυτο, και να προσπαθουμε να τον πεισουμε για διαφορα πραγματα?Δεν ειναι κριμα να θελουμε να κανουμε πραγματα και να μην τα κανουμε, η οταν τα κανουμε να τα κανουμε προκατελλημενα?Και ποιο πιο το αποτελεσμα?
Επειδη με φωναζουν να κατσω μαζι τους ανθρωποι που αγαπω θα συνεχισω τις σκεψεις μου αλλη φορα!!!!
Και θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο να σε αγαπουν!!!
25-01-2008, 07:04 #103
Καλημερα!..
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
29-01-2008, 16:40 #104
... έχει πλάκα (νομίζω) να βλέπεις τους άλλους να παραξενεύονται όταν τους λες Καλημέρα. Ανθρώπους που δεν έχεις πάρε δώσε, δεν έχεις να τους προσφέρεις τίποτα, δεν σου χρωστάνε ή τους χρωστάς. Βλέπουν την Καλημέρα σου σαν ένα προμήνυμα \"κακού\". Σαν μια αφορμή για να τους πλησιάσεις.
Μόνο όσοι έχουν \"φάει\" την ζωή με το κουτάλι, έχουν τα χρόνια τους και δεν ελπίζουν σε τίποτα, ανταποκρίνονται συνήθως με ένα χαμόγελο. Εκτός αν νομίζουν ότι ήρθε η ώρα τους, ότι είμαι ο Άγγελος και χαμογελούν γιατί θα ξεκουραστούν επιτέλους.
Και αυτοί που τα έχουν γραμμένα όλα ή τα έχουν πιει.
Δε θα ειμαι διπλα σου αλλα να ξερεις οτι μια καλη μερα θα σου την ευχομαι παντα και παντα θα νιωθω αγαπη για σενα!!!
Χαμογελασε ειναι μεταδοτικο!!!Χαμογελασε κανε τους αλλους να ανυσηχουν!!!Κ οπως μου εγραψε παλια ενας πολυ καλος μου φιλος σε ενα κομματι ξυλο και το εχω μπροστα απο το γραφειο μου κρεμμασμενο και το βλεπω κ το διαβαζω: Η χαρα ειναι η μονη μας εκδικηση!!!
Γεια σου!!!
21-02-2008, 18:47 #105
Και τωρα λοιπον ταιριαζει πολυ το ποιημα του
Κ.Π.Καβαφης
ΙΘΑΚΗ
Να σκεφτώ την μεταμόσχευση ή όχι;
29-06-2025, 17:20 in Χρόνιος Πόνος, Ψυχολογία Ασθένειας/Υγείας