Results 256 to 270 of 766
Thread: ..Της ψυχης μου το τραγουδι..
-
12-02-2009, 23:20 #256
Originally posted by weird
Κι εκει είναι που αρχίζω να παραλογίζομαι, και να φωνάζω \" Ειμαστε παιχνίδια στα χέρια αψυχων θεων!!\"
)
εγω σαν αθεος βολευομαι καλυτερα,
και λεω οτι ειμαι παιχνιδι του εαυτου μου και οπου τον αφηνω να παιζει....
Σχεδον παντα, στις παιδικες χαρες των ονειρων μου.
- 12-02-2009, 23:22 #257
Originally posted by λίτσα
και όσα προσπαθούμε αν μου επιτρέπεις.......
σχετικο αυτο και αναλογα τον καθενα μας.
ποιος προσπαθει, για πιο λογο και με τι κινητρα.
Το λεω αυτο γιατι πιστευω στην αυτενέργεια ξαι οχι ετσι ξερα στην προσπαθεια.
12-02-2009, 23:28 #258
εγώ σαν ένθεη βολεύομαι ακόμα καλύτερα και λέω πως δεν είμαι παιχνίδι κανενός παρά αφήνω και εγώ τον εαυτό μου να παίζει στις παιδικές χαρές μαζί με την ελπίδα που μου προσφέρεται.........
αλλά ας μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι....
λέω εγώ τώρα
12-02-2009, 23:31 #259
αν εισαι ενθεη εισαι στα χερια του θεου...
:P:P
12-02-2009, 23:34 #260
αυτό το θεώρησα ευκολονόητο για αυτό και δεν το διευκρύνησα αλλά είπαμε μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι και αντιπαρατεθούμε όπως στο άλλο θέμα :υπό το πρίσμα.......
εξάλλου για αυτό είπα πως παίζω με την ελπίδα γιατί ο θεός την ελπίδα διδάσκει
13-02-2009, 00:09 #261
γιατί ο θεός την ελπίδα διδάσκει
Ο θεος διδασκει οτι βολευει τους ανθρωπους...
13-02-2009, 00:13 #262
εξαρτάται σε τι θεό πιστεύει ο καθένας και αν πιστεύει ο δικός μου διδάσκει την ελπίδα,όσο για τους άλλους δεν γνωρίζω τι διδάσκει ο καθένας γιατί δεν έχω ασχοληθεί....και ούτε πρόκειται..
άσε με τώρα με κάνεις και λέω τέτοια πράγματα και θα με ρίξει στην πυρά ο λιακόπουλος όπως μου είπε ένα άλλο μέλος του φόρουμ πριν από λίγο......
13-02-2009, 00:22 #263
δεν εξαιρεσα κανενα θεο πριν.
Και ο δικος σου και ο βουδας και ο μπηξε και ο δειξε ειναι κατασκευασμα ανθρωπων,
Απο κει και περα πηραν μελανι και χαρτι και εγραψαν οτι τους εκανε σαν σωστο.
Εσυ μιλας για ελπιδα για τον χριστιανισμο, ο μωαμεθ λεει για την αιωνια ζωη,
Ο καθενας εχει βρει ενα βιολι και το βαραει εν ολιγεις....
Κανενα προβλημα, οπως βολευεται ο καθενας, χατηρια δεν χαλαμε.
Να προσεχεις τον λιακοπουλο μην σε παει στη κολαση....
ΥΓ.... λεω να παω να δω καμια ταινια,
γιατι αμα συνεχισω θα ερθει παλι η μαιρη και θα μου την πει...
13-02-2009, 00:39 #264
αν περίμενα τον λιακόπουλο για να πάω στην κόλαση φέξε μου και γλίστρησα......
και εγώ να πέσω για ύπνο γιατί θα με κυνηγήσει ο άντρας μου και θέλω να πάω και το παιδί σχολείο το πρωί.....
ευθύνες ευθύνες ευθύνες και είμαι μόλις 29....βοήθεια..:P:P
καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.
13-02-2009, 00:40 #265
Να σας πω στην χαρουμενη παρεα σας, κανετε και γαμω τις συζητησεις, αλλα επειδη και εγω ειμαι στο αγχος του διαβασματος, οπως ο αλτερεγκο (καλη επιτυχια παρεπιμπτοντως)δεν μπορω να μιλησω και να γραψω, γιατι απλα χρειαζομαι να αφοσιωθω για να σας πω και εγω πραγματα δικα μου,επομενος θα το αφησω για μετα τις εξετασεις, θα δεχτητε αποψεις μετα; Ειδικα αυτο που παιχτηκε μεταξυ αλτερεγκο και weird γουσταρα πολυ.Σας ευχαριστω ολους σας για τις ομορφες καταχωρησεις σας, μου αρεσει πολυ να διαβαζω και να μαθαινω τις αποψεις του κοσμου και πολλες φορες αυτο με κανει να νιωθω οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ειναι ευαισθητοι.Τι ομορφο πραγμα η ευαισθησια.
ΤΕΛΟΣ,
θα ηθελα να μοιραστω την χαρα που ενιωσα σημερα μαζι σας.Καταρχας δεν ξερω τι αποψη εχεται για το facebook, και θα συμφωνησω με ολα οσα μου πειτε ειτε ασχημα ειτε ομορφα, αλλα αυτο που ενιωσα σημερα δεν περιγραφεται.Με βρηκε μια φιλη μου, που ειχα να επικοινωνησω μαζι της 10 χρονια!!!Η κοπελα μενει στη Σουιδια, εργαζεται, θα παντρευτει και μολις πριν λιγες μερες εμαθε οτι περιμενει παιδι.Τρελαθηκα μολις ειδα την προσκληση στο facebook.Αρκετες φορες την σκεφτομουν και ξερετε κατι δεν της το ειπα, αλλα τελευταια την ειδα και στον υπνο μου.Δεν ειναι πολυ περιεργο?Τελικα τι ειναι αυτο που εννονει τους ανθρωπους?Κατι υπαρχει αναμεσα στις σχεσεις, τι ειναι ομως αυτο?Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ομορφα και ευτυχισμενη ενιωσα...!!!Ηταν υπεροχη βραδια σημερα...Ηταν απο τα ατομα που ηταν ειλικρινης, απλα και διασκεδαζες μαζι τους...Χαρηκα παρα πολυ...Ειχα να την δω απο το γυμνασιο και εφυγε πολυ αποτομα σε μια ξενη χωρα για δικους της λογους και μετα ξαναεφυγε απο εκει, οπου χαθηκαν και τα ιχνη της!!!
Αυτα ευχομαι να μην σας κουρασα, αλλα ξερω και πιστευω οτι εχετε ενα αυτι για ολους...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αλτερεγκο που χρησιμοποιησα το θεμα σου για να εκφρασω την χαρα μου, ευχομαι να μην θυμωσεις( που δεν το πιστευω)
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ...
13-02-2009, 18:33 #266
Καλησπερα σας..
Φιλη μου ανοιξη σαφως και δεν θυμασαι οσο αντιθετος κι αν ειμαι με την συγκεκριμενη σελιδα.Να ομως που εχει και τα θετικα της.Χαρηκα με την χαρα σου..και καλα εκανεσ που την ειπες.Μην με ευχαριστεις οποτε θες γραφεις.Α και καλη επιτυχια με την εξεταστικηκαι θα περιμενουμε να τελειωσω και εγω τις εξετασεις να επανελθουνε κανονικα..
Ολοι καλα;πως ηταν η μερα σας;"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
13-02-2009, 18:45 #267
Originally posted by Alterego
Καλησπερα σας..
Φιλη μου ανοιξη σαφως και δεν θυμασαι οσο αντιθετος κι αν ειμαι με την συγκεκριμενη σελιδα.Να ομως που εχει και τα θετικα της.Χαρηκα με την χαρα σου..και καλα εκανεσ που την ειπες.Μην με ευχαριστεις οποτε θες γραφεις.Α και καλη επιτυχια με την εξεταστικηκαι θα περιμενουμε να τελειωσω και εγω τις εξετασεις να επανελθουνε κανονικα..
Ολοι καλα;πως ηταν η μερα σας;Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-02-2009, 18:52 #268
Κι εκει είναι που αρχίζω να παραλογίζομαι, και να φωνάζω \" Ειμαστε παιχνίδια στα χέρια αψυχων θεων!!\"
)
ΝΙΤΣΕ
εφόσον ο ζωτικός χώρος του κάθε μέλους της ομάδας υποβάλλεται στις πιέσεις του δυναμικού πεδίου της ομάδας είναι αυτός που πρέπει να μεταβληθεί εάν πρέπει να επιτευχθεί κάποια αλλαγή.
Δεν μπορεις να συγκρινεις τα δυο πεδια γιατί το ενα ειναι κομματι του άλλου και αλληλοτροφοδοτουνται διαρκως.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-02-2009, 18:54 #269
Originally posted by krino
)
εγω σαν αθεος βολευομαι καλυτερα,
και λεω οτι ειμαι παιχνιδι του εαυτου μου και οπου τον αφηνω να παιζει....
Σχεδον παντα, στις παιδικες χαρες των ονειρων μου.
Ειναι ωραία εκεί,
που ο χρόνος μένει πάντα παιδικός...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-02-2009, 19:08 #270
ισως κατα βαθος να εχω παραμεινει παιδι που αρνιεται να μεγαλωσει....
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία