Θεωρημα ellis ^_^
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
    Banned

Θεωρημα ellis ^_^

Δημητρη βαριεμαι να ψαξω ακριβως ποσοι παθαινουν ψυχωσικη συνδρομη. εστω το 3% , εστω η θεσσαλονικη να χει 1.200.000 αρα μπορει να ξερουν τους τρελους. αρα μπορει να εχει δικιο ο ellis μπορει να εχει και αδικο.

Ιωάννης.
    Last edited by the_downward_spiral; 10-01-2013 at 01:53.

Senior Member
    t exo pei ego k exo dikio i adiko??
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    εχεις δικιο ειμαστε μειονοτητα και θυμα προς εκμεταλευση. ο 1 στους 4 παθαινει καρκινο ο το 1-3% τρελαινεται. αμα εχεις καρκινο εισαι ηρωας αν εχεις ψυχικο νοσημα εισαι τρελος.

ελλισ εχεις πει οτι τους ξερουνε τους τρελους στη πολη και τους βαζουν ναρκωτικα στο ποτο τους σε προηγουμενη δημοσιευση σου.

Εχουμε παιδαγωγους τρελους, μαθηματικους τρελους, πολιτικους τρελους.
    Last edited by the_downward_spiral; 09-01-2013 at 22:52.

Senior Member
    κοιτα αμα τα βαλεισ ολα κατω προσ την τρελλα παει το πραγμα δηλαδη βαλε ολουσ τουσ ψυχασθενεισ με φαρμακα κανα 20% βαλε χωρισ φαρμακα(απο αγχοσ λιγο παραπανω μεχρι παρανοικο ιδεασμο) κανενα 40%
    ολο κ ολο 60% το υπολοιπο 40 αμα βαλεισ κακουσ κ μαλακεσ κανενα 30% μενει ενα 10% που ειναι ισσοροπημενο κ συνενοησιμο με καλο σκεπτικο κλπ αυτα τα νουμερα ειναι απο αυτουσ που εχω γνωρισει που πιστευω ειναι αρκετοι στα 30 χρονια που ζω στον πλανητη
    οποτε συμπερασμα ειμαστε μια τρελλη χωρα!!!!!!!!!!!!!
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned

Το μήλο πέφτει κάτω απτη μηλιά

εγω εχω βγει στη ζωη μου ελαχιστες φορες εξω. νομιζω οτι ειμαι ο Mr.Perfect οπως ολοι νομιζουν για τον εαυτο τους. εχω γνωρισει 1-2 σωστα ατομα . γιατι τους αλλους ΔΓ/ΔΑ(δεν γνωριζω/δεν απαντω).
    Ειμαι 22 χρονων. Με πηγαν στον ψυχιατρο επειδη δεν εβγαινα εξω. Μου εκοψαν τα φαρμακα και επαθα οψιμη ψυχωση(rebound psychosis). Ε και τωρα που παιρνω τα φαρμακα παλι μενω μεσα. Αρα μονο υπεφερα απο τα φαρμακα, προκοπη δεν ειδαν οι γονεις μου(αυτοι ηθελαν να βγαινω εξω).
    Απο τοτε που επαθα ψυχωση με εκαναν περα ολοι χωρις να τους εχω κανει τιποτα. Ε για αυτο κλειστηκα και στο καβουκι μου, λογω του στιγματος.
    Ειχα πει και στην οικογενεια μου οταν επαθα ψυχωση οτι θελω να γινω ιερεας, οι γονεις μου δεν με αφησαν και η αδελφη μου ειπε "γιατι να γινεις ιερεας, θα γινεις αυτο που κοροιδευουμε?" Και τωρα καταλαβα τι εννοει με το "κοροιδευουμε" αφου δεν υπηρχαν αλλοι στο δωματιο. εννοουσε τις φιλες της που δηθεν ειναι προοδευτικες αλλα ταυτοχρονα η πιο μεγαλες ρατσιστριες. Στην τελικη ας γινει νομιμη η ευθανασια και θα ειμαι ο πρωτος που θα το κανω.
    Δηλαδη, μου εδωσαν τα ψυχοφαρμακα για να βγω εξω. Να εβγαινα εξω να κανω τι? Ειμαι ανικανος, ημουν χοντρος, δεν οδηγω, δεν σπουδαζω. Μα καλα λαλακες ειναι οι ψυχιατροι? Αφου και καλα δεν θελουν να υποφερει ο ασθενης τους γιατι δεν νομιμοποιειται η ευθανασια?
    Και να μην μου τα διναν και να μου τα διναν παλι ιδιος θα εμενα γιατι η ψυχωση δεν ειναι ιασιμη.
    Ειλικρινα, ας μου απαντησουν οι γυναικες του φορουμ
    Θα θελατε ανικανο αντρα, που δεν οδηγει, δεν εχει δικο του εισοδημα, τρεμουν τα χερια του, του τρεχουν τα σαλια, κοιμαται συνεχεια και δεν μπορει να σας παρεχει τιποτα?Νοσηλευτριες θα εισαστε οχι συντροφοι. Δηλαδη ελεος!
    Το μονο ονειρο που ειχα στη ζωη και το ειχα πει στους φιλους μου απτην εφηβεια ηταν να χω ενα αμαξι μια δουλεια και μια γυναικα. Μονο αυτα. Υπαρχουν εξω ρεμαλια που βαρανε τις γυναικες τους που κανουν τα παντα και δεν τους κλεινουν μεσα και την νυφη την πληρωνω εγω!Αρα δεν υπαρχει Θεος, ουτε οι ανθρωποι βοηθουν αρα ας μου κανουν την ευθανασια.
    Επισης, αποφασισα να μη παρω καν το διπλωμα αυτοκινητου ΓΙΑΤΙ θα γινει ατυχημα. Οι πλειοψηφια στην Ελλαδα παιρνει το διπλωμα με μεσω για αυτο υπαρχουν δεκαδες αναπηροι.
    Ουτε παιδια θελω να κανουν γιατι ειτε θα βγουν τρελα λογω κληρονομικοτητας η απο την αγωγη που θα τους δωσω οπως αναφερεται στο DSM-IV ουτε γυναικα μπορω να βρω επειδη οι ψυχωσικοι ειναι βιαιοι προς τις γυναικες τους(χρησιμοποιουν λεκτικη,σωματικη, ψυχολογικη βια)
    Ακομα και ο πατερας μου οταν ημουν μικρος και εβλεπα να πλακωνεται με την μανα μου και τον ρωτουσα τι γινεται ελεγε " Μαλωνουμε λεκτικα". Η μανα μου κατηγορουσε τον πατερα μου και τον παππου μου οτι τη βαρουσε την εβαζε χερι και παρολα αυτα δεν τον χωριζε!
    Δεν θυμαμαι τη match ειχε 3 νοεμβριου με περιπου 4 δεκεμβριου το 2008-2009 στην ψυχιατρικη κλινικη του πανεπιστημιακου νσοοκομειου ΑΧΕΠΑ αλλα ενας νοσηλευτης φαλακρος στο πανω μερος του κεφαλιου του και με σγουρα μακρυα μαλλια στο πισω μερος ειπε στους αλλους νοσηλευτες " Μπουκώστε τους να δουμε το ματς"- αλλα το προσωπικο του πανεπιστημιακου νοσοκομειου και οι θεραποντες ιατροι αγαπανε και προσεχουν τους ασθενεις τους οπως ειπε και ο Ιπποκρατης. Αχ ζουμε στην Ουτοπια.
    Λενε οτι οι πανεπιστημιακοι ειναι μασωνοι-> perfection-ism.
    --Γιάννης.
    Last edited by the_downward_spiral; 10-01-2013 at 00:29.

Banned
    Ηθελα να παω στα παρτυ των ΔΑΠ-ΠΑΣΠ πως σκατα λεγονται αλλα εκει πηγαινουν και οι φοιτητες ιατρικης και θα με γνωριζαν φατσικα αφου ειναι εξυπνοι και εχουν καλη μνημη.
    Η Θεσσαλονικη ειναι μικρη, ο κοσμος μιλαει μεταξυ του, οταν τρελαινεται καποιος συζητιεται αρα οι τρελοι σαν εμενα εγκλωβιζονται στο καβουκι τους χωρις να φταινε οι ιδιοι.
    Χωριο ειναι η Θεσσαλονικη. Δυστυχως.Εγω μενω στην Θεσσαλονικη. Υπαρχουν φοιτητες της Ιατρικης απο Τουμπα, Νεαπολη,Καλαμαρια,Ευοσμο,Σ� �αυρουπολη, Ηλιουπολη κτλπ. Υπαρχει το facebook. Απλα για αυτο δεν βγαινω εξω.
    Αρα το στιγμα υπαρχει. Τα βιβλια οπως "Δεν υπαρχει στιγμα" υπαρχουν μονο για να χαιδεουν τα αυτια μερικων.

Banned
    Ηθελα να παω στα παρτυ των ΔΑΠ-ΠΑΣΠ πως σκατα λεγονται αλλα εκει πηγαινουν και οι φοιτητες ιατρικης και θα με γνωριζαν φατσικα αφου ειναι εξυπνοι και εχουν καλη μνημη.
    Η Θεσσαλονικη ειναι μικρη, ο κοσμος μιλαει μεταξυ του, οταν τρελαινεται καποιος συζητιεται αρα οι τρελοι σαν εμενα εγκλωβιζονται στο καβουκι τους χωρις να φταινε οι ιδιοι.
    Χωριο ειναι η Θεσσαλονικη. Δυστυχως.Εγω μενω στην Θεσσαλονικη. Υπαρχουν φοιτητες της Ιατρικης απο Τουμπα, Νεαπολη,Καλαμαρια,Ευοσμο,Σ� �αυρουπολη, Ηλιουπολη κτλπ. Υπαρχει το facebook. Απλα για αυτο δεν βγαινω εξω.
    Αρα το στιγμα υπαρχει. Τα βιβλια οπως "Δεν υπαρχει στιγμα" υπαρχουν μονο για να χαιδεουν τα αυτια μερικων.Λιγοι δρομοι υπαρχουν. Η τσιμισκη η εγνατια η βενιζελου η πλαστηρα κλπ κλπ.
    Κριμα μου που γεννηθηκα. Κριμα. Μακαρι να ειχαμε 3000 μ.χ. αν υπηρχε ο ανθρωπος τοτε. θα ηταν αρκετα εξυπνοι οι ανθρωποι ωστε να κανουν εκτρωσεις.

Banned
    Γιατι οι αστυνομικοι εχουν αρνητικο IQ
    Γιατι δεν ξερουν τι ειναι η εξεταση DNA: Κοβουν τα π@π@κια των παιδεραστων αντι να κανουν εξεταση σπερματος/εξεταση DNA

Banned
    Άντε αγαπημένα μου Τρολλ. Πάω στα βουνά της Σκανδιναβίας και τα λέμε άυριο
    Γειά σου Γιάννη
    Γεια σου σχιζοφρενη με τα μεγαλα αυτια.
    Γειααα σου Γιουνγκ με τα μεγαλα @@.

Banned

Παραλίριουμ- Τσιρλιπιπίριουμ

Αντε ας το χοντρυνω λιγο.
    Γιατι ΠΡΕΠΕΙ οι παιδεραστες να πηγαινουν στη Ταυλανδη? Γιατι εκει δεν τους πιανουν και βρισκουν την υγεια
    The fudge has been mine/youre having a great time.
    Last edited by the_downward_spiral; 10-01-2013 at 02:14. Reason: Γιατί έτσι μου αρέσει

Banned
    Και γιατι δεν τους πιανουν? Ε γιατι εχουν λεφτα και χρηματιζουν τους αστυνομικους. Αρα με τα λεφτα κατακτας τον κοσμο. Ή κωλο στηνεις ή στρωνεσαι στο διαβασμα. Αν εχεις λεφτα βρισκεις μια χαζη με λεφτα αισθηματα και την απατας.
    ./notetoself.

Banned
    Αν ακουτε φωνες και δεν θελετε να παιρνετε φαρμακα να γραφτειτε στο Hearing Voices Movement(google it). Εγώ προτίμησα τα ψυχοφάρμακα γιατί μου φέρνουν έμπνευση(ψυχοτρόπες ουσίες).

Banned

Η Βίβλος του αναρχικού τρελού

Γιατί να πουλάτε τα ψυχοφάρμακα. Για να πλουτίσετε. Είναι οι καλύτερες πρέζες. Μου φέρνουν έμπνευση αλλά δεν μου φέρνουν κόψιμο.
    Last edited by the_downward_spiral; 10-01-2013 at 02:19. Reason: Την είδα αναρχικός- Την άκουσα αλλιώς

Senior Member
    πλάκα έχεις...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    κατα την γνωμη μου, οι τρελοι ειμαστε λιγοτεροι και οι μαλακες πλειοψηφια. οι μαλακες και τα ψωνια και οι καγκουρες και οι bimbo
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 1 of 4 123 ... LastLast