Results 31 to 45 of 48
Thread: Θεωρημα ellis ^_^
-
16-01-2013, 12:13 #31
ομορφες και ομορφοι υπαρχουν τοσοι πολλες/πολλοι που βαριεται το ματι σου να βλεπει... το στανταρ της ομορφιας κατ εμε το κρινουν τα βλαμμενα που βλεπουν τηλεοραση αν με πιανεις.
Υπαρχουν ομορφες απο φτωχες οικογενειες ομορφες απο πλουσιες οικογενειες
Να ξες οτι και το να εκτιθεσαι σε καμερα ειναι ψυχικη ασθενεια...
Για μενα κατι φωτογραφησεις με 3-4 χρονα τα βλεπουν κατι παιδοφιλοι και τραβανε παχιες... δηλαδη ενταξει αισχος...
Στην αμερικη δε, κανουν πλαστικες σε ανηλικα για να πλασαρουν ρουχα... για γελια ειναι αν θες σου δινω λινκ να περασεις την ωρα σου.
- 16-01-2013, 12:18 #32
εμενα μ αρεσει να βγαζω Pics, πειραζει? δεν ξερω. το μονο π ξερω ειναι πως οοοοσο και να προσπαθουσα απο τα 11 μου να ειμαι ομορφη και ωραια και σωμα κλπ, το μονο που μου εμεινε ειναι η διαστρευλωμενη αντιληψη του πως φαινομαι μπροστα σε εναν καθρευτη, πολλων ειδων ψυχωσεις και ζηλια για τις ψωναρες που ειναι σαν αναποδο καροτο και φορανε στενα τζιν που αναστεναζουν οι ραφες , κοντο μπλουζακι με το σωσιβιο να κρεμεται απ εξω και κασκολ μεχρι τα ματοκλαδα (επειδη εχει και κρυο) . ζηλευω οσες δεν εχουν γονεις η καθρευτη και βγαινουν εξω και σε κανουν να νιωθεις πως μια σαρανταποδαρουσα βιασε τον αμφλιστροειδη σου (χαλια τα ορθοφραφικα μου αλλα δεν φταιω εγω, εβγαλα ιεκ και μιλαω ολη μερα με βλακες αγγλους σε ενα γραφειο με μουτζουφλικα αφεντικα που καθε μερα εχουν περιοδο)
I m a Good Person With Bad Attitude
16-01-2013, 12:21 #33
και εγω βγαζω πικς συνεχεια λολ.. εγω ημουν παντα ασχημος και με εκαναν ολοι περα απο μικρη ηλικια... τωρα, υποκειμενικα, πιστευω οτι ομορφυνα και εχω γινει σνομπ οσο δεν παει.
Εσυ να φανταστω εισαι ομορφη αφου δουλευεις...μπραβο...
ζηλευωωω
Βασικα αυτο με το μοντελινκ ειναι προσφορα και ζητηση...μαρκετινγκ με λιγα λογια.
Οπως ολα τα πραγματα στην καπιταλιστικη κοινωνια που ζουμε
Την κανουμε διασημη για ενα φεγγαρι, γυριζουμε μια τσοντα και μετα πηγαινουμε στο αλλο ψωνιο wanna-be-famous
16-01-2013, 12:24 #34
Κοιτα , να ναι καλα το fb, αλλα βλεπω συμμαθητριες μ απ το σχολειο και καλα ''ωραιες'' και ειναι μπαζαρες του κερατα και ολες οι αλλες και αλλοι π κοροιδευαν εγινα γκομεναρες! γυρναει ο τροχος γαμαει κ ο φτωχος! σοφοτατο!
16-01-2013, 12:27 #35
χαχα ο κολλητος μου(εγω τον θεωρω κολλητο) μου ελεγε απτο 2008..." δεν πειραζει, θα γυρισει ο τροχος θα πηδηξει και ο φτωχος"
16-01-2013, 12:28 #36
προς το παρον ομως για μενα δεν εχει πιασει........προς το παρον τρωω το ιδιο μ το παγκρεας
16-01-2013, 12:31 #37
ε κοιτα δεν γινεται ολοι να πηδιουντε με ολους αν εννοεις αυτο ρε :Ρ. παντως μπραβο που εισαι ακομπλεξαριστη...αν εννοεις αυτο .
16-01-2013, 12:47 #38
16-01-2013, 13:02 #39
αλλο παρα ακομπλεξαριστη ειμαι. ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ! μισω τα παντα πανω μ!!!!εκτος απ την κοιλια μ που μαρεσει
gypsy , αμα με γνωρισει τωρα και με ηξερες παλια, εχω κανει βηματα απο δω μεχρι θεσσαλονικη. για τετοια προοδο μιλαμε. θυμαμαι το πως σκεφτομουν κ μ φαινεται πλεον ανεκδοτο. κυκλοφορουσα στον δρομο με φοβο κ ντροπη, οπως νοιωθει καποιος π εχει κολιμενη μια π@!α στο μετωπο, ετσι ενιωθα. εκοβα και δαγκωνα τα χερια μ κ ετρωγα κρεμες σωματος. ημουν πολυ βιαιη και αθυροστομη, δεν με ενοιαζε παρα μονο ο εαυτος μ κ τον οποιο μθισουσα ταυτοχρονα!διπολικη! τερμα διπολικη ! τωρα ειμαι πιο ανθρωπος και πιο ηρεμη και πιο κατανοητικη και δοτικη!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
16-01-2013, 13:56 #40
Downward_Spiral δεν διαβασα την κατα τ αλλα ενδιαφερουσα συζητηση, απλα προσεξα οτι εχεις ανοιξει 500 θεματα κ οτι δεν εισαι απλα καμμενος με αυτα που γραφεις (απο τα λιγα που αντεξα να διαβασω) αλλα προκειται για ολοκαυτωμα, εχω να σου προτεινω 2 λυσεις μπας κ ησυχασεις κ εσυ κ εμεις 1) πας σε εναν γιατρο κ ξαναρχιζεις τα χαπακια σου κ σε ενα μηνα εισαι τζιτζι 2) κοβεις το ιντερνετ γιατι το πολυ το τακα τακα (του πληκτρολογιου εννοω) κανει το παιδι ξερεις τι 3) πας σε μια σχολη να μαθεις μια τεχνη κατι τελοσπαντων να σου περναει η μερα κ να εισαι χρησιμος στην κοινωνια κ 4) επειδη εχεις γαμησει το φορουμ κ μαλλον εχεις ενα θεματακι με αυτο μιας κ εισαι Σαλονικιος λοιπον περνα απο Λαδαδικα μερια θα καταλαβεις. Αντε περαστικα κ με την ευχη μου. (τελικα ειχα πολλα περισσοτερα να σου προτεινω, ειδες?) Απορω με αυτους που καθονται κ του απαντανε, τοσο απλετο χρονο εχετε κ τοσο πια δν περναει η μερα σας?? Anyway, ο καθενας πραττει κατα βουλησιν.
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
16-01-2013, 15:15 #41
πηγαινω στο γιατρο και παιρνω τα φαρμακα μου για αυτο δεν εχω κανει το ψυχιατρειο δευτερο μου σπιτι και δεν αυτοτραυματιζομαι οπως μερικοι μερικοι , το ιντερνετ μπορω να το πληρωσω και ειναι προνομιο μου να το χρησιμοποιω, εχω τελιωσει μια σχολη αλλα δεν με συμφερει να δουλεψω.
Οταν καταλαβεις οτι δεν υπαρχει κοινωνια και εγω ειμαι λιγο πιο ψηλα απο σενα και εσυ κατω απτα ...δεντρα τοτε μπορουμε να μιλησουμε κοσμια.
16-01-2013, 15:24 #42
Ποια δεντρα, ο,τι να ναι εντελως ομως!! Οκ εγω μπορει να ειμαι στα δεντρα εσυ ομως στα τρενα! Αμα επαιρνες τα φαρμακα σου θα ηταν συγκροτημενη η σκεψη σου, κ δεν θα εφτανες στο σημειο που εισαι τωρα, ντεμεκ παιρνεις τα φαρμακα, οχι αυτα σε τα μας! Φιλε μου δεν εισαι σε θεση να το καταλαβεις, παλιοτερα δν ησουν ετσι, εγραφες νορμαλ κ ησουν μια χαρα, τωρα τι εφταιξε κ εφτασες σ αυτο το σημειο, δν ξερω, αυτο εσυ πρεπει να το ψαξεις, αλλα ειναι κριμα ρε συ να ταλαιπωρεισαι ετσι... αμα εισαι ολη μερα στο ιντερνετ κ "τρολλαρεις", πως θα βρεις δουλεια? Τι τελειωσες αν επιτρεπεται? Κ γιατι δν κανεις αιτηση για δουλεια? Μια χαρα μπορεις να εργαστεις, απλα εχεις αυτοστιγματιστει, βαζεις μπροστα την ασθενεια ως αλλοθι για να μην ξεκουνηθεις.. κριμα...
16-01-2013, 15:26 #43
βρε εγω τα φαρμακα μου τα παιρνω και σπιτι εχω και μπορει ολοι οι αλλοι να ναι στα τρενα και εγω να γελαω εις βαρος τους . Δεν ταλαιπωρουμαι..μπαινω εδω σπαω την πλακα μου και βγαινω... και αν εσυ γινεις παιδαγωγος ΜΑΜΗΣΕ τα κοπελια.
Δεν θελω να σου πω τι τελειωσα...παντως οχι ακαδημια και φαινεται επειδη κανω ορθογραφικα λαθη..δεν με συμφερει να δουλεψω... θα παιρνω 250-300 ε θα κουραζομαι και θα με πληρωνουν 2 φορες το χρονο ενω τη συνταξη θα την παιρνω αναδρομικα και ας μη την παιρνω στην ωρα της.
Αντε θα σου πω τι τελειωσα μπας και ηρεμησεις... την τεχνη της Φανοποιιας.
αλλοι εβγαλαν το cambridge και παιρνουν 3.000ε και εγω χωρις να δουλευω θα παιρνω παραπανω απτα μισα...muhahahaha ... ^_^
Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ.
Πάω να ποτήσω τη γλάστρα μη βγεις γιατι εχω ρεντα
Βασικα, παω να κανω κανα φονο για να με δειξουν στις ειδησεις η σε καμια εκπομπη. Ποιον να σκοτωσω και να τον πουλησω σε εναν γνωστο μου κρεοπωλη? Εχεις κανεναν εχθρο?
" Γιαννη, σκοτωσε...Γιαννη σκοτωσε και φατους ζωντανους..παρε bathsalts και φατους ολους..." ετσι μου πε μια φωνη που δεν ακουω.
16-01-2013, 15:34 #44
Αν κ δεν γνωριζω ακριβως τι ειναι η φανοποιια, παρ ολα αυτα γιατι δεν θες να εργαστεις? Καμια τιμια δουλεια δν ειναι ντροπη, μονο το πουτανιλικι ειναι ντροπη (κατα τη γνωμη μου).. Προτιμας δλδ να καιγεσαι ολη μερα στο ιντερνετ κ να γραφεις ο,τι σου κατεβει, παρα να εργαστεις.. Κι ομως σου λεω οτι αν εργαστεις, εστω κ 300 ευρω να παιρνεις, θα γεμιζει η μερα σου κ θα αποσπαται το μυαλο σου κ δεν θα σκεφτεσαι τα ιδια κ τα ιδια, αλλα πρεπει να ΘΕΛΕΙΣ.. χωρις ζορισμα τπτ δν γινεται.. τι φαρμακα παιρνεις αν επιτρεπεται??
16-01-2013, 15:39 #45
Παντως συγγνωμη αν σε προσβαλλα. Κατα την αποψη μου για να βρω εγω δουλεια πρεπει να γινω εμφανισημος(λολ, δεν ξερω πως γραφεται...αυτο δεν γινεται εκτος αν παω στην Αργεντινη σε 100 πλαστικους). Τρεμω ολοκληρος και δεν μπορω να πιασω ουτε το πιρουνι για να φαω. Θελω να δουλεψω αλλα δεν γινεται. Τη σχολη μου (ιεκ βσκ) την παρατησα γιατι τρεμω . Τεσπα, ετσι ειναι η ζωη. Ευτυχως, που εχω και ενα σπιτι και δεν θα μεινω στο δρομο. Συγγνωμη αν σε προσβαλλα απλα οπως ειπες ειμαι καμενος ε και τουλαχιστον εκτονωνομαι εδω μεχρι να με κανουν IP ban.
invega 6mg, lamictal 25 mg x 3, ladose 20mg, depakene chrono 500mg x 3 ε και καμια φορα 1/4 lexotanil των 3mg. Η πλακα ειναι οτι ποτε δεν ακουσα φωνες, απλα την ημερα που και καλα τρελαθηκα η μψυχιατρος πηρε πληροφοριες απο εναν παθολογικα ψευτη "φιλο" μου.
Ε και εχασα αν οχι ολη τη ζωη μου, σχεδον οκτω χρονια.
Για να με καταλαβεις λιγο, οχι οτι νοιαζεσαι. Ημουν που ημουν σκ@τα...εγινα τετραπαχος, ανικανος και τετραπληγικος. Ζωάρα.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία