Ποναω πολυ....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Ποναω πολυ....

καλησπερα σας..ειχα γραψει πριν καποιους μηνες..εδω ..εχαμε χωρισει με το αγορι μου γιατι τσακωνομασταν τον ειχα πιεσει κι εγω κλπ κλπ...επειδη ομως αγαπιομασταν συνεχισαμε να εχουμε επαφη πιο χαλαρα ομως..εκεινος ηθελε απλα να δει οτι εχω ηρεμησει κ οτι μπορει να μ εμπιστευτει ξανα..ετσι κι εγινε..ημασταν χαλαρα ομορφα..τον βοηθησα και σ ενα σημαντικο θεμα που ειχε και ηρθαμε πιο κοντα..με επαιρνε τηλεφωνο καθημερινα..μου ελεγε οτι τουλειπω..οτι με λατρευει..οτι θελει πολυ να με βλεπει..γελουσαμε.περνουσα� �ε πολυ ομορφα και το ελεγε και ο ιδιος..ξαφνικα προεκυψε ενα θεμα στη δουλεια και αρχισε να απομακρυνεται..του ειπα πως εγω ειμαι διπλα του και τον αγαπαω..να κατσει να ηρεμησει..και ξαφνικα επαθε φρικη..οτι τον πιεζω..οτι δεν θελει να καταληξουμε να χουμε παλι σχεση..πως οτι και να κανω δεν του αρκει και δεν εχω κανει και τιποτα φοβερο γιαυτον...πως μετανιωσε που ηταν γλυκος..δεν ξερει λεει τι του συμβαινει...απλα τον ειχα πληγωσει και μαλλον μ εκδικειται τωρα..μου μιλουσε ειρωνικα και γελουσε και μ λεγε οτι του αρεσει..και οτι καθε φορα που με βλεπει ολα πανε χαλια μετα και εγω φταιω για ολα...με κοοριδευε..εγω ειχα πλανταξει στο κλαμα κι εκεινος χαιροταν...μ λεγε πως αυτο μου αξιζει και δεν τον νοιαζει καθολου που πληγωνομαι..και πως φερεται μια χαρα δν κανει κατι κακο..ηταν σαν να με μισει.....δεν αντχω αλλο..καποιες φορες νομιζω πως εχει καποια διαταραχη.. (γενικα δεχεται πολλες πιεσεις απο οικογενεια και δουλεια,ειναι αγχωδης,δεν βγαινει με φιλους κλπ..)..ποναω παρα πολυ να βλεπω πως ο ιδιος ανθρωπος μου ελεγε σ αγαπαω σε θελω και μου φεροταν αψογα και ξαφνικα βγαζει τοσο μισος για μενα..εν ολιγοις μ ειπε να ξεκοψουμε μια για παντα γιατι δεν ξερει κατι εχει παθει μαζι μ και θελει να φερεται ασχημα και να απομακρυνθω καλυτερα..φυσικα και αυτο θα κανω..δεν μου αξιζει αυτο....δεν εκτιμησε τιποτα..εχω κανει τοσα πολλα γιαυτον και αυτο ειναι το ευχαριστω του......
    Last edited by aliki23; 09-01-2013 at 20:27.

Senior Member
    Mπραβο που τα ξαναβρηκατε, κοιτα και συ να μη γινεσαι γκρινιαρα και πιεστικη ξανα. Δε θελει κ πολλα ενας αντρας για να ειναι οκ.