Αρχικά καταχωρημένο από
Lacrymosa
Σιγουρα, αλλα η αναδρομη στο παρελθον δεν βοηθαει! Οσο σκαλιζεις τα σκ@τ@ τοσο περισσοτερο βρωμανε που λεει κ ο θυμοσοφος λαος, οποτε πιστευω οτι πρεπει να απαγκιστρωνομαστε απο το παρελθον, να κοιταμε το παρον κ να σχεδιαζουμε το μελλον!! Αν εχει θεμα διαχειρισης κ δεν μπορει μονος του να το ξεπερασει, ισως σε αυτην την περιπτωση να βοηθουσε η ψυχαναλυση!! Ειναι κ θεμα χαρακτηρα ομως, πως αντιλαμβανομαστε τα πραγματα! Πως τα ερμηνευουμε κ κατα ποσο τους επιτρεπουμε να μας αγγιξουν! Μου χει τυχει πχ καθηγητης στο λυκειο να με σηκωνει στον πινακα ορθια κ να με ξεχεζει μπροστα σε ολη την ταξη, μιλαμε για χοντρα λογια κ προσβολες, για ασημαντο λογο, κ το χε κανει πολλες φορες μαλιστα, κ στο διαλλειμα εβγαινα κανονικα με την παρεα μου, καπνιζαμε κ γελουσαμε κ το ειχα ξεχασει, γινοταν ασυνειδητα η διαδικασια, θαρρεις κ ειχα στο μυαλο μου recycle bin.. Ο ιδιος μια φορα ειπε σε μια αλλη "δεν θα καταφερεις τιποτα ετσι οπως δεν διαβαζεις" (που δν ειναι κ τοοοση δα προσβολη), κ την επιασαν τα κλαματα κ ολο το διαλλειμα μετα καθομασταν να το παρηγορησουμε το κοριτσακι! Ειναι κ θεμα ατομου!!