Κατάντια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Κατάντια

Εχω παρει την κατω βολτα οσο αφορα τις αρνητικες σκεψεις.Παλια δουλευα ημουν ανεξαρτητος και γενικα στροφαρα πολυ.Τωρα κοιμαμαι 15 ωρες την ημερα εχω παχυνει και θεωρω τον εαυτο μου μπουφο.Ξεχασα κι αυτα που ηξερα.Ο γιατρος μου λεει οτι ολα αυτα ειναι συμπτωματα και απο την ψυχωση και απο τα φαρμακα.Κι εγω αυτο πιστευω.Ξερω πως αν κοψω τα φαρμακα θα υποτροπιασω.Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη

Senior Member
    αδερφε μιχαλη θα σ πω κατι που εμενα με εσωσε η λειτουργια που εχεισ τωρα ειναι μια φυσιολογικη λειτουργια καποιου αλλου ασ υποθεσουμε οτι εισαι βλακασ κ λεσ βλακειεσ
    θα ζησεισ τη ζωη αυτου που λεει βλακειεσ προσεξε ομωσ πρεπει να σαι στα αρχιδια σου κ να μη σκεφτεσαι πωσ θα ηταν η ζωη σου αμα δεν αρρωσταινεσ γτ πραγματικα δεν ξερεισ πωσ θα ηταν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    δεν σου έχει προτείνει κάτι ο γατρός σου σαν μέση λύση; Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σαν τι να μου προτεινει ο ψυχιατρος?Και οι γιατροι πολεμανε με τα οπλα-φαρμακα που υπαρχουν.Οπως ξερουμε τα φαρμακα καταπολεμουν τα θετικα συμπτωματα οχι ομως και τα αρνητικα.Απλα περιμενουμε να κυκλοφορησουν νεα φαρμακα που θα ειναι για τα αρνητικα συμπτωματα των ψυχωσεων οπως αυτο της εταιριας Roche.

Senior Member
    γεια σου μιχαλη τα ιδια προβληματα εχω και εγω με τα φαρμακα να μη με βοηθουν καθολου μιας και εχω πολλα αρνητικα συμτωματα και οι γιατροι φοβονται να τα κοψω οτι θα γυρισω πισω αλλα εγω πιστευω οτι πριν που ακουγα φωνες και ειχα παραισθησεις καλυτερα ημουν απο τωρα

Senior Member
    ξερεις ποτε θα βγει το φαρμακο της roche; και αν κανει και για γνωστικα προβλημματα ο γιατρος μου μου ειπε για ενα φαρμακο που περιμενει και ειναι για την απαθεια αλλα δεν θυμαμε το ονομα του

Senior Member
    στην ομιλια πως τα πας εχεις κατι να πεις στις παρεες , εγω αισθανομαι σα να εχω κενο μεσα στο μυαλο μου

Senior Member
    και εγώ πολλές φορές θέλω κάτι να πώ, αλλά αισθάνομαι το ίδιο ακριβώς κενό στο μυαλό μου, δεν μου έρχεται κάτι να πω

Senior Member
    γεια σου γιαννης94, σε κουραζουν οι συζητησεις; βλεπεις ειδησεις στην τηλεοραση , αισθανεσαι καποια αδρανεια οταν μιλας ; μετα σκευτεσαι τι θα ηθελες να πεις ; πως αισθανεσαι κενο το μυαλο σου;για ποσο καιρο ειναι αυτο ; παιρνεις φαρμακα;

Senior Member
    γεια σου nikopoul, τελευταια δεν πολυβλέπω τηλεόραση δεν βρίσκω χρόνο, μ αρέσουν οι συζητήσεις αρκετά αλλά εγώ ενώ θέλω να μιλήσω να ρθω πιο κοντά στους άλλους δυσκολεύομαι αρκετά, δεν βρίσκω τι να πω, οταν ειναι να πω κατι το σκεφτομαι ξανα και ξανα αν ταιριάζει με την συζήτηση ή μήπως είναι άκυρο, διστάζω να το πω, και με όλην αυτήν την σκέψη μέχρι να αποφασίσω να το πω έχουν αλλάξει θέμα συζήτησης. γενικά απο ότι καταλαβαίνω οι άλλοι σχηματίζουν μια θετική γνώμη για μένα όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα απλά όλα χαλάνε στο ότι είμαι κλειστός χαρακτήρας, δεν έχω πολύ χιούμορ και δεν είναι και τόσο ευχάριστη η συντροφιά μου. σκεφτομαι μετά τι θα ήθελα να πω πολλές φορές και σκέφτομαι πώς δεν μου ήρθε εκείνη την ώρα να το πω. αυτό είναι από μικρό παιδί, από το γυμνάσιο που με θυμάμαι έτσι ήμουν, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω βελτιωθεί σε κάποιο βαθμό αλλά για να φτάσω να γίνω σαν τους άλλους θέλει ακόμα πολυυυ δρόμο. φάρμακα δεν παίρνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis94 View Post
    γεια σου nikopoul, τελευταια δεν πολυβλέπω τηλεόραση δεν βρίσκω χρόνο, μ αρέσουν οι συζητήσεις αρκετά αλλά εγώ ενώ θέλω να μιλήσω να ρθω πιο κοντά στους άλλους δυσκολεύομαι αρκετά, δεν βρίσκω τι να πω, οταν ειναι να πω κατι το σκεφτομαι ξανα και ξανα αν ταιριάζει με την συζήτηση ή μήπως είναι άκυρο, διστάζω να το πω, και με όλην αυτήν την σκέψη μέχρι να αποφασίσω να το πω έχουν αλλάξει θέμα συζήτησης. γενικά απο ότι καταλαβαίνω οι άλλοι σχηματίζουν μια θετική γνώμη για μένα όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα απλά όλα χαλάνε στο ότι είμαι κλειστός χαρακτήρας, δεν έχω πολύ χιούμορ και δεν είναι και τόσο ευχάριστη η συντροφιά μου. σκεφτομαι μετά τι θα ήθελα να πω πολλές φορές και σκέφτομαι πώς δεν μου ήρθε εκείνη την ώρα να το πω. αυτό είναι από μικρό παιδί, από το γυμνάσιο που με θυμάμαι έτσι ήμουν, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω βελτιωθεί σε κάποιο βαθμό αλλά για να φτάσω να γίνω σαν τους άλλους θέλει ακόμα πολυυυ δρόμο. φάρμακα δεν παίρνω.
    πάσχεις από ψύχωση; πάλι καλά που τα καταφέρνεις και μιλάς. Μια συγγενής μου που έχει ψύχωση, πολλές φορές δεν τα καταφέρνει να μιλήσει σωστά κ ο ειρμός της
    σκέψης της είναι μπερδεμένος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Σαν τι να μου προτεινει ο ψυχιατρος?Και οι γιατροι πολεμανε με τα οπλα-φαρμακα που υπαρχουν.Οπως ξερουμε τα φαρμακα καταπολεμουν τα θετικα συμπτωματα οχι ομως και τα αρνητικα.Απλα περιμενουμε να κυκλοφορησουν νεα φαρμακα που θα ειναι για τα αρνητικα συμπτωματα των ψυχωσεων οπως αυτο της εταιριας Roche.
    επειδή μου είπες ότι είναι μπρος κ πίσω ρέμα, σκέφτηκα ότι όλο κ κάποια μέση λύση θα υπάρχει

Banned
    Σε περίπτωση αμφιβολιών, τα ψυχοφάρμακα, αντικαταθλιπτικά, ηρεμιστικά, και ιδίως αντιψυχωσικά (παλιά λέγονταν μείζονα-μεγάλα ηρεμιστικά, και όταν πρωτο-φτιάχτηκαν λέγονταν "χημικοί λοβοτόμοι", επειδή είχαν ολοφάνερα το ίδιο αποτέλεσμα με χειρουργική-και φυσικά ανεξέλεγκτη-αφαίρεση μέρους του εγκεφάλου, ειδικά από τον πρόσθιο/μετωπικό φλοιό, κέντρο της σκέψης και των ανώτερων λειτουργιών, με εργαλεία όπως υπερμεγέθες όργανο παρακέντησης/τρυπήματος του εγκεφάλου στη θέση ανάμεσα στα μάτια και τα φρύδια ως εξαιρετικά λεπτό σημείο τυο κρανίου και εύκολα διαπεράσιμου, το οποίο τυφλά έκοβε μέρη του ανθρ. εγκεφάλου--- τα "ικανοποιημένα" θύματα μετά την εγχείριση/επέμβαση ήταν σε τέτοια κατάσταση τρόμου και άγνοιας και δέους μπροστά στον ακριβοπληρωμένο αγράμματο κρετίνο που τους κατακρεουργούσε -ψυχίατροι λέγονται και σήμερα και τότε- ώστε δεν τολμούσαν να διανοηθούν το τι ακριβώς γινόταν και έλεγαν ό,τι τους έλεγαν να πουν, "τι καλός γιατρός, με έσωσε" (από τον κίνδυνο να είμαι ζωντανός/η και να λειτουργώ φυσιολογικά), και άλλα σχετικά, ενδεικτικά της ικανότητας, επαγγελματικής και διανοητικής, των "επαγγελματιών"-"επιτηδευματιών"-(ανειδίκευτων σφαγέων) αυτού του είδους) προκαλούν ισχυρή αλλοίωση των διανοητικών, συναισθηματικών και γενικά ανώτερων λειτουργιών, αλλά και προβλήματα κινητικά, ορμονικά, μεταβολικά, ως και αλλοίωση της λεπτής δομής του εγκεφάλου, με θανάτωση κυττάρων, καταστροφή συνάψεων (οι συνδέσεις των νευρικών κυττάρων) και επιθυμητή και σκοπούμενη (είναι η κύρια και μόνη λειτουργία των ψυχοφαρμάκων) παρεμπόδιση της λειτουργίας της χημείας του εγκεφάλου σε ΠΟΛΥ υψηλό ποσοστό, αν όχι καθολικό για κάποιες ουσίες και ανάλογα με τη δόση του φαρμάκου-όλα είναι ΠΑΝΤΑ δοσοεξαρτώμενα-, μέσω της δημιουργίας τεχνητών φραγμών στην πρόσληψη των νευροδιαβιβαστών (οι χημικές ουσίες επικοινωνίας των νευρικών κυττάρων μεταξύ τους) από τα νευρικά κύτταρα, που συνεπάγεται, κατ'ουσία, την ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ της ΙΔΙΑΣ της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Με δεδομένο το γεγονός ότι ο ανθρ. εγκέφαλος περιέχει και κέντρα ρύθμισης της θερμοκρασίας, ύπνου, πρόσληψης τροφής, ελέγχου των ορμονών, η ΣΚΟΠΙΜΗ διακοπή της λειτουργίας αυτών των κέντρων, ή οποιαδήποτε διαταραχή προκληθεί σε αυτή, με χημικό τρόπο, συνιστά κάτι που δεν μπορεί να παρομοιαστεί με οτιδήποτε λιγότερο από εκ προθέσεως διάπραξη απόπειρας ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ -σε μαζικό επίπεδο- με σκοπό ΚΑΙ το (υπέρογκο, κατά τεκμήριο) κέρδος.

Είπατε τίποτα;

Banned
    Ως εκ τούτων, είναι δεδομένο ότι βλάκας δεν είσαι "γιατί αρρώστησες", βλάκας είσαι αν ακούς το παντελώς άσχετο με το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ είδος επιστήμης ανθρωποειδές μόρφωμα, όπως ένας ψυχίατρος, που σου αποκρύβει τα παραπάνω, ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ δεδομένα.

Αρνητικά συμπτώματα ΔΕΝ υπάρχουν ΟΥΤΕ υπήρξαν ΠΟΤΕ στις ψυχώσεις, εμφανίζονται μόνο ως άμεσα και αναπόφευκτα προϊόντα του ΙΔΡΥΜΑΤΙΣΜΟΥ και της ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ με ψυχοφάρμακα/αντιψυχωσικά σήμερα, και με υπογλυκαιμικά σοκ μέχρι σημείου βυθίσεως σε κωματώδη κατάσταση για μέρες, ακινητοποίηση σε ταχέως περιστρεφόμενα μηχανήματα και άλλες μεθόδους, με συνειδητό στόχο τη βίαιη διακοπή ΚΑΘΕ φυσιολογικής ανθρ. λειτουργίας και την κατάληξη σε φυτική κατάσταση, που αποκαλείται ειρωνικά "αρνητικά συμπτώματα" σήμερα.

Όλα αυτά είναι γνωστά και ορατά από όλους, αλλά, όπως κάθε ισχυρά διεστραμμένος εγκληματίας λέει και σήμερα και άλλοτε, "φταίει το θύμα" ("φταίει η αρρώστια") "για αυτά που του συμβαίνουν" ("αρνητικά συμπτώματα" και άλλες τραγελαφικές ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ των άσχετων, που ειδικεύονται στον πλουτισμό τους με κάθε μέσο και τρόπο και όχι σε "επιστήμες", "ιατρών", κάθε είδους).

Ποιον είπατε βλάκα, και ποιος τον είπε, θέλετε να μας ξαναπείτε τώρα;

Senior Member
    αυτά που τα βρήκες; δώσε μου την πηγή αν θέλεις

Page 1 of 2 12 LastLast