ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 110
  1. #76
    Quote Originally Posted by GeorgeP View Post
    Αν ειναι ο ανθρωπος σου θα ειστε μαζι και παλι , αν οχι αστον να φυγει .
    σωστο και αυτο θα κανω για την ακριβεια θα ξερω το βραδυ που ειπε να βρεθουμε να μιλησουμε

  2. #77
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Αυτο με την πρωην του πως σου φαινεται?

  3. #78
    [QUOTE=kerasi;432528]Αυτο με την πρωην του πως σου φαινεται?[/QUOTαπο την αρχη που το εμαθα μου εκανε εντυπωση μετα ομως που χωρισαμε αρχισα να σκεφτομαι οτι οταν σοβαρεβουν τα πραγματα ψαχνει αφορμες και τροπους για να την κανει ισως και να κανω λαθος αλλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε

  4. #79
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Nα σε ρωτησω και κατι αλλο ετσι απο περιεργεια. Εκτος απ τον τυπο που σου εκανε τη ζωη ποδηλατο στην πολυετη σχεση, πριν ειχεις κανει αλλες σχεσεις?

  5. #80
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Nα σε ρωτησω και κατι αλλο ετσι απο περιεργεια. Εκτος απ τον τυπο που σου εκανε τη ζωη ποδηλατο στην πολυετη σχεση, πριν ειχεις κανει αλλες σχεσεις?
    ναι ειχα κανει

  6. #81
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ποσες? Εκει τι ειχε παει στραβα και χωρισατε σε καθε περιπτωση?

  7. #82
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ποσες? Εκει τι ειχε παει στραβα και χωρισατε σε καθε περιπτωση?
    τι να σου πω τωρα????αλλα ζητουσα εγω και αλλο αυτοι .........δεν εχει σημασια το ποσες ηταν

  8. #83
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Οκ ετσι απο περιεργεια ρωτησα για να μαθω περισσοτερο ποιοι ηταν οι λογοι χωρισμου απο τις προηγουμενες σχεσεις.

  9. #84
    [QUOTE=adim;43254 αλλα ζητουσα εγω και αλλο αυτοι .........δεν εχει σημασια το ποσες ηταν[/QUOTE]

    με άλλα λόγια εκανες λαθος επιλογές, εκτος κι αν οι επιλογες σου ηταν για καποιους λογους περιορισμενες.
    γιάννης

  10. #85
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    με άλλα λόγια εκανες λαθος επιλογές, εκτος κι αν οι επιλογες σου ηταν για καποιους λογους περιορισμενες.
    λαθος επιλογες ή επιλογες που ηξερα οτι δεν ηταν οι σωστες????μαλλον το δευτερο αλλα αργα το καταλαβα

  11. #86
    και τα τελευταια νεα......και νομιζω οτι μου αξιζει μια μαγαλη μουτσα ή σφαλιαρα μπας και καταφερω να βαλω μυαλο........ο λογος που χωρισαμε και δεν μπορει να ξαναειμαστε μαζι ειναι γιατι εχει παγωσει και επειδη καταστρεφω τον εαυτο μου με το να καπνιζω επειδη μερικες φορες ΄λογο αχγους και στρες δυσκολευομαι να αναπνευσω και επειδη στον 1 χρονο περιπου που με ξερω αντι για 2 ποτηρια κρασι εχχ πιει 3 και αυτο 2 φορες μονο ολο το διαστημα που με γνωριζει..............πως μπορει λοιπον να σκεφτει ενα μελλον μαζι μου οταν φοβαται οτι μπορει να ερθει σπιτι και να με βρει σεκος αν εχουμε τσακωθει?????και ενω εχω παγωσει εχει αισθηματα δεν μπορει να τα βαλει σε ενα κουτι και να τα κλεισει.........και τι να κανει για να με βοηθησει να μην μου ξαναμιλησει γιατι ετσι θα βρισω θα φωναξω αλλα θα μου περασει ??????και αντι εγω να μαζεψω οση αξιοπρεπει να εχει απομεινει ζητησα μια δευτερη ευκαιρεια στη σχεση μας οτι θα εκοβα το τσιγαρο και φυσικα δεν εχει απαντησει.............και την μια στιγμη λεω δεν θα ξαναπαρω τηλεφωνο δεν θα τον ξαναδω και τερμα και αμεσως μετα θελω να κανω ακριβως το αντιθετο με το ζορι κρατιεμαι για να μην το κανω ............ποσο ηλιθια μπορει ν ειμαι για να θελω να τα ξαναβρουμε????

  12. #87
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Να θες να τα ξαναβρειτε οκ, δικαιολογειται γτ εισαι κολημενη, αλλα ο τροπος που δρας ειναι χωρις σκεψη. Εισαι σιγουρη οτι εχεις ξανακανει σχεση που σε ρωτησα? Δεν ειναι ντροπη αν δεν εχεις. Καλα κι αυτος τοσο ωραιος γκομενος ειναι? Ειναι και γερομπαμπαλης νομιζω...

  13. #88
    εχω ξανακανει σχεση ................και ναι δρω χωρις σκεψη γιατι πολυ απλα δεν μπορω να σκεφτω αυτην την στιγμη ψυχραιμα γιατι ξερω οτι νιωθει πραγματα για μενα και οτι η αποφαση του βασισεται σε βλακειες και δεν ξερω τι να κανω ........εσυ πως θα αντιδρουσες και πως θα επρεπε να φερθω ?????οταν νιωθεις οτι χανεις την γη κατω απο τα ποδια σου και οτι σου κοβεται η αναπνοη στην κυριολεξια ματρια του δεν μπορεις να φερθεις ψυχραιμα και να προγραμματισεις τι θα κανεις ...........εσυ τι θα εκανες για να του αποδειξεις οτι κανει λαθος σε αυτα που πιστευει?

  14. #89
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Ναι σε καταλαβαινω, μη νομιζεις κι εγω μετα απο καποιες εμπειριες αρχισα να δρω πιο ψυχραιμα και πιο εξυπνα. Και συνεχεια μαθαινω φυσικα. Απλα επειδη νιωθεις οτι ειναι σαν να σου τραβανε το χαλι απ τα ποδια, δρας υπο την επηδραση πανικου οποτε οι κινησεις που κανεις κατα κανονα φερνουν τα αντιθετα αποτελεσματα. Εχεις γινει υπερμετρα δεδομενη οποτε εχεις χασει ολη την αξια σου. Σε πρωτη φαση πρεπει να συμφωνησεις με την κατασταση και μην τον καλεις.

  15. #90
    δεν δρω μονο υπο την επιδραση πανικου αλλα εχουν αρχισει και με πιανουν κρισεις πανικου και μαλιστα η μια εγινε μπροστα του τοσο ξεφτιλα δηλαδη..........................και οκ σε πρωτη φαση συμφωνω με την κατασταση μετα τι?????

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Similar Threads

  1. Ξέρω τί έχω, δεν ξέρω τι να κάνω!
    By lamda in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 19
    Last Post: 14-06-2016, 23:21
  2. Δεν ξέρω τι να κάνω.............
    By existence in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 14
    Last Post: 17-09-2013, 22:04
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..
    By zelicha in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 6
    Last Post: 26-02-2012, 11:42
  4. Δεν ξέρω τι να κάνω...
    By ntakman in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 31
    Last Post: 21-08-2007, 20:25
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
    By realist in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 8
    Last Post: 13-02-2007, 14:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •