ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 110
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Καλα το να ρωτησεις ειναι ακυρο τελειως. Κατι αλλο να σε πω, το να κανεις μια αποχη για λιγες μερες πως το βλεπεις? Οχι ομως να φανει οτι το κανεις επιτηδες.
    ισως αυτο πρεπει να κανω για να δω αντιδραση .............

Senior Member
    Αμα μπορεισεις καντο για 2-3 μερες και πες οτι ξερω γω διαβαζεις για τη σχολη σου, λεω τωρα ενα πχ. Επισης δε μας ειπες για τον τυπο που σε ρωτησα πιο πριν. Τα θυμαμαι οτι ειναι δραστηριος κλπ, αλλα στοιχεια ομως δεν ειπες. Εμφανισιακα πως ειναι? Σαν τυπος πως ειναι? Τι διαφορα ηλικιας εχετε? Η σχεση σας πως ηταν ως τωρα? Και γενικα κατι αξιοσημειωτο αν υπαρχει πες το.

Αμα μπορεισεις καντο για 2-3 μερες και πες οτι ξερω γω διαβαζεις για τη σχολη σου, λεω τωρα ενα πχ. Επισης δε μας ειπες για τον τυπο που σε ρωτησα πιο πριν. Τα θυμαμαι οτι ειναι δραστηριος κλπ, αλλα στοιχεια ομως δεν ειπες. Εμφανισιακα πως ειναι? Σαν τυπος πως ειναι? Τι διαφορα ηλικιας εχετε? Η σχεση σας πως ηταν ως τωρα? Και γενικα κατι αξιοσημειωτο αν υπαρχει πες το.
    ειναι 42 χρονων εμφανισιακα δεν τον βλεπεις και πεφτεις κατω απλα σε κερδιζει με το χιουμορ του ειναι τυπος της παρεας και ευχαριστος χαρακτηρας απο μικρος ειχε μαθει απο τους γονεις του να δουλευει να δημιουργισει πραγματα και ειχε αφησει την ζωη του πισω και οπως εχει πει ο ιδιος τωρα που αποκτησε οτι ηθελε ηρθε η ωρα να κανει την ζωη του να κανει οσα δεν εκανε.....στη σχεση μας ολα ηταν καλα περνουσαμε καλα μαζι διασκεδαζε ο ενας με την παρουσια του αλλου (αυτο ακομα και τωρα γινετε) αν καια ηταν στιγμες που ενιωθα οτι ποτε δεν με ακουγε .....οταν του μιλησα για την προηγουμενη σχεση που ειχα ολα του φανηκαν ψευτικα τα σχολιασε μαλιστα σαν το παραμυθι με την σταχτομπουτα ........του φενοταν απιστευτο κατι τετοιο και πως ενας ανθρωπος δεν αντιδρουσε σε μια τετοια κατασταση .........

Senior Member
    Μαλιστα. Αυτο μιας και το ανεφερες στο αρχικο κειμενο, οτι στο παρελθον ειχες μια σχεση απ οπου πληγωθηκες πολυ, τι εννοεις? Συνοπτικα δηλαδη τι ειχε συμβει?

[QUOTE=kerasi;425092]Μαλιστα. Αυτο μιας και το ανεφερες στο αρχικο κειμενο, οτι στο παρελθον ειχες μια σχεση απ οπου πληγωθηκες πολυ, τι εννοεις? Συνοπτικα δηλαδη τι ειχε συμβει?[/QUO

ειχε μια παθολογικη ζηλια με χτυπαμε με εβριζε με απειλουσε οποτε του ελεγα να χωρισουμε με λιγα λογια καποια στιγμη δεν αντεξα αλλο μιλησα και για να καταφερω να φυγω χωρις να με στειλει στο νοσοκομειο ή καπου αλλου οπως με ειχε απειλησει πηγα στην αστυνομια και σε δικηγορο για περιοριστηκα μετρα

Senior Member
    τοσο πολυ ε? Δηλ ξεκινησε καλα κ μετα σου λεγε κατσε μεσα κ ποιος ειναι αυτος που μιλας και τετοια? Πως κ δεν εφυγες νωριτερα?

[QUOTE=kerasi;425101]τοσο πολυ ε? Δηλ ξεκινησε καλα κ μετα σου λεγε κατσε μεσα κ ποιος ειναι αυτος που μιλας και τετοια? Πως κ δεν εφυγες νωριτερα?[/QUOT

δεν τολμουσα να βγω απο το σπιτι δεν μπορουσα να μιλησω σε κανεναν ακομα και τα ξαδερφια μου επρεπε να αποδειξω οτι ειναι συγγενεις μου αλλα και παλι τα ιδια γινοντουσαν δουλευα και επρεπε να του δινω συνεχεια χρηματα και οταν δεν το εκανα με εκανε μαυρη στο ξυλο στο σπιτι στους γονεις μοτ ελεγα οτι επεσα και χτυπησα .......με απειλουσε μου ελεγε οτι αν φυγω θα με βρουν σε κανενα χαντακι θες και το καλυτερο?????οσο ημασταν μαζι παντρευτηκε οταν το εμαθα ειπα τερμα κκαλυτερα να μην σου περιγραψω την κατασταση που ειχα οταν πηγα στο σπιτι τα σημαδια απο τα κοψιματα ακομα τα εχω.........ο σωματικος και ψυχικος βιασμος ηταν σε καθημερινη βαση ...............δεν εφυγα γιατι φοβομουν οπως και δεν μιλουσα σε κανεναν για ολα αυτα γιατι φοβομουν .........ακομα και οταν μιλησα και καταφερα να γλιτωσω ο φοβος δεν ειχε φυγει εμεινα για αρκετο καιρο κλεισμενη μεσα στο σπιτι και οταν καποια στιγμη ειπα τερμα οι φοβοι και ζησε γνωρισα αυτον που μιλαμε τωρα ...........ισως και ολα αυτα που περασα να εξηγει το κολλημα και την αγαπη που εχω για αυτον γιατι μαζι του ενιωσα την ασφαλεια που ειχα αναγκη να νιωσω.............ενιωσα συναισθηματα πρωτογνωρα και μαζι του καταλαβα τι ειναι να αγαπας και να δινεσαι ολοκληρωτικα σε καποιον

Senior Member
    Με κουφανες!

adim, ψάξε για λίγο μεσα σου να βρεις τους λόγους που πέφτεις σε λάθος πρόσωπα. κάνεις λάθος επιλογες γι αυτο τελικα φορτωνεσαι με τραυματικες εμπειριες. τα κριτηρια με τα οποια επιλέγεις και αυτα που σε ελκυουν στην αρχη σε εναν αντρα ωστε να προχωρησεις μαζι του. κάπου εκει θα πρεπει να αναζητησεις τις αιτιες και να κανεις μια αναθεωρηση.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    adim, ψάξε για λίγο μεσα σου να βρεις τους λόγους που πέφτεις σε λάθος πρόσωπα. κάνεις λάθος επιλογες γι αυτο τελικα φορτωνεσαι με τραυματικες εμπειριες. τα κριτηρια με τα οποια επιλέγεις και αυτα που σε ελκυουν στην αρχη σε εναν αντρα ωστε να προχωρησεις μαζι του. κάπου εκει θα πρεπει να αναζητησεις τις αιτιες και να κανεις μια αναθεωρηση.
    3 χρονια μετα απο εκεινο το σκηνικο εμεινα σπιτι ο ενας λογος ηταν γιατι φοβομουν να βγω αλλα και γιατι ηθελα να με βρω .........με ολα αυτα ειχα χαθει και δεν ηξερα τι ημουν τι ηθελα ............και τα καταφερα και οταν ειπα τωρα πρεπει να ζησεις γνωρισα αυτον ........δεν ειχε καμια σχεση με το στυλ τον τυπο και τον χαρακτηρα που θα με τραβουσε ...........για αυτο και στην αρχη δεν του εδινα καμια σημασια αλλα ηταν ο χαρακτηρας του η ωριμοτητα του που γρηγορα με εκαναν να αρχισω να τον βλεπω αλλιως .........ηταν φορες που με κοιταζε και το προσωπο του αλλαζε επερνε μια περιεργη λαμψη ειμασταν εξω με παρεα και το βλεμμα του ηταν παντα στραμενο απανω μου λες και δεν υπηρχε κανεις αλλος...........και η πλακα ειναι οτι αυτο το βλεπω ακομα και τωρα ..........ισως εχεις δικιο δεν ξερω

Με κουφανες!
    και φαντασου σου ειπα μονο τα βασικα ................αυτος οταν εμαθε τα μισα απο αυτα ειπε οτι ειναι σαν το παραμυθι της σταχτομπουτας που μετα απο ολα οσα της συνεβησαν αυτη ξαφνικα λυτρωθηκε............στον τελειο κοσμο του αυτα δεν συμβαινουν .....................!!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by adim View Post
    3 χρονια μετα απο εκεινο το σκηνικο εμεινα σπιτι ο ενας λογος ηταν γιατι φοβομουν να βγω αλλα και γιατι ηθελα να με βρω .........με ολα αυτα ειχα χαθει και δεν ηξερα τι ημουν τι ηθελα ............και τα καταφερα και οταν ειπα τωρα πρεπει να ζησεις γνωρισα αυτον ........δεν ειχε καμια σχεση με το στυλ τον τυπο και τον χαρακτηρα που θα με τραβουσε ...........για αυτο και στην αρχη δεν του εδινα καμια σημασια αλλα ηταν ο χαρακτηρας του η ωριμοτητα του που γρηγορα με εκαναν να αρχισω να τον βλεπω αλλιως .........ηταν φορες που με κοιταζε και το προσωπο του αλλαζε επερνε μια περιεργη λαμψη ειμασταν εξω με παρεα και το βλεμμα του ηταν παντα στραμενο απανω μου λες και δεν υπηρχε κανεις αλλος...........και η πλακα ειναι οτι αυτο το βλεπω ακομα και τωρα ..........ισως εχεις δικιο δεν ξερω
    Ότι λάμπει δεν ειναι χρυσος, φαινεται πως για σενα ειναι! Φαινεται πως εκει ειναι το λαθος που σου μιλησα πιο πριν. Ο καθενας θα σου βγαλει τον καλύτερο του εαυτο για να σε κερδισει. Θα σου δειξει το υφος, το χαρακτηρα και τη συμπεριφορα που ξερει πως κατα κανονα ελκυουν μια γυναικα. Το ζητημα ειναι να ξερεις να ξεχωριζεις τον αλλο πίσω απο αυτα, αλλιως μπορει να την πατησεις...
    γιάννης

Banned
    να σε ρωτησω κατι διαβαζα τα τελευταια σχολια και κουφαθηκα λιγο.αληθεια σκεφτικες ποτε τι σε εκανα να αγαπησεις αυτο τον ανθρωπο? μηπως σου θυμιζε κατι γνωστο σου κατι που συνηθησες μηπως οταν το γνωρισες σκεφτηκες επ αυτος εχει αυτο το κατι που με κανει και νιωθω ανετα..

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    να σε ρωτησω κατι διαβαζα τα τελευταια σχολια και κουφαθηκα λιγο.αληθεια σκεφτικες ποτε τι σε εκανα να αγαπησεις αυτο τον ανθρωπο? μηπως σου θυμιζε κατι γνωστο σου κατι που συνηθησες μηπως οταν το γνωρισες σκεφτηκες επ αυτος εχει αυτο το κατι που με κανει και νιωθω ανετα..
    οταν τον γνωρισα με εκανε να νιωθω ανετα να μη φοβαμαι μου θυμιζε τον εαυτο μου που παλια ημου παντα με το χιουμορ και ορεξη για την ζωη ............στην αρχη δεν σκεφτομουν καν να κανω σχεση μαζι του αλλα αυτο εγινε στην πορεια με κερδιζε με τον χαρακτηρα του καθε μερα μου εδειχνε οτι δεν ειχε καμια σχεση με τον προηγουμενο αν και ισως δεθηκα γρηγορα μαζι του και ισως εχει δικιο ο γιαννης οτι ολο αυτο το διαφορετικο δεν ηταν αυτο που φαινοταν ή αυτο που ειχα αναγκη εγω

Senior Member
    Γεια σου αντιμ. Πως ειναι τα πραγματα μετα απο την τελευταια φορα? Πως ειναι η σχεση? Ειναι για σεξ και δρομο ή εχει και αλλα στοιχεια???

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast