Results 91 to 105 of 110
Thread: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
-
13-04-2013, 18:15 #91
Πως εκδηλωθηκε δηλαδη αυτη η κριση πανικου?
- 13-04-2013, 18:18 #92
ενιωθα οτι δεν μπορουσα να αναπνευσω μου ειχαν κοπει τα γονατα και δεν μπορουσα ουτε να σταθω ορθια δεν μπορουσα ουτε να μιλησω και ενιωθα να πνιγομαι και στο τελος λιποθυμισα και αυτος ελεγε κοψε το τσιγαρο ............
13-04-2013, 18:26 #93
Καλα ενταξει, δεν ειναι κ τιποτα πρωτοτυπο αυτο, ειναι γτ φρικαρησες επειδη δε θες να χωρισεις. Anyway, προσπαθησε να μη τον καλεσεις για ενα διαστημα, αν σε παρει αυτος μιλα νορμαλ και με την πρωτη ευκαιρια πρεπει να συμφωνησεις με αυτο που σου ειπε. Ειτε να το πεις αν σε καλεσει ειτε να στειλεις μειλ, οχι τωρα ομως, πιο μετα. Να πεις δηλαδη οτι συμφωνεις με τη σταση του και καλυτερα να μεινετε χωρια και βλεπουμε. Μη του λες δηλ αντεπιχειρηματα για να σαστε μαζι πχ θα κοψεις το τσιγααρο κ τετοια. Ενδιαμεσα ομως δεν καλεις καθολου.
13-04-2013, 18:37 #94
οκ δεν στελνω μηνυμα δεν παιρνω τηλεφωνο αλλα μετα απο ενα χρονικο διαστημα αν του στειλω μηνυμα ή παρει αυτος που δεν νομιζω οτι θα το κανει αλλα τελος παντων ή εστω τον δω και το φερνει η κουβεντα και λεω οτι συμφωνω με την σταση του δεν ειναι λιγο κουλο????και θα μου πει μπραβο καιρος ηταν .................και μετα τι??????το παιζω ψυχραιμη και κουλ???????ξερω οτι δεν πρεπει να επικοινωνησω μαζι του και προσπαθω να μη το κανω για να τον αφησω ......να σκεφτει?????δεν ξερω αλλα θα το κανω αλλα μετα τι??????ο ξαδερφος του σε μια κουβεντα που ειχαμε μου ειπε οτι εχετε δαγκωσει και οι δυο την λαμαρινα και δεν ξερετε πως να το εκφρασετε και καποια στιγμη μου ειχε πει μην τον πιεζω (τοτε που ειχε γινει η φαση με τα σαιτ) και τωρα καταλαβαινω οτι αυτη η επιμονη μου να ειμαστε μαζι τον κανει να νιωθει ισως πιεση αλλα βρε κερασι σε παρακαλω πεςμου τι γνωμη σου και τι ισως εσυ θεωρεις οτι θα ηταν σωστο να κανω σε πρωτη και τελευταια φαση ..........συγνωμη αλλα αυτη την στιγμη πραγματικα τα εχω χαμενα και δεν ξερω τι μαου γινεται συγνωμη και παλι
26-05-2013, 10:43 #95
Oι σχέσεις δεν χτίζονται με λόγια, αλλα με πράξεις. Αυτες οι "συμφωνίες" ειναι ανουσιες αφου δεν ξερεις καλα καλα αν ο αλλος σου ταιριάζει. Εκτος αυτου, πολλοι που λένε οτι βλέπουν τις σχεσεις στα σοβαρα το κανουν για να τους κάτσει η άλλη και να μη τους πρήζει. Ειδικα οι γυναικες που ξεκινουν έτσι, την πατάνε περισσοτερο απο όλους. Μια γνωριμία θέλει εβδομάδες, μήνες για να δειξει αν θα εξελιχθει σε σχέση.
Μπήκε ενα λιθαράκι στην κατανόηση των σχεσεων. Εχεις δρομο ακομα. Keep walking.
26-05-2013, 13:54 #96
28-05-2013, 03:05 #97
adim, διάβασα ότι δεν έχεις άλλες αντοχές και... αναρωτήθηκα. Είσαι ακόμα μέσα σε αυτή την κατάσταση? Ξέρεις, αν δεν βρεις το θάρρος να ξεκόψεις ολοκληρωτικά, απλά θα φθείρεσαι και θα εξαντλείς τις αντοχές σου. Για κάποιο λόγο δεν επικοινωνείτε αποτελεσματικά, ίσως δεν σκέφτεστε το ίδιο, ίσως θέλετε άλλα πράγματα, ίσως έχετε απλά εμπλακεί σε μια εμμονική ενασχόληση κι εξαρτητική σχέση. Όπως και να έχει, όταν κάτι δεν τραβάει, έχει συνέχεια εμπόδια και μας εξαντλεί, η λύση λέγεται: ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Για τόσο όσο.
28-05-2013, 10:51 #98
ναι αυτη η ακατασταση σνεχισετε ακομα ....εγιναν πολλα καποια στιγμη ειπε να ξαναειμαστε μαζι αλλα σοβαρα αυτη την φορα .........μαλλον δεν καταλαβα τι εννοουσε με το σοβαρα και επειδη μια βδομαδα ειχε εξαφανιστει και ενω δεν ειχε χρονο για μενα αλλα για ολους τους αλλους ειχε και επειδη τον πηρα τηλεφωνο να ρωτησω τι συμβαινει ειπε οτι νιωθει πως η αναγκη μου να τον δω και οτι του τηλεφωνησα ειναι σαν να εχω γατζωθει απο πανω του ...........απο τοτε δεν ξαναεπικοινωνησα αλλα ουτε και αυτος .........δεν μπορω να φυγω μακρυα του ειναι αρρωστο ολο αυτο αλλα δεν μπορω μου ειναι δυσκολο.........ακομα και η αποσταση που προσπαθω να κρατησω με εξαντλει με διαλυει
09-09-2013, 01:00 #99
παρόλο που έχει περάσει καιρός από το τελευταίο μήνυμά σου adim, σε διάβασα σκαλίζοντας εδώ μέσα και διάβασα και κάποιες από τις απαντήσεις άλλων μελών και σκέφτηκα, όπως το συνηθίζω άλλωστε να κάνω, πάνω στο θέμα σου. κάποιος έγραψε στο διαδίκτυο ότι στα σάιτ αυτά πάνε ψυχάκηδες και παρατημένοι. Αφήνω απέξω τη κριτική διάθεση αυτού του κάποιου που σίγουρα είναι και ο ίδιος κάποια στιγμή "παρατημένος" και ίσως και "ψυχάκιας" (why not στην εποχή που ζούμε?). Αυτά τα sites λοιπόν τα λεγόμενα "κοινωνικής δικτύωσης" περιέργως, ενώ φαίνονται πρόστυχα και προαγωγά σε ακολασία, στην πραγματικότητα φαίνεται ότι αποτελούν διέξοδο για χιλιάδες ανθρώπους που είναι μόνοι (χωρισμένοι, άρρωστοι, ανάπηροι, μειονεκτούντες κατά κάποιον τρόπο έστω και παροδικά, και συχνά υψηλού μορφωτικού επιπέδου). Και όπως ξέρεις, μόνοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι και μέσα στο πλήθος, και μέσα στην ίδια την οικογένεια. Οι πουτάνες των καταγωγίων και των οίκων ανοχής πρόσφεραν κἀποια στιγμή βοήθεια ή όχι? έτσι και τα sites. Και όταν ο μόνος πατήσει στα πόδια του, θα φύγει από μόνος του. Και αυτός που αποφάσισε να μένει συνεχώς κρυμμένος στο δωμάτιό του για να "ζει" στο διαδίκτυο, δεν είναι θαρραλέος τύπος να ορμήξει με πάθος στη ζωή. Αν ο δρόμος μας μας φέρει έναν τόσο μόνο άνθρωπο κοντά μας, ας του φερθούμε νομίζω όπως και σε όλους τους άλλους ανθρώπους που δεν ξέρουμε αν μπαίνουν ή όχι σε sites. Και αν πατήσει στα πόδια του εξαιτίας μας, τότε μπράβο μας, αλλά χρειάζεται χρόνος, αποδοχή και ποτέ υποτίμηση.
14-09-2013, 13:58 #100
σιγουρα μεσα στα σαιτ υπαρχουν διαφοροι τυποι ανθρωπων ......δεν τους κρινω ουτε σχολιαζω τι τους εκανε να μπουν μεσα σε αυτην την διδικασια ....ειναι δικαιωμα τους ......αλλα οταν μεσα σε μια σχεση μαθαινεις οτι ο αλλος ψαχνετε σε αυτα τοτε ποναει......πολλες φορες προσπαθησα να καταλαβω τι ειναι αυτο που ψαχνει εκει τι κανω λαθος εγω και πολλες φορες ενιωθα λιγη γιατι εριχνα το φταιξιμο σε μενα που δεν τον καλυπτα (ισως) και γι αυτο το λογο εμπαινε......ειμασταν μαζι και μαθαινα οτι συνεχιζει να μπαινει .....και ολο αυτο δεν το αντεχα......πονουσα και ειχα κουραστει να κατηγορω τον εαυτο μου συνεχεια γιατι ηξερα οτι αυτο που κανω ειναι λαθος.........το αποτελεσμα ηταν (για οποιον θελει να μαθει) οτι προχθες ειπα για αλλη μια φορα οτι τα ξερω ολα τον εβαλα στον υπολογιστη και του εδειξα τις αποδειξεις που ηθελα οτι γνωριζω......σκοτωθηκαμε νευριασε τοσο πολυ που κοντεψε να με πεταξει απο το μπαλκονι.......αρχισε να λεει παλυ για αλλους κοσμους και οτι ειμαστε διαφορετικοι και πρεπει να χωρισουμε ξανα.......(το αστειο ειναι οτι το λεει μονο οταν ανοιγα κουβεντα για αυτα τα σαιτ) προσπαθουσα να τον ηρεμησω ζητησε για αλλη μια φορα χρονο να ηρεμησει και θα τα πουμε απο δευτερα αυτες τις μερες μιλαμε στο τηλεφωνο και ακουγετε πιο ηρεμος ......δεν ξερω τι θα γινει απο εδω και μπρος ....θα δειξει σε λιγες μερες......αλλα ενα ξερω πολυ καλα .....οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει φτανει να μην προσβαλει και να μην μειωνει τον αλλον με την συμπεριφορα του............
14-09-2013, 14:21 #101
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και κατα τη γνώμη μου γέρνει αρκετά προς την αντίθετη πλευρά Tonya...
Τα site στα οποία αναφέρεσαι έχουν πάψει προ πολλού να είναι τόπος γνωριμιών των "πικραμένων" και αποτελούν χώρο αναζήτησης κυρίως easy going γνωριμιών με ότι αυτό συνεπάγεται. Το ίδιο το internet γενικά έχει πάψει να είναι καταφύγιο των πικραμένων και το πρότυπο του ανθρώπου που βρίσκεται με τις ώρες πίσω απο το pc γιατί δεν έχει ζωή αντικαθίσταται σιγά σιγά απο το πρότυπο του ανθρώπου facebook-fan με την ενεργή κοινωνική παρουσία...αλλά κυρίως προώθηση του εαυτού..και για να προωθήσεις κάτι πρέπει να είσαι καλά με αυτό. Πιο ωμά....αν κάνεις πχ μια βόλτα σε site γνωριμιών δεν θα βρεις τους "μειονεκτούντες" που λες αλλά νέους που θέλουν να προωθήσουν τον εαυτό τους και αναζητούν να ξεφυλλίσουν με σχετικά εύκολο τρόπο άτομα στην ίδια κατάσταση και με τα ίδια θέλω.
Κατα την ιδέα της επικράτησης του ισχυρότερου οπότε, και στο internet έχει συμβεί το ίδιο. Οι αδύναμοι που αναφέρεις έχουν παραχωρήσει και αυτό το "καταφύγιο" στους ισχυρότερους.
Η εικόνα του ντροπαλού σπασίκλα με τα γυαλιά έχει παραχωρήσει την θέση της στην κοπέλα με το μαγιό και το duckface και τον 25χρονο με τον σηκωμένο γιακά. "Όμορφοι" άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν καλά όσο περνάει η μπογιά τους.
Και φυσικά όλο αυτό, κατ'εμε τουλάχιστον, ταιριάζει γάντι στην ιστορία εδώ. Προφανώς ο άνθρωπος δεν ήταν ούτε ανάπηρος ούτε χωρισμένος ούτε μειονεκτούντας με κανέναν τρόπο αλλά το άκρως αντίθετο! Ήθελε κοινώς να προωθήσει τον εαυτό του και να αναζητήσει περιπετειούλες. Αυτό δεν το κάνει ο ανασφαλής αλλά αυτος που πιστεύει στον εαυτό του και που θέλει να πει "Εδω ειμαι, κοιτάξτε με, ελάτε να γνωριστούμε". Πόσο μάλλον όταν υποτίθεται ότι έχει ήδη σταθερή σχέση. Και πάλι κατ'εμε αναφέρεται στο ξεφύλλισμα που ανέφερα πιο πάνω.
Η ουσία της ανθρωπότητας γενικά δεν είναι το "αν μπορείς, πάρ'το" ? Όποιος πιστεύει οτι μπορεί...ψάχνει να το πάρει. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
17-09-2013, 14:57 #102
τομ να σε ρωτησω κατι.δεν εχεις δει δηλαδη "ντροπαλους σπασικλες" στο ιντερντετ?που ειδες τους ομορφους ανθρωπους που λες?το πολυ πολυ να βγαλουν καποια συμπαθητικη φωτο και να κοτσαρουν κανα σουπερ αυτοκινητο .τι κανουν αυτοι?κρυβονται πισω απο εναν υπολογιστη και οποια τσιμπησει τσιμπησε.εχει αναγκη δηλαδη ενας "ομορφος ανθρωπος" που αναζητα περιπετειες να το κανει?ξερεις τι θα κανει?θα βγει εξω με παθοςγια τη ζωη οπως ειπε και η τονια.και δε μιλαω για να το κανεις μια φορα εστω και για χαβαλε -π.χ εγω εχω φιλους με σχεση κλπ που μπαινουν για να δουν καμια γκομενα αλλα μεχρι εκει,δε καθονται να ξημεροβραδιαζονται μπροστα σε μια οθονη!και εχει τυχει πιστεψε με να σε ξεγελα ολη αυτη η διαφημιση που κανει ο αλλος στον εαυτο του και να τον βλεπεις απο κοντα και να μη ξερεις απο που να φυγεις.ποια η ουσια?
17-09-2013, 17:59 #103
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΣΕ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ....ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΣΗ...ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ....ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΑΔΑΖΑΜΕ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΕΦΤΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΝΗΚΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ....ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΕ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ...ΜΕ ΕΠΙΑΣΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΜΙΑ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΩΜΑΡΑ....ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΗΣΩ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΣΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ...ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ....ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΟΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΘΗΝΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ.....ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..ΟΠΩΣ Η ΣΧΟΛΗ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...ΔΟΥΛΕΙΑ??? ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ...ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΟΥΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ...ΤΗΛΕΦΩΝΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...ΣΥΝΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ....ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ.....ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ....ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΟΝ... ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....!!!!!!!!!!!!
18-09-2013, 01:33 #104
ο άντρας που θέλει να παίζει στο διαδίκτυο Τομ δεν σηκώνεται από τον υπολογιστή επειδή εμάς τις γυναίκες δεν μας αρέσει αυτό που κάνει. είναι επίσης σίγουρος ότι μια χαρά το κάνει, ότι περνάει η μπογιά του στις γυναίκες και ότι αυτό δεν είναι κεράτωμα αφού δεν υπάρχει σωματική επαφή, και άσε μας εμάς να λέμε ότι ακόμη και η σκέψη είναι κεράτωμα!!! και επίσης άπειροι κυκλοφορούν εκεί μέσα που δεν έχουν κότσια να αντιμετωπίσουν τον αληθινό κόσμο, ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του. κατ' εμέ ένας άντρας εθισμένος στο διαδίκτυο με δύο τρόπους αντιμετωπίζεται: ή τον παρατάς και κόβεις ρόδα μυρωμένα ή...παίζεις μαζί του (να δεις κάτι χαρές που κάνειιιι...) :-)
18-09-2013, 01:44 #105
ή...παίζεις μαζί του (να δεις κάτι χαρές που κάνειιιι...) :-) = εννοώ φυσικά δίπλα-δίπλα στον ίδιο υπολογιστή:-)