ΠΡΟΩΣΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΣΤΑ 30+ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗΣ+ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ=??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

ΠΡΟΩΣΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΣΤΑ 30+ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΗΤΗΣ+ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ=??

Καλημέρα, δεν ξέρω από πρέπει να αρχίσω αλλά θα προσπαθήσω να μην σας κουράσω. Διαβητικός από τα 5, 30 σήμερα, κουρασμένος, αγχωμένος και αιώνια στρεσαρισμένος, με δερματικά προβλήματα από τα 25 (ψωρίαση) θυμάμαι πάντα τους γιατρούς να λένε "ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ" αν βρω το κουμπί θα σας το πω. Είμαι παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια (και ερωτευμένος) με ένα παιδάκι. Το πρόβλημα ξεκινάει στον εθισμό στο πορνό ή στην αραιή συχνότητα σεξ και καταλήγει στην πρόωρη εκσπερμάτωση ή ξεκινάει από την έλλειψη σεξ και καταλήγει στο πορνό και τον αυνανισμό. Όπως και να το δω....νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά! Δεν είχα πάντα πρόβλημα με την εκσπερμάτωσή αλλά τον τελευταίο χρόνο όσο πάει και λιγοστεύει ο χρόνος μου. Η γυναίκα μου κι εγώ έχουμε καλή σχέση, της το συζήτησα και χθες ότι δεν μου αρέσει που γίνεται αλλά όσο να ναι...σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω.

Senior Member
    απο αυτα που ξερω με ενα αντικαταθλιπτικο θα τα τελειωσεισ ολα δηλαδη θα σ φυγει αρκετο σ απο το αγχοσ αν οχι ολο θα βελτιωθουν τα δερματολογικα γτ ειναι ψυχολογικα κι αυτα θα τελειωνεισ πιο αργα
    αλλα δε θα χεισ πολυ ορεξη για σεξ κ γενικα θα εχεισ μια μικρη αναισθησια η οποια αν εισαι ευαισθητοσ θα σε βοηθησει κ εκει θα ερθεισ στο νορμαλ δε ξερω με το διαβητη πωσ παει αυτο αλλα φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    απο αυτα που ξερω με ενα αντικαταθλιπτικο θα τα τελειωσεισ ολα δηλαδη θα σ φυγει αρκετο σ απο το αγχοσ αν οχι ολο θα βελτιωθουν τα δερματολογικα γτ ειναι ψυχολογικα κι αυτα θα τελειωνεισ πιο αργα
    αλλα δε θα χεισ πολυ ορεξη για σεξ κ γενικα θα εχεισ μια μικρη αναισθησια η οποια αν εισαι ευαισθητοσ θα σε βοηθησει κ εκει θα ερθεισ στο νορμαλ δε ξερω με το διαβητη πωσ παει αυτο αλλα φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα
    το να αρχίσεις να αντικαταθλιπτικά δεν είναι επικύνδινο;

Senior Member
    Διαβητικος και στυση δε γινεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by momferatos View Post
    το να αρχίσεις να αντικαταθλιπτικά δεν είναι επικύνδινο;
    Δε ξερω με τον διαβητη πωσ παει αν μπορεισ να τ παρεισ τωρα κατα τα αλλα τι εννοεισ επικινδυνο
    δεν πεθαινεισ με αυτα οκ εχουν καποιεσ παρενεργειεσ δικιο εχεισ αυτα που σ ανεφερα για τη στυση
    κ την αναισθησια ειναι οι πιο συχνεσ παρενεργειεσ που τισ εχουν οι περισσοτεροι κ εσενα σε βολευουν απιστευτα γι αυτο στα ειπα ετσι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))