Results 1 to 13 of 13
Thread: Vol 3
-
11-01-2013, 03:29 #1
Vol 3
Επειδη δεν εχω τι να κανω,ας ξανα θεσω ενα θεματακι μου, τα γνωστα ε... κατι κανω λαθος, στα 21 και ειμαι μπακουρι,δεν εχω κανει κατι με καποια και με προβληματιζει... γνωστοι φιλοι με λενε ειμαι μια χαρα παιδι απο εμφανιση με πολλα +++ (χαρακτηρα επισης) αλλα κλειστος και με χαμηλη αυτοεκτιμηση που δεν φαινετε και τοσο. Τις περισσοτερες φορες δν λεω αυτο που αισθανομαι, το επεξεργαζομαι παρα πολυ σε σημειο απο την πολυ σκεψη αυτο να μου φαινετε αρνητικο και να μν το εκφραζω καν, θελω να αλλαξω,προσπαθω να αλλαξω, αλλα δεν ξερω... ισως φταινε οι παρεες ισως...κατι αλλο που μενω στασιμος σε αυτο το θεμα... δεν ξερω απλααααααα με πιανει και η στεναχωρια του να εισαι μονος.
- 11-01-2013, 10:09 #2
Φίλε και γω στην ίδια κατάσταση είμαι. Και μένα τα ίδια μου λένε. Βέβαια τελευταία μάλωσα και με τους 2 υποτιθέμενους φίλους που είχα εδώ στην πόλη που σπουδάζω και θεωρητικά δεν έχω σταθερή παρέα να βγω πλέον και ψάχνομαι από εδώ και από κει. Και γω εδώ και πόσο καιρό στην προσπάθεια είμαι αλλά τίποτα...
11-01-2013, 12:02 #3
και εγώ με την σειρά μου μπορώ να πω ότι βρίσκομαι στην ίδια θέση...τλωρα νταξ μπορείται να πείτε ότι δεν με έχουν πάρει και τα χρόνια δα αλλά όσο ναναι είναι διαφορετικό να έχεις ένα άνθρωπο στην ζωή σου να μπορείς να του πεις τα προβληματα σου και να σε νοιάζετε ανα πάσα στιγμή....είμαι και εγλω ένα από τα άτομα που αισθάνομαι μόνη μου....και πολλές φορές αισθάνομαι τόσο μόνη ακόμα και αν είμαι ανάμεσα σε τόσα άτομα...
11-01-2013, 13:41 #4
Alucard επειδη εμεις τα εχουμε πει και παλαιοτερα, η κατασταση που βρισκεσαι πλεον δεν ειναι κατι ασυνηθιστο. Ειμαι σιγουρη οτι αν αυτο το θεμα το διαβαζε τωρα η νεολαια και οχι μονο θα σου απαντουσαν χιλιαδες ατομα οτι αισθανονται το ιδιο. Μοναξια, απομονωση, εγκαταλειψη, ατελειωτες ωρες με τον εαυτο τους και μονο. Οπως γραφουν και ο γιωργαρας και η αποστολια και βαζω και τον εαυτο μου μεσα, ειναι αλλιως να εχεις καποιον. Φιλο, συντροφο που να σε καταλαβαινει. Αλλα αληθινο ατομο, οχι μονο για μια εξοδο η ενα σεξακι. Η μοναξια εχει γινει μαστιγα στην εποχη μας.
11-01-2013, 14:39 #5
Δεν ειναι ακριβως αυτο που με απασχολει...με φιλιες ειναι λιγο προς το καλυτερο τα πραγματα. (εχω ξανα καποιο ατομο να πω κατι παραπανω) και ασχολουμε και με εμενα οσο μπορω και κανω υπομονη μεχρι να κανω αυτο που θελω. απλα δεν ξερω τι να κανω για να αλλαξω το γεγονος οτι ειμαι 'κολλημενος' στο μυαλο σε αυτο το θεμα, με χαμηλη αυτοεκτιμηση και κλειστος-ντροπαλος.
11-01-2013, 15:05 #6
Εγώ έτσι που το καταλαβαίνω το πρόβλημα του και το δικό μου δεν είναι ότι είμαστε μόνοι σε αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο όπως οι περισσότεροι που αναφέρεις. Το πρόβλημα είναι ότι είμαστε 21 χρονών και δεν έχουμε κάνει κάτι με κάποια και αυτό πιστεύω είναι το αφύσικο... Και όπως ανέφερε ο alucard τόσο πιο πολύ πέφτει η αυτοπεποίθηση, τόσο πιο πολύ κλείνεσαι στον εαυτό σου και τόσο πιο πολύ απογοητεύεσαι.
12-01-2013, 13:47 #7
12-01-2013, 14:27 #8
παιδια μου ομορφα εχουμε συζητησει πολλες φωρες τετοιες περιπτωσεις... προσωπικα θα σας πω οπως θα σας λεγανε και τα αλλα παιδια.. πως κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα συγκυριας μα και σιγουρα ειναι θεμα χρονου να βρειτε καποια στιγμη κοπελα...
ισωσ απλα ανηκετε στην κατηγορια των ανθρωπων που επιθυμουν το πρωτο βημα να γινεται απο τους αλλους...εσεισ να κοιταξετε να ειστε καθαροι, να μυριζεται ομορφα..να μην ειστε εντελλωωωωωας ατυμελητοι.. και να προσπαθειτε να εμπλουτιζετε τον ψυχικο σασ κοσμο..απο εκει και περα.. θα γινει μονο του..
σιγουρα θα βρειτε ατομα που θα ασχολουνται και θα εχουν κοινα ενδιαφεροντα με εσας... και αυτο θα ειναι μια καλη αρχη... μην απογοητευεστε...πολυ συχνα ενα χαμογελο φτανει...και εχει γινει η αρχη......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-01-2013, 14:58 #9
Τσακω το κλιπακι...
http://www.youtube.com/watch?v=zIzOyEMDelQ
12-01-2013, 18:08 #10
χουμοριστας
18-01-2013, 14:00 #11
18-01-2013, 14:04 #12
Βρε, εσυ χρειαζεσαι μια αλλαγη εικονων, πρεπει το μυαλο σου να ξεφυγει, πρεπει κατι να γινει. Αδυνατω να πιστεψω οτι τα εχεις ολα και εισαι ακομη μονος... Εκτος αν βγαζεις τιποτα περιεργες συμπεριφορες στην καθε γνωριμια που κανεις.
18-01-2013, 17:10 #13
Τι συνεπαγετε με το 'ολα' που αναφερεις ? γιατι ισως εχουμε διαφορετικη αντιληψη. Δεν ξερω για το αλλο να σου απαντησω γιατι ειναι ελαχιστες οι γνωριμιες που κανω πλεον,βγενω με καποια ατομα που εχουμε επαφες χρονια και αν τυχει να βγω και με καποιες θα ειναι σχεσεις φιλων.
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)