Results 1 to 6 of 6
Thread: κουραστηκα...ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ
-
11-01-2013, 21:14 #1
κουραστηκα...ενα τεραστιο ΓΙΑΤΙ
Κουραστηκα και βαρεθηκα και δεν αντεχω αλλο.
Κουραστηκα να σκεφτομαι καθε μερα γιατι ειμαι μονη μου.
Κουραστηκα να αμφισβητω τον εαυτο μου.
Κουραστηκα να προσπαθω να δωσω απαντηση στο γιατι να μη μπορω να ζησω αυτο που ζουν ολοι.
Βαρεθηκα να κανω σεναρια στο μυαλο μου.
Βαρεθηκα να κλαιω και να με λυπαμαι.
Βαρεθηκα να νιωθω τοσο μειονεκτικα και να σκεφτομαι πως να πω στον οποιοδηποτε οτι ειμαι 23 και παρθενα.
Βαρεθηκα να ελπιζω πως κατι θα αλλαξει, γιατι ποτε δεν αλλαζει.
Δεν αντεχω να να ειμαι τοσο φοβητσιαρα, τοσο περιεργη, τοσο πισω σε ολα.
Δεν αντεχω τα σχολια του κοσμου.
Δεν αντεχω να βλεπω μονο στον υπνο μου οτι εχω σχεση.
και πανω απ' ολα...ΘΥΜΩΝΩ!!! θυμωνω που πρεπει να το περναω αυτο! για ποιο λογο??? τι με εκανε οπως ειμαι? ποιος φταιει? εγω? οι αλλοι? ή η ******* η τυχη???? γιατι να μου λειπει αυτο απ τη ζωη μου???
πηγα σε ψυχολογο...μετα απο μερικες εβδομαδες δεν ενιωσα να εχω βοηθηθει ουτε στο ελαχιστο. Το προβλημα μου συνεχιζει να ειναι εκει και να μη ξερω πως θα λυθει ΚΙ ΑΝ θα λυθει ποτε.
- 11-01-2013, 22:07 #2
13-01-2013, 02:58 #3
Cocomero!!!
Καλημέρα!!!
Αφου τα βαρεθηκες όλα αυτα γιατιβδεν αλλάζεις μια και καλη?Οι ψυχολόγοι μας δίνουν την γραμμή για την αλλαγή,στο χέρι μας ειναι να το εφαρμόσουμε.Εκτος απο όλα αυτα,κάποια πράγματα δεν ειναι απαραίτητο να απαντηθούν χωρις αυτο να σημαινει ότι δεν πρεπει να λυθούν.Το ότι είσαι παρθένα στα 23 δεν ειναι και κάτι φοβερό,Απλα δεν έτυχε να βρεθεί ο άντρας που θα σε κάνει να "ακούς τη Φιλαρμονική της Βιεννης"οταν σου μιλάει!!!Ριξε λίγο τον πήχη!!!
Σχόλια του κόσμου?Ολοι σχολιάζουν κι εσυ αυτο κανείς για τον εαυτο σου αλλα μην μείνεις εκει,προχωρά παρακάτω...Στο κάτω κάτω πάντα οι άλλοι θα εχουν κάτι να πουν...για τους άλλους-Μην κρίνεις για να μην κριθεις:)
Τους φόβους μας πρεπει να τους αντιμετωπίζουμε,αφου σε κουράζουν γιατι δεν τους κοιτάς κατάματα?Μεσα στο κεφάλι μας ειναι όλα.
Σχεση κάνουμε επειδή θελουμε κι οχι επειδή πρεπει.Εγω Ειμαι τώρα σε σχεση αλλα ήμουν για αρκετό καιρο μονη μου πριν απο αυτο.Δεν το κυνηγησα,με κυνήγησε!Στα 23 μου κι όχι μόνο,κυνηγουσα εγω τους αντρες,ώσπου βαρέθηκα.Και το καλύτερο ήρθε.
Αν εσυ βλέπεις τον εαυτο σου έτσι,τότε μην περιμένεις κάτι διαφορετικό απο τους άλλους!Πάντα θα ξαφνιαζεσαι απο τον εαυτο σου ώσπου θα αμφισβητήσεις το παρελθόν σου!
Καλη επιτυχία!!!
14-01-2013, 18:00 #4
Βρε κούκλα μου σίγουρα νιώθεις άσχημα, αλλά προσπάθησε λιγάκι να μη σε παίρνει τόσο από κάτω! Από ό,τι κατάλαβα το βασικό σου θέμα είναι η μοναξιά και η έλλειψη σχέσης. Δεν το υποτιμώ καθόλου, απλώς , αν και θα ακουστεί κλισέ, αν έχεις την υγεία σου τα υπόλοιπα είναι αναστρέψιμα! Η τύχη παίζει κάποιο ρόλο, αλλά λόγο στη ζωή μας έχουμε πάντοτε κι εμείς. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν σχέση και πολλοί επίσης δεν έχουν κάνει σχέση ακόμα στη ζωή τους, αν ήταν όλοι αυτοί να το βάλουν κάτω... Έπειτα μη νομίζεις ότι και μέσα στη σχέση είναι όλα ρόδινα. Κι εκεί θα ανακύπτουν προβλήματα, το θέμα είναι να μη μας παίρνει ούτε τότε από κάτω!
Όσο για το 23 και παρθένα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νιώθεις ντροπή. Ούτε χρειάζεται να το πεις "στον οποιονδήποτε" όπως αναφέρεις. Θα το πεις σε αυτόν που θα επιλέξεις γιατί αξίζει για σένα και πίστεψέ με, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του αρέσει είτε στο παραδεχτεί είτε όχι...:)
ΥΓ: Όταν γίνει αυτό να δεις πόσο χαζά θα σου φαίνονται όσα σε απασχολούν τώρα...
15-01-2013, 23:25 #5
"ριξε τον πηχη"...ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο? "μην εχεις τοσο υψηλα στανταρ". Σαν να μου λετε δηλαδη κατα παραγγελια να ενθουσιαστω με καποιον που στην πραγματικοτητα δε θα με ενθουσιαζε. Οποιος μπορει συνειδητα να επιλεξει ποιος θα του προκαλεσει συναισθηματα, ας ερθει να μας το πει. Αυτη την καραμελα δεν τη μπορω αλλο. Ελεγχουμε το ποιος θα μας αρεσει? Με εμενα τυχαινει το ακριβως αντιθετο παντως. Παρολο που ναι εχω στο μυαλο μου καποια χαρακτηριστικα ανθρωπου που με τραβανε, οποιες φορες μου αρεσει καποιος γινεται ασυνειδητα...παντα ηταν ατομα πολυ διαφορετικα μεταξυ τους. Και ναι παιζει ρολο η εξωτερικη εμφανιση για μενα (και πιστευω για τους περισσοτερους) που δεν εχω καμια εμπειρια σχεσης. Εννοω δεν εχω ερθει ποτε κοντα με καποιο αγορι ωστε να πω τι ζηταω σε μια σχεση ή πως θελω να συμπεριφερεται αυτος.
"γιατι δε το αλλαζεις?"...θα πατησω το κουμπι τωρα, θα αλλαξω χαρακτηρα, νοοτροπια, τον εσωτερικο μου κοσμο, τον εγκεφαλο μου, τις συναισθηματικες μου αντιδρασεις. Οκ.Επισης αυτο σημαινει και επανασταση στον χωρο της ψυχολογιας. Το αποφασιζω και διωχνω μακρια το ψυχολογικο μου προβλημα.
Ταρια δε σου επιτιθεμαι, ελπιζω να μη το παρεις προσωπικα. Απλως εχω βαρεθει να τα ακουω ολα αυτα, δε με βοηθανε. Φυσικα και δεν εγραψα για να παρω βοηθεια. Στα λογια ολα ειναι ευκολα. Εγω ξερω τι περναω και τι γινεται μεσα μου. Κυριως εγραψα γιατι ηθελα καπου να ξεσπασω. Ευχαριστω οπως και να χει για την καλη σου προθεση, την οποια δεν αμφισβητω.
15-01-2013, 23:34 #6
κοριτσακι απλα με τη λογικη καλουλησ να ειναι συμφωνα με τα γουστα σου εξωτερικα προσεξε καλουλησ ενοουμε να βλεπετε συμφωνα παντα με τα γουστα σου καλο παιδι να ναι να μη σε πληγωσει να κρατασ πισινεσ εσυ να μην τα δινεισ ολα κ αφου βρεθειτρε πιο κοντα θα τα νιωσεισ ολα μη στεναχωριεσαι εσυ νομιζεισ οτι αυτοι που τα εχουν με καποιον μολισ τον ειδαν τρελαθηκαν;ναι πωσ!!!
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))