Results 31 to 45 of 56
Thread: Τι λέει το zyprexa;
-
19-01-2010, 22:24 #31
Οnline,
για το zyprexa δεν έχω ακούσει και τόσα καλά λόγια για την ακρίβεια το έπερνε ένας γνωστός μου και του προέκυψαν επιλιπτικές κρίσεις γιατι δεν χρησιμοποιείς κάποιο αντιψυψωτικό νέας γενίας πχ το ΙNVEGA έχει λιγότερες παρενέργειες!!
- 19-01-2010, 22:46 #32
Originally posted by Calin
Οnline,
για το zyprexa δεν έχω ακούσει και τόσα καλά λόγια για την ακρίβεια το έπερνε ένας γνωστός μου και του προέκυψαν επιλιπτικές κρίσεις γιατι δεν χρησιμοποιείς κάποιο αντιψυψωτικό νέας γενίας πχ το ΙNVEGA έχει λιγότερες παρενέργειες!!
Πολυ υπερβολικο αυτο , με τις επιληπτικες κρισεις ! πρωτη φορα το ακουω
19-01-2010, 23:14 #33
Ηρεμειστε , το zyprexa το δινουν πια κ για την αυπνια!Θεωρειται απο τα καλυτερα ανεκτα ψυχοφαρμακα,αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει τις συνεπειες που προκαλει η μακροχρονη χρηση νευροληπτικων στον εγκεφαλο κ στο σωμα !
Και εγω κανω θεραπεια (καλυπτω τα συμπτωματα) για ιδεοληπτικη διαταραχη με ladose κ zyprexa.
Μην ανησυχεις online ,αφου αποφασισες οτι δεν μπορεις να θεραπευτεις μονη σου παρε τα φαρμακα σου -ειναι καλα-
20-01-2010, 02:08 #34
Κaterinaki,
Από τι σου προεκυψε η κατάθλιψη; Συνήθως οι γιατροί, οι ψυχίατροι φορτώνουν τους ασθενείς με φάρμακα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μία φίλη μου είχε πάθει κάτι παρόμοιο επειδή πέθανε η μαμά της και την φορτώσανε με 1000 είδη φαρμάκων. Τελικά το πρόβλημά της το ξεπέρασε με ομοιοπαθητική και ψυχοθεραπεία. Δεν έχω εμπιστοσύνη στα ψυχοφάρμακα.
20-01-2010, 17:24 #35
εσυ μπορει να μην εχεις εμπιστοσυνη στα ψυχοφαρμακα ομως πολλα απο αυτα εχουν \"σωσει\" χιλιαδες ασθενεις.
το \"σωσει\" το βαζω εντος εισαγωγικων γιατι τα φαρμακα σιγουρα δεν προσφερουν πληρη αποθεραπεια, ομως προσφερουν καλυτερη ποιοτητα ζωης.
αμαν πια με αυτη την \"φαρμακοφοβια\" που διαπιστωνω οτι εχουν πολλοι...
ναι οκ συμφωνω οτι υπαρχουν περιπτωσεις που γινονται καλα χωρις φαρμακα,ναι οκ συμφωνω οτι τα φαρμακα εχουν παρενεργειες,ΑΛΛΑ σε παρα πολλες περιπτωσεις ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
20-01-2010, 23:36 #36
Originally posted by online
Δεν τα ξέρω καλά αυτά με τις ορολογίες αλλά η ψύχωση έχει κάποια σχέση με τις φοβίες;
ψυχωση είναι σαν σχιζοφρένεια, νομίζω. έχει παραλητικές ιδέες, κλπ
23-01-2010, 00:03 #37
Το zyprexa εμενα προσωπικα με βοηθησε πολυ.Καθάρισε το μυαλο μου απο αρνητικες σκεψεις και αλλα που ειχα.Το παιρνω εδω και 1 χρονο και σαν μονη παρενεργεια εχω να πω οτι αυξανει την ορεξη για φαγητο και αυξανει το βαρος.
Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο φαρμακο αλλα παλι εξαρταται το πιο ειναι καλο φαρμακο ή οχι απο το αν θα σε \"πιασει\".
Ειναι καθαρα προσωπικη η αγωγη του καθενος και οπως πρωειπα εξαρταται απο το πιο φαρμακο θα ενεργησει για σενα.
23-01-2010, 23:32 #38
zyprexa τα επαιρνα καποτε οποιος θελει να μαθει το τι παρενεργιες συμβαινουν στην διακοπη ας μου μιλησει
23-01-2010, 23:47 #39
Παιρνω και ζυπρεξα και ζολοφτ και εχω να πω οτι και τα δυο ειναι πολυ καλα φαρμακα.Το ζυπρεξα χορηγειται και σαν αγχολυτικο.Τουλαχιστον εμενα για τετοιο μου το εδωσε.Στην αρχη ειχα υπνηλιες αλλα μετα οταν μειωσα τη δοση σε 5 μγρ τις ξεπερασα οπως ξεπερασα και τις παραλογες ιδεες.Παντως βαρος πηρα.Προσεχε τι τρως γιατι το ποσο τρως ειναι δυσκολο να το ελεγξεις :). Το ζολοφτ με βοηθησε πολυ και ειναι σαν να μην παιρνω φαρμακο.Ουτε παρενεργειες ουτε τιποτα.Προσεξε μονο να λαμβανεις τα φαρμακα στην ωρα τους και τακτικα γιατι το η αποτομη διακοπη τους μπορει να φερει υποτροπη.
04-01-2012, 21:04 #40
Καλησπέρα σας
θα ήθελα να ρωτήσω τι προκαλει το ζυπρεχα σε εναν ανθρωπο,που οι φοβιες του και οι εμμονες του οπως και οι ιδεες του δεν ειναι εσφαλμένες,ενοω δεν τις διμιουργει το μυαλο του,αλλα το προβλημα προερχεται απο ρεαλιστικους λογους μεν αλλα δεν πάβει δε να εχει γινει εμμονη και καχυποψια,μπορει να βοηθησει η κακως κανει αγωγη με αυτο το φαρμακο?? σας ευχαριστω πολυ
04-01-2012, 23:48 #41
Καλησπερα! το zyprexa ειναι ενα καλο φαρμακο αν κ βαρυ αντιψωτικο. την αγωγη σου τν συστησε ο γιατρος σου οποτε κατι θα ξερει.εσυ δεν βλεπεις αλλαγες σε εσενα ι τελος παντων σε οποιον ενδιαφερεσαι να μαθεις?
05-01-2012, 14:01 #42
καλησπερα stepmind ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση
για μένα ρωτάω ναι και δεν αμφισβητώ την αγωγη για την διάγνωση που έκανε ο γιατρός μου
σιγουρα με εχει βοηθησει στον υπνο καθως πριν το παρω κοιμομουνα λιγοτερες ωρες.
αλλά στην ουσία αντι να με βοηθήσει να ξεπερασω τον φοβο μου με εκανε να κλειστώ ακομα πιο πολυ στο σπιτι.:(
και οι υποτιθέμενες παραισθησεις και ψευδαισθησεις
οποτε βγαινω εξω δεν σταματησαν γιατι πολυ απλα δεν είναι του μυαλού μου αλλα αληθινα γεγονοτα.
εστω και ετσι μπορει το φάρμακο να με βοηθησει και να με κανει να μην δινω σημασια
και να μην ασχολουμαι πλεον με ασχημα σχολια εναντιον μου??
05-01-2012, 14:40 #43
aloha!αν ειναι αληθινα γεγονοτα οπως λες τοτε ειναι κατι που πρεπει να δουλεψεις μονος σου.εχω παρει κ εγω zyprexa με βοηθησε αλλα οχι αρκετα.γενικα λενε πως ειναι καλα φαρμακα.
να προσεχεις τα κιλα σου . εγω πηρα 25 κιλα .
αλλα δεν ηξερα βεβαια κ ηταν κ το λιγοτερο που με ενδιεφερε τοτε (τα κιλα).
καλο ειναι γενικα να τα λες ολα στο γιατρο σου ακομη κ την παραμικρη λεπτομερια.
δεν ξερω ποσο καιρο τα περνεις κ ουτε ειμαι ειδικος .αλλα συνηθως τον πρωτο καιρο σε ριχνουν καπως .ειναι μεχρι να τα συνηθισεις.ειναι πραγματα που πρεπει να δουλεψουμε κ μονοι μας .οπως λεει κ η αδελφη μου μην περημενεις να παρεις το μαγικο χαπακι κ να περασουν ολα.
χχχχ
05-01-2012, 15:09 #44
stepmind τα παιρνω εδω και ενα μηνα αλλα φοβαμαι μην εθιστω η κατι τετοιο.
ναι μου εχουν προκαλεσει παρενεργειες οπως υπνηλια και κοπωση και αδιαφορια ακομα και για την κοπελα μου.δεν ξερω ανησυχω αν και ο γιατρος μου μου ειπε οτι ακομα 2 μηνες θα κανw αγωγη και μαλιστα με το abilify kαι μετα θα με παρακολουθει απλα.
εχεις μεγαλο δικιο πρεπει και μεις οι ιδιοι να το παλεψουμε δεν υπαρχουν μαγικα φαρμακα :confused: εγω εχω παρει ηδη 3 με 4 κιλα
05-01-2012, 15:43 #45
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....