Mαρία - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 163 of 163

Thread: Mαρία

Senior Member
    ναι ..συμφωνώ..συμφωνώ κ ματαξανασυμφωνώ...αλλα.. υπαρχει κ ενα αλλά ...μη μας πασάρει το ντενωφ σαν ξενο άγιο που δεν κατεχουμε...αυτη μας ελεγε οτι ειναι ορθοδοξη οταν τη ρωτήσαμε..π.χ γνωριζω την Αγία Ματρώνα..τον Άγιο Λουκά συμφερουπόλεως κ οι δύο Ρώσοι δεν εχω άγνοια ....μη τρελαθούμε!!!!!! σεβαστό το που πιστευει ο καθενας αλλα περα απο την ορθοδοξη χριστιανική μου πιστη τα αυτια μου κ τα ματια μου τα κρατάω κλειστά ... μαλλον στη λευκή αδελφοτητα τα ψεματακια επιτρέπονται .....
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Παιδια κατω τα χερια απο τη Μαρικα εγω θελω να κατηχηθω κ να μαθω, οκ? Αντε μη τα παρω δλδ! Μαρικα please θελω αναλυση κ του δικου μ ονοματος, να δω τι σημαινει καντο ετσι σε μορφη ψυχογραφηματος, βαλε μεσα κ το θρησκευτικο στοιχειο ωστε να βγει καλο το αποτελεσμα!! (Ειρηνη ειναι το κανονικο) Περιττο να σου πω οτι ολα σου τα ποστ τα βρηκα πολυ ενδιαφεροντα κ μου ανοιξαν τα ματια, διοτι τοσο καιρο ζουσα μεσα στο σκοτος της αγνοιας, αλλα τωρα εφωτισθην κ χαριν ελαβον!! Απλα δν εχω πολυ χρονο να τα σχολιασω!! Περιμενω εναγωνιως!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Η Ηλιάννα όταν είπε διορατικό γέροντα εννοούσε κανένα Παϊσιο, κανένα Πορφύριο, τίποτα τέτοιους.. κι όχι τον αιρετικό Πέταρ Ντένωφ!
    Είσαι λοιπόν οπαδός της αποκρυφιστικής οργάνωσης Λευκή Αδελφότητα, της οποίας εκφραστής είναι κι ο Πέταρ Ντένωφ, που αναφέρεις
    κι η οποία δεν διστάζει να παρουσιάζει τον Χριστό και τους Αποστόλους ακόμα κι ως μάγους. Ιδού η αποκάλυψη! Πόσο δίκιο είχες Γιάννη!
    Μαρκέλα φαίνεται πως τελικά το βρήκες!! Υπευθυνα ατομα που εβαλα να διαβασουν τα λεγομενα της μου ειπαν πως σιγουρα Χριστιανη Ορθοδοξη δεν ειναι.

ΗΛΙΑΝΝΑ
    [[«Μέσα στη διαδρομή του χρόνου, η συνείδηση του ανθρώπου πέρασε και από μία πολύ μακρά περίοδο σκότους. Αυτή η φάση, που οι Ινδοί ονόμασαν «Κάλι Γιούγκα»
    βρε μαρικα για πατερ πορφυριο μιλησε μου για πατερ παισιο ....τι μου λες????τελικα αρχιζω να πιστευω οτι δεν είσαι μεσα στην οικογενεια της ορθοδοξης χριστιανοσύνης......κ ]]

Ηλιάνα είσαι κι εσυ σε καλό δρόμο. Καταλαβαινω πόση δίψα έχει η καρδια σου για πνευματικο λόγο, όμως επεσες σε ακαταλληλο ατομο, και φαινεται πως επιτελους το καταλαβες επειδη για καιρο την ετρεχες ξωπίσω. Ψαξε στην εκκλησια της ενορίας σου, ρωτα φιλους, συγγενεις σου κλπ που κρατανε μια καλή σχεση με την εκκλησια να σε καθοδηγησουν, μη διστασεις. Δεν ξερω αν εχεις πνευματικο, αλλα αυτοι οι ανθρωποι που σου ειπα (όπως λεμε ρωτωντας παει κανεις στην πολη) θα σε οδηγησουν στους καταλληλους πνευματικους ανθρωπους, σαν τον Παίσιο και τον Πορφυριο για να βρεις τον ωραιο πνευματικο ανακουφιστικο λόγο που ψαχνεις, σ' αυτην την μεγαλη οικογενεια στην οποια μολις αναφερθηκες την οποια ξερω πως περιβαλλεις με μεγαλη αγαπη.
    γιάννης

Μαρίκα, γιατί δεν το κανεις Μπιρίκκα? πιο όμορφο ακούγεται..
    γιάννης

Για το θεμα αγαπη που εθιγει πιο πριν εχω να πω ότι, αγαπω σημαινει πως, όπως θα ετρεχα ανιδιοτελώς και με όλες μου τις δυναμεις να βοηθησω καποιον ομόδοξο μου που παιρνα δύσκολα ή βρίσκεται στο βούρκο, με την ίδια αγαπη θα ετρεχα και για καποιον αλλοδοξο, αλλόθρησκο κλπ παρα τις όποιες διαφορες σε θεματα πίστης μ αυτον. Θα εκανα το καθηκον μου απεναντι του κι απλα θα τον χαιρετουσα ευγενικα και θα φευγα χωρις ποτε να εκμεταλλευτω την αδυναμια του ειτε για τον φερω στη δικη μου πιστη ειτε για οποιοδηποτε αλλο σκοπο.
    γιάννης

Senior Member
    ιωαννη ειμαι τοσο ψαγμενη οσο δεν φαντάζεσαι....ξωπίσω της ????οχι δεν θα το ελεγα ετσι..απλα ηθελα να δω ακριβως τι παιζει γιαυτο κ τη ρωτησα για τους έσχατους καιρους γιατι εγω εχω αλληλογραφία με αγιοριτες πατερες ..μεσα στο μυαλο μου ειχα κ τις δύο σκεψεις κ ναι κ οχι δεν ειμαι τόσο αθώο κ απονήρευτο μυαλό...... ειμαι συνειδητά μεσα στους κολπους της ορθοδοξίας.....
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μαρκέλα φαίνεται πως τελικά το βρήκες!! Υπευθυνα ατομα που εβαλα να διαβασουν τα λεγομενα της μου ειπαν πως σιγουρα Χριστιανη Ορθοδοξη δεν ειναι.

ΗΛΙΑΝΝΑ
    [[«Μέσα στη διαδρομή του χρόνου, η συνείδηση του ανθρώπου πέρασε και από μία πολύ μακρά περίοδο σκότους. Αυτή η φάση, που οι Ινδοί ονόμασαν «Κάλι Γιούγκα»
    βρε μαρικα για πατερ πορφυριο μιλησε μου για πατερ παισιο ....τι μου λες????τελικα αρχιζω να πιστευω οτι δεν είσαι μεσα στην οικογενεια της ορθοδοξης χριστιανοσύνης......κ ]]

Ηλιάνα είσαι κι εσυ σε καλό δρόμο. Καταλαβαινω πόση δίψα έχει η καρδια σου για πνευματικο λόγο, όμως επεσες σε ακαταλληλο ατομο, και φαινεται πως επιτελους το καταλαβες επειδη για καιρο την ετρεχες ξωπίσω. Ψαξε στην εκκλησια της ενορίας σου, ρωτα φιλους, συγγενεις σου κλπ που κρατανε μια καλή σχεση με την εκκλησια να σε καθοδηγησουν, μη διστασεις. Δεν ξερω αν εχεις πνευματικο, αλλα αυτοι οι ανθρωποι που σου ειπα (όπως λεμε ρωτωντας παει κανεις στην πολη) θα σε οδηγησουν στους καταλληλους πνευματικους ανθρωπους, σαν τον Παίσιο και τον Πορφυριο για να βρεις τον ωραιο πνευματικο ανακουφιστικο λόγο που ψαχνεις, σ' αυτην την μεγαλη οικογενεια στην οποια μολις αναφερθηκες την οποια ξερω πως περιβαλλεις με μεγαλη αγαπη.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Μία τελευταία παρέμβαση διότι είναι απαραίτητη και πολύ αναγκαία.

Σας παρακαλώ να θεωρήσετε όλα όσα δημοσίευσα, εκτός όσων κρίνετε εσείς ως εξαίρεση και εκτός τα αναδημοσιευόμενα από άλλες ιστοδελίδες, τα οποία και είναι με απόλυτο τρόπο έγκυρα,
    τα δικά μου κείμενα να τα χαρακτηρίσεται άκυρα και δίχως καμία αληθή ανταποκρινιτηκότητα με την πραγματικότητα.

Είναι γεγονός όμως πως τα περιεχόμενα στα λόγια, είχαν έναν μόνο άνθρωπο
    να καλύψουν ως φυσικό αποδέκτη, με ευθυγράμμιση και εναρμόνιση τις μοναδικές δικές του ανάγκες.

Για τους υπόλοιπους τα λόγια μου ας χαρακτηρίζονται ως:

φλυαροπεριττομπουρδολογοτ εχνοδόμησεις.

Αυτά.

Να είστε πάντα καλά!!!
    Last edited by deleted-member-06-05-2016; 22-01-2013 at 02:17.

Senior Member
    Ναι θα ειμαστε εμεις, αν δεν μας τα πρηζεται εσεις !! φευγω, εφυγα ,θα φυγω ..Πηρα ορκο ,τον πηρα πισω ,θα τον παρω αν μου απαντησεις κτλ .. μονο γελαω εδω :P

αλλα κατεβασα ολα τις γραφες, και τις εγκυκλοπαιδειες μαζι σας :P .. υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα αν δεν αντεχεται τα δυο σας χωρια ,πες τα εκει ..και στο καλο και τα δυο σας..
    Last edited by soft; 22-01-2013 at 03:27.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Ναι θα ειμαστε εμεις, αν δεν μας τα πρηζεται εσεις !! φευγω, εφυγα ,θα φυγω ..Πηρα ορκο ,τον πηρα πισω ,θα τον παρω αν μου απαντησεις κτλ .. μονο γελαω εδω :P

Σε αυτό το "Βήμα" που είστε μπορώ να ανέβω κι εγώ, και να εκφέρω λόγο με μονολογίστικη πρόταση όπως εσείς. Στο ίδιο "Βήμα", από το ίδιο "Βήμα" που ανεβήκατε εσείς, ούτε από το επόμενο πρώτο ψηλότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο χαμηλότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο δεξιότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο αριστερότερα, μα ακριβώς από εκείνο που ανεβήκατε εσείς.

Μία διαφορά μόνο θα υπάρξει και θα τελεστεί. Η εκφώνιση του δικού μου λόγου με την μονολογίστικη πρόταση, σχεσιακά ανταποκρινόμενη στην απορρέουσα θέση σας έναντί μου, από την θέση μου έναντι της μαρίκας, θα έχει λοιπόν αυτή μου η προτασούλα με το ίδιο όμοιο "φόρτισμα" όπως οι δικές σας προτασούλες, άμεσες αληθινές πραγματικές βιωματικοσυναισθηματικές συνέπειες, τις οποίες θα νοιώσετε-ζήσετε με μία μορφή εντός, ενός απλού θιξίματος - εντασιακής κακοθυμίας μέχρι και σύντριψη-ισοπέδωση.

Τι λέτε;;; Να δούμε τι είναι στην πράξη;;; Να δοκιμάσουμε να το δούμε;;; Να το ζήσουμε, όχι για άλλο λόγο εν τέλει, αλλά για να διαπιστώσουμε επιτέλους το μέγεθος των ψευδαισθήσεων και του ψευδόκοσμου μέσα στον οποίο ζω, όπως αυτός απορρέϊ εκφραζόμενος μέσα από τα υψιλόφρωνα λόγια μου.

Τι λέτε;;;

ΗΛΙΑΝΝΑ, γνωρίζοντας πως τρέφεις μία αγαθοειδώ εμπιστοσύνη στην Ορθοδοξία, παίρνω το θάρρος για να σε ρωτήσω κάτι, κάτι το οποίο έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα προς εμένα.

Μόλις βεβαιωθώ πως με κανένα τρόπο δεν θα σου γίνω αδιάκριτο και περιττό βάρος με την ερώτηση μου, θα επανέλθω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιώργος Πολίδης View Post
    Σε αυτό το "Βήμα" που είστε μπορώ να ανέβω κι εγώ, και να εκφέρω λόγο με μονολογίστικη πρόταση όπως εσείς. Στο ίδιο "Βήμα", από το ίδιο "Βήμα" που ανεβήκατε εσείς, ούτε από το επόμενο πρώτο ψηλότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο χαμηλότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο δεξιότερα, ούτε από το πρώτο επόμενο αριστερότερα, μα ακριβώς από εκείνο που ανεβήκατε εσείς.

Μία διαφορά μόνο θα υπάρξει και θα τελεστεί. Η εκφώνιση του δικού μου λόγου με την μονολογίστικη πρόταση, σχεσιακά ανταποκρινόμενη στην απορρέουσα θέση σας έναντί μου, από την θέση μου έναντι της μαρίκας, θα έχει λοιπόν αυτή μου η προτασούλα με το ίδιο όμοιο "φόρτισμα" όπως οι δικές σας προτασούλες, άμεσες αληθινές πραγματικές βιωματικοσυναισθηματικές συνέπειες, τις οποίες θα νοιώσετε-ζήσετε με μία μορφή εντός, ενός απλού θιξίματος - εντασιακής κακοθυμίας μέχρι και σύντριψη-ισοπέδωση.

Τι λέτε;;; Να δούμε τι είναι στην πράξη;;; Να δοκιμάσουμε να το δούμε;;; Να το ζήσουμε, όχι για άλλο λόγο εν τέλει, αλλά για να διαπιστώσουμε επιτέλους το μέγεθος των ψευδαισθήσεων και του ψευδόκοσμου μέσα στον οποίο ζω, όπως αυτός απορρέϊ εκφραζόμενος μέσα από τα υψιλόφρωνα λόγια μου.

Τι λέτε;;;
    Τώρα πλάκα κάνεις!
    Πάντως, ελληνικά δεν μιλάς. Οπότε βάζε και μετάφραση.
    Όχι τίποτα, την λυπάμαι αυτή την καημένη τη γλώσσα που κακοποιείται έτσι βάναυσα.

Senior Member
    προτεινω να γινει θεμα "ΑΦΙΞΕΙΣ- ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ" και να στερεωθει στην εισοδο...
    οποτε μπω , νομιζω οτι κολλησε το προγραμμα.
    εκει θα μπορει ο καθενας αναχωρων να δηλωνει οτι φευγει και την επομενη που το μετανιωνει να ξαναδηλωνει οτι δεν φευγει, να πηγαινει η καρδια μας στην θεση της :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προτεινω να γινει θεμα "ΑΦΙΞΕΙΣ- ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ" και να στερεωθει στην εισοδο...
    οποτε μπω , νομιζω οτι κολλησε το προγραμμα.
    εκει θα μπορει ο καθενας αναχωρων να δηλωνει οτι φευγει και την επομενη που το μετανιωνει να ξαναδηλωνει οτι δεν φευγει, να πηγαινει η καρδια μας στην θεση της :)
    χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα χ

http://www.youtube.com/watch?v=k8Rzs4GxG5Y
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011