Results 31 to 45 of 163
Thread: Mαρία
-
15-01-2013, 14:49 #31
- 15-01-2013, 17:28 #32
+ Bρε συ Πολίδη κάθε μέρα συγνώμη θα ζητάς;
Τρέξε και διάβασε Ρωμαίους η’ 6. Αυτό δεν λέει;;;
Ότι το φρόνημα της σαρκός είναι θάνατος;;;
Δεν λέει είναι έχθρα εις τον Θεό;;;
Επειδή δεν υποτάσσεται στο ΝΟΜΟ Τoυ;;;ακόμα και να θέλει δεν μπορεί ...!
Αραγε εσύ τι κατάλαβες;;; να το αναλύσουμε λέξη προς λέξη ...?
Χωρίς φραμπαλάδες …με πραγματικότητα..για έλα πες μας τι εννοείς;;;;
+ +
Την απάντησή μου στο σχόλιο που έκανες την είδες;;;
<<Υστ. Όσο για το σχόλιο σου με την παροιμία, να την βλέπεις κι από τις δύο μεριές,
δλδ. αν πράγματι είναι ψόφιο το σκυλί ούτε να το κλοτσήσεις... κανένας δεν το κλωτσάει..
Αλλά αν είναι ζωντανό, μη το κλοτσάς, γιατί θα σε φυλάει την νύχτα όταν εσύ θα κοιμάσαι.. >>
Εσύ αυτό κατάλαβες;;; τότε μπορώ να πω...
... Μήπως είμαι σκυλί και με κλοτσάτε όλοι μαζί ;;;
μάλλον σε μένα ταιριάζει η παροιμία κι όχι σε σας,
εσάς κανένας δεν σας κλώτσησε ακόμα... :)
+++
Βεβαίως μπορείς να μπεις σ’ αυτή την τριάδα των ευεργετών μου:
(Ιωάννης -Μαρκέλλα -Γιώργος ) ...όμως ,
Η ΑΜΑΡΤΙΑ, Η ΣΑΡΚΑ, ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ!
Αλλά να σκοτώσης το λόγο ότι το φρόνημα της σαρκός είναι θάνατος ...!
...Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις!
Είναι βλέπεις γεγραμμένο ..:)
+ + + +
Ερχόμαστε τώρα στο τρίτο που είπες και φαρμακερό!
Σε πείραξε κι αυτό;;;
<<δεν ήρθα να καταλύσω ούτε να καταργήσω κανένα νόμο,
μόνο ήρθα να τον φέρω στην Πνευματική του διάσταση,
πάντα δι Αποκαλύψεως του Κυρίου μου Ιησού Χριστού...>>
γιατί;;;
Δεν είπε ο Κύριος: "δεν ήρθα να καταλύσω κανένα νόμο
αλλά να τον συμπληρώσω;;;"
Eίναι καινούργιο το ότι ο Παύλος αυτά τα έγραψε 2000 χρόνια τώρα
και συ σήμερα θα τα καταλάβεις;;;
γιατί;;;
έλα moυ ντε .. για να γελάς όταν βλέπεις την καημένη τη σάρκα να φουσκώνει με κεφαλαίο << Σ >>.. :)
15-01-2013, 17:49 #33
Marika να σε ρωτήσω, είσαι Χριστιανή ορθόδοξη και πιστεύεις ότι η Χάρη του Θεού μπορεί να αποκαλυφθεί σε κάποιον πιστό και να λέει πράγματα δικά του; Και γιατί πιστεύεις ότι όσα λες έχουν μεγαλύτερη ισχύ από το λόγο των Πατέρων πχ; Αλλιώς θα παρέθετες εκείνα κ όχι τα δικά σου...
15-01-2013, 19:38 #34
Ανατρέχοντας στα διαδραματιζόμενα των τελευταίων ημερών εδώ μέσα, και εναργώς εντυπούμενες και εμπεριεχόμενες στα χαραγμένα λόγια επάνω στην αισθητή επιφάνεια αγαθοειδοπρεπείς έννοιες (φορουμ), βλέπω και καταλαβαίνω πραγματικές Θεοφάνειες (αόρατες στα εσωτερικά μάτια σου και στις υπόλοιπες εσωτερικές σου αισθήσεις). Επίσης, καταλαβαίνω μια πραγματικότητα η οποία παρουσιάζει στέρεα αψεγάδιαστα αυθεντικά αληθή τεκμήρια και στοιχεία τα οποία διακρίνουν, νοημοδοτούν, αποκαλύπτουν και τοποθετούν το περιεχόμενο των "διδασκαλιών" και δοξασιών αλλά και των προαιρετοσεθέσεων που η παρουσία σου ενεργεί εδώ μέσα. Όσο για το παράδειγμα με το ζωντανό σκυλί, η πραγματικότητα έδειξε πως αντί να είναι φύλακας είναι κυνηγός που θέλει να ξεσχίσει και κατασπαράξει το αφεντικό του και όσους το πλησιάζουν ή βρίσκονται στον δρόμο του (είναι μια αρρώστια στις ράτσες Ροτβαϊλερ και Ντόπερμαν που προσβάλει τα είδη αυτά κάνοντας τα να εκδηλώνονται έτσι και που οδηγεί αναγκαστικά τους κάτοχους να τα θανατώνουν).
<<Της Αιγυπτίδος πρωτότοκα εθανάτωσε Κύριος ο Θεός.>>
Όσα είχα να πω τα είπα. Και κλείδωσα δηλώνοντας πως δίνω τέλος στην εμπλοκή μου εδώ μέσα. Βέβαια, όπως δείχνει και η πραγματικότητα, ο πονηραντίθετος με ξεγέλασε και αποπλάνησε με τον λογισμό πως μπορώ να συνεχίσω αναρτώντας λόγους άλλων ή και λόγους που ήδη εκφράστηκαν πριν. Εντάξει, με πλάνησε το βρωμερό του πονηραντίθετου πνεύμα, αλλά δεν μπορεί να με εξουσιάζει και για πάντα. Οπότε το παρών ποστ είναι και το τελευταίο από εμένα.
15-01-2013, 19:55 #35
Κατερίνα,
η Χάρη του Θεού αποκαλύφθηκε πρώτα στον Α. Παύλο, αλλά γι αυτό το Μυστικό του Παύλου
το Θείο Σχέδιο έλεγε ότι θα έμενε κρυμμένο ως τις μέρες μας.
Είναι γραμμένο στις προφητικές γραφές ότι στις μέρες μας
επρόκειτο να αποκαλυφθούν όλα αυτά. (θα δώσω το σύνδεσμο να το δουν όλοι..)
Πρώτο έγινε γνωστό το Ευαγγέλιο του Θεού.
Αποκαλύπτει τη δικαίωση των Εθνών, η Αποκάλυψη έγινε μέσω των Προφητικών Γραφών.
Ότι ο Θεός ανοίγει το νουν και τη διάνοια του Παύλου για να δει από τις Γραφές,
(των οποίων Γραφών ο Παύλος είχε πλούσια επίγνωση) ότι ο Α. Παύλος ήταν σπέρμα του Αβραάμ,
μέσω του οποίου θα δικαιώνονταν και θα ευλογούνταν όλα τα Έθνη.
Μετά έγινε γνωστό το Μυστήριο του Ευαγγελίου.
Αυτό αποκαλύφθηκε στον Απόστολο Παύλο το Μυστήριον του Χριστού ένα Μυστήριο (μυστικό)
σεσιγημένον ή όπως λέει η μετάφραση:«Σεσιωπημένον».
Το οποίο υπήρχε στις Προφητικές Γραφές, (η μετάφρασις λέει προανήγγειλε) ή προευηγγελίσατο.
Εκεί αποκαλύπτεται πλήρως η Πρόθεση του Θεού να σωθούν εκ πίστεως
και να δικαιωθούν όλα τα Έθνη εκ πίστεως κι αυτό είναι Χάρη Θεού,
για να είναι γενική η Σωτηρία σ’ ολόκληρο το Ανθρώπινο Γένος και όχι μόνο στους Ιουδαίους.
Όπως κληρονομήσαμε την αμαρτία και το θάνατο από τον Αδάμ, χωρίς εμείς κάνουμε κάτι
τώρα κληρονομούμε και τη Ζωή και τη Δικαιοσύνη: «Εν τω Χριστώ!» Εισερχόμενοι μέσα στον Χριστό!
Ενσαρκωνόμαστε Χριστό! Λαμβάνουμε την καρδιά του Χριστού! Εισερχόμαστε μέσα στο Πνεύμα του Χριστού!
Και τέλος η Οικονομία του Μυστηρίου.
Αυτό θα το σπουδάσουμε διότι όταν το κατανοήσουμε θα μας δώσει τα εφόδια
να εννοήσουμε την τρίτη μεγάλη Αποκάλυψη που είναι η Οικονομία του Μυστηρίου,
διότι προ έγγραψε λίγο ο Απόστολος Παύλος, για το Μυστήριο αυτό. Εφεσίους: α’ 10.
Όπου ο Παύλος βλέπει όλα τα επουράνια και τα επίγεια υπό μια Κεφαλή (Χριστόν) συναθροισμένα.
Όλοι εμείς είμαστε αυτοί, "ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ" και μας ονομάζει: Η Εκκλησία του Σώματος Του Χριστού!
Σήμερα αποκαλύπτεται στους πιστούς, αυτό που αποκαλύφθηκε περίπου πριν 2000 χρόνια στον Απόστολο Παύλο.Last edited by marika; 15-01-2013 at 22:54.
16-01-2013, 03:52 #36
Μαλισταα. Εδω λες στον Γιωργο Πολιδη (στην πρωτη σελιδα ) να γραψει κατι δικο του .Σωστο εν μερει ( όπως επισης δεν γραφει την πηγη από οπου τα εκανε copy paste). Πιο κατω του ζητας να σχολιασει
- παραπάνω υπάρχει ένα κείμενο περί της ωριμότητας του εγώ μας, της Μαρίας όχι του Γιώργου –
Αφηνεις να εννοηθει ότι το (πιο πανω ) κειμενο είναι δικο σου . Όπως επισης αυτά τα παραπονα που κανεις στον Γιωργο Πολιδη δεν τα τηρεις εσυ και κανεις το αντιθετο από αυτό που προτρεπεις τον αλλον .
Κανεις και συ copy paste και αμυδρα ( εως τελειως καθαρα ) υπονοεις ότι είναι δικο σου το κειμενο . Δηλαδη και ψεμματα λεμε και κλεβουμε ιδεες των αλλων και λεμε αλλα και κανουμε τα αντιθετα και πουλαμε και πνευμα .
Copy paste και συ εκανες από δω ( Εγωιστικη πνευματικοτητα , 19 Δεκεμβριου 2012 ) https://www.facebook.com/SophiaAntzaka/timeline
Μαρικα όπως θα ξερεις , ο πονηρος όταν δεν είναι εξυπνος κατανταει κουτοπονηρος . Μηπως ακουσες να χτυπαει καμια καμπανα ?
Επισης θελω να σου πω ότι εχεις μεινει πισω . Υπαρχουν κι αλλοι στο διαδικτυο που νομισαν ότι μιλησαν με τον Χριστο , με τον Θεο και αυτοι το εχουνε προχωρησει το θεμα . Εχουν αναρτησει βιντεο οπου περιγραφουν το οραμα τους .Βεβαια εχουν φαει και αυτοι το “ καψιμο “ τους από την τοση σαβουρα που διαβασαν και πιστεψαν .Μαλλον για να ειμαι πιο ακριβης, δεν είναι όλα αυτά σαβουρα , εχει και καποια ενδιαφεροντα θεματα , αλλά αυτοι όπως και συ , δεχονται αφιλτραριστα τα παντα … και να το αποτελεσμα
Παρακατω εχει ένα βιντεο με καποιον “ συναδελφο “ σου . Δες επισης και το δευτερο μερος να παρεις ιδεες . http://www.youtubetranslations.gr/#!...tails/126/Το όραμά μου του Χριστού (1/3)
Τωρα αν το ειδες , σου προτεινω να αφησεις για λιγο το γραψιμο στην ακρη ( το copy paste δηλαδη ) και να γυρισεις και συ ένα τετοιο βιντεο .
Εκει θα περιγραφεις το οραμα σου και το πως “ φωτισθηκες “.
Πρεπει να προχωρησεις και συ σε τετοιες κινησεις γιατι θα σε φαει ο άλλος στην στροφη . Ετσι δεν πρεπει να αργεις και πρεπει να φτιαξεις και συ ένα βιντεο . Εγω θα σου προτεινω καποιους τιτλους να βαλεις στο βιντεο σου και αν καποιος σου αρεσει τον βαζεις . Μπορεις φυσικα να διαλεξεις εσυ καποιον άλλον τιτλο .
Προτεινομενοι τιτλοι για τα (μελλοντικα ) βιντεο σου .
--Ετσι μιλησα με τον Θεο. Η πραγματικη ιστορια … και χωρις
μεσαζοντες .Σπαμε τις τιμες ---
---Του το εδειξα … και μου τηηην εδειξε --- (χαχαχαχα δεν πιστευω να πηγε το μυαλο σου στο πονηρο )
--- Την νυχτα που φωτισθηκα … αυξηθηκαν τα τιμολογια της ΔΕΗ ---
--- Οι φωτισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε ---
--- Ένα μικρο οραμα σε μενα … μα μια τοσο μεγαλη στιγμη για την ανθρωποτητα ---
16-01-2013, 09:22 #37
.
Όπως υποσχέθηκα δίνω την προφητεία του Ησαΐα ΜΗ’6. για τα καινούργια
πράγματα που έρχονται σε μια γλώσσα απλή σχεδόν παιδική, προσιτή σε όλους.
<< Τώρα θα δεις όλα αυτά, και δεν θα τα ομολογήσεις;
Από τώρα διακηρύττω σε σένα νέα πράγματα μάλιστα αποκεκρυμμένα
τα οποία εσύ δεν ήξερες, τώρα τα βλέπεις πραγματοποιημένα και δεν το παραδέχεσαι;
Τώρα μόνο τα πραγματοποιώ τίποτα από αυτά δεν έγινε παλιότερα.
Πριν από αυτή τη μέρα δεν άκουσες τίποτα και έτσι δεν μπορείς να πεις ότι τα γνώριζες.
Και βέβαια δεν τα άκουσες ούτε έλαβες γνώση,
και βέβαια τα αυτιά σου ήτανε κλειστά πιο πριν.
Όλα αυτά σου τα αναγγέλλω ένεκεν του Ονόματός μου...
..σε καθάρισα σε λαμπικάρισα μα όχι στη φωτιά καθώς το ασήμι.
Στης θλίψης το καμίνι σε δοκίμασα και σε κατέστησα εκλεκτόν.
Ένεκεν εμού για τη δική μου χάρη μόνο γι αυτήν έπραξα ότι έπραξα
γιατί αλλιώς θα ατιμαζόταν το Όνομά μου
κι εγώ ο Θεός τη δόξα μου δεν θα τη δώσω σε άλλον...>>.
Η εγρήγορσή μας αδέλφια αφορά την ετοιμασία μας
άλλη βιασύνη δεν υπάρχει, το έργο αυτό θα ξεκινήσει σε δέκα χρόνια
από σήμερα, ...ποιος ζει ..ποιος πεθαίνει..
μην ονειρεύεστε συνάξεις, όλο το έργο μέσα μας θα παιχθεί..
εσωτερικό είναι το σκάψιμο .. εσωστραφείτε, εργαστείτε, γρηγορείτε..
χρειάζεται να φτάσουμε όλοι να έχουμε καρπό.. να λέτε:
<<θα πηγαίνω σαν τη χελώνα για να νικήσω το λαγό >> :)
όμως για τη σπουδή αυτή ανασκουμπωθείτε όλοι.Last edited by marika; 16-01-2013 at 16:23.
16-01-2013, 10:44 #38
επειδη ειδα σημερα δυο πολυ νεα μελη, την μαρικα και τον πολιδη να ποσταρουν ατελειωτα κατεβατα απο ξενα κειμενα, θελω να θυμισω δυο πραγματα με καθε καλη διαθεση.
1. ολα τα αντεγραμενα κειμενα πρεπει να φερουν την παραπομπη τους
2. ισως δεν το προσεξατε σαν νεα μελη,αλλα υπαρχει στο φορουμ ξεχωριστη ενοτητα με μπλογκς
οτι δεν αφορα την συζητηση και τον διαλογο, και ειναι προσωπικες αναζητησεις , μονολογος, ποιηση πχ οπως παλιοτερα ποσταρε ο γιωργος, κατεβατα τριτων κλπ, μπορουν να αναρτωνται εκει και να τα επισκεπτεται οποιος ενδιαφερεται.
16-01-2013, 10:57 #39
Πολυ καλές οι επισημάνσεις σου Remedy, σαφώς και δεν θέλουμε να φιμώσουμε κανέναν, μπορούμε όμως να κινούμαστε στα πλαίσια που το φόρουμ έχει θέσει.
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
16-01-2013, 11:32 #40
Ειδικά στα κείμενα της Μαρίκας θα πρέπει να γίνεται παραπομπή για να μάθουμε που ανήκει, ισως η μη παραθεση παραπομπής απο μερους της εως τωρα γινεται εσκεμμένα για να μην αποκαλυφθει το δογμα της. Και σιγουρα δεν πρόκειται απλά για παραθεση χωρίων από την Αγία Γραφή. Ως προς τα κειμενα που παραθετει ο Γιώργος σ αυτα αναφερεται η πηγή τους.
γιάννης
16-01-2013, 12:51 #41
.
Το τρίτο ζευγάρι των αντινομιών του Θεού.
ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ
Εδώ τώρα ο Νόμος κατεργάζεται το θάνατο και θανατώνει τον αμαρτωλό, ενώ η Πίστη χαρίζει τη Ζωή! Έχει γραφτεί:<<Ο δίκαιος εκ πίστεως Ζήσεται!>> και <<Ο πιστεύων έχει Ζωήν!>>.
Το ότι ο Νόμος θανατώνει το βλέπουμε: <<Οι εντολές που θα με οδηγούσαν στη ζωή με οδήγησαν στο θάνατο>>. Κι αυτό επειδή η αμαρτία εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που της πρόσφεραν οι εντολές με εξαπάτησε και με θανάτωσε μ’ αυτές. O Παύλος ρωτάει; Το αγαθό (ο νόμος) με οδήγησε στο θάνατο; Όχι, η αμαρτία με οδήγησε στο θάνατο μέσω του αγαθού νόμου κι έτσι φάνηκε καθαρά τι είναι αμαρτία, εκδηλώθηκε σε όλη της την αμαρτωλότητα χρησιμοποιώντας τη θεϊκή εντολή. Αυτό δεν μπορεί ακόμα να το δει ο σημερινός πιστός, ότι δλδ. ότι o νόμος είναι μέσον θανάτου, γιατί δεν θέλει να παραδεχθεί ότι το κακό είναι από το Θεό σαν αναπόσπαστο μέρος της σοφής Βουλής Του. Παρ ότι ο Θεός λέει: <<Eγώ θανατώνω εγώ ζωοποιώ>>. Παρ ότι λέει:<<Eγώ είμαι ο κτίζων το καλό και το κακό>>.
Αν η αμαρτία δια του αγαθού (νόμου) θανατώνει τον άνθρωπο, τότε μπορούμε να πιστέψουμε ότι από το κακό ο Θεός εξάγει αγαθό, οπότε και τα δυο μαζί – καλό και κακό- έχουν αυτή την πηγή;
<<Εκ στόματος του Υψίστου εξέρχεται το κακό και το καλό>>, βλέπουμε στους Θρήνους γ’37-38.. Αυτό είναι λογικό συμπέρασμα και αξίωμα και αναμφισβήτητη αλήθεια.
Και να η απόδειξη: Tώρα εξηγείται ότι ο Θεός τους <<πάντας συνέκλεισε στην απείθεια και ο σκοπός Του ήταν τους πάντας να ελεήσει>>, δηλαδή άφησε όλους να πέσουν στην ανυπακοή, για να δείξει σε όλους το έλεος του. Ακόμα και το μέγιστο κακό που διαπράχθηκε ποτέ, η Σταύρωση του Υιού, ανέτειλε το μέγιστο Αγαθό, ένα Δώρο Ζωής για τον άνθρωπο.
Παραπομπές του κειμένου <νόμος και πίστη > : Επιστολή Ρωμαίους: Ζ΄11- 12-13. Ε’ 12,-21. Η’ 3. ΙΑ’32. Θρήνοι Γ’ 37-38.
Παραπομπές του κειμένου <αμαρτία και χάρη>: Επιστολή Ρωμαίους:Ζ’7-15 . Ε’12-21. S’23. Ζ’11. Α’17. Η’9. Ε’13-14-15-21-. Ζ’23. Η’ 2-7. Α. Κορινθίους IE’’22.
Παραπομπές του κειμένου <σάρκα και πνεύμα>: Επιστολή Ρωμαίους: Η’ 1-2. 5-6-7-9,. Α’ 2,-28. Ις’25. Α’5- 17. Γ’9.19-20 Γ’21-22. 23-24 . Δ’16. Δ’ 3.
Ε’ 18. S’14. Z’1-4. Z’24. H’1-2,14-16,19-21. 28-30. Z. 25. Eφεσίους Δ’17-22. Κολοσσαείς Β’18. Α’ Κορινθίους Γ’1-16-17.
Υστ. Ομολογώ ότι ποτέ δεν ανήκα σε κανένα δόγμα πέραν της Χριστιανικής Ορθόδοξης Δοξασίας.
Όσο για τα συμπεράσματα αυτά τα αποκόμισα μέσα από συζητήσεις που είχα με τα μέλη και τους φίλους της οικογένειας μου.Last edited by marika; 16-01-2013 at 16:28.
16-01-2013, 14:05 #42
16-01-2013, 14:31 #43
Μονο που τα βλεπω με πιανει ιλιγγος, παρα να τα γραφετε κ να κουραζεστε η να τα κανετε κοπι-πειστ, καλυτερα αγοραστε την Καινη Διαθηκη να τα εχετε ανα πασα στιγμη μπροστα σας, δεν ειναι ακριβη, γυρω στα 10 ευρω νομιζω.. Κ τι τιτλος ειναι αυτος "Μαρια" σορρυ αν παρεξηγηθει κανεις, αλλα το σιχαινομαι το συγκεκριμενο ονομα, το δικο μου ειναι καλυτερο κ εχει κ συμβολικη αξια! Αυτα καλη συνεχεια στο παραληρημα σας Πολιδη κ Μαρικα!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
16-01-2013, 15:32 #44
χαχαχα νταβαντούρι για το τίποτα όμως, γιατί εδώ και 2 μήνες άκρη δεν βγήκε!.. Βαρετά κι αναποτελεσματικά και τα όποια συμπεράσματα, που τάχουμε ακούσει
κατά καιρούς κι από του άμβωνος και τόχουμε βάλει στα πόδια με χίλια.. Τραγικό να νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε άτομα που ακόμα ζουν στο μεσαίωνα.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
16-01-2013, 15:49 #45
...έναν, μόνο έναν θα ήθελα να ξέρω που διάβασε όλα αυτά τα "ενδιαφέροντα" που γράφτηκαν σε αυτό το θρεντ :ΡΡΡΡ
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή