Results 106 to 120 of 163
Thread: Mαρία
-
18-01-2013, 18:55 #106
Ετσι να πιανουμε σειρα τρεξτε να κατηχηθειτε ολοι θα παρετε χιχιχιχι!! Σιγουρα ολο κ θα ξερει καποιον γεροντα ο οποιος θα της εχει μεταφερει τα διορατικα του χαρισματα!! Μαρικα ρωτα τον θεο ρε συ κ πες μου... Θα με βοηθησει να παρω πτυχιο? Θα με βοηθησει να βρω κανεναν καλο γκομενο? Θα με βοηθησει να εχω οικονομικη ευημερια? Μιας κ εχεις τις διασυνδεσεις πες μου.. Ευχαριστω!!! Απαντα πρωτα αυτα κ μετα εχω κ αλλες αποριες.. Ποια ειναι η σταση της εκκλησιας απεναντι στον εξορκισμο? Πως ο εξορκιστης διωχνει τα δαιμονια απο τους δαιμονισμενους?
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 18-01-2013, 19:19 #107
Η ζωή εν τάφω
κατετέθης, Χριστέ,
και αγγέλων στρατιαί εξεπλήττοντο,
συγκατάβασιν δοξάζουσαι την σήν.
Η ζωή πως θνήσκεις;
πώς και τάφω οικείς;
του θανάτου το βασίλειον λύεις δε
και του Άδου τους νεκρούς εξανιστάς.
Μεγαλύνομέν σε,
Ιησού Βασιλεύ,
και τιμώμεν την ταφήν και τα πάθη σου,
δι' ων έσωσας ημάς εκ της φθοράς.
Ο ωραίος κάλλει
παρά πάντας βροτούς
ως ανείδεος νεκρός καταφαίνεται,
ο την φύσιν ωραΐσας του παντός.
Προσκυνώ το πάθος,
ανυμνώ την ταφήν
μεγαλύνω σου το κράτος, φιλάνθρωπε,
δι' ων λέλυμαι παθών φθοροποιών.
Μακαρίζομέν σε,
Θεοτόκε Αγνή,
και τιμώμεν την ταφήν την τριήμερον
του Υιού σου και Θεού ημών πιστώς.
Η ζωή εν ταφω
κατετεθης, Χριστε
και αγγέλων στρατιαι, εξεπληττοντο
συγκαταβασιν δοξαζουσαι την σην.
Φτάσαμε και στον επιτάφιο θρήνο ; Ο ωραίος κάλλει; Άπειρα τα νοήματα τι να πρωτο πούμε;
Πάντα όταν βλέπω το τέλος σταματώ στο Σταυρό! Στο: « Συγχώρησε τους...» Συγχώρησε τους εχθρούς και τους δήμιους Του. Μόνο αυτός που εργάστηκε όλη του τη ζωή να βάλει μέσα του Χριστό μπορεί πραγματικά να συγχωρήσει όπως συγχώρησε ο Κύριος. Αν σου κάνουν μια αδικία μπορείς να λες: «Αυτός ο ανθρωπάκος είναι τόσο αμαθής, φτωχός, αδύναμος αξίζει να τον λυπηθώ και μάλιστα να κάνω κάτι γι αυτόν». Tον συγχωρείς κι όλα αλλάζουν. Δες κάτι προσωπικό. Δέκα χρόνια έκανα να μάθω τα παιδιά αυτό το μάθημα: «Πριν δύσει ο ήλιος ν’ αγκαλιάζονται και ν’ αγαπιούνται» να μην κοιμηθούν θυμωμένα.. κι έρχονται και μου λένε: « μάνα οι φίλοι μας δεν μπορούν ούτε να το δεχθούν ούτε να το πράττουν αυτό».Last edited by marika; 18-01-2013 at 23:24.
18-01-2013, 19:31 #108
Koρίτσια τώρα θα τους μεταφέρω κάπου δηλ. έχω χρέη ταξιτζή...επανέρχομαι.. :)
18-01-2013, 20:37 #109
Aυτό το θέμα της σεξουαλικότητας κορίτσια κ. αγόρια, είναι τεράστιο δεν εξαντλείται.
Κι αυτό γιατί πολλοί δεν μπόρεσαν να συνδυάσουν αυτά τα δυο.
Ή έδιναν απόλυτη ελευθερία στη σεξουαλική τους ορμή και κατέληγαν στην κραιπάλη,
ή την περιφρονούσαν εντελώς και κατέληγαν ευνούχοι.
Θα πείτε είναι τόσο δύσκολο να ισορροπήσουμε αυτή τη δύναμη;
Ακριβώς κι επειδή είναι δύσκολο εδώ υπάρχει κάτι μεγαλειώδες.
Όλα σου επιτρέπονται αλλά όλα δεν σε συμφέρουν. Αναζητάμε πρώτα την αγάπη στην πηγή.
Αποδίδουμε στην αγάπη αγνότητα. Μαθαίνουμε πως να χρησιμοποιούμε τις δυναμεις της αγάπης.
Αναζητώντας την ευτυχία φτάνουμε στη διεύρυνση της συνείδησης.
Αν ξεκινήσουμε μ’ ένα ακαλλιέργητο είναι, θα αλλάζουν οι σύντροφοι αλλά δεν θα αλλάξουμε σε τίποτα εμείς.
Θα έχουμε να πούμε πολλά, αυτοί οι δυο άντρας-γυναίκα βρίσκονται συνέχεια σε σύγκρουση.
Πράγμα που αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζονται. Αν πούνε θα εργαστούμε για το καλό μας θα είμαστε έντιμοι αυτό είναι όλο!
Ανεξάντλητο θέμα..
18-01-2013, 21:06 #110
18-01-2013, 21:20 #111
.
Βρισκόμαστε Ηλιάννα στην αρχή μιας πνευματικής εποχής.
Ο άνθρωπος της πίστης, της έρευνας, της αναζήτησης θα προχωρήσει με αρμονία της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος.
Οι κατακτητές της γνώσης και της πνευματικής νόησης οι πνευματικοί στρατιώτες θα μετάσχουν στον αγώνα.
Ο πνευματικός αθλητής θα αγωνισθεί με τα πνευματικά του προσόντα.
Το Πνεύμα θα κυριαρχήσει εξουσιαστικά κι ολοκληρωτικά επί της ύλης διότι αυτή είναι η συμπαντική απαίτηση.
Οι πιστοί ερευνητές της Γνώσης θα γνωρίσουν το Θεϊκό όραμα.
Εκείνοι που βρίσκονται στο στάδιο της νόησης θα συλλαμβάνουν μηνύματα και θα τα αφομοιώνουν με αυτοέρευνα.
Αυτοί θα εγγράφονται ή πρόκειται να εγγραφούν στο Βιβλίο της Ζωής.
18-01-2013, 21:25 #112
εξηγησε μου λιγο το σημειο που λες αρχη μια πνευματικης εποχης .... Ποτε χαθηκε το πνευμα και βρεθηκε τωρα για να ειναι αρχη???
18-01-2013, 22:15 #113
.
Υποσχέθηκα με λίγα λόγια να σου πω τι σημαίνει το όνομά σου!
Τα γράμματα της ελληνικής γλώσσας συμβολίζουν, σημαίνουν, υπονοούν, φανερώνουν.
Η=Το η του ηλιοφωτισμού, η φανερά αλήθεια ο λαμπρός ορατός ήλιος.
Λ=Ο ήλιος κάτω στη γη, ηλιακή ακτινοβολία.
Ι=Η κάθοδος της ακτινοβολίας.
Α=Αρχική δύναμις ηλιοφωτισμού θεία το ηλιόφως.
Ν=Νους εμπνευσμένος ουρανόθεν.
Ν=Νόμος νους υγρό στη φύση.
Α= Ηλιακό φως στέλνει σήμα νοητικό.
Από το βιβλιο του Σημαιοφόρου Α. Θεολόγου
Κωδικός της ελληνικής γλώσσης.
Πολύ Φως έχεις κοπέλα!
Ητα = Ως ΗΤΑ διπλή δύναμιν του ήλιου μας σας φέρνω κι όταν στο χώμα κάθομαι Ζωή τριγύρω σπέρνω.
18-01-2013, 22:36 #114
18-01-2013, 22:55 #115
Το πνεύμα ποτέ δεν χάθηκε, πάντοτε εργάζεται πάνω στη γη μας.
Ίσως γνωρίζετε ότι η ανθρωπότητα σαν ενότητα υπόκειται επίσης σε περιστροφή,
ξεκινά από τη χαραυγή μιας περιόδου εκδήλωσης και τελειώνει με μια κοσμική επανάσταση
κι επαναλαμβάνει ξανά και ξανά τη διαδρομή.
Βρισκόμαστε τώρα σ’ αυτό το σημείο, οι άνθρωποι προετοιμάζονται για ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι
που ονομάζεται από τον Α. Παύλο "Εις απάντηση του Κυρίου στον αέρα".
(Πρώτη Επιστολή προς Θεσσαλονικείς.)
Αυτή είναι μια προοδευτική αλλαγή του ψυχικού μας όντος σε πνευματικό. Στην πορεία μπορούμε να σχολιάσουμε ότι θέλετε.
σημ. Μπέτε δεν έχω καταλάβει αν είσαι κοπέλα ή αγόρι, αν θέλεις μου λες..
18-01-2013, 23:14 #116
Να μην ξεχνιόμασται: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...436#post420436
18-01-2013, 23:20 #117
Ειναι προσωπικη αποψη βεβαια ,αλλα νομιζω οτι ολο αυτο πρεπει να σταματησει δω .Η Μαρικα μπορει να συνεχιζει να γραφει μονη της αν θελει
Ολοι προσπαθησαμε ο καθενας με τον τροπο που εχει ,να την "νουθετησει".
το θεμα εχει "ξεφυγει" τελειως ,και δεν χρειαζεται να συνεχιζεται για την πλακα μας (και μεσα σε ολους ημουν και γω Οχι γιατι δεν σεβομαι την πιστη καποιου, Αλλα μου θυμησε τη μητερα μου και νευριασα πολυ )
παρακληση οχι για προσευχες ..αλλα να μην απανταντε στο θεμα της ... Ξερω οτι για καποιους ειναι δυσκολο ,οπως και για μενα ..
Αυτα .Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
19-01-2013, 00:06 #118
εγω προσωπικα δεν εχω καποιο θεμα με το οτιδηποτε γραφει η μαρικα ... Το μονο που ηθελα να προσθεσω ειναι οτι ο καθενας εχχει το δικο του πνευμα και την δικη του ψυχη οπως επισης πιστευει με τον δικο του μοναδικο τροπο... Ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει σε αυτο που θελει.... Και εγω πιστευω με τον δικο μου τροπο....
Αυτα και απο εμενα
19-01-2013, 00:46 #119
Ακριβως Αντετ....και κανενας δεν απειληται απο κανεναν ..
Αν ο αλλος εχει βρει τον δικο του τροπο ... οποιος και αν ειναι αυτος που τον βοηθαει στη ζωη του ,ειτε με γραφες η χωρις αυτες, να προχωρα στη ζωη του..
απλα δεν απαντα ..σε ολα αυτα.
Και ουτε προσπαθει να αλλαξει τα μυαλα του καθενος ...Εκτος και αν γινει "επικινδυνος" στο συνολο ..( δεν ειναι επικινδυνη για μενα )
Αλλα χρειαζεται αμεση βοηθεια ,αν ποτε το καταλαβει !
Ευχομαι να μη συνεχιστει ολο αυτο
Αν και λεω ξανα οτι ημουν απο της πρωτες που το αρχισα και λυπαμαι ..Γιατι δεν ειχα καταλαβει τη σοβαροτητα της καταστασεις της Τα πιστευει ολα αυτα που λεει... να την εχει ο "θεος" της οποιος και αν ειναι αυτος ,παντα καλα Εμας δεν μας πεφτει λογος εδω..Last edited by soft; 19-01-2013 at 01:38.
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
19-01-2013, 09:26 #120
Exει μεγάλη σημασία να το καταλάβουμε αυτό: "Ότι σκεφτόμαστε γινόμαστε".
Μην προβληματίζεστε όταν βλέπετε τους άλλους να εκδηλώνονται αρνητικά
-αγαπήστε τους πολύ-κάποιος τους πόνεσε και αντιδρούν έτσι,
θέλουν να ξεμπερδεύουν με αυτό τον πόνο, δεν έμαθαν πως να το κάνουν,
εδώ εκδηλώνεται ένας θυμός με βαθιές ρίζες, δείτε:
<< μου θύμισε τη μητέρα μου και νευρίασα πολύ >>.
Αν όλοι κάναμε τον κόπο λίγο να ψαχτούμε να βρούμε τη ρίζα του θυμού να κοιτάξουμε το θυμό κατάματα και να του πούμε:
<<Θυμέ από που ξεφύτρωσες; Πριν λίγο δεν ήσουν εδώ, όταν γεννήθηκα δεν σε είχα, άρα ήρθες από έξω!>>.
O παππούλης έλεγε: << Κάθε φορά που σε πιάνει να χτυπιέσαι
μ’ ένα ξύλο μέχρι ο θυμός να μην αντέχει άλλο και να φύγει τρέχοντας
...ή πάρε ένα μαξιλάρι και χτύπα.. ή κάνε λίγο τροχάδην ώσπου να χαλαρώσουν τα χέρια και τα δόντια σου..>>.
Τι μας κάνει αυτός ο θυμός; Λερώνει την διανόηση μας και μετά πετάμε αυτό το λέρωμα στους άλλους.
Στη μεταμόρφωση του θυμού ποτέ δεν ασκείς έλεγχο.
Γίνεσαι μόνο πιο συνειδητός. Ο θυμός θα συμβαίνει,
είναι ένα όμορφο φαινόμενο όπως ο ηλεκτρισμός στα σύννεφα.
Θυμώνεις ωραία, αν ξαφνικά γίνεις συνειδητός περνάει αμέσως, εκεί ακριβώς όταν νιώθεις πως βράζεις, σταμάτα <ζήτα>
να γίνεις πιο συνειδητός και θα νιώσεις ότι κάτι μέσα σου έχει αλλάξει.
Κατέβασες ταχύτητα ένιωσες το <κλικ> η εσωτερική σου ύπαρξη χαλάρωσε. Η συνεργασία με το θυμό έσπασε.
Μίλα του: <<Δεν θα ταυτιστώ άλλο μαζί σου θυμέ, όλα στο κέντρο μου είναι ήρεμα...αν ξανα έρθεις δεν θα σε πετάξω στους άλλους
ούτε θα σε καταπιέσω, μόνο θα σε μεταμορφώσω, θα σε κάνω κάτι θετικό για να μπορέσω κι εγώ να χαρώ με όλο τον κόσμο>>.
Μαθαίνουμε να μεταμορφώνουμε το θυμό και να τους αγαπάμε όλους!
Σημ. Προσπαθήστε να τα δείτε όλα αυτά σαν μαθήματα ζωής όχι σαν κατηχητικό νηπίων ούτε σαν στεγνή θρησκεία,
αλλά σαν το σπόρο ή τον καρπό της Θυσίας του Λυτρωτή μας!.. Άλλοι ξεμπλόκαραν κι εμένα, δάσκαλοι πολλοί, γέροντες,
πνευματικοί, αλλά και απλοί άνθρωποι που τους ευγνωμονώ. Όλα αυτά μου τάλεγε ο παππούλης στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής.Last edited by marika; 19-01-2013 at 09:49.
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή