Results 31 to 45 of 79
Thread: KAΠOIOΣ?
-
18-01-2013, 11:18 #31
ωραιος +2000000000 Likes!
fatpig, δεν θελω να το παιξω εμπειρη και εξυπνη αλλα σου λεω πως ξερω πως νιωθεις απο 1ο χερι κ απ την καλη κ απ την αναποδη! το κακο ειναι πως αν ειχα ψαξει εξ αρχης τι κινδυνοι με περιμενανε ισως ημουν πιο προσεκτικη, αλλα την πατησα. αυτο π μ εμεινε κ επαθα ομως με κανει να μπορω να συμβουλεψω αλλες κοπελες που περνανε τα ιδια η που κινδυνευουν να τα περασουν!I m a Good Person With Bad Attitude
- 18-01-2013, 11:19 #32
ωραιος +2000000000 Likes!
fatpig, δεν θελω να το παιξω εμπειρη και εξυπνη αλλα σου λεω πως ξερω πως νιωθεις απο 1ο χερι κ απ την καλη κ απ την αναποδη! το κακο ειναι πως αν ειχα ψαξει εξ αρχης τι κινδυνοι με περιμενανε ισως ημουν πιο προσεκτικη, αλλα την πατησα. αυτο π μ εμεινε κ επαθα ομως με κανει να μπορω να συμβουλεψω αλλες κοπελες που περνανε τα ιδια η που κινδυνευουν να τα περασουν!I m a Good Person With Bad Attitude
18-01-2013, 12:42 #33
Στα πλαίσια του πρωταθλητισμού οι προδιαγραφές είναι πάντοτε πολύ σφυκτές, το ξέρω γιατί πήγαινα ελληνορωμαϊκή & ελευθέρα στη ΧΑΝΘ κάποια χρόνια. Γνώρισα εκεί απίθανα καλά παιδιά και με ανεπτυγμένο ήθος, όμως να σου πώ κάτι(...?) Οι όποιοι λίγοι το είχαν πάρει πάρα πολύ στα ζεστά ένιωθαν κάπως κυνηγημένοι από υπερβολικά "μή" και "πρέπει" και αυτό τους χαλούσε σχεδόν κάθε άλλη κοινωνική σχέση. Το οτι πήρες 15 επιπλέον κιλά είναι πολύ λογικό αφού έπαψαν οι προηγούμενες καύσεις. Αυτές μπορείς να τις αντικαταστήσεις σε μεγάλο ποσοστό με πιστό καθημερινό πρόγραμμα σουηδικής γυμναστικής γιά μισή ώρα μόνη σου μέσα στο δωμάτιό σου. Ατσάλωσε την δύναμη της θέλησής σου και εξακολούθησε την ίδια ισορροπημένη διατροφή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Δέν έχεις την ανάγκη κανενός τρίτου που θα σου επιβάλει προγράμματα και τρόπους ζωής, δέν τους χρειάζεσαι. Απ'την χημεία πρέπει να μείνεις οπωσδήποτε μακριά!! Το πραγματικό σου πρόσωπο (αυτό που ταιριάζει σε εσένα αποκλειστικά και μόνο) πρέπει να είναι αυτό που σε κάνει χαρούμενη συνολικά ακόμη και αν αυτό αποκλείνει από τα στάνταρ κάποιων. Και όταν θα περνάς καλά θα συμπαθείς και το σώμα σου και τον καθρέφτη σου. Γκαραντί!
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
18-01-2013, 14:54 #34
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-01-2013, 15:00 #35
Ποσο κομπλεξ πρεπει να χεις κουκλιτσα μου... ο θεος κ το φοτοσοπ να σε κανει δλδ κουκλιτσα... Κ μονο που απαντας σε ο,τι γραφω φαινεται ποσο κομπλεξ κ ανασφαλεια εχεις κ οτι δν εχεις παρει ποτε αγαπη απο κανεναν γι αυτο κ δν μπορεις να δωσεις.. το οτι εχεις περασει κατι (αν το εχεις περασει δλδ) διοτι ολο ανακριβειες γραφεις κ ολο τα αλλαζεις, δεν σε καθιστα ουτε γιατρο ουτε τιποτα.. οκ ας ακουσει εσενα να γινει σαν εσενα.. κανενα προβλημα, οποιον θελει ας ακουσει το κοριτσακι οι συνεπειες δικες της.. τουλαχιστον γραφε τα συγκροτημενα να βγαζουν νοημα κ να μην χρειαζεται google translation.. κ σταματα σε οοοο,τι διατροφικο να λες τα ιδια κ τα ιδια δεν αφορουν κανεναν.. η μαλλον οχι, αναθεωρω συνεχισε να γραφεις πλακα εχουν!! περαστικα τι να πω σε ολους, ευχομαι να σας πανε ολα καλα κ να βρειτε το δρομο στη ζωη σας... κ να ξεπερασετε τα οποια κομπλεξ/προβληματα/ασθενειες οπως τα ξεπερασα εγω..
αμα θες απαντα αμεσα διοτι δν ξερω ποτε θα ξαναμπω οχι οτι με ενδιαφερει η αποψη σου βεβαια...
ξαναλεω, fatpig, διατροφολογος!! εχει κ στο ιντερνετ διατροφολογους, ολο κ καποιον θα βρεις!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
18-01-2013, 15:04 #36
18-01-2013, 15:15 #37
Δωσε μου λεφτα να παω να ψωνιστω εχει κ εκπτωσεις κ δεν εχω μια!!! Ρε συ οφουυ πια μπηκα 2 μερες μετα απο 1 μηνα που τρεχω συνεχεια κ αμεσως ολα τα κομπλεξακια πανω μου, τοσο πια σας τσουζουν αυτα που γραφω?? Δουλεια δν εχετε ολη μερα, καθεστε κ ασχολειστε τι γραφει ο καθενας στο ιντερνετ? Μαγκια μου να γραφω ο,τι θελω get over it! Αντε θα ξαναμπω τον αλλο μηνα παλι εισαι ευχαριστημενος κ εσυ κ η κουκλαρα-φοτοσοπ? Θα φυγω ρε θα παω αλλου!!! :p :p :p Ξεκολληστε ελεος take it easy!
18-01-2013, 15:55 #38
εγω δεν θελω να φυγεισ κουκλιτσα μου βασικα κανε οτι θεσ απλα σχολιαζω τ λεσ τωρα απο εκει κ περα εσυ προβαινεισ σε χαρακτηρισμουσ που θα μπορουσαν να δυναμητησουν τη συζητηση αλλα οκ αυτο ειναι δικο σ θεμα η κουκλαρα φωτοσοπ αν ενοεισ τη horibell
ειναι δικοσ τησ λογαριασμοσ αν θα μαλωσει μαζι σου εμενα δε με αφορα αυτο ουτε μπηκα για να την υποστηριξω εγω το προβλημα με σενα που σου ειπα μασ τα χεισ κανει μπαλονια με το πανεπιστημιο που καλα εκανεσ κ περασεσ μπραβο σου αλλα οπωσ ειπεσ κ συ την ψωνισεσ αρα δικαιολογημενα εγω σε κραζω κ κατι αλλο μην παιρνεισ τα θεματα κ απαντασ απο πισω μου γτ με αναγκαζεισ να ασχοληθω μαζι σου οχι τιποτα εμενα στα αρχιδια μου εσυ θα νευριαζεισ κ θα παρανοεισ χωρισ λογο αυτα κουκλιτσα να σαι καλαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-01-2013, 16:03 #39
Πωωω δουλεια δν ειχε ο διαολος τα @@ του θα ξυνει!!! Ο,τι σου φανει εντελως, φιλε μ μπαινω μια φορα το διμηνο πλεον οχι επειδη δν θελω η φοβαμαι να πω τη γνωμη μ για να μην με κραξει ο καθε γκομενος κ η καθε γκομενα, αλλα επειδη οπως σ ειπα δν προλαβαινω!! Εγω ουτε νευριαζω ουτε παρανοω, την ωρα μ περναω διοτι εχω λιγο ελευθερο χρονο, θα αργησω να ξαναμπω οποτε don't worry θα γραφετε ανενοχλητοι! Τι να μαλωσω ρε συ με ενα ατομο που ουτε καν με ενδιαφερει, ουτε φιλη μ ουτε κολλητη μ ειναι ουτε τπτ, ακομη κ φιλη μ να τανε παλι δν θα με ενδιεφερε! εχω τοσα να κανω σιγα μν καθομαι να επηρεαζομαι τι γραφει ο καθενας στο ιντερνετ! ξεκολληστε παιδες take it easy μην ειστε ευθικτοι με το παραμικρο, οσο για το οτι εγραψα 2 φορες για το πανεπιστημιο δν καταλαβα γιατι ακριβως σε πειραξε, ο,τι θελω θα γραφω κ ουτε εβρισα κανεναν ουτε απευθυνθηκα προσωπικα, ο καθενας ειναι περηφανος γι αυτο π ειναι, αμα εσενα σ ετσουξε ευαισθητη χορδη δικο σ θεμα φιλε μ! αμα δν θες να με διαβαζεις μπορεις να με κανεις ignore πως σκατα λεγεται αυτο το εργαλειο, αλλα δν θα μου υποδειξεις κ τι θα γραφω! Κ εμενα μπορει να με εκνευριζει κατι π γραφει καποιος αλλος αλλα δν θα αξιωσω να μν το γραφει, ελεος ξυπνηστε κ βγειτε απο το κοπαδι κ χαλαρωστε ρε σεις πια ελεος !!!
18-01-2013, 16:05 #40
λολ ολο λεει δεν ασχολειται και ολο γραφει ομως φαση εχει! :p
carry, αμα εχεις κομπλεξ με την εμφανιση και θεμα με την διατροφη, εχεις τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση που πεφτεις σε καταθλιψη και αποφευγεις εξοδους και να κυκλοφορεις εξω. επισης εχεις υπνηλια και κοπωση! πως λοιπον θα περνας καλα , αμα δεν θελεις και δεν σε αφηνει ο οργανισμος σου?
(δεν εχο φοτοσοπ επιδη δεν ξαιρο πος καταιβαινι γηατει δαιν μας το εμαθαν στο πανεπηστειμοιο που πιγαμαι εμης αλλα αμα θες στιλαι μου το δοικο σου )I m a Good Person With Bad Attitude
18-01-2013, 16:11 #41
Την ωρα μου περναω μαναρι μου διοτι σημερα δν εχω ουτε σχολη ουτε ιδιαιτερα, δν εχω κ κατι καλυτερο να κανω κ ο,τι θελω θα γραφω, οκ? Μπορει εγω να εχω φαση αλλα εσυ εχεις αφασια!!! :p (μην τσαντιστεις αμεσως κ αρχισεις το γνωστο λεξιλογιο ενα αστειο καναμε!) Εγω παντως τα θεματα μ με τη διατροφη τα χω λυσει, οχι εντελως, αλλα 99 %, για τα κομπλεξ δν σας φταινε οι αλλοι, αμα δω πχ μια κουκλαρα στο δρομο δν μου φταιει η κοπελα αλλα εγω π δν τα χω καλα με τον εαυτο μου! Νομος! Μπορει η αλλη να ειναι αδυνατη κουκλαρα αλλα να εχει πχ διαβητη, οποτε ο καθενας τη δουλεια του, δεν θελει συγκρισεις!!
18-01-2013, 16:12 #42
αυτο τι σχεση εχει τωρα ποιος κακολογησε καποια κουκλαρα εδω μεσα?
περιεργο γτ 2-3 ποστ πριν ελεγες ''εχω κ καλυτερα πραγματα να κανω'' τωρα πως εγινε ''δεν εχω κατι καλυτερο να κανω'' διπολισμος!!!!(διαγνωση)I m a Good Person With Bad Attitude
18-01-2013, 16:22 #43
βρε μια χαρα το ξερεις το φοτοσοπ αλλα εισαι σε ερασιτεχνικο σταδιο, καλα το πας παντως μακαρι να μαθω κ εγω καποτε να το χρησιμοποιω!! δν κακολογησε κανεις καμια κουκλαρα, απλα την αποψη μ λεω κ σ οποιον αρεσει, οποιον δν αρεσει η εξοδος ειναι απο κει! εχω καλυτερα πραγματα να κανω γενικα, τωρα θελω να κανω αυτο μαγκια μ κ καπελο μου θα σου δωσω αναφορα μηπως? οχι! Θενκς ντοκτορ για τη διαγνωση γτ ψαχνομουν καιρο κ δν ηξερα τι σκατα ειχα γμτ!! :PPPPPPP
18-01-2013, 16:34 #44
δε σ υπεδειξα τι να γραψεισ σε εκραξα γτ τη μαλακια για το πανεπιστημιο π λεσ εσυ τα λεσ κ γω σε κραζω οπωσ κ συ αμα πω καμια μαλακια θα με κραξεισ κ συ αμα θεσ να ασχοληθεισ, νορμαλ κατασταση εγω δεν ασχολουμαι μαζι σου, αλλα οταν σε ειδα να περνεισ ολα τα θεματα σβαρνα κ να απαντασ απο πιω μου σχολιαζωντασ μερικα απο αυτα που ειπα με χαρακτηρισμουσ τι να κανω κ γω ασχοληθηκα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-01-2013, 16:39 #45
Κοιτα αμα με κατι δν συμφωνεις δν ειναι αναγκη να εκνευριζεσαι κ να λες πχ "λες μαλακιες" η τετοια! Αυτο ειναι υποκειμενικο! Κατι που για μενα ειναι σοβαρο για σενα μπορει να ειναι χαζομαρα οπως κ το αντιθετο! Απλα προσπερνας! Δεν επιασα ολα τα θεματα να απανταω πισω σου, δν εγινε πουθενα αυτο, το μονο θεμα π ημουν λιγο καυστικη ηταν με τη δεπυ, κ δν αναφερομουν μονο σε σενα, δεν απαντησες μονο εσυ, αλλα κ αλκμηνη κ αλλοι, το οτι μονο εσυ με "εκραξες" οπως λες δν σου λεει κατι? ελεος ξεκολληστε καθομαστε κ φαγωνομαστε μεταξυ μας για το τιποτα! PEACE!
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία