KAΠOIOΣ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79

Thread: KAΠOIOΣ?

Senior Member
    :( γμτ,.,,, με προσβαλες τοσο ασχημα...σαν πιρουνια οδοντογλυφιδας στο στηθος...... παω wc να κλαψω και να σου ριξω κ ενα χεσιμο γτ ετσι κανουμε εμεις στα καραβια

if u know what i mean....

οποτε, Give us a favor i dont want to pay the bride for your mommy issues so get off my back . xxx kisses and hugs κανω διαγνωση και δεν κοβω αποδειξη και ειμαι και μπαζο και γουσταρρρρρρρρρωωωωωωωωω

(οποιος απαντησει τωρα χανειιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Εσυ ριξε το χεσιμο κ καλο σκουπισμα εγω τωρα παω να ξερασω με αυτα π διαβαζω, θενκς καλο μ κανες διοτι εφαγα κ πολυ το μεσημερι κ επρεπε να βγουν, προσπαθουσα προσπαθουσα κ αθελα σου με βοηθησες! Να σαι καλα love u baby τα αγγλικα δν τα καταλαβαινω σορρυ εχει 6 χρονια π πηρα το proficiency οποτε θα τα βαλω google translation!!! Get a life καλεε αμαν πια εγω ετσι εκανα στην εφηβεια μου!! Ωχου πια με το παραμικρο αρπαζεσαι μν πουμε κατι !! Ξεκολλα!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    χαχαχαχα εεεελα βρε λακρυ λεμε κ μια κουβεντα παραπανω να περασει ευχαριστα η κωλο ωρα στην δουλεια δεν τρεχει θεμα!

Senior Member
    Ουτε με μενα τρεχει θεμα αμα ειχαμε κανα οικοπεδο με πισινα να χωρισουμε μπορει να παιζε !! χιχιχιχιχι!! ολα οκ σιγα κ στο youtube να μπεις να διαβασεις comms ολοι το ιδιο κανουν δν τρεχει κατι περα απ αυτο!!

Senior Member
    i know, περα απο την πλακα ομως, η fatpig ειναι σε ανησυχητικο επιπεδο ετσι ξεκινησα κ εγω

Senior Member
    καλα κ εγω με τα lax δν το συζητω, οταν εισαι στην οξεια φαση το μονο π σε νοιαζει ειναι η "λυτρωση" (μεταφορικα)

Member
    Eενδιαφερουσα συζητηση.... Οσο για το θεμα μου..ξερω που πηγαινω..αλλα συνεχιζω!

Senior Member
    fatpig σκεψου λιγο , αφου λες οτι ξερεις, γιατι το κανεις? ισως μια -2 συνεδριες ψυχαναλυση θα σε βοηθουσαν. οχι τπτ αλλο, αλλα για να μην κοπανας το κεφαλι σ στον τοιχο μετα. δν κτλβαινω αφου λες πως ξερεις που πηγαινεις, μπηκες να ζητησεις συμβουλη για την κατασταση σου

Member
    Δεν ζητησα συμβουλη... Ρωτησα αν ξερεις καποιος για καποιο συγκεκριμενο συμπληρωμα που εχει αποτελεσμα... Δεν μπορω να βγω πλεον... Εχω χρονια θεμα με το φαγητο απλα εχει γινει χειροτερο τωρα τελευταια...

Senior Member
    εγω εχω παρει απο xenical (χημικο) μεχρι proactol (φυτικο)

στην 1η περιπτωση απλα ετρεχα συνεχεια τουαλετα δεν μπορεις να φανταστεις, και διαφορα ΔΕΝ ειδα
    στην 2η περιπτωση ΚΑΜΙΑ διαφορα και παλι, αλλα τα παιρνα απο ανασφαλεια κ μολις δν ειχα λεφτα και τα σταματησα ειδα πως δεν τα εχω αναγκη. δοκιμαζε με πρασινο τσαι καθε μερα και πολυ νερο και δοκιμασε διαδρομο στο γυμναστηριο. μιση ωρα την μερα εαν μπορεις, δεν ειναι πολυ. αμεσως θα καει λιπος!

επισης, και καμια συσφικτικη κρεμα, κανει δουλεια. αλλα πρεπει να τα σηκωνει η τσεπη σου.

απο κει κ περα, τρωγε ψητα. και μαρουλια. τα μαρουλια μενουν στο στομαχι ωρες και δεν πεινας. ειναι κ μια διαιτα που ειχα διαβασει με βραστο λαχανο σε σουπα, λενε πως εχει τρελα αποτελεσματα απ οτι εχω διαβασει. googlare το να δεις! αλλα θα χεις θεμα με αερια για οσο καιρο το τρως να ξερεις! το θεμα ειναι το μετα, δλδ οκ χανεις τα κιλα...μετα? το δυσκολο ειναι να συντηρηθουν

Member
    Ναι το ξερω οτι το μετα ειναι το δυσκολο! Και εγω ειχα χασει 12 κιλα και ξαναπηρα τα 8-9! Αλλα τοτε ετρωγα υπερβολικες ποσοτητες... 3.000-5.000 θερμιδες την μερα για περιπου δυο εβδομαδες... Πιστευω οτι αν χασω τα κιλα που θελω κ μετα τρωω μετρημενα θα μεινω σαυτα τα κιλα... Αλλα 3 μερες τωρα κανω βλακεις;... Και δεν μπορω να το σταματησω....!

Senior Member
    ναι σε νιωθω επειδη κ εγω αμα μαμηθω στα βρωμικα 2 μερες μετα δυσκολευομαι να σταματησω! αμα το κανω μαχαιρι ομως σε 2 μερες συνηθιζω! γτ οσο τρως γλυκα και βρωμικα, τοσο ανεβαινει ο γλυκαιμικος δεικτης και πεινας!!!!!!

εχω χασει και εγω 20.

Member
    πωπω πραγματι! 1-2 μερες τρως κ μετα δεν μπορεις να σταματησεις με τιποτα!
    20 κιλα?πως το καταφερες? μπραβο σου!

Senior Member
    το καταφερα αλλα περασα απο 1000 κυματα μολις τα εχασα!εκει αρχισε η εμμονη κ η βουλιμια κ η ανορεξια! δεν σε πιανουν τοσο οσο εχεις τα κιλα, επειδη δεν εχεις τπτ να χασεις. οταν τα χεις χασει ομως, φοβασαι μην τα ξαναπαρεις κ εκει ειναι π σε πιανει η παρανοια!!!!!κτλβαινεις τι εννοω

Senior Member
    Μην παιρνεις ορκο , εμενα η παρανοια με επιασε οταν πηρα τα κιλα( συνολικα 25 λογω ψυχοπαπαριων ).
    Και τωρα εχω 2 χρονια που προσπαθω να χασω αλλα δεν τα καταφερνω για μπαινω στο ιδιο τριπακι με την fatpig. Δεν τρωω για λιγες μερες τιποτα και γυμναζομαι σε εξαντλητικο βαθμο και μετα τρωω σταματητα χωρις να πειναω μεχρι να φτασω σε σημειο να εχω δυσπνοια απο το φαγητο.....

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast