KAΠOIOΣ? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79

Thread: KAΠOIOΣ?

Member
    Η ανορεξια αρχιζει αφου χασεις τα κιλα... Η βουλιμια και η υπερφαγια ομως και πριν... Εγω ας πουμε οπως η betelgeuse τωρα που πηγα παλι 69 με επιασε... Το θεμα ειναι οτι την δευτερα ημουν 69 και σημερα 64... Ενω παλια εκανα υπερφαγικα και μετα προκαλουσα εμμετο τωρα ακομα και σε κανονικες-μικρες μεριδες... Δεν μπορω να το ελενξω.. Νιωθω ακομα και ενα μηλο υπερβολη... Στην ουσια ειμαι νηστικη απο την κυριακη... Ζαλιζομαι κ ποναει το κεφαλι μου! Ειναι λες και ο οργανισμος μου πλεον δεν θελει φαγητο!

Senior Member
    ενταξει αντε δεν τρωσ καλα κανεισ δικαιωμα σου παρε καμια βιταμινη τουλαχιστον να μειωσεισ το κακο που κανεισ στον εαυτο σου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Επερνα καποιες αλλα τελειωσαν... Πρεπει να αγορασω αλλες

Junior Member
    Quote Originally Posted by Fatpig View Post
    Γεια σας!
    Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής! Δεν θέλω να μου πείτε ότι δεν είναι καλά.. αυτό το ξέρω! Μήπως κάποιος ξέρει κάποιο που βοηθάει? Έχω ακούσει ότι κάποια βοηθάνε στην καύση λίπους από το σώμα. Ξέρετε κάποιο? Επίσης αν πάω στο φαρμακείο θα μου δώσουν? Ρωτάω επειδή είμαι 17! Σας ευχαριστώ!
    Καλησπέρα!δε γνωρίζω πολλά για τα συμπληρώματα διατροφής ,έχω να σου προτείνω κάτι αν θες μπες και ψαξτο.Είναι μια εταιρεία η Cambridge weight plan που έχει πολυ ενδιαφέρον προιόντα για να χάσεις κιλά.Είναι ασφαλής και έχει αποτελέσματα,για περισσότερες πληροφορίες μπες στο site http://cambridgeweightplan.gr/the-di...t-is-cambridge
    Την έχω δοκιμάσει και επειδή έχω και πρόβλημα υγείας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Senior Member
    προσεχε μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου σε παρακαλω :(
    I m a Good Person With Bad Attitude

Member
    marmar86 σε ευχαριστω για την απαντηση σου... ενδιαφερον αυτο που μου εστειλες και νοστιμα νομιζω! απλα δεν θελω κ αλλο φαγητο... μου φαινονται πολλες οι θερμιδες πλεον στα παντα...
    HorriBell δεν μπορω να μην το κανω.....:/

Senior Member
    κοιτα κοριτσακι ελπιζω να ξερεισ τι κανεισ αμα μπλεξεισ με πρωτεινεσ κλπ μπορει να τα πληρωσεισ στο μελλον αυτα νομιζω πρεπει να τ σκεφτεισ σοβαρα

Senior Member
    Marmar αυτο που κανεις ειναι διαφημιση ( εναντια στους ορους του φορουμ) και ειναι και επικινδυνο για την υγεια της κοπελας.Οι διατροφικες διαταραχες δεν αντιμετωπιζονται με προιοντα για αδυνατισμα.Το να της προτεινουμε συμπληρωματα μονο κακο μπορει να της κανει.
    Fatpig εχεις συζητησει το θεμα σου με καποιον ψυχολογο?

Member
    οχι... η μητερα μου ηθελε να παμε αλλα εγω με τιποτα! Δεν μπορω να ειμαι προσωπο με προσωπο με καποιον και να του μιλαω.... Γι'αυτο πριζω εσας εδω;/

Senior Member
    Δεν μας πρηζεις καλε , αν και το θεμα ειναι αλλου.
    Εμεις δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε να αντιμετωπισεις το προβλημα ενω ενας ειδικος μπορει.
    Πιστευω πως θα σου εκανε καλο ακομα και αν δεν μπορεσεις να μιλησεις στις πρωτες συνεδριες μετα ισως μπορεσεις να ανοιχτεις και να ξεπερασεις το προβλημα πριν εξελιχθει σε κατι πιο σοβαρο.

Member
    δεν μπορω να μιλησω.. γενικα δεν μπορω να ανοιχτω! ποσο μαλλον σε ξενο!
    ασε που ο ειδικος θα με κανει να παρω κιλα!!!!!

Senior Member
    Θες να σκοτωσεις τον εαυτο σου;

Senior Member
    Όταν δεν μπορείς να ανοιχτείσ είναι πρόβλημα κ πρέπει να το λύσεις κάπως οκ μέχρι τώρα έχουμε τα διατροφικά κ αυτό τι άλλο έχεις πες όχι για να σε κοροϊδεψουμε αλλά για να σ πούμε εμπειρίες μπας κ καταλάβεις ότι είναι απλά αυτα κ λύνονται σχετικά εύκολα

Member
    Εφοσον δεν γνωριζομαστε μπορω να μιλησω... Οχι δεν θελω να σκοτωσω τον εαυτο μου! Οχι για μενα ομως...για ανθρωπους που ειναι διπλα μου.... Δεν με ενδιαφερει ποσο καταστρεφω τον οργανισμο μου πλεον... Κ οχι δεν μπορω να ανοιχτω.. Νιωθω ασχημα οταν καποιος ξερει για μενα.. Προτειμω να φοραω μια χαρουμενη μασκα καθε μερα! Για το διατροφικο μου θεμα εχω μιλησει σε 2 φιλες μου (οχι ολη την αληθεια παντως...) και απο τοτε που τους το ειπα δεν το εχουν αναφερει ποτε... Αδιαφορια.. Να μου πειτε τι θελω να κανουν.. Να με ρωτησουν αν ειμαι καλα οταν με βλεπουν χαλια! Απλα αυτο... Για 17 χρονων εχω περασει πολλα ασχημα πραγματα... Πλεον το μονο που σκεφτομαι καθε μερα ολη μερα ειναι πως θα ζησω...! Αν ας πουμε δεν περασω αθηνα κ αναγκαστω να μενω μονη μου παει... Θα το χασω τελειως! Σημερα με ειχε πιασει κατι που ενιωσα πρωτη φορα.. Ετρεμα μου την εσπαγαν τα παντα δεν μπορουσα να κατσω μεσα στην ταξη.. Εξινα το χερι μου ολη την ωρα κ μεχρι να χτυπησει το κουδουνι ειχε βγαλει αιμα... Κ ολο αυτο επειδη καθε λεπτο σκεφτομουν πως αν φαω μετα δεν θα μπορω να το βγαλω επειδη ο λαιμος μου ποναει υπερβολικα! Αλλα για μενα μιλαμε.. Πως να μην φαω? τελικα ειμαι με μια coca cola zero την οποια πινω τωρα απο χθες...! Αυτη ειναι η καθημερινοτητα μου πλεον! Πως θα χασω κιλα!

Senior Member
    Αγαπητη μου θα σου πω το εξης... Οταν ημουν 17 ετων, στην τριτη λυκειου, μια καλη μου φιλη υπεφερε με διατροφικες διαταραχες. Στην αρχη ξεκινησε με το να βαζει απλα τη σοκολατα στο στομα της και επειτα να τη φτυνει στο χαρτι. Ελεγε οτι απλα την γευοταν. Στη συνεχεια αρχισαν τα βουλιμικα επεισοδια.... Ταψια φαγητου και γλυκων και επειτα ο δρομος προς την τουαλετα... Πολυ ασχημες καταστασεις... Κατεληξε βεβαιως να τα βγαζει ολα αυτοματα, να εχει καταστρεψει στομαχι, εντερο και λαιμο και να νοσηλευεται στην ψυχιατρικη πτερυγα για παρακολουθηση. Η κοπελα αυτη δεν εκανε το ονειρο της πραγματικοτητα, να σπουδασει δηλαδη βιολογια και εφυγε μακρια απο την πολη μας για να σπουδασει κατι τελειως διαφορετικο, καθως οι βαθμοι της δεν ηταν τοσο υψηλοι. Εκει, εμπλεξε με κατι αναρχικους και κατι κομματα της κακιας ωρας, βρηκε χιλιες δυο εναλλακτικες λυσεις για να μην τρωει, εμεινε 40 κιλα και την χασαμε. Και σε ολους μας εχει μεινει αυτο το γιατι. Την αγαπουσαμε. Ειχε μυαλο για να γινει μεγαλη επιστημονας αλλα βλεπεις οι εμμονες της με το να δειχνει αδυνατη την οδηγησαν στην αυτοκαταστροφη. Δε λεω οτι η ψυχολογος απαραιτητα θα σε βοηθησει, απλα χρειαζεσαι οπωσδηποτε βοηθεια. Πρεπει να βρεις καπου ενα φως γιατι θα χαθεις.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast