KAΠOIOΣ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79

Thread: KAΠOIOΣ?

Senior Member
    ε μιν τα δειαβαζις τωτε πανε στα παναιπηστειμιουχα βειβληα σου εμις εδο ελλινικως ουγκ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Αμα ειχες τα κοτσια κ τις δυνατοτητες ας περνουσες κ εσυ πανεπιστημιο κουκλιτσα μου, ελεος με τα απωθημενα του καθενος ...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Το τι κανω στον εαυτο μου το ξερω.. Απλα δεν με νοιαζει πλεον.. Και δεν εχω παθολογικο προβλημα το εχω ψαξει! Εχω παει σε φαρμακειο χωρις να ξερω ακριβως τι θελω και με εδιωξε... Δεν ειναι φαση της εφηβειας... Ειναι αρρωστια..... Προβληματα με το σωμα μου εχω απο τα 10 χωρις να ειμαι χοντρη?! Παραπανω κιλα εχω... Θα μου ελεγε καποιος ´σιγα για 5-6 κιλα κανεις ετσι?´ αυτα τα 5-6 κιλα μου εχουν χαλασει 5-6 χρονια! Και οχι δεν περιμενω θαυματα απο τα χαπια... Ακουσα για καποια που μειωνουν τις θερμιδες.. -200 νομιζω.. Αν σκεφτεις οτι η δεν θα τρωω τιποτα για 2-3 μερες η θα τρωω 5.000-6.000 σε μια το να ειμαι με 200 τη μερα μου ακουγεται τελειο! Ευχαριστω για τον χρονο σας..

Senior Member
    Ειδες λοιπον οτι σε διωξανε απο το φαρμακειο κ οτι δεν δινουνε οτιδηποτε σε οποιον το ζηταει? Οσο για τα χαπακια αδυνατισματος, αμα ηταν ετσι οπως τα λες θα ειμασταν ολοι twiggy κ δεν θα παιδευομασταν με διαιτες κ χιλιες δυο μαλακιες.. dream on που λενε κ οι aerosmith.. Σε εναν διατροφολογο θα ηθελες να πας να συζητησεις αυτα που λες εδω? Στους γονεις σου εχεις σκεφτει να μιλησεις? Ο ανθρωπος δεν ειναι μονο κιλα ξερεις.. ειναι κ πολλα αλλα πραγματα.. γιατι δεν επικεντρωνεσαι λοιπον κ στ αλλα λιγο να ξεχαστεις απο την εμμονη που σε βασανιζει??

Member
    Για μενα ειναι μονο κιλα... Και εχω παει σε διατροφολογο παλιοτερα! Και δεν θα ηταν ολοι twiggy διοτι απο τις 1.300 που ειναι οι θερμιδες που χρειαζεται μια γυναικα θα επερνε τις 1.100... Δεν εχει και τεραστια διαφορα... Για εμενα 200 θερμιδες ειναι δυο μερες φαγητο...

Senior Member
    σχολειο μου ειναι ο δρομος! (αντιθετα με αλλες που κανουν πεζοδρομιο)

fatpig ετσι οπως πας, ο οργανισμος σου θα κλωτσισει πολυ ασχημα και θα ζεις σε μια κολαση. θελει προσοχη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fatpig View Post
    Για μενα ειναι μονο κιλα... Και εχω παει σε διατροφολογο παλιοτερα! Και δεν θα ηταν ολοι twiggy διοτι απο τις 1.300 που ειναι οι θερμιδες που χρειαζεται μια γυναικα θα επερνε τις 1.100... Δεν εχει και τεραστια διαφορα... Για εμενα 200 θερμιδες ειναι δυο μερες φαγητο...
    κανεις λαθος.
    μια γυναικα, αν δεν εχει υψος 1 μετρο, με 1300 θερμιδες αδυνατιζει, δεν συντηρειται.
    πιστευω οτι εκτος απο το μπερδεμα που εχεις με ολα αυτα που περιγραφεις, δεν εχεις και καλες γνωσεις στην διατροφη.
    αν θελεις να δεις αποτελεσμα, εγω προτεινω να συνεχισεις με διατροφολογο, ωστε να εχεις εναν σταθερο τροπο διατροφης κι εναν ελεγχο απο αυτον και να νοιωθεις ασφαλεια.
    εφοσον ο τροπος σου , 3 μερες νηστικια και 3 μερες ξεσχισμα, σε φτανει σε αδιεξοδο, τι σε κανει να νομιζεις οτι τελικα θα λειτουργησει???
    η ασιτια παντα θα σου προκαλει κρισεις υπερφαγιας και το στομαχι σου θα χαλας και κιλα δεν θα χανεις.
    ο μονος τροπος ειναι η ισορροπημενη διατροφη. μιας και δεν το χεις αυτη την εποχη με την ισορροπια και φτανεις σε ακροτητες, ζητα βοηθεια να σε παρακολουθει καποιος αλλος.

Senior Member
    ασε που θα εχεις τρελλες κατακρατησεις

Senior Member
    PEACE!! Γιατι ειμαι κ υπερανω!!
    Fatpig ειναι σιγουρο οτι ιαση μεσω διαδικτυου δεν θα βρεις.. Πηγαινε σε παρακαλω σε εναν γιατρο (διατροφολογο η ψυχολογο-ψυχιατρο) να σου εξηγησει καποια πραγματα, να σου λυσει τις αποριες σου, ενδεχομενως να σου χορηγησει καποιο θεραπευτικο σχημα, εαν το κρινει απαραιτητο, παντως κακο δεν θα σου κανει.. Η σχεση με τους γονεις σου πως ειναι? Εχεις σκεφτει να τους μιλησεις ανοιχτα γι αυτο το θεμα? Εμενα με στηριζουν κ ξερουν τα παντα.. Πολυ μεγαλο ρολο παιζει το υγιες οικογενειακο περιβαλλον ξερεις.. Επισης ο κοινωνικος περιγυρος, οι διαπροσωπικες σχεσεις.. Αυτο το κομματι το χεις δουλεψει μεσα σου, το χειριζεσαι σε ικανοποιητικο βαθμο? Να στο πω πιο απλα, εχεις φιλες? Φιλες ομως οχι γνωστες, ετσι? Μην μπερδευομαστε! Εχεις σχεση? Με το σχολειο πως τα πας? Βγαινεις εξω? Εχεις καποια εξωσχολικη δραστηριοτητα, καποιο hobby, καποιον συλλογο οπου εισαι μελος κ τα λοιπα? Σου προτεινω πρακτικα πραγματα, διοτι πρεπει κ λιγο να αποσπαται η σκεψη σου, ο ανθρωπος δν ειναι μονο κιλα ξερεις, ειναι κ πολλα αλλα πραγματα.. Θελεις δουλιτσα κατα τη γνωμη μου, αλλα πρεπει να προσπαθησεις κ εσυ λιγακι.. Αμα θες να σκεφτεσαι ολη μερα πως θα χασεις τα κιλα κ ποιο μαγικο χαπι αδυνατισματος θα σου λυσει το προβλημα, σορρυ που θα σε απογοητευσω αλλα ουτε τα κιλα θα χαθουν (αλλωστε 4-5 δν ειναι τπτ), ουτε οι εμμονες σου θα ξεπεραστουν... Δικαιωμα σου να κανεις ο,τι θες, εγω που εχω βγει απο αυτο πλεον μπορω να το δω πιο ψυχραιμα κ ορθολογικα.. Αν θες μην ακους εμενα, αλλα σε εναν γιατρο θα ηθελα να πας ομως κ να τον ακουσεις...

Member
    Με την οικογενεια μου εχω τελεια σχεση φιλες οχι..η μαλλον εχω και ξερουν για το προβλημα μου οποτε τις εχω βγαλει απο την κατηγορια φιλες και ειναι καλες γνωστες.. Αγορι οχι δεν εχω και δεν προκειται να αποκτησω ετσι οπως ειμαι.. Στο σχολειο τα παω καλα ειμαι μαθητρια του 17.. Επισης ναι εχω χομπυ ενα αθλημα... Πλεον πηγαινω σπανια λογω διαβασματος αλλα ημουν στην εθνικη ομαδα, 1η σε ολοκληρη την ελλαδα.... Λογω αυτου του αθληματος μου ελεγαν απο 10 χρονων να χασω κιλα.. Ενα παιδακι 10 χρονων απαγορευοταν να φαει παγωτο... Οποτε οταν σταματησα πηρα 15 κιλα... Εχω υψος 1.60 και ειμαι 66-67 κιλα! Δεν τα εχω καλα με τον εαυτο μου! Κοιταζομαι στον καθρεφτη κ κλαιω! Θελω απλα να ειμαι αδυνατη...

Senior Member
    ναι και θα το καταφερεις απλα υπαρχει ο σωστος τροπος να το κανεις!!!!!!!

Member
    Ειχα προσπαθησει να ακολουθησω διατροφη αλλα δεν μπορεσα... Μετα απο 6-7 μερες το πολυ νευριαζα και νομιζα οτι ετρωγα πολυ και εβγαζα οτι ετρωγ?...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Αμα ειχες τα κοτσια κ τις δυνατοτητες ας περνουσες κ εσυ πανεπιστημιο κουκλιτσα μου, ελεος με τα απωθημενα του καθενος ...
    αυτο το λεσ παντου τελικα την εχεισ ψωνισει λιγο μ φαινεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fatpig View Post
    Με την οικογενεια μου εχω τελεια σχεση φιλες οχι..η μαλλον εχω και ξερουν για το προβλημα μου οποτε τις εχω βγαλει απο την κατηγορια φιλες και ειναι καλες γνωστες.. Αγορι οχι δεν εχω και δεν προκειται να αποκτησω ετσι οπως ειμαι.. Στο σχολειο τα παω καλα ειμαι μαθητρια του 17.. Επισης ναι εχω χομπυ ενα αθλημα... Πλεον πηγαινω σπανια λογω διαβασματος αλλα ημουν στην εθνικη ομαδα, 1η σε ολοκληρη την ελλαδα.... Λογω αυτου του αθληματος μου ελεγαν απο 10 χρονων να χασω κιλα.. Ενα παιδακι 10 χρονων απαγορευοταν να φαει παγωτο... Οποτε οταν σταματησα πηρα 15 κιλα... Εχω υψος 1.60 και ειμαι 66-67 κιλα! Δεν τα εχω καλα με τον εαυτο μου! Κοιταζομαι στον καθρεφτη κ κλαιω! Θελω απλα να ειμαι αδυνατη...
    συγνωμη τωρα εσυ πρεπει να χασεισ 8-10 κιλα κ κανεισ ετσι; ειπαμε κουκλιτσα μ χαλαρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Δεν ειναι σιγα... Για μενα δεν ειναι καθολου σιγα... 16 κιλα θελω να χασω κ για μενα ειναι το μεγαλυτερο αγχος μου και φοβος... Χρειαζεται να μισεις πολυ τον εαυτο σου για να αναγκαζεις τον εαυτο σου να βγαλει οτι τρωει.. Κ εγω μισω τον εαυτο μου λιγο υπερβολικα.. Δεν ειναι χαλαρα για μενα

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast