KAΠOIOΣ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 79

Thread: KAΠOIOΣ?

Member

KAΠOIOΣ?

Γεια σας!
    Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής! Δεν θέλω να μου πείτε ότι δεν είναι καλά.. αυτό το ξέρω! Μήπως κάποιος ξέρει κάποιο που βοηθάει? Έχω ακούσει ότι κάποια βοηθάνε στην καύση λίπους από το σώμα. Ξέρετε κάποιο? Επίσης αν πάω στο φαρμακείο θα μου δώσουν? Ρωτάω επειδή είμαι 17! Σας ευχαριστώ!

Senior Member
    δεν κανουν καμια δουλεια τα χαπια αδυνατισματος αντιθετως ειναι πολυ πολυ επικυνδινα! ειχα παρει καποιο διαστημα δεν ειδα καμια διαφορα καλυτερα να παρεις καμια κρέμα να βάζεις στις περιοχες που πιστευεις οτι εχεις προβλημα παρα χαπια!
    [I][COLOR="#800080"]δεν γυρεύω μήτε το σταμάτημα.....
    μήτε το γύρισμα προς τα πίσω....
    γυρεύω το νου, την ευαισθησία και το κουράγιο
    των ανθρώπων που προχωρούν μπροστά!!!!!![/COLOR][/I]

Member
    Παντού υπάρχει πρόβλημα! Τα χάπια δεν βοηθάνε να φύγει το λίπος? λιποδυαλιτικά η κάτι τέτοιο..

Senior Member
    κουκλιτσα μ αν δεν το ραψεισ δε γινεται τιποτα κ καντο τωρα που σαι μικρη ραψτο κ πανε γυμναστηριο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    μμ ναι! Βασικά έχω ιστορία.. ραμμένο το έχω.. Ίσως αυτό είναι το πρόβλημα βέβαια αλλά τώρα πλέον δεν το αλλάζω...! Ξέρω ότι κάνω κακό στη υγεία μου! μην μου το πείτε και 'σεις! Σήμερα ας πούμε δεν έχω φάει τίποτα όπως θα κάνω και αύριο και μεθαύριο... Το θέμα είναι ότι μετά από τρεις μέρες γίνομαι χάλια.. νιώθω άρρωστη! κ αντί να φάω λίγο τρώω τα πάντα! Τέλος πάντων αυτό είναι άλλο θέμα! Απλά τα συμπληρώματα τα θέλω για να αντικαταστήσουν κάποιο γεύμα αυτήν την τρίτη μέρα (ναι ναι το ξέρω ότι δεν κάνει! το έχω ψάξει περισσότερο από ότι φαντάζεστε! Απλά πλέον δεν με ενδιαφέρει!! )

Senior Member
    γιατι δεν προσπαθεις να ακολουθησεις μια ισσοροπημένη διατροφη?οχι ακραιοτητες!!λογικο ειναι αν δεν τρως τρεις μερες να εισαι χαλια και μετα να φας τα πάντα ποσο νομιζεις οτι θα αντεξεις ετσι???ξεκινα απο τωρα μια διατροφη!!!!!!μ αυτα που κανεις καταστρεφεις τον μεταβολισμο σου και μετεπειτα θα έχεις πρόβλημα!!!μικρο κοριτσακι εισαι μην το κανεις αυτο στον ευατο σου!!!!

Member
    Δεν είναι νωρίς... έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό το πρόβλημα.. Δεν το έχω με την διατροφή! Έχω προσπαθήσει πολλέεεες φορές! Το να μην τρώω καθόλου είναι ο καλός τρόπος! Έχω και χειρότερο...

Senior Member
    κοιτα πάνω δεξια, σου εστειλα μηνυμα!

Senior Member
    μικρά και συχνά γεύματα, ξέχνα τα κολοχάπια

Senior Member
    αρχιζεις να γινεσαι βουλιμικη./......αν θελεις συμβουλες επειδη περασα απ το σταδιο και το καταφερα να βγω ενω αλλες παιδευονται χρονια πολλα, μπορω να σ δωσω.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Δεν μπορουμε να κανουμε διαγνωσεις μεσω ιντερνετ του στυλ "αρχιζεις να γινεσαι βουλιμικη".. μπορει να ειναι κ αυτο, μπορει απλα να περναει μια φαση, μπορει να εχει καποιο παθολογικο θεματακι πχ με αναιμια, θυρεοειδη κτλ το οποιο εμεις δν γνωριζουμε κ πιθανως ουτε η ιδια δεν γνωριζει, μπορει να παιζουν χιλια αλλα δυο... αυτο θα το αποφανθει ο γιατρος ο οποιος θα κανει τη διαγνωση κ θα δωσει την καταλληλη θεραπεια.. Εγω το μονο που εχω να σου πω κοπελα μου ειναι να σκεφτεις γιατι τα χρεαζεσαι κ γιατι τα θες αυτα τα χαπια, τι πιστευεις δλδ οτι θα αλλαξει αμα τα παρεις? Δεν χρειαζεται να απαντησεις σε μενα, σκεψου το μονη σου.. επισης οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι.. αμα θες να παρεις συμπληρωματα, θα πας πρωτα σε εναν παθολογο να κανεις καποιες εξετασεις να σου πει τι ελλειψεις εχεις, κ αναλογως θα σου χορηγησει το καταλληλο σκευασμα (αν θεωρησει οτι πρεπει να σου χορηγησει..) μπορεις να πας κ σε διατροφολογο, τα ιδια ακριβως θα κανει.. Επισης αλλο χαπια αδυνατισματος κ αλλο συμπληρωματα διατροφης.. Για το πρωτα δν θελω ουτε καν να μιλησω γιατι θα βγει ο αχορταγος, για τα δευτερα συνηθως προκειται για βιταμινες που ενισχυουν τον οργανισμο, το ανοσοποιητικο κτλ.. επαιρνα οταν εδινα πανελληνιες ενα διαστημα γιατι απο το διαβασμα ειχα κλαταρει.. ο γιατρος μ ειπε τι κ ποσο να παιρνω... αμα εσυ θες να κανεις του κεφαλιου σου, κανενα προβλημα, απλα μετα να εισαι σε θεση να αναλαβεις κ τις ευθυνες σου αν εχει επιπτωσεις.. επισης γιατι ρωτας αμα πας σε φαρμακειο αμα θα σου δωσουν? αμα εχεις τοση περιεργεια πανε σε ενα φαρμακειο κ ρωτα, δλδ τι θες να σου πουμε? οτι θα σ δωσουν η οτι θα σου ζητησουν ταυτοτητα? ε δεν παει ετσι σορρυ...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    δεν ειναι διαγνωση ειναι εγγυηση δυστυχως

Senior Member
    Αυτο μονο ενας γιατρος μπορει να το αποφανθει.. κ παλι οχι μεσω ιντερνετ, αλλα αφου εξετασει την κοπελα.. τωρα τι ειδους γιατρος θα ειναι δεν ξερω, αλλα το σιγουρο ειναι οτι μονο οι γιατροι βγαζουν διαγνωσεις...

Senior Member
    δεν ειναι διαγνωση ειπαμε! κ ο πατερας μ τρωει μονιμως γρηγορα χωρις να πειναει! ειναι βουλιμικος! δν ειναι απαραιτητα οποιος ξερναει βουλιμικος! δλδ αμα σε πω μαλακα θα απαιτησω και διαγνωση?

Senior Member
    Ωχου.... μια φορα στους 2 μηνες μπηκα ελεος... σορρυ δν μπορω να ριξω επιπεδο να απαντησω αναλογως.. η εποχη της εφηβειας οπου εβριζα ευτυχως περασε.. για καποιους συνεχιζεται ακομα... κριμα...
    (Η μαλακια επισης δεν ειναι κατοχυρωμενη ως ασθενεια.. κ ως ορος ειναι πολυ συγκεχυμενος.. η βουλιμια ομως ειναι κ το χουν συνταξει γιατροι αυτο.. τωρα αν χρησιμοποιειται καταχρηστικα ειναι αλλο θεμα.. σαν να λεω εγω πχ "βγαζω καρκινο με αυτα που διαβαζω")

Page 1 of 6 123 ... LastLast