Πως να ξεφύγω απο αυτή τη λούπα?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Πως να ξεφύγω απο αυτή τη λούπα?

Καλησπέρα παιδιά!

Έχω μια σχέση από απόσταση και μου προκαλεί άγχος σχετικά με το τι θα γίνει όπως και μερικές φορές γιατί είμαι σε αυτή τη φάση.. φυσικά δεν έχω ακριβή απάντηση και για τα δυο...και από την άλλη σκέφτομαι ότι αν χωρίσω μετά θα έχω άγχος σχετικά με το ότι χώρισα επειδή το ήθελα πραγματικά ή απλά επειδή εκεί με οδήγησε το άγχος...???

Από την άλλη για την πιθανότητα που θα καταλήξουμε στο ίδιο μέρος ρωτάω τον εαυτό μου "τη θες αυτή την κοπέλα Πραγματικά να είναι στη ζωή σου ή απλά πας έτσι κάπου χωρίς σχέδιο..??" ... και δυστυχώς δεν έχω απάντηση... νιώθω μπερδεμένος και δεν ξέρω τι μου γίνεται... με σκοτώνει η όλη φάση .. δεν έχω μυαλό για τίποτα πλέον...

Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Senior Member
    Κοίτα, εγώ έχω μηδενική εμπειρία από σχέσεις (zero, zilch, nada)
    Αλλά αν μια σχέση με χάλαγε τόσο, ε θα την διέλυα. Το θέμα είναι να είστε μαζί για να νιώθετε καλά.

Διάβασα και τα παλιά σου ποστς και βλέπω ότι η τύπισσα σε πιέζει σε κάτι που εσύ δεν είσαι σίγουρος.
    Η συμβουλή μου είναι από δω και μπρος να τα λες σταράτα γιατί αν συνεχίσεις να λες Ναι όταν εννοείς
    Όχι, και εσύ θα καταλήξεις δυστυχισμένος και αυτή θα πληγωθεί στο τέλος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Αλλά αν μια σχέση με χάλαγε τόσο, ε θα την διέλυα. Το θέμα είναι να είστε μαζί για να νιώθετε καλά.

Διάβασα και τα παλιά σου ποστς και βλέπω ότι η τύπισσα σε πιέζει σε κάτι που εσύ δεν είσαι σίγουρος.
    Η συμβουλή μου είναι από δω και μπρος να τα λες σταράτα γιατί αν συνεχίσεις να λες Ναι όταν εννοείς

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

Έχεις δίκιο... απλα αυτό που καταλαβαίνω πως με ενοχλεί είναι ότι δεν έχω κάποιο πλάνο ή καποιο σχέδιο και σκέψη γενικότερα... οπότε επειδή πάω στα τυφλά με χαλάει... δηλαδή με ενοχλέι που δεν έχω κάτι στο μυαλό μου και απο την άλλη δεν κάνω κάτι για να έχω...

Φυσικά ξέρω ότι αυτό μόνο εγώ μπορώ να βρώ αυτή την άκρη αλλα έλα που έχω κολλήσει.... :-(

Senior Member
    Quote Originally Posted by masterridley View Post

σωστος ο ριντλει...

μην υποκυπτετε σε πιεσεις παιδια για να μην χασετε το μπονους του καλου παιδιου, οταν κατι δεν σας εκφραζει...
    οταν λες ναι, εννοωντας οχι οπως ειπες, οχι μονο καταληγεις δυστυχισμενος και η αλλη ΠΟΛΥ πληγωμενη, αλλα δεν εισαι καν το καλο παιδι που φανταζεσαι ...
    ε, εχεις καποια ευθυνη οσο να πεις...
    και η αλλη αντι να παει παρακατω, μπορει να γυριζει απελπισμενη δεξια και αριστερα μιλωντας για τον ανυπαρκτο αρραβωνα με τον φευγατο αρραβωνιαστικο και απειλει να ξεμαλλιασει τις υποψηφιες γνωριμιες σου... :rolleyes:

Quote Originally Posted by notorious View Post
    Καλησπέρα παιδιά!

Έχω μια σχέση από απόσταση και μου προκαλεί άγχος σχετικά με το τι θα γίνει όπως και μερικές φορές γιατί είμαι σε αυτή τη φάση.. φυσικά δεν έχω ακριβή απάντηση και για τα δυο...και από την άλλη σκέφτομαι ότι αν χωρίσω μετά θα έχω άγχος σχετικά με το ότι χώρισα επειδή το ήθελα πραγματικά ή απλά επειδή εκεί με οδήγησε το άγχος...???

Από την άλλη για την πιθανότητα που θα καταλήξουμε στο ίδιο μέρος ρωτάω τον εαυτό μου "τη θες αυτή την κοπέλα Πραγματικά να είναι στη ζωή σου ή απλά πας έτσι κάπου χωρίς σχέδιο..??" ... και δυστυχώς δεν έχω απάντηση... νιώθω μπερδεμένος και δεν ξέρω τι μου γίνεται... με σκοτώνει η όλη φάση .. δεν έχω μυαλό για τίποτα πλέον...

Μπορείτε να με βοηθήσετε?
    Φίλε είχα κάποτε μια παρόμοια ιστορία.Guess what?Όλο αυτό δεν βγαίνει πουθενά,είναι ψυχοφθόρο και ενδεχομένως και δαπανηρό.Σου προτείνω αρχικώς να συγκροτήσεις λίγο την σκέψη σου,κοινώς μείνε λίγο μόνος και κάνε μια σοβαρή και χωρίς υπερβολές κουβέντα με τον εαυτό σου,ρώτησε τον απλές ερωτήσεις,και απάντα με μεστότητα και χωρίς ρομαντισμό και ρόζ σύννεφα.Η απάντηση είναι ήδη μέσα σου,απλώς μπλέκεται ανάμεσα στον κυκεώνα των σκέψεων που σε κατατρώνε αυτή την στιγμή.
    Once more into the fray,Into the last fight I'll ever know...Live and die on this day.

Senior Member
    εν νομιζω πωσ φταιει τοσο η αποσταση..αλλα η κοπελα... ειχα και εγ σχεση απο αποσταση και με κουραζε..βλεπεισ επειδη εν τον εχεισ τον αλλον απο κοντα αναρωτιεσαι διαφορα...και εκει ειν π αρχιζεισ και σκεφτεσαι που παω και τι κανω τωρα? αν νοιωθεισ κουρασμενοσ και αν εχετε μιλησει γ αυτο κ βλεπεισ οτι εν οδηγει πουθενα τελειωσε το...οσο πιο νωρισ τοσο πιο ανωδυνο θα ειν πιστευω..πριν πληγωθεισ και πληγωσεισ πολυ...ελπιζω να σ βοηθησα λιγακι..

Senior Member
    Νοτόριους, τα πράγματα είναι απλά: Οταν θέλεις να είσαι με κάποιον άνθρωπο, το ξέρεις. Οταν δε θέλεις, πάλι το ξέρεις. Οταν αναρωτιέσαι, το πιθανότερο είναι πως δε την/τον θέλεις, απλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο, είτε για να μη την πληγώσεις, είτε από συνήθεια. Αντί να αποδίδεις λοιπόν την αμφιθυμία στο γεγονός οτι δεν ξέρεις που πηγαίνει η σχέση σας, σκέψου αν θέλεις πραγματικά να είσαστε μαζί. Γιατί αν το ήθελες, όλα τα άλλα προβλήματα θα σου φαίνονταν αντιμετωπίσιμα

Σχαση απο αποσταση..μμμ..ειχα προσφατα σχεση απο αποσταση 1 χρονο !!Το θεμα εινια τι προοπτικες εχετε να ειστε στο διο μερος στο μελλον αλλιως ΠΑΡΑΤΑ ΤΗΝ!!οτι και αν νιωθεις!!!Λογικο ειναι να εισαι ετσι...το εχω βιωσει ακριβως το ιδιο οσπου δωσαμε ενα τελος μετα απο πολλα ταξιδια και υποχωρησεις να βρισκομαστε για να μη πεθανει αυτη η σχεση!!

Senior Member
    Φίλε, η ζωή ειναι πολύ μικρη για να μένεις σε πράγματα που δεν σε ευχαριστουν. Σταματα να εισαι ενοχικος, σκεψου μονο εσενα και θα φυγει ενα μεγαλο βαρος απο πανω σου. Αν δε βρεις και καινουργιο κοριτσι που θα το γουστάρεις (οχι απο αποσταση), θα πετάς.