Results 1 to 15 of 32
-
15-01-2013, 16:05 #1
Γεια σας,
Συγχαρητηρια για το FORUM σας!!Διαβαζω θεματα των μελων και μεσα απο τα προβληματα σας λυνονται και δικες μου αποριες!?Ειμαι νεο μελος στην παρεα σας και θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αυτο που με προβληματιζει.
Ειμαι 18 χρονων(απειρη με τους αντρες)και μου αρεσει ενα παιδι(22 χρονων)ο οποιος εχει σχεση
εδω και 3 χρονια και ειναι γιος των φιλων των γονιων μου(γνωριζομαστε απο μικρα)Με αυτον ν βλεπομασταν μονο στις επισκεψεις των δικων μας.Λιγους μηνες μετα απο την τελευταια φορα που ειδωθηκαμε εκανε κινηση(με πηρε τηλ στο ασχετο) και βγηκαμε φιλικα.Μου ειπε οτι σκεφτοταν να χωρισει την κοπελα του γιατι ειναι ζηλιαρα και δεν ειναι ακριβως ο τυπος του.Με ρωτησε αν θα εκανα κατι μαζι του αν δεν ηταν σε σχεση,την πρωτη φορα του απαντησα οτι δεν ξερω,αυτος ομως επεμεινε και την δευτερη φορα του ειπα ναι.Μου ειπε οτι του αρεσω,οτι αισθανοταν καποια πραγματα για μενα απο παλια,αλλα υπαρχουν εμποδια αναμεσα μας(οι γονεις του,η κοπελα του κ η αποσταση)και οτι δεν προκειται να γινει κατι μεταξυ μας ομως θελει να ξερει αν μου αρεσει.Για λιγες μερες επικοινωνουσαμε τηλεφωνικα και μου ειπε πως οταν θα κανω σχεση θα σταματησουμε να μιλαμε...Δεν εχω κανει καποια σχεση ως τωρα ουτε πολλα απο τα υπολοιπα και του το εχω πει (γιατι με ρωτουσε συνεχως αν εχω προχωρησει ,) και θεωρει πως δεν μπορω να ολοκληρωσω σεξουαλικα γιατι λεει οτι ειμαι αβγαλτη σε συγκριση με τις αλλες κοπελες στην ηλικια μου και λεει πως οι σχεσεισ ειναι μονο για το σεξ(πραγμα που ξερω οτι δεν ισχυει στις πραγματικες σχεσεισ).Ξαναβγηκαμε και ανταλλαξαμε μερικα φιλια(εκεινος εκανε κινηση).και οπωσ μου ειπε μετα,χαρηκε που συνεβη αυτο μεταξυ μας,ομως ειναι στεναχωρημενος που δεν μπορει να γινει κατι παραπανω.Οταν τον ρωτησα τι θα μπορουσε να γινει με εμας μου τα μασουσε...(δεν ειναι λεει ολα ροδινα,δεν θελει να στεναχωρησει τους δικους του γιατι ειναι χρονια φιλοι με τους δικους μου,και δεν θελει να στεναχωρησει την κοπελα του(η οποια εχει περασει στην ιδια σχολη με αυτον για να ειναι μαζι του).Ξανατηλεφωνηθηκαμε και μιλουσαμε εντελως φιλικα και απο οτι καταλαβα δεν παιζει τιποτα με καποια αλλη εκτος απο την κοπελα που τα εχουν, κ μου υποσχεθηκε πως οταν ξεμπερδεψω με τις πανελληνιες θα βγαινουμε...Πριν λιγο καιρο ηταν σε διασταση με την κοπελα του...αλλα τα ξαναβρηκαν...
Μηπως εσεις καταλαβαινετε τι σκεφτεται?γιατι εγω εχω μπερδευτει...Υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερεται στα σοβαρα για μενα?Και αν ναι εγω τι θα μπορουσα να κανω για να τον φερω πιο κοντα μου...?
- 15-01-2013, 16:25 #2
Α ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ...ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ... :D
15-01-2013, 16:35 #3
Χμ , μαλλον δεν ενδιαφερεται σοβαρα . . .
Καθεται και θαβει την κοπελα του σε εσενα αλλα παραμενει μαζι της , θελει να μαθει αν εχεις ολοκληρωμενες σχεσεις , αλλα δυστυχως δεν μπορει να γινει κατι παραπανω μεταξυ σας , βεβαια παρολα αυτα αν εχει ορεξη βγαινεται μαζι σε φλερταρει , σε φιλαει σου κανει ψιλοερωτικη εξομολογηση κλπ.
Εμενα ολα αυτα 3 πραγματα μου δειχνουν.
Πρωτον θελει απλα να ξενογαμησει , αλλα δυστυχως επεσε σε παρθενα.
Δευτερον θελει να σε βλεπει να κολλας μαζι του για να επιβεβαιωνει τον αντρισμο του.
Τριτον ειναι μαλακας.
Δεν αξιζει με τιποτα . Καλυτερα να τον ξεγραψεις.
15-01-2013, 17:01 #4
Ειναι αρκετα εξυπνος, θα μπορουσε κ καλυτερα.
Να σε πριονιζει θελει χωρις να τον πρηζεις, οταν θελει να του φευγουν τα χοντρα. Αν κ συ θες να στον σφυριζει μια στο τοσο προχωρα, αλλιως κοψε ροδα μυρωμενα για να μη βγαινεις μετα να μυξοκλαις για το αποτελεσμα.
15-01-2013, 17:59 #5
Καλησπέρα κι από μένα! Ααααας πω κι εγώ τη γνώμη μου: Καταρχάς να πω ότι συμφωνώ για άλλη μια φορά με το κεράσι.
Τώρα, πραγματικά έχω γίνει έξαλλη με τον τύπο σου, miliva18! Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι την πέφτει σε άλλες ενώ είναι σε σχέση, αυτό θα το προσπεράσω...Είναι απαράδεκτο όμως αυτό που κάνει. Σε βρήκε μικρή και άπειρη όπως λες και προσπαθεί να σε κάνει υποχείριό του. Και τι πάει να πει "θεωρει πως δεν μπορω να ολοκληρωσω σεξουαλικα γιατι λεει οτι ειμαι αβγαλτη σε συγκριση με τις αλλες κοπελες στην ηλικια μου και λεει πως οι σχεσεισ ειναι μονο για το σεξ" ???? Δηλαδή τι προσπαθεί να κάνει με αυτό που σου λέει?? Να σε κρατάει μακριά από άλλα αγόρια προκειμένου να σε έχει αποκλειστικά "δική του"? Άσε που θα σε κάνει να σχηματίσεις άσχημη εικόνα για τις σχέσεις. Ακούς εκεί οι σχέσεις είναι μόνο για το σεξ!!!! Έλεος!!! Σε ένα πράγμα τον παραδέχομαι: Σου τα λέει έτσι ώστε όταν κάποια στιγμή πάρει αυτό που θέλει από σένα και σε παρατήσει μετά, να μην μπορείς να του πεις τίποτα γιατί θα γυρίσει και θα σου πει "εγώ στα είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι οι σχέσεις είναι μόνο για το σεξ και για τίποτα παραπάνω".
Γνώμη μου: μην ασχολείσαι άλλο, ο τύπος είναι γελοίος από όποια πλευρά και να το δεις! Σε παρακαλώ, μην τον εξιδανικεύσεις σε καμία περίπτωση γιατί μετά θα ξεκολλήσεις δύσκολα. Και είσαι στην αρχή ακόμα, είναι κρίμα να ξεκινήσεις τις εμπειρίες σου με μία τέτοια περίπτωση και να δημιουργήσεις μια λανθασμένη κι άσχημη εντύπωση για τις σχέσεις. Κι αν δεν σου λένε τίποτα όλα αυτά που σου λέω, σκέψου και το άλλο: θες να είσαι με έναν άνθρωπο που σου την έπεφτε ενώ είναι σε σχέση? Ποιος σου εγγυάται ότι δεν θα το ξανακάνει και μετά ενώ είστε "μαζί"? Αλλά και σχέση να μην είχε, θεωρείς ότι αξίζει για σένα ένας άνθρωπος με τέτοιες απόψεις για το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο, τις ανθρώπινες σχέσεις και τον έρωτα?
Αυτά από μένα. Καλή τύχη σου εύχομαι!
15-01-2013, 20:18 #6
Η κοπέλα του δε είναι ακριβώς ο τύπος του αλλά είναι μαζι 3 χρόνια!!!!!! Πιστεύω πως θέλει να σε τρέχει, θέλει ένα κοριτσάκι να τον κηνυγά. Δε μπορεί να κάνει κάτι μαζί σου άλλα θέλει να ξέρει αν σου αρέσει,ζητά επιβεβαίωση και μόνο!Δε τον ενδιαφέρει τι νιώθει εσύ,αυτός μια χαρά είναι με τ κοπέλα του δεν υπάρχει περίπτωση να τη χωρίσει, αν τον σουτάρει παίζει να έρθει να σου πει τη χώρησα γτ δε μπορώ να είμαι μακρυα σου μη τσιμπήσεις ;) Πάντα στις σχέσεις σου να επιδιώκεις να είσαι η πρώτη επιλογή!
15-01-2013, 21:55 #7
15-01-2013, 22:00 #8
15-01-2013, 22:27 #9
Αγαπητη ANNA K
Ισως δεν θα επρεπε καν να το σκεφτομαι....απλα παντα με ενδιεφερε αυτο το παιδι αλλα αν ειναι ετσι δεν αξιζει...Οχι δεν θα μου αρεσε το αγορι μου να εχει τετοια γνωμη για τις σχεσεις...ομωσ δεν εδωσα βαση σε αυτο που ειπε οτι οι σχεσεισ ειναι μονο για το σεξ γιατι γενικως τα αγορια θελουν να το παιζουν αντρες σνομπαροντας τα περι ερωτα.....ενω μπορει καταβαθος να ισχυει το αντιθετο...Ουτε μου αρεσε αυτη η κατασταση που βγαιναμε ενω ηταν σε σχεση και του το ειχα πει.Αλλα μου απαντησε με τη χαζη δικαιολογια(και που ξερω εγω τι κανει αυτη πισω απο την πλατη μου?)....Γενικα αν και μικρη νιωθω απογοητευμενη απο τα αγορια...και γι αυτο δεν ξερω αν θα συμφωνησω σε αυτα που λες για ευτυχισμενες ανθρωπινες σχεσεις αν υπαρχουν ή προκειται για μυθο....Απλως ηθελα να ακουσω και αλλες αποψεις γι αυτο το θεμα προκειμενου να παρω την πιο καταλληλη αποφαση....και οπως βλεπω οι αποψεις σας καταληγουν στο ιδιο συμπερασμα...Να σαι καλα!!
15-01-2013, 22:45 #10
Να μη νιώθεις καθόλου απογοητευμένη από τα αγόρια! Ναι υπάρχουν οι μαλάκες, ναι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και ναι είναι πολύ πιθανό να πέσεις σε έναν τέτοιο! Όμως να σκέφτεσαι δύο πράγματα: 1ον να θυμάσαι πάντα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, και 2ον ακόμα κι αν την πατήσεις κάποια στιγμή κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε και διορθωνόμαστε στην πορεία. Αλλά να διορθωνόμαστε, όχι να ξανακάνουμε τα ίδια. Όλα εμπειρίες είναι στη ζωή, να μη φοβάσαι να τολμήσεις! Το θέμα είναι να επιλέγεις να ζήσεις εκείνες τις εμπειρίες από τις οποίες θα βγεις όσο πιο κερδισμένη γίνεται. Και τέλος, συνειδητοποίησε τι αξίζεις και μη συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο! Να σαι καλά κι εσύ! :)
15-01-2013, 22:49 #11
15-01-2013, 23:15 #12
λοιπον χωρις πολλα πολλα να σε απαφτώσει θελει.τετοιεις κλαψουρες οτι δεν περναει καλα στη σχεση του κλπ ειναι οτι ναναι, αν ηταν ετσι δεν 8α χε 3!!!! χρονια σχεση..απλα ειναι απο αυτους που κανουν τις κοπελες τους ελαφινες! μην του τοδωσεις δεν το αξιζει ,μονο και μονο επειδη ειναι παπατζης. υγ. προφανως και του αρεσεις μην παρεξηγηθουμε
15-01-2013, 23:43 #13
16-01-2013, 09:00 #14
Να σε απαφτωσει θελει και η όλη συμπεριφορα του απεναντι σου όπως την περιγραφεις στα μηνυματα σου ειναι προετοιμασία του εδάφους. Τα απλα φιλια θα ακολουθησουν πιο τολμηρα χάδια και φιλιά μέχρι... Κι αμα σου κανει τη ζημια θα βρει καποια καλη δικαιολογια για να φυγει. Παλι καλα που σου ειπε εμμεσως πλην σαφως ότι ο σκοπος του για σενα ειναι το σεξ και δεν σου πουλαει ερωτες. Απλά του αρέσεις σεξουαλικά, θέλει να γίνεις μια από τις εμπειριες του, αν ηθελε σχεση μαζι σου οι κουβεντες του θα ήταν τελείως αλλιώτικες.
Τα υποτιθεται προβληματα με τη σχεση του ειναι η δικαιολογια του προς εσενα για να σου ειναι πιστευτος και αποδεκτος. Τον γουσταρες, όμως σου εδωσε τα δειγματα γραφης του σαν χαρακτηρας. Και μαζι σου τελικα να τα φτιαξει θα σου κανει αυτα που τωρα κανει στην κοπελα του, να μιλα παραλληλα με άλλες. Δεν ταιριαζει με τα γουστα σου, εσυ ψαχνεις αλλα στις σχεσεις απο οτι αυτος. Καλύτερα να τον ξεγραψεις όπως σου λενε και αλλα μελη.γιάννης
16-01-2013, 10:36 #15
οπως στα ειπε η μπετουγια ακριβως ειναι τα πραγματα κοριτσακι.
αν θεωρουσε οτι οι σχεσεις ειναι μονο για το σεξ, δεν θα ειχε δεσμο με την δικια του, αλλα μονο ελευθερες σχεσεις ;)
καθολου να μην απογοητευεσαι. μαλακες παντα θα υπαρχουν, δεν γινεται να εξαφανιστουν.
το θεμα ειναι να γινεις εσυ απροσβλητη σε μαλακες, ξεκινωντας απο το να μην τρως παραμυθι απο κατι τετοιους και να προσπερνας γρηγορα χωρις να τους αφηνεις να σε πολυπροβληματιζουν.
και βεβαια υπαρχουν ευτυχισμενες ανθρωπινες σχεσεις. τις βρισκεις οταν εχεις αυτο ακριβως που θελεις, οπως το θελεις και για οσο το θελεις κι οχι οτι ξεροκοματο αποφασισει να σου πεταξει ο καθε περαστικος που νοιωθει πιο εξυπνος απο σενα :)