Results 16 to 30 of 32
-
16-01-2013, 15:25 #16
Mεγαλος παπατζης παντως! Θα ναι και ωραιο γκομενακι, ειναι κ δεσμευμενος, μια χαρα, κελεπουρι! Αν ειχε κ βερα θα ταν πιο ελκυστικος, δε το χει σκεφτει φαινεται να κοτσαρει μια μαιμου. Το σπρεχεν παντως το χει! Ρεσπεκτ! Ειναι πολυ μπροστα ο τυπος! Φερτε το πριονι....
- 16-01-2013, 16:04 #17
αχ κερασι!ελεος........ :D ναι ειναι ωραιο παιδι......κ εγω θεωρουμαι αρκετα εμφανισιμη..(δν θελω να ψωνιστω :D) σε σχεση με την κοπελα του..βλαχακι μου την ανεβαζε βλαχακι μου την κατεβαζε...και για αυτο πιστευα οτι ισως θα μπορουσε να γινει κατι....αλλα δεν λεει ...αν ειναι να με βριζει κ μενα σε αλλες ..αστο.. :D
16-01-2013, 16:07 #18
Λοιπον...απο οτι φαινεται και με τισ αποψεις τισ δικεσ σας ο τυπος ειναι οτι να ναι....να στε καλα...:)
16-01-2013, 16:09 #19
Αφου ειναι βλαχακι και τον πρηζει γιατι την κραταει 3 χρονια? Γιατι δεν εχει χωρισει προ πολλου?
16-01-2013, 16:30 #20
κοιτα λεει οτι ειναι αγαθιαρα....και απο οτι εχω καταλαβει αυτη πρεπει να ειναι εξαρτημενη απο αυτον.....αρα αυτοσ ειναι οκ..γιατι εχει βρει το σιγουρακι του....κατα την δικη του αποψη θεωρω...
Δεν ξερω μερικες φορεσ εχει την συμπεριφορα μισογυνη ,υποτιμαει τισ γυναικες κτλ κτλ .... και αλλες φορες γινεται συναισθηματικος...μου δειχνει φωτογραφιες τους μιλαει για αυτη οτι την ηξερε απο παλια οπωσ κ εμενα...τι να πω.... ισως ο ioannis2 νε εχει δικιο οτι το κανει για να γινεται αποδεκτος σε μενα...
16-01-2013, 16:37 #21
Δεν ταιριαζετε σου λεω, τοσο αντικειμενικα στο λεω....
16-01-2013, 16:47 #22
16-01-2013, 17:30 #23
17-01-2013, 07:39 #24
Από τη στιγμη που ξερεις ότι ειναι σε σχεση (πάλι καλά που το ξερεις δλδ και δεν θα το ανακαλυπτες τυχαια) τι περίμενες να σου πει για την κοπέλα του? ότι ειναι ωραια και τη λατρευει? αμα σου ελεγε τετοια προφανως δε θα σου δημιουργουσε εσενα ελπίδες και συνδεση μαζι του τα οποια σε ενα βαθμο τα εχει πετυχει.
εχει τη δικια του στα σιγουρα, αλλά θελει να κανει τις φασεις του και με άλλες, σ αυτο το πλαισιο εισαι εσυ, αφου ο ενθουσιασμος και οι μεγαλοι ερωτες στη σχεση του αυτη εχουν παρελθει και απλα τωρα βιωνει μαζι της τη ρουτινα και την καθημερινοτητα. εκτος κι αν αποδεδειγμενα δεν τα παει καλα μαζι της και ειναι βεβαιο ότι θελει να χωρισει οποτε εσενα σε βλέπει σαν υποψηφια επομενη. μονο σ αυτη την περιπτωση μπορεις να ελπίζεις.
αφού αυτη ειναι βλαχακι κι αυτος ωραιο παιδι κι απ ότι φαινεται (απο τη σταση του εναντι σου) ξερει τον τροπο να φλερταρει, αρα ευκολα θα βρισκε άλλη, τότε γιατι καθεται μαζι της τρια χρόνια?γιάννης
17-01-2013, 07:48 #25
.. μονο που κοβει κάπως μακρια ο Μπραντ Πιτ για να υπαρχει η προσωπική καθημερινη επικοινωνια όπως στη Μιλιβα. Αμα τον γνωριζες απο κοντα ίσως η εξελιξη να ηταν αναλογη όπως η συμπεριφορα του τυπου απεναντι στη Μιλιβα και ετσι να χαλουσε η καλη σου εικονα γι αυτον. Απο μακρια απλά σου δειγειρε τη φαντασια.
γιάννης
18-01-2013, 02:47 #26
χμ...συμφωνω με τα οσα ειπωθηκαν απο τα προηγουμενα μελη κανοντας ομως μερικες ενστασεις...
1.καταρχην καλα με τη κοπελα του σιγουρα δεν ειναι...εφοσον μιλαει και με αλλες...
πολυ πιθανο ειναι να εχει βολευτει..πολλοι αντρες το κανουν...βρισκουν μια να την εχουν του χεριου τους και τη κερατωνουν αβερτα!
πιθανον να ειναι κατωτερη του...και να μην τον γεμιζει αλλα η παιδεια του και το επιπεδο του δε τον αφηνουν να την αφησει και να κανει μια σχεση...
αλλα ψαχνει μπαλωματα για να επιβεβαιωνεται και γτ οχι να καλοπερναει με αλλες κοπελες
2.ειναι προφανες οτι το τυπος θελει να σε εκμεταλλευτει σωματικα..να περασει καλα εν ολιγοις και γενικοτερα λειτουργει με πολυ υπουλο τροπο προσπαθωντας να σε κανει και σενα
να εισαι ευχαριστημενη μονο με το σεξ.
ο τυπος ψαχνει θυματα..αβγαλτες κοπελες που θα του κατσουν και θα τον εχουν θεο..
εμενα ο πρωην μου ειχε σχεση απο αποσταση 3 χρονια χωρις να τη γουσταρει...και τη κερατωνε φουλ...
και μου ελεγε οτι απο κοντα δε θα την ειχε..αλλα απο μακρια τον βολευε γτ..εκανε οτι γουσταρε,χωρις να νιωθει τυψεις.
επισης ελεγε οτι δε πιστευε οτι μπορει να βρει πιο ομορφη και καλυτερη απο αυτη γιαυτο παρεμενε..
αυτο το εχω δει να συμβαινει πολλες φορες,
σαφως και ειναι μεγα λαθος και απαραδεκτο..αλλα το οτι καποιος μενει με καποια για χρονια δε σημαινει απαραιτητα οτι την αγαπαει κιολας η οτι την θελει,στη τελικη δε θα χε τασεις απιστιας.
τεσπα..μακρια απο αυτον..δεν εχει καλα στοιχεια χαρακτηρα....δωστου χυλοπιτα..να δεις ποσο θα τον πονεσει..αυτο του αξιζει!Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
18-01-2013, 14:34 #27
Ναι λιονταρακι μπραβο..νομιζω πως επεσες πολυ κοντα σε αυτο π σκεφτεται...εχει μεν σχεση δεν τον ευχαριστει δε αλλα δεν θελει να την αφησει...οχι επειδη δεν μπορει να βρει αλλη....απλα δε θελει ελευθερη σχεση...θελει μια κολλημενη πανω του για ταρανδο γιατι μου ειχε πει:εμενα η δικια μου δεν μιλαει με κανεναν..... Οποτε εχει αυτη κ θελει να γεμιζει τις ωρες τ με αλλες οπωσ λετε κ εσεισ για να επιβεβαιώνεται...οντως μια τετοια εξηγηση δικαιολογει την ολη συμπεριφορα του....
Κριμα...τελικα μαλλον οι πλατωνικοι ερωτες θα πρεπει να βρισκονται στη σφαιρα της φαντασιας και να μην τους πολυαφηνουμε να μας πλησιαζουν.....αρα εσυ θεοφανια ησουν πιο τυχερη με τον Μπραντ Πιτ..... :D
18-01-2013, 14:48 #28
Εγω μιλιβα κανω μια προβλεψη...αλλα πριν απ την προβλεψη τι γινεται με το παιδι, μιλατε πχ στα sms, fb κλπ? Ποτε θα ξαναβγειτε?
18-01-2013, 14:57 #29
Κ εγω κερασι κανω μια προβλεψη....φοβαμαι !!μηπως ερθει σε λιγους μηνες και μοτ πει ταχα μου οτι ΧΩΡΙΣΕ και καλα..ενω τα εχει με την αλλη και θελησει να το παιξει σε διπλο ταμπλο....οχι εδω και δυο βδομασες σν έχουμε μιλησει...του εχω πει οτι μέχρι να δώσω εξετασεις εχω πιεσμενο προγραμμα....και το σεβεται και καλα......!κατσε και θα δουμε...:-o
18-01-2013, 15:07 #30
Ηταν να μην του βγει το ονομα....αν ειναι παπαρας δεν θα διστασει να κανει και αλλη μια παπαρια...γιατι του εχω δειξει..οτι εγω δεν θα ηθελα να κανω κατι ενω βρισκεται σε σχεση...αλλα ας μην τ υποψιαζόμαστε απο τωρα...