Results 16 to 19 of 19
Thread: ????
-
03-02-2013, 16:55 #16
Απλά ενώ στην αρχή νιώθω πως θέλω και μπορώ και αυτό βγάζω στον άλλον μετά από λίγες μέρες μου φεύγει και το κόβω, οκ για εμένα έκλεισε αλλά αισθάνομαι άσχημα για τ συμπεριφορά μου στους άλλους λες και τους κοροιδεύω έχει τύχει να πρέπει να απολογούμαι για αυτή τη συμπεριφορά και να με κατηγορούν πως απλά κάνω το κέφι μου... :/ Ακριβώς πριν λίγες μέρες μιλούσα με κάποιον περνούσα κάλα περνουσαμε καλά όταν είδα πως αυτός αρχισε να το βλέπει πιο σοβαρά και άρχισε τον έλεγχο που και με ποιον και γιατί του είπα πως δε θέλω και δε μπορώ να το συνεχίσω.. Μαλώσαμε εν τέλη θύμωσε και δε μου μιλάει πια...
- 03-02-2013, 16:57 #17
03-02-2013, 17:17 #18
Ο αλλος μπορει να πει ο,τι θελει, εσυ θα λες την αληθεια. Αν η αληθεια ειναι οτι δεν αισθανεσαι πλεον ερωτικα το λες κ φευγεις. Τι να κανεις δηλαδη? Να κατσεις με το ζορι ενω δε νιωθεις καλα επειδη το θελει ο αλλος? Και προφανως θα σου προσαψεο διαφορα γιατι θιγεται. Μηπως ομως υπαρχουν κ συμπεριφορες οπως αυτη της υπερμετρης ζηλειας, ελεγχου, πιεσης κλπ οποτε ο καθενας θα αρχιζε να νιωθει καπως? Ισως και στις αλλες περιπτωσεις να υπηρχε κατι αναλογο. Αλλωστε αν μιλαμε για γνωριμια λιγων ημερων ή εβδομαδων δεν τιθεται θεμα να σου πει ο αλλος κατι αν φυγεις. Η αγαπη, το ουσιαστικο νοιαξιμο και η γνωριμια του αλλου δεν επιτυγχανεται σε τοσο συντομο διαστημα. Μη κοιτας που πολλες φορες λεμε τα μεγαλα λογια συντομα.
03-02-2013, 19:13 #19
Δικαίωμα σου όταν σου φεύγει να τους το κόβεις και να μην το συνεχίζεις. Αρκεί βέβαια να τους το λες ευθέως και ειλικρινά. Αν το κάνεις αυτό, δεν νομίζω να σε κατηγορήσει κανείς ότι τους κοροιδεύεις ή ότι κάνεις το κέφι σου... εκτός αν είναι κάνας προβλημακτικός. Αν από την άλλη δεν το χειρίζεσαι όπως πρέπει, λογικό είναι αν το είδε ο άλλος σοβαρά να θυμώσει, να μαλώσετε και να τρέχεις να του απολογηθείς...
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία