βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!

γεια σας....ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!!θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις και αν μπορείτε να με βοηθήσετε...μόλις πήρα το πτυχίο μου απο το πανεπιστήμιο αθηνών τμήμα νηπιαγωγών...... και θα ήθελα να ασχοληθώ με την ψυχολογία....1)αν πάω για BA sto Deree στην ψυχολογία ,μετά θα μπορώ να ασκήσω το επάγγελμα της ψυχολόγου ή αν οχι τι πρέπει να κάνω?? 2)αν κάνω μεταπτυχιακό στην σχολική ψυχολογία μετά πώς θα μπορούσα να το εκμεταλευτώ στον τομέα μου. 3)Αγγλία ξέρετε ποια είναι τα τορ πανεπιστήμια για μεταπτυχιακα στους τομείς της ψυχολογίας?/? ευχαριστώωω πολύ..αν μπορεί κάποιος ανθρωπος καλός να με φωτίσει ....

Senior Member
    για να απαντησουν οι ψυχολογοι....νομιζω οτι το ντιρι δεν αναγνωριζεται απο το δημοσιο τομεα!

Junior Member

thanks!!!

Σ\'ευχαριστώ πολύ πολύ...

Member
    αν θελεις να ασκησεις το επαγγελμα του ψυχολογου (με αδεια, είτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα) τα ιδιωτικα κολεγια δεν σε κατοχυρωνουν.
    αν επιλεξεις την αγγλια, φροντισε το προγραμμα που θα επιλεξεις να ειναι καταρχην αναγνωρισμενο απο το British Psychological Society και το ΔΙΚΑΤΣΑ.
    ο μονος τροπος για να γινεις επαγγελματιας ψυχολογος ειναι με ολοκληρωμενες σπουδες ειτε στην ελλαδα ειτε σε αναγνωρισμενα πανεπιστημια του εξωτερικου.
    τωρα αν θελεις απλη επιμορφωση στον τομεα της ψυχολογιας που θα εμπλουτισει τις γνωσεις και το βιογραφικο σου υπαρχουν απειρα σεμιναρια ή μαθηματα που μπορεις να κανεις.

Junior Member

thanks!!!!

ευχαριστώ πολύ και πάλι ήσουν αρκετά κατατοπιστική!!!

Member
    Ζωή καλή σταδιοδρομία

Προσωπικά θα σε ρωτούσα για τί ακριβώς ενδιαφέρεσε.
    Αισθάνομαι ότι ίσως θέλεις απλά να πάρεις μια γεύση απο την δική μας επιστήμη.
    Ευπρόσδεκτη.
    Εύχομαι το καλύτερο στις αναζητήσεις σου.
    Γιώργος

Junior Member

απάντηση..

απάντηση..

Αυτό που ήθελα πραγματικά είναι να ασχοληθώ με παιδιά και ακόμα πιο πολύ με παιδιά προσχολικής ηλικίας..Θεωρώ ότι η Ψυχολογία είναι ο ομφαλός όλων των επιστημών και πόσο μάλλον της δικής μου επιστήμης..Σκεφτόμουν μήπως έκανα 2ο πτυχίο στην ψυχολογία ή μεταπτυχιακό στην σχολική ψυχολογία ή στην παιδοψυχολογία...Εχω την ανάγκη και τη θέληση να μάθω να προσεγγίζω αυτές τις περίεργες μικροσκοπικές ψυχούλες ,να τους βοηθάω σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχολικά,ενδοοικογενειακά,δ ιαπροσωπικά..κτλ ώστε μελλοντικά να εξελιχθούν σε υγιείς και ολοκληρωμένες προσωπικότητες.....αυτά...εσύ αγαπητέ μου Γιώργο τί προτείνεις??
    Προφίλ μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member