Results 1 to 14 of 14
-
17-01-2013, 15:22 #1
Τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειές μου με κρατάνε πίσω!!
Καλησπέρα!! Είμαι 24 ετών και μόλις τώρα συνέρχομαι από μία μακροχρόνια και πολύ δύσκολη σχέση που με απάτησε, με πλήγωσε και με ταλαιπώρησε πολύ. Τελευταία όμως έγινε αυτό το ''κλίκ'' που λένε στο μυαλό μου και συνειδητοποίησα πως μπορώ να είμαι καλά και χαρούμενη και χωρίς αυτόν και δεν είναι ο μοναδικός άντρας στο κόσμο!! Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου όμως.. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω χάσει 50 κιλά. Με το πρώην αγόρι μου ήμουν από τότε που ήμουν αρκετά χοντρούλα μέχρι και τώρα που έχω χάσει τα κιλά, οπότε ήμουν εντάξει απέναντί του. Το πρόβλημα είναι πως λόγω του βάρους που έχω χάσει υπάρχει μια χαλαρότητα στο σώμα μου. Στη κοιλιά, στους μηρούς και φυσικά το πλούσιο στήθος έχει χαθεί. Δε νιώθω καθόλου άνετα με το σώμα μου. Βγαίνω έξω και επειδή με τα ρούχα δεν φαίνεται και τόσο και στο πρόσωπο δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη με φλερτάρουν. Και να πώ και την αλήθεια μου τελευταία έχω γνωρίσει κάποιον που με ενδιαφέρει πολύ. Δεν ξέρω όμως τι να κάνω. Νιώθω τόσο άσχημα, σκέφτομαι πως θα φτάσω στο κρεββάτι μαζί του ή με κάποιον άλλον και μόλις με δει χωρίς τα ρούχα θα ξενερώσει ή θα με κοροιδεύει από μέσα του κι έπειτα θα εξαφανιστεί. Με άντρες φίλους που το έχω συζητήσει μου λένε πως είμαι υπερβολική και σε καμία περίπτωση να μη το συζητήσω με τον άλλον γιατί θα τον ξενερώσω ενώ αν είμαι ακομπλεξάριστη δεν θα προσέξει και εκείνος τίποτα, Ωστόσο δεν το πιστεύω αυτό! Κυκλοφορούν τόσες κοπέλες με υπέροχα σώματα οπότε γιατί κάποιος να πάει μαζί μου που είμαι έτσι!!?? Πείτε μου τη γνώμη σας και αν έχετε κάποια απορία ρωτήστε με... Ευχαριστώ! :)
- 17-01-2013, 17:14 #2
Γιατι μπαινεις στη διαδικασια να συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλες κοπελες? Γιατι μπαινεις στο τρυπακι αυτο, πιστευεις σε βοηθαει? Υπαρχουν κ ομορφοτερες, οπως κ ασχημοτερες, εσυ ομως εισαι αυτη που εισαι, κ πρεπει να επικεντρωσεις στον εαυτο σου! Επισης δν μπορουμε να ειμαστε ολοι το ιδιο, ο καθενας ειναι διαφορετικος, αλλιως η ζωη θα ηταν πολυ βαρετη.. :) Ενας ανθρωπος δν προσδιοριζεται απο τα κιλα του (μονο), αλλα απο ενα σωρο αλλα πραγματα.. Δεν ειμαστε μονο περιτυλιγμα, εχουμε κ περιεχομενο θελω να πιστευω.. αν με πιανεις.. Οσο για τη χαλαροτητα, πιστευω αμα ξεκινησεις γυναστηριο θα σε βοηθησει, αλλα θελει αρκετο καιρο να δεις αποτελεσματα, αλλα αξιζει να προσπαθησεις! :)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-01-2013, 17:59 #3
Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας είναι που μετράνε κι εκεί απ' όσο καταλαβαίνω κερδίζω.. Κάποτε είχα ανασφάλειες λόγω των κιλών και τώρα που δεν έχω τα κιλά έχω αυτό το πρόβλημα.. Γυμναστήριο έπρεπε να ξεκινήσω εξ'αρχής αλλα το πρώτο χρόνο απαγορευόταν λόγω μιας επέμβασης που είχα κάνει και μετά απλά το άφησα.. Δεν ήμουν και καλά ψυχολογικά με κάποια άλλα θέματα και το αμέλησα.. Ή για να είμαι ειλικρινής επαναπαύτηκα. Τώρα ούτε με γυμναστήριο δεν θα έχω τη λύση που θέλω παρα μόνο με πλαστική για την οποία φυσικά δεν υπάρχουν τα χρήματα. Κι ενώ γνωρίζω ανθρώπους που μου αρέσουν και ενδιαφέρονται, κολλάω και δεν είμαι ο εαυτός μου ή κλείνω πόρτες γιατί σκέφτομαι οτι δεν γίνεται να προχωρήσω.. Ντρέπομαι τρομερά και δεν ξέρω πως να τους αντιμετωπίσω..
17-01-2013, 18:19 #4
Τα κιλα πως τα εχασες?
17-01-2013, 18:30 #5
17-01-2013, 18:40 #6
Mετα την επεμβαση πλεον, απο φαγητα τι ετρωγες? Δηλ η ορεξη σου πως μειωθηκε? ή δεν μειωθηκε?
17-01-2013, 18:46 #7
Όχι με αυτή την επέμβαση δεν μειώνεται η όρεξη για φαγητό απλώς μειώνεται κατά πολύ η ποσότητα που μπορείς να φας.. Ειδικά το πρώτο χρόνο.. Σκέψου πως αφαιρούν το 80% του στομαχιού. Ακόμα και τώρα 3 χρόνια μετά δηλαδή τρώω πολύ λίγο και πολύ αργά.. Εάν φάω λίγο παραπάνω δεν φουσκώνω, αμέσως γίνεται παλινδρόμηση και πρέπει να κάνω εμετό. Αλλά προσπαθώ να μη τρώω λαίμαργα ώστε να μη συμβαίνει αυτό και έχω συνηθίσει πλέον σε αυτό το τρόπο ζωής!
18-01-2013, 16:33 #8
Υπαρχει καποιος στον περιγυρο σου γενικοτερα που να σε ενδιαφερει πχ για σχεση? Γιατι το να θες να κανεις σχεση χωρις "αμεσο αντικειμενο" ειναι λιγο γενικο.. Στις σχεσεις σου εισαι ντροπαλη η αμα δεις θετικο κλιμα κανεις πχ εσυ την πρωτη κινηση??
18-01-2013, 16:41 #9
κολοκυθακι eatingdisorders ειναι φορουμ τ ιδιου admin εκει θα βρεισ ομοιοπαθεισ κ θα σ πουνε μια λυση
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-01-2013, 16:54 #10
Καλε ελις η κοπελα δν ειπε μονο για τα κιλα μιλησε κ για σχεσεις!! οτι την επηρεαζει στη σχεση με τους αντρες! ασε το χωωω ξερω εγω να το χειριζομαι το θεματακι αυτο!! :p
18-01-2013, 18:03 #11
Για να σου δώσω να καταλάβεις, είχα σταθερή σχέση επι 4,5 χρόνια. Ήμασταν μαζί απο τότε που είχα τα κιλά μέχρι και πριν κάποιους μήνες. Οπότε μαζί του ήμουν άνετη. Οκ, ένιωθα άσχημα κάποιες στιγμές αλλά μετά απο τόσα χρόνια σχέσης και εφόσον με ήθελε πολύ δεν το σκεφτόμουν ούτε φώτα έσβηνα ούτε κρυβόμουν. Αυτή η σχέση όμως μετά πολλών δακρύων και βασάνων έχει τελειώσει. Τώρα ξεκινάω να ζω πράγματα που δεν έχω ζήσει ξανά λόγω της σχέσης που είχα.. Βγαίνω, γνωρίζω κόσμο, με φλερτάρουν και φλερτάρω. Υπάρχουν αρκετοί που δείχνουν ενδιαφέρον. Για μένα υπάρχει ένας συγκεκριμένος που μου αρέσει και μου κάνει αυτό το ''κλίκ'' που λέμε.. Δεν ξέρω αν θα πάει σε σχέση, σε απλό ''περνάμε καλά'' ή και σε απολύτως τίποτα.. Αλλά και αυτός να μην είναι θα είναι κάποια στιγμη κάποιος άλλος που θα γνωρίσω και φοβάμαι πως θα γνωρίζω και θα σταματάω λίγο πριν τα πράγματα πάνε στο....κρεββάτι ακριβώς επειδή έχω αυτό το πρόβλημα και ντρέπομαι και φοβάμαι πως θα με δουν γυμνή και θα ξενερώσουν ή θα με κοροιδέψουν..
18-01-2013, 18:16 #12
Οχι στο τελευταιο που λες διαφωνω, μπορει εσυ πχ να αγχωνεσαι πως φαινεσαι (κ εγω μερικες φορες το σκεφτομαι επειδη λογω της στασης ξες φαινομαστε πιο γεματες κτλ) αλλα το αγορι σου ουτε καν θα παει εκει το μυαλο του, αλλωστε το σεξ δν ειναι μοντελινγκ κ γινεται για συγκεκριμενο σκοπο, ασε π αμα σκεφτεσαι συνεχεια πως φαινεσαι μπορει να αργας να ερθεις σε οργασμο κτλ.. αλλα αυτο ειναι σε δευτερη φαση, σε πρωτη φαση γιατι δν κανεις εσυ καποια κινηση παραπανω? Εκεινος δειχνει να εχει αισθηματα για σενα, κανει πχ κατι που να προδιδει τα αισθηματα του? Πιστευω οταν ειμαστε σε μια σχεση με ενα ατομο π αγαπαμε κ μας αγαπαει νιωθουμε γενικα καλυτερα κ αλλαζει πληρως η διαθεση μας!! :)
18-01-2013, 18:59 #13
Δεν είμαστε σε σχέση κ ούτε ξέρω αν θα προκύψει κάτι.. Δυό φορές έχουμε βγεί ακόμα, έχουμε περάσει καλά κάτι φιλιά έχουν πέσει και ως εκεί. Δεν ξέρω ακόμα που το πάει και σίγουρα δεν έχει κάποια αισθήματα, απλά του αρέσω.. Γι αυτό λέω.. Δεν είναι το αγόρι μου που με αγαπούσε και με ήθελε και δεν τον ένοιαζε.. Είναι ένας ξένος άνθρωπος που με βλέπει με ρούχα και είμαι θεά... και σίγουρα δεν φαντάζεται τι συμβαίνει κάτω απο αυτά όπως και οποισδήποτε άλλος προκύψει στο δρόμο μου δεν μπορεί να ξέρει...
18-01-2013, 19:13 #14
Καταλαβα.. οποτε κρατα τις επιφυλαξεις σου κ μην δινεσαι ολοκληρωτικα σε καποιον που εχεις αμφιβολια για τα αισθηματα του...