Σχετικα με τα μελη του φορουμ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
    Senior Member

Σχετικα με τα μελη του φορουμ

Καλησπερα σε ολους! Εκτιμω πολυ το γεγονος οτι υπαρχει αυτο το φορουμ και μοιραζομαστε τους προβληματισμους μας, ωστοσο τις τελευταιες μερες παρατηρησα μια αρνητικοτητα μεταξυ καποιων μελων. Στο παρελθον βεβαιως εχει ξανασυμβει και εν μερει ειναι φυσιολογικο, ανθρωποι ειμαστε, θα διαφωνησουμε. Ωστοσο, επειδη εδω τις περισσοτερες φορες γραφουν ανθρωποι εντονα συναισθηματικοι και ευαισθητοι, ειναι καλο να σκεφτομαστε λιγακι πριν αντιδρασουμε εντονα. Δεν ειμαστε εδω ουτε για να κρινουμε, ουτε να κατηγορησουμε, ουτε να ειρωνευτουμε. Υπαρχουν μελη που παιρνουν θαρρος και κουραγιο απο καποιες απαντησεις μας, ας μη γεμιζουμε με περισσοτερη αρνητικη ενεργεια την ολη προσπαθεια να συνελθουμε απο ολο αυτο το κακο ονειρο που καποιοι απο μας ζουμε.

Συμφωνώ επ' αυξάνοντας. :)

Senior Member
    συμφωνώ μικρή μου κ μπραβο σου που ηθελες να το τονίσεις ιδιαίτερα
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Καλησπερα σε ολους! Εκτιμω πολυ το γεγονος οτι υπαρχει αυτο το φορουμ και μοιραζομαστε τους προβληματισμους μας, ωστοσο τις τελευταιες μερες παρατηρησα μια αρνητικοτητα μεταξυ καποιων μελων. Στο παρελθον βεβαιως εχει ξανασυμβει και εν μερει ειναι φυσιολογικο, ανθρωποι ειμαστε, θα διαφωνησουμε. Ωστοσο, επειδη εδω τις περισσοτερες φορες γραφουν ανθρωποι εντονα συναισθηματικοι και ευαισθητοι, ειναι καλο να σκεφτομαστε λιγακι πριν αντιδρασουμε εντονα. Δεν ειμαστε εδω ουτε για να κρινουμε, ουτε να κατηγορησουμε, ουτε να ειρωνευτουμε. Υπαρχουν μελη που παιρνουν θαρρος και κουραγιο απο καποιες απαντησεις μας, ας μη γεμιζουμε με περισσοτερη αρνητικη ενεργεια την ολη προσπαθεια να συνελθουμε απο ολο αυτο το κακο ονειρο που καποιοι απο μας ζουμε.
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Ωραια βρε παιδια! Ελπιζω και τα υπολοιπα μελη να συμφωνησουν, να λυσουμε οποιες διαφορες μπορει να υπαρχουν!

Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    συμφωνώ μικρή μου
    Ε μααα!!! Όταν βλέπω πως από το ψευδόνυμο του άλλου, ξεχωρίζεται όλοι σας κι εγώ δεν μπορώ, αν είναι άντρας ή γυναίκα, μικρός ηλικιακά ή μεγάλος, νοιώθω λίγο μαάκας και πολύ τυφλός. :( :(( :(((

Senior Member
    Ελα βρε Γιωργο, σιγα!! Τι σημασια εχει αλλωστε! Παντως εγω δεν εχω προβλημα να δηλωσω οτι ειμαι γυναικα 23 ετων! Και θελω το φορουμ ενωμενο και δυναμικο!

Ναι ναι howtodream8, ωραία το νοιώθεις.

Senior Member
    Με δικαιολογία την άμβλυνση εντάσεων, ανισορροπιών και τεταμένων σχέσεων, αλλά και την αποφυγή πιθανού σχίσματος (...χαχαχαχάααα !!!) θα ήθελα να προτείνω τα εξής παρακάτω:

http://www.xo.gr/files/1/images/Avai...essaloniki.png

Μπρέ 'σείς!?!
    Θα κανονίσουμε να βρεθούμε γιά κανένα καφέ κάποια στιγμή οι κατοικοεδρεύοντες στην Θεσσαλονίκη και πέριξ αυτής ??
    Από πέρσι έχω να συναντήσω κάποιους ενώ άλλους (τους περισσότερους) καθόλου.

...Όπερ έδει δείξαι ...θέλετε να κάνουμε κάτι ??

Υ.Γ
    Πίτα δέν είναι υποχρεωτικό να κόψουμε, αλλά όσοι θέλετε φλουριά και λίρες φέρνετε.
    ...χαχαχα!!
    Last edited by carry; 18-01-2013 at 13:18.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

...μεγαλες οι αποστασεις Βασίλη!

howtodream8 συμφωνώ με τις διαπιστωσεις σου στο πρωτο μηνυμα, με καλυπτεις πληρως. Ξαναπα και εγω στο παρελθον παρόμοια. Και εγω θελω το φορουμ ενωμενο και δυναμικο, ανκαι αντιθετες αποψεις παντα θα υπαρχουν αφου ειναι χωρος στον οποιο εκφραζομαστε ανετα και ελευθερα, φτανει να μαστε προσεκτικοι ώστε να μην προσβαλλουμε ή μειωνουμε λογω της ιδιαιτεροτητας του κοσμου που συχναζει συνηθως εδω.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Με δικαιολογία την άμβλυνση εντάσεων, ανισορροπιών και τεταμένων σχέσεων, αλλά και την αποφυγή πιθανού σχίσματος (...χαχαχαχάααα !!!) θα ήθελα να προτείνω τα εξής παρακάτω:

http://www.xo.gr/files/1/images/Avai...essaloniki.png

Μπρέ 'σείς!?!
    Θα κανονίσουμε να βρεθούμε γιά κανένα καφέ κάποια στιγμή οι κατοικοεδρεύοντες στην Θεσσαλονίκη και πέριξ αυτής ??
    Από πέρσι έχω να συναντήσω κάποιους ενώ άλλους (τους περισσότερους) καθόλου.

...Όπερ έδει δείξαι ...θέλετε να κάνουμε κάτι ??

Υ.Γ
    Πίτα δέν είναι υποχρεωτικίο να κόψουμε, αλλά όσοι θέλετε φλουριά και λίρες φέρνετε.
    ...χαχαχα!!
    Φυσικα! Οσο ειμαι ακομη εδω δηλαδη, να κοψουμε και ψυχοβασιλοπιτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

howtodream8 συμφωνώ με τις διαπιστωσεις σου στο πρωτο μηνυμα, με καλυπτεις πληρως. Ξαναπα και εγω στο παρελθον παρόμοια. Και εγω θελω το φορουμ ενωμενο και δυναμικο, ανκαι αντιθετες αποψεις παντα θα υπαρχουν αφου ειναι χωρος στον οποιο εκφραζομαστε ανετα και ελευθερα, φτανει να μαστε προσεκτικοι ώστε να μην προσβαλλουμε ή μειωνουμε λογω της ιδιαιτεροτητας του κοσμου που συχναζει συνηθως εδω.
    Χαιρομαι Ιωαννη!! Ευχαριστω για την υποστηριξη! Θελω η κοινοτητα μας εδω να ειναι μια γροθια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ...
    Όταν τύχει και ανηφορίσεις θα οργανώσουμε έκτακτο

##

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Φυσικα! Οσο ειμαι ακομη εδω δηλαδη, να κοψουμε και ψυχοβασιλοπιτα!
    άντε να μαζευόμαστε...

Senior Member
    Θα ηταν πραγματι ενδιαφερον, να μοιραζομασταν απο κοντα καποιους προβληματισμους μας, και να λυθουν οι οποιες παρεξηγησεις μπορει να υπαρχουν.

Senior Member
    Σίγουρα, το πληκτρολόγιο κρύβει παγίδες ακόμη και όταν οι προθέσεις είναι καλές.
    Επίσης, είναι σημαντικό νά έχουμε μία άποψη δια ζώσης, έστω και γενική. Αυτό βοηθάει πολλές φορές στο να καταλαβαίνουμε στις εδώ συνομιλίες μας τα νοήματα με ακρίβεια

Senior Member
    Δεν ειχα ιδεα παντως οτι βρεθηκατε και περσυ. Αν μπορεσουμε να το κανουμε και φετος εγω ειμαι μεσα!

Page 1 of 3 123 LastLast