Results 1 to 13 of 13
Thread: Βοηθεια!!!!!!
-
31-01-2013, 12:34 #1
Βοηθεια!!!!!!
Καλημερα σε ολους, εχω ξαναγραψει σε αυτο το φορουμ αρκετες φορες. Παντα πηρα βοηθεια απ ολους!!! Απο την πρωτη φορα που αντιμετοπισα προβλημα με τα ψυχολογικα μου... Το προβλημα μου ειναι τωρα.. οτι ενω ημουν μια χαρα δεν υπηρχε λογος να παρω αντικαταθλιπτικα ειπα να τα ξεκινησω γιατι μου εκοβαν την ορεξη και πηρα βαρος. Πηρα τα simbalta. ξερω οτι τις πρωτες μερες μου φερνουν μια υπερενταση και δεν μπορω να κοιμηθω... Ελα που προχτες πηρα το πρωτο και πεταγομαι ξαφνικα απο ο κρεβατι και μου ηρθε στο μυαλο οτι καποιοι ισως αυτοκτονουν κι ολας και επαθα 5 φορες απανωτες κριση πανικου γιατι φοβηθηκα μην αυτοκτονησω ανω δεν θελω. Οτι θα μου στριψει η βιδα μου και θα το κανω. Ξερω οτι σε κρισεις πανικου η νομιζεις οτι πεθαινεις η οτι θα τρελαθεις. Πρωτη φορα νομιζω οτι θα χασω τα λογικα μου ολες τις αλλες φορες νομιζα οτι θα πεθανω. Λεω μηπως εχει ερθει πια το τελος μου και πρεπει να κλειστω σε κλινικη...?? Τι ειναι αυτο το καινουριο παλι. Μολις λυνω το ενα μου ερχετε αλλο και πιο δυσκολο. Προτιμω οταν νομιζα οτι εχω προβλημα στην καρδια και το στομαχι. Σας παρακαλω πειτε μου ειχατε παρομοια εμπειρια? Σας ηρθε να φοβοσαστε οτι θα τρελαθειτε και θ αυτοκτονησετε?
[B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]
- 31-01-2013, 15:24 #2
Μια ακαθοριστη σχισμη , με εισαγγελικη εντολη
προσωπικα μου εχει ερθει αυτο το συναισθημα, αλλα με τη φαρμακοθεραπεια και με λιγη καλη παρεα ειναι σαν να μην εχεις τπτ.
Αν απομονωθεις(που ειναι προσωπικη σου επιλογη) τοτε προβλημα σου^_^. Εκει που ησουν ημουνα . Να ξες οτι δεν εισαι ο μονος.
:/. Καταλαβαινω τι περνας αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω επειδη δεν ειμαι ειδικος.:).
Απο την αλλη ομως, οταν ανοιχτηκα στους φιλους μου με εκαναν περα. Τους τρομαζε η λεγε "ΨΥΧΩΣΗ" διοτι τα μιντια , που βασιζονται
στο καπιταλιστικο συστημα δημιουργουν ταινιες οπως ο σχιζοφρενης δολοφονος με το δρεπανι και ξεχνανε οτι οι γυναικες τους πηδιουντα με αλλαδαπους και οι κορες τους ειναι τα μελλοντικα *******κια που παιζουν σε τσοντες
Εκλαικευμενα: μη πεις ποτε στους φιλους σου οτι εχεις ψυχωση
Αλλα αφου εχεις ελευθερη βουληση...κανε οτι θες.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
ψυχιατρειο: βλεπε φυλακη ιδεολογων, βλ. το συστημα ευνοει τους ισχυρους, την πλουτοκρατια, την αριστοκρατεια.
Αν θες να πηδηξεις απο την αλλη πλουσια *******κια για να ξεσπασεις. Παρουσιασου σαν γιατρος...Βασικα, δεν χρειαζεται καν να πεις τπτ αυτες πηδιουνται με ολους γατι ειναι γονιδιακη η πουτανια. Μανα προς μανα *******ς κορη που λεμε.
Θυμαμαι την Τακα(επαυλη στο Πανοραμα, Θεσσαλονικη) την επαιρνε ο ιδιος ζιγκολο(και την μανα και την κορη).
Αρα η πουτανια ειναι κληρονομικη
Κα τις τυχες τις καλες τις εχουν οι πουτανες και οι χαζες( εκλαικευμενα)
Α και κατι ασχετο
Γιατι η Κρητη να μη γινει αλλο κρατος? Αφου μονο αυτη δεν επεσε. Αλλο κρατος να γινει. Εκει υπαρχει τιμη. Εκει υπαρχει η βεντετα.
Vegeta Vegeta ΤυροκροκέταLast edited by the_downward_spiral; 31-01-2013 at 15:49. Reason: ολα ειναι DNA
31-01-2013, 19:45 #3
Σ ευχαριστω πολυ που απαντησες κατ αρχην... Αλλα στην συνεχεια εχω να σου πω οτι καθολου δεν μου αρεσαν αυτα που ελεγες... Η ψυχωση δεν εχει καμια σχεση με τον ΙΔΨ και γενικα ολο το στιλ του ξερολα που ειχες δεν μ αρεσε!!! Οποιος αλλος θελει ας μου απαντησει χωρις να με φωρτωσει παραπανω!!!
[B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]
31-01-2013, 19:52 #4
Μα κι εσύ ρε καλό μου, πήρες αντικαταθλιπτικά χαπάκια μ' ένα κάρο παρενέργειες για ν' αδυνατίσεις? Δεν νομίζω αν το δεις αντικειμενικά ότι έχει λογική αυτή σου η ενέργεια.
Καλύτερα να επέλεγες κάποια άλλη μέθοδο αδυνατίσματος, αντί να βάλεις τον οργανισμό σου σε τέτοια περιπέτεια. Δεν σε μαλώνω, αλλά το βρήκα πολύ επικίνδυνο όλ' αυτό.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
31-01-2013, 20:06 #5
εγω να δεις ποσο επικυνδινο το βρηκα κατοπιν εορτης ομως... Τωρα νομιζω οτι ειμαι καλυτερα Ελπιζω και αυχομαι να μην με ξαναπιασει ποτε
31-01-2013, 20:22 #6
Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
31-01-2013, 21:12 #7
Τωρα νιωθω λιγο καλυτερα φοβαμαι βεβαια μην το ξαναπαθω... Φοβαμαι μην τρελαθω οτι θα χασω τον ελενχο.. Το εχει παθει κανεις?
01-02-2013, 00:24 #8
Και τα δυο τα εχω νιώσει στον παρελθόν σε μεγάλο βαθμο.Είναι πολυ άσχημη εμπειρία σε καταλαβαίνω.Όμως απο την άλλη το μονο που θα καταφέρεις είναι να φοβηθείς πολύ σκεφτόμενη τέτοια πράγματα.Τίποτε δεν πρόκειτε να γίνει.Δεν γίνεται ενας άνθρωπος να τρελαθεί στα καλά του καθουμένου.Επίσης μην δίνεις βάση στον κάθε βλάκα εδω μέσα που έχει άλλη παθηση και γράφει σε όλες τις κατοιγορίες του φόρουμ για να περνάει την ώρα του.
08-02-2013, 08:57 #9
Περα απο τα φαρμακα, δεν ειμαι ειδικος επ αυτου, δούλεψε με τη σκέψη σου. Μάθε εσυ να κανεις εσωτερικη παρατηρηση, ητοι να δικρινεις και να ελέγχεις τις σκέψεις σου. Μαθε να εντοπιζεις και να κατανοεις το παραλογο, το φανταστικο και την υπερβολή στη σκεψη, δλδ τις διαστρεβλωμενες σκεψεις. Εκπαιδευσε τη σκεψη σου την ωρα που τετοιες σκεψεις ερχονται ή βρισκονται σε εξελιξη να τις αναγνωριζεις ως τετοιες, να κατανοεις δλδ ότι βρισκεσαι σε τετοια κατασταση σκεψης. Αφου το κανεις αυτο, το επομενο βημα ειναι εκει να τις σταματας, να τις απωθεις φερνοντας κατι αλλο στο νου, ή φευγοντας απο το χωρο που εισαι (πχ μονη στο δωματιο ή καπου αλλου αδρανης) ή να κανοντας κατι που σε αποσπα απο τη σκεψη αυτη πχ δουλεια, χομπι. Κάπως ετσι...
γιάννης
08-02-2013, 23:47 #10
υποσχεθηκα οτι δεν θα ξαναπαρω χαπια ποτε... Μαλλον η αμυνα του οργανισμου μου ηταν αυτη.. Προσπαθω απο μονη μου να κραταω το μυαλο μου απασχολημενο με αλλα πραγματα για να μην μου ξαναερθει στο μυαλο αυτος ο φοβος. Οσο το σκεφτομαι ειναι απιστευτο... φοβαμαι μην τρελαθω! Εγω το λεω ειλικρινα πιστευω οτι καποιος ειδικος διαβαζει εδω μεσα... αποκλειεται να μιλαμε χωρις καποιος να βλεπει τι γραφουμε... Κανω λοιπον ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ επειδη λεφτα δεν υπαρχουν και ουτε ασφαλεια εχω οποτε οικονομικα ειναι αδυνατον να μπορεσω να παω σε ειδικο... Ας μου απαντησει καποιος εστω και σε μηνυμα... Ειναι επικυνδινο αυτο που επαθα? Μπορει οντως να τρελαθω καποια στιγμη? Ετσι ξεκιναει η τρελα? Υπαρχει κινδυνος αν μου ξαναερθει αυτη η σκεψη να κανω πραγματι κακο στον εαυτο μου?
09-02-2013, 14:33 #11
redwood αυτό που περιγράφεις θυμίζει τρελό άγχος. Από το άγχος κανείς δεν τρελαίνεται, μη φοβάσαι, ούτε αυτοκτονεί. Είναι κρίσεις πανικού σίγουρα και ίσως ιδεοληψίες. Από προσωπική πείρα και χωρίς να είμαι ειδικός , πρέπει να βρεις την αιτία του άγχους και με κατάλληλη ψυχοθεραπεία να την αντιμετωπίσεις.Συχνό θέμα ιδεοληψιών είναι η αυτοκτονία και ο φόβος μήπως βλάψει κανείς τους άλλους. Η σκέψη από την πράξη απέχει πολύ.
09-02-2013, 21:12 #12
Καλησπερα cina πρωτον σ ευχαριστω που μου εγραψες! Εμενα με αγχωνει και γιατι θα μου πει καποιος στραβα καλημερα... δεν μπορεις να φανταστεις... Πως να βρω τι ειναι αυτο που με αγχωνει για να το διορθωσω! Ολα !!! Βεβαια απο την περασμενη εβδομαδα που το επαθα αυτο ειπα θα παψω ν αγχωνομαι με το καθε τι! Ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσω. Βεβαια υπαρχουν και εξωτερικοι παραγοντες που δεν μπορω ευκολα ν αντιμετοπισω. Αυτο που μου ειπες εσυ οπως και ο shifter με βοηθησαν παρα πολυ.Απλα ο φοβος μου εχει μεινει....
10-02-2013, 13:01 #13
δεν παθαίνεις τίποτα. Είναι παιχνίδια του μυαλού μας οι φοβίες. Δεν έχουν τελειωμό. Θα σε πηγαίνουν μέχρι εκεί που τις πηγαίνεις και σύ. Όταν κάνεις κάποια πράγματα του χεριού σου τότε θα σε αποχαιρετίσουν. Καλή σου μέρα redwood, και κοίταξε λίγο σε παρακαλώ την απάντηση που έδωσα στην elen και που έχει μέσα τη δική μου ιστορία.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία