Results 1 to 7 of 7
Thread: τι θα κάνω...?...Βοήθεια..
-
19-01-2013, 13:05 #1
τι θα κάνω...?...Βοήθεια..
Γειά σας..
είμαι νέο μέλος και θα ήθελα πολύ να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που εχω!
Είμαι σε μια σχέση εδώ και 3 χρονια περνάω υπέροχα τον αγαπάω και με αγαπάει!Αλλά έφτασε η στιγμή να γνωρίσω και την οικογένεια του..
Η γυναίκα του αδερφού του με την οποία εχω και το πρόβλημα από την αρχή μου έδειξε μια αρνητική στάση χωρίς να με γνωρίζει καν...προσπάθησα να την πλησίασω και το αποτέλεσμα την πρώτη φορά που την γνώρισα μίλαγε για την πρώην του συντρόφου μου..
δεν μίλησα αλλά με πείραξε πάρα πολύ..
Η ίδια έχει μεγαλώσει πολύ δύσκολα με οικογενειακα προβλήματα να φανταστείτε έχει πάει σχολείο μέχρι 3η δημοτικού..δεν έχει μόρφωση..την απαιτούμενη έστω και έπειδη την λυπόμουν αν θέλετε,ήθελα να γίνουμε φίλες όμως δέχτηκα μια επίθεση χωρίς λόγο..
Λένε κάτι καλο για εμένα και ενω συμφωνει μπροστα μ εχει πει την κακια της με το που γυρναω την πλατη μ..
Προσπαθει να με μειωσει συνεχεια,μ μιλαει για αλλά μέλη της οικογενείας και δεν ξερω πως να την σταματησω δν θελω να την προσβαλω δηλαδη μ το παιζει φιλη και λεει κακιες πισω απο την πλατη μ..
Οοτι κανω κ λεω οταν ειμαστε μαζι θα το πει οταν ειναι κ η αλλοι μπροστά και καλά τα σκέφτηκε εκείνη..
Είναι πολύ ανακατωσούρα και κουτσομπολα
Δηλαδή δεν θα έκανα ποτε παρέα μαζί της όμως το γεγονός ότι είναι οι σύντροφοι μας αδέρφια οφείλω και εγώ και αυτή να το σεβαστούμε διότι δεν θέλω να είμαι ή να γίνω η αιτία να τσακώθουν προτιμώ να χωρίσω εγώ πάρα να μην μιλάνε εκείνοι..σέβομαι γιατί ο σύντροφος μου έχει περάσει πολλα διότι είναι παιδί χωρισμένων γονέων και ξέρω ότι είναι δεμένος με τα αδέρφια τou δεν εχω εγώ μόνο το πρόβλημα μαζί της αλλά κ αλλοι έχουν έκφρασει παράπονα..
Έμαθα ότι λέει μέχρι και για την σχέση μου ότι προσποιούμαστε ότι αγαπιόμαστε..δεν τα εχω πει πουθενά αυτα και ο λόγος δεν άξιζει να τσακωθούν διότι η κοπέλα δεν πάει καλά και δεν έχει κάτι σημαντικό να ασχοληθεί στην ζωή της πάρα μόνο με το τι κάνει ο ένας και ο άλλος..
Είναι κρίμα γιατί είναι 25 χρόνων κοπέλα αλλά από χαρακτήρα άλλο τίποτα
μα και οι κουβέντες που θα κάνει είναι σαν να ακούς κάποιες 60άρες να μιλάνε..
Είμαι 18 χρόνων και δεν σέβεται τίποτα..
Επειδή έχει μεγαλώσει σε χωριό και βλέπει εμένα να βγαίνω με φίλες μου χωρίς απαραίτητα τον σύντροφο μου είχε βγάλει φήμη ότι εχω πάει με πολλούς ετσι είναι όσες βγαίνουν και πως το κάνει αυτό..επειδή εχω τατουάζ έλεγε ότι φαίνεται εκείνη τι είναι αυτα μου τα έχουν πει όμως της μίλησα της είπα μπροστά στον άντρα της τι είναι όλα αυτα και μου ζητούσε τα ρέστα λέγοντας ότι εσυ κουτσομπόλευεις εμένα γιατί ενδιαφέρεται το τι λέω εγω..
Με τρέλανε και άκρη δεν έβγαλα..αλλά πάλι καλά ο άντρας της κατάλαβε πολύ πολύ καλά τι έχει δίπλα του απογοητεύτηκε γιατί και άλλοι έχουν εκφράσει και τους έχει μπλέξει με τέτοιες φημες!
Τι να κάνω προσπαθώ να ξεχάσω τα πάντα αλλά πάλι θα ακούω κακίες..
ποια στάση πρέπει να κρατήσω είμαι σε δύσκολη θέση γιατί είναι αδέρφια στην μέση..
:/
Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο..και αν μπορείτε βοηθήστε με..
- 19-01-2013, 13:49 #2
Δε μπορεις να την αλλαξεις ή να την κανεις να μη λεει κακιες. Οπως εσενα δε μπορει καποιος να σ αλλαξει και να αρχισεις να λες. Αν δεν επηρεαζοντε κυριως ο συζυγος σου και μετα οι υπολοιποι συγγενεις τι σε νοιαζει? Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει, το θεμα ειναι οτι χωρις τεκμηρια δεν πρεπει να πιστευουμε κανεναν. Δεν υπαρχει θεμα που ειναι αδερφια, δεν ειπες ή εγω ή αυτη σε κανεναν. Απλα μην κανεις παρεα και απεφυγε τα πολλα πολλα. Κι αυτο να μη γινεται τι θα λεει πισω απ την πλατη σου δε μπορεις να το ελεγξεις ή να το σταματησεις. Καλο ειναι να σκληρυνεις γτ στη ζωη θα ακουσεις ο,τι μαλακια φανταζεσαι απ τον πασα ενα. Αφου εσυ ξερεις τι εισαι μεσα σου για τη συνειδηση σου και ο αντρας σου δε τα πιστευει, τελος. Κοψε παντως τα πολλα και μη της δινεις σημασια. Δεν ειναι υποχρεωτικο να τα χεις καλα με οποιονδηποτε απ το σοι. Ο καθενας το σπιτι του.
19-01-2013, 14:08 #3
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!!!
Έχεις δίκιο αυτό πρέπει να κάνω αλλά όταν κάποιος μου λέει κάτι δεν γίνεται να μην επηρεαζόμαι δηλαδή εφόσον δεν την πείραζω ούτε ασχολούμαι γιατί λέει κακίες..
Πρέπει να μάθω αλλά γενικά να μην επηρεαζόμαι αλλά εκεί που ηρεμώ..ακούω κάτι που έχει υπόθει για εμένα και γενικώς ενοχλούμαι..γιατί δεν γίνεται να κοιτάζει ο καθένας τον ευατό του..
?
19-01-2013, 14:12 #4
μαλλον η κυρια της ιστοριας ευχαριστιεται με την δυστυχια των αλλων.
προφανως κουβαλαει πολλα κομπλεξ και οτι μια αλλη γυναικα καλυτερη απο εκεινη μπηκε στο δικο της χωρο την κανει να βγαζει νυχια.
εφοσον την γνωριζουν ομως για τον χαρακτηρα της και για το τροπο συμπεριφορας της..αν θες τη γνωμη μου..οχι πολλα πολλα..
εκανες τη προσπαθεια σου να τη πλησιασεις εφοσον και παλι βλεπεις οτι δεν εχεις αποτελεσμα,απλα διατηρησε μονο τυπικες σχεσεις μαζι της.
Προσπαθησε να μη στενοχωριεσαι και να μη δηλητηριαζεις τη σχεση σου αλλα και τις σχεσεις σου με τα αλλα μελη της οικογενειας.
τα εχεις πολλα χρονια για να φοβασαι κατι ασχημο.ο ανθρωπος σου σε γνωριζει..οπως και αυτη επισης!Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
19-01-2013, 14:32 #5
Όχι δόξα τον θεο με γνωρίζει ο σύντροφος μου και με γνώρισαν και οι δικοί του και ξέρουν ότι δεν θα πείραξω κανέναν..
Οπότε μόνο τον χαρακτήρα της προβάλει και μόνο τσαλακώνει την εικόνα της αυτα καταφέρνει είχα όλη την καλή διάθεση να ασχοληθώ μαζί της όμως εκείνη μπήκε στην επίθεση από την πρώτη κιόλας μερα..
τι να πω..
Απλά είχα φτάσει σε σημείο να μην θέλω να την δω ούτε σε ένα τραπεζι γιατί η ψυχολογία μου θα έπεφτε με το που θα άνοιγε το στόμα της..Να φανταστείτε επειδή ήταν οι συνθήκες τέτοιες αναγκαζόμουν να την βλέπω καθημερινα μου έλεγε για όλο το σόι αφήστε τι έλεγε για την αδερφή του συντρόφου μου επειδή είχε ένα χωρισμό παλιότερα..και την εκτιμώ αρκετά και εγώ απλώς έλεγα ναι το λάθος μου ήταν ότι δεν έβαλα όρια δηλαδή να της πω στοπ δεν θέλω να μου πεις τι γίνεται με τον έναν και τον άλλον τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που δεν το έκανα ήταν καθαρά γιατί δεν ήθελα να την πρόσβαλω για να μην με λέει κ σνομπ..
και όταν έμαθα πράγματα για εκείνη όπως είπα κακίες που έλεγε και πηγα να της ζητήσω τον λόγο η αντίδραση με είπε και κουτσομπολα επειδή λέει ενδιαφέρομαι για το τι λέει εκείνη..απλώς από αυτα που έχει πει δεν εχω πει σε κανέναν τίποτα και δεν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας μου αλλά κάποια στιγμή αν συνεχίσει θα τα πω όλα..
μπας και φοβηθεί λίγο γιατί δεν έχει τον θεό της
μέχρι και για τον σύντροφο μου άρχισε να λέει πράγματα κ σε ποιον ΣΕ ΕΜΈΝΑ
τον κουτσομπολεύε σε ΕΜΈΝΑ φυσικά και αντέδρασα της είπα δεν σου επιτρέπω και μην σε ξανακούσω κ μου απαντάει τον ξέρω πολύ περισσότερο άντε να βγάλεις άκρη..
Τα σκέφτομαι και τα νεύρα μου έχουν χωρίσει κόκκινο..
19-01-2013, 14:34 #6
*χτυπήσει..
19-01-2013, 16:15 #7
καλα εκανες και της το ξεκοψες
Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον